Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت،محمد نوری هریس ،مدیرعامل سازمان حمل بار و مسافر شهرداری رشت افزود: با شیوع ویروس کرونا استفاده مردم از تاکسی کاهش یافته که در راستای حمایت از رانندگان ناوگان تاکسیرانی،  اتحادیه تاکسیرانی کل کشور با یکی از بانک‌ های عامل برای پرداخت وام قرض الحسنه به این قشر توافق کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اوبا بیان اینکه ۷۰۰ سهمیه وام به رانندگان کلانشهر رشت اختصاص یافته در حالی که ما درخواست این وام برای هزار نفر را داده ایم، گفت: این وام بدون سود و ضامن به رانندگان تاکسی پرداخت می شود.

مدیرعامل سازمان حمل بار و مسافر شهرداری رشت افزود : این وام به رانندگان تاکسی که در ایام کرونا در سطح این کلانشهر فعال بوده اند، پرداخت می شود بنابراین شناسایی و تایید آنها از سوی معتمدین و بازرسان در خط های ویژه تاکسی انجام می گیرد.

 محمد نوری با بیان اینکه سوارکردن سه نفر در تاکسی "یک نفر جلو و ۲ نفر عقب" مورد تاکید است و رانندگان به این مهم توجه جدی داشته باشند، گفت: رانندگان باید همان نرخ قبلی را از مسافران دریافت کنند و مجاز به افزایش کرایه تاکسی نیستند.

او افزود: لایحه افزایش ۲۰ درصدی نرخ کرایه تاکسی ها برای ارائه به شورای اسلامی کلانشهر رشت در حال آماده شدن است.

انتهای پیام/عط

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کرونا ویروس تاکسیرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۵۲۴۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰ میلیون تن کالا توسط ناوگان حمل و نقل جاده‌ای هرمزگان جابجا شد

به گزارش خبرآنلاین، عباس شرفی روز یکشنبه با بیان اینکه حجم بار جابه‌جا شده در سال ۱۴۰۲ و در مقایسه با سال ۱۴۰۱ افزون برهفت درصد افزایش داشته است، افزود: متناسب با این افزایش شاهد افزایش ۶ درصدی صدور بارنامه طی این مدت هستیم

وی بیان کرد: عمده کالاهای جابجا شده در این بازه زمانی شامل انواع بنزین، نفت گاز، محمولات معدنی، سیمان، شمش آهن، کیسه مواد، قطعات یدکی و کالاهای اساسی بوده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای هرمزگن همچنین با قدردانی از تلاش‌های شبانه‌روزی رانندگان سخت‌کوش و فعالان حوزه حمل و نقل اظهار کرد: ۲۳۱ شرکت حمل و نقل کالا در استان هرمزگان مشغول به فعالیت هستند که تقاضا داریم رانندگان قبل از اقدام به بارگیری و حین سفر قوانین و مقررات مربوط به این حوزه را با دقت رعایت کنند تا مشکلی متوجه آنان نشود.

شرفی یادآور شد: رانندگان بخش حمل و نقل کالا و یا سایر کاربران جاده‌ای در صورت داشتن هرگونه شکایت، انتقاد و یا پیشنهاد می‌توانند با تلفن ۱۴۱ تماس بگیرند و یا با مراجعه به سایت www.۱۴۱.ir نسبت به ثبت شکایت و یا انتقاد و پیشنهاد خود اقدام کنند.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903056

دیگر خبرها

  • محکومیت هزار و ۲۳۹ میلیارد ریالی برای عرضه خارج از شبکه لاستیک خودرو
  • ۳۰ میلیون تن کالا توسط ناوگان حمل و نقل جاده‌ای هرمزگان جابجا شد
  • روزگار سپری شده اسکناس ایرانی
  • چرا در تهران قدیم خودرو‌ها وسط خیابان پارک می‌کردند؟
  • جاده‌های خراسان شمالی لغزنده است
  • نارضایتی برخی از تاکسی داران از درخواست معاینه فنی برای خودروی فرسوده هنگام تعویض
  • جریمه ۳۸ میلیارد ریالی قاچاقچی هیزم
  • گره اندر گره
  • احتیاط کنید؛ جاده کرج-چالوس بارانی است
  • بارش باران در محورهای البرز/خطر ریزش سنگ در جاده چالوس