Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-02@07:12:05 GMT

چگونه در خانه کاهو بکاریم؟

تاریخ انتشار: ۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۵۲۷۶۱

چگونه در خانه کاهو بکاریم؟

مراحل و روش کاشت بذر سبزیجات مختلف از جمله کاهو را در این مطلب بخوانید.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ حالا که ویروس کرونا مهمان ناخوانده این روز‌ها شده است و به دلیل اینکه کمتر از خانه خارج می‌شوید، وقت اضافه بیشتری دارید و می‌توانید با آغاز فصل بهار بذر سبزیجات را در گلدان یا باغچه منزل خود بکارید، لازم است بدانید که در فصل بهار و پاییز تنها سبزیجات سخت که دمای پایین را تحمل می‌کنند، می‌توان کاشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از این سبزیجات قابل کاشت در باغچه و گلدان در منزل، انواع کاهو است. کاشت و پرورش کاهو در هر شکل و نوعی نسبتا آسان است و تقریبا هر فردی در منزل خود می‌تواند این کار را انجام دهد.

مراحل و روش کاشت کاهو به شرح ذیل است:

بذر کاهو را تهیه کنید و آن را در درجه حرارات پایین بکارید، زیرا کاهو در خاکی که دمای بالای ۲۶ درجه سانتی گراد داشته باشد جوانه نمی‌زند، بنابراین فصل بهار بهترین زمان برای کاشت کاهو است و پس از کاشت می‌توانید دو ماه بعد آن را برداشت کنید.

کاهو را به راحتی می‌توان در فضای آپارتمانی و گلدان کاشت و می‌توانید به این فکر کنید که در این شرایط که ویروس کرونا شیوع پیدا کرده است بهترین کار خوردن کاهو تازه است که در منزل خود کاشته‌اید.

کاهو انواع گوناگونی دارد که شما هر نوع آن را می‌توانید در گلدان بکارید. کافی است تا بذر کاهو دلخواه خود را تهیه کنید، سپس آن را در خاکی که دمای آن بالای ۲۴ درجه سانتی گراد باشد بکارید.

بذر‌ها را در فاصله مناسب از هم بکارید تا جای کافی برای رشد داشته باشند و به هنگام کاشت بذر یک مقدار خاک نیز بر روی آن‌ها بریزید.

پس از کاشت بذر لازم است بدانید که کاهو از جمله سبزیجاتی است که نباید در معرض نور مستقیم خورشید باشد، بنابراین آن را در معرض تابش مستقیم نور خوشید قرار ندهید، زیرا در صورتی که در معرض تابش مستقیم نور خورشید باشد، ممکن است برگ‌های آن زرد شود.

به دلیل اینکه کاهو آب فراوانی را در برگ‌های خود نگهداری می‌کند، نیاز است که هر روز آن را آب دهید و در این میان باید توجه داشته باشید که خاک آن نیز مرطوب باشد.

بعد از کاشت بذر پس از ۶ هفته به میزان لازم به آن کود دهید؛ با رعایت این اصول پس از ۳۰ تا ۹۰ روز کاهوی شما رشد کرده و می‌توانید آن را مصرف کنید. همچنین به هنگام مصرف کاهو می‌توانید تنها برگ‌های آن را جدا کنید، زیرا در صورتی که مغز کاهو در خاک باشد دوباره سبز می‌شود و یک کاهو جدید به شما می‌دهد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: خاک رشد کود نور خورشید ویروس کاهو ویروس کرونا کاشت بذر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۵۲۷۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاشت نهال متناسب با آب و هوای شهرستان دهلران باشد

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید محسن موسوی عصر سه شنبه در دیدار با سرپرست اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان دهلران اظهار کرد: با توجه به گرمسیری بودن این شهرستان مرزی، باید کاشت نهال متناسب با آب و هوای آن مورد تاکید جدی قرار گیرد.

وی گفت: یکی از طرح‌های خوبی که در این دولت مردمی آغاز شده، پویش کاشت یک میلیارد درخت بود که این طرح که از فرمایشات مقام معظم رهبری نیز است لذا برای تحقیق این مهم باید به صورت عملیاتی در دستور کار منابع طبیعی قرار بگیرد.

وی به جذب اعتبارات در حوزه های مختلف منابع طبیعی با توجه به وسعت شهرستان اشاره کرد و بیان کرد: ایجاد سازه های آبخیزداری و پخش سیلاب و از همه مهمتر کاشت نهال در عرصه های بیابانی و کانون های گرد و غبار از موضوعات مهمی است که باید به آن توجه قرار بگیرد هرچند در سالهای گذشته نیز اقدامات خوبی در حوزه های یاد شده صورت گرفته است.

سرپرست اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان دهلران گفت: حفاظت و حراست از عرصه های ملی از موضوعات مهم و سازمانی است که همواره مورد توجه همکاران ما در منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان بوده است.

جلیل فرهادی تصریح کرد: شهرستان دهلران دارای یک نهالستان گرمسیری و ۲ نهالستان سردسیری است ودر راستای برنامه دولت مبنی بر کاشت یک میلیار درخت و توجه و تحقق به منویات مقام معظم رهبری پویش‌های مختلف کاشت درخت با حضور مسئولان، سازمان‌های مردم نهاد و اقشار مختلف مردم در سطح شهرستان اجرا کرده است.

وی با اشاره به اینکه دهلران از مناطق سیل خیز است، افزود: با توجه به مطالعات حوزه‌های آبخیز و آبریز بخش‌های موسیان، مرکزی، میمه و زرین آباد و دشت‌های برتش، بیات در بالادست اراضی کشاورزی، اقدامات مهم و موثری در ایجاد سازه‌های خاکی انجام شده و کار های آبخیزداری در شهرستان همچنان تداوم دارد.

سرپرست اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان دهلران گفت: باتوجه به فرارسیدن فصل گرما در شهرستان و برداشت محصولات کشاورزی منابع طبیعی شهرستان برای جلوگیری از حریق های احتمالی تیم های واکنش سریع تشکیل داده است.

فرهادی ادامه داد: باتوجه به اینکه وسعت شهرستان دهلران زیاد است انتظار می رود همه دستگاه های دولتی و غیر دولتی، دهیاران و شورا ها و اقشار مختلف مردم به عنوان همیار طبیعت کارکنان منابع طبیعی را یاری کنند.

کد خبر 6093778

دیگر خبرها

  • کاشت مو بدون جراحی با خواب طبیعی
  • کاشت بیش از ۳ هزار درختچه در بلوار آیت الله خامنه‌ای قزوین
  • بهترین روش کاشت موی طبیعی در ایران چیست ؟
  • رتبه نخست سطح زیر کشت طلای معطر به سربیشه رسید
  • کاشت نهال متناسب با آب و هوای شهرستان دهلران باشد
  • آشنایی با روش‌های بدون جراحی کاشت موی طبیعی
  • مرکز غیرمجاز زیبایی در خمینی‌شهر پلمب شد
  • چگونه بهترین روش کاشت مو مناسب با خودمان را پیدا کنیم
  • توسعه کشت دیم انجیر در شهرستان خاتم
  • کاشت بیش از ۵ میلیون اصله نهال در بوشهر + تصویر