Web Analytics Made Easy - Statcounter

امام جمعه دهدشت که با روحیه جهادی و مردمداری زیرساخت‌های چیتاب را فراهم آورد این بار با عزم راسخ مسیر خدمت را در کهگیلویه ترسیم کرده است.

به گزارش خبرگزاری فارس از کهگیلویه، روحیه جهادی و مردمداری حجت‌الاسلام وحدانی‌فر در چیتاب زبانزد عام بود این ویژگی‌ها نه در کسوت امام جمعه بلکه به عنوان یک روحانی جوان و دغدغه‌مند از او شخصیتی محبوب و ماندگار ساخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با پیگیری مداوم و تلاش همه جانبه امام جمعه سابق چیتاب نه تنها این شهر بخش کبکیان را از خدمات در همه حوزه‌ها برخوردار کرده است و به گفته وحدانی‌فر زیرساخت‌ها به گونه‌ای فراهم شده که کارها روی ریل قرار گرفته خدمت را تسهیل بخشیده است.

لمس دستاوردهایی به عمق یک باور در بخش کبکیان و چیتاب با تحولات زیرساختی ایجاد شده در این بخش اراده و عزم راسخ این نیروی فعال و پا‌ی‌کار را ملموس‌تر کرده است و روزی که به عنوان امام جمعه دهدشت راهی کهگیلویه شد ادامه مسیر خدمت جهادی وی ترسیم شد.

 با توجه به تعطیلی محافل مذهبی و نماز جمعه تا پایان بیماری کرونا امام جمعه دهدشت از زمان حضورش در کهگیلویه ضمن عمل به رسالت دینی خود در فضای مجازی، ارتباط مردمی و رسیدگی به مطالبات آنها را به صورت ویژه در دستور کار قرار داد.

نخستین سفر شهرستانی حجت‌الاسلام وحدانی‌فر به دیشموک بود. بخشی که به رغم خدمات ارزشمند نظام اما مشکلات موجود در حوزه‌های گوناگون همچنان گواه عمق محرومیت‌هاست و نیاز به کار بیشتر برای برون رفت از این وضع را ایجاب می‌کند.

 

امام جمعه دهدشت در دو نشست جداگانه به بررسی مسایل فرهنگی، اجتماعی و دغدغه و مطالبات مردم پرداخت.

وحدانی‌فر در دیدار با مبلغان دینی آنها را نسبت به کار تبیلغی در فضای مجازی در شرایط خاص امروزی ترغیب کرد و از آنها خواست با توجه به تعطیلی محافل حضوری از ظرفیت فجازی مجازی برای تبلیغ دین بهره گیرند.

در دومین نشست که با حضور امام جمعه دیشموک، رئیس آب و فاضلاب روستایی کهگیلویه، بخشدار دیشموک و اعضای شورای شهر برگزار شده بود، مسایل مربوط به حوزه‌های جاده، برق، آب و.. مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و با هماهنگی تلفنی با مسؤولان استانی تصمیماتی در راستای برون رفت از وضع موجود اتخاذ شد.

حجت‌الاسلام راوند در این دیدار نبود آب آشامیدنی را از مشکلات مستمر بخش دیشموک دانست و گفت: در برخی روستاها گاهی نبود آب به 14 روز می‌کشد.

امام جمعه دیشموک راه‌اندازی اداره آب و فاضلاب در دیشموک برای پیگیری مشکلات مردم را ضروری دانست و افزود: اگر نمایندگی این اداره مستقل از چاروسا شود بهتر می‌تواند به وضعیت آب رسیدگی کند.

*اتفاق ناخوشایند در اتفاقات برق دیشموک

راوند همچنین مسدودی جاده‌های ارتباطی و برق در بارندگی‌ها را مورد اشاره قرار داد و افزود: درگیری و جنجال کارکنان اتفاقات برق دیشموک خود یک معضل و اتفاق ناخوشایندی است که بارها روی داده است.

وی همچنین سرقت سیم‌های برق را از دیگر مشکلات مستمر در بخش دیشموک عنوان کرد.

صفا حبیبی با بیان اینکه 75 روستا در بخش وجود دارد، اظهار داشت: آب آشامیدنی تعدادی از روستاها از طریق چشمه‌های بهسازی شده و به وسیله چهارپایان تأمین می‌شود.

*تأمین آب پایدار دیشموک از گندمکار

بخشدار دیشموک گفت: آبرسانی به دیشموک از گندمکار جزء طرح‌های آبرسانی است که کد کشوری دارد این طرح بهمن ماه سال گذشته با حضور استاندار کلنگ‌زنی شد اما در کوتاه مدت آبرسانی از کلات در دستور کار مسؤولان آب و فاضلاب روستایی قرار گرفت.

 

حبیبی گفت: نمایندگی ادارات برای رسیدگی به امورات مردم در بخش دیشموک راه‌اندازی شود و مجهز به امکانات و تجهیزات و نیروی انسانی باشند.

فرمانده حوزه مقاومت بسیج دیشموک نیز این بخش را سمبل محرومیت خواند و با بیان اینکه با وجود دارا بودن ظرفیت‌ها اما مشکلات عدیده‌ای دارد که نیازمند رسیدگی است، دغدغه امام جمعه برای پیگیری مشکلات را قابل تقدیر دانست و افزود: جاده دیشموک به دهدشت و خوزستان با جان مردم بازی می‌کند.

کریم انصاری تصریح کرد: در روستاهای دیشموک جنگل‌ها در نبود گاز طبیعی خاکستر می‌شوند.

وی نبود روحانی مستقر در روستاها را از عوامل بروز آسیب‌های اجتماعی برشمرد و گفت: البته برای ماندگاری روحانیون و مبلغان دینی به معیشت آنها هم باید توجه کرد.

همچنین ولی جفتا در این نشست با اشاره به اینکه آب 53 روستای دیشموک به وسیله لوله‌کشی تأمین شده است، گفت: برخی از روستا‌های بخش دیشموک همچون مورخانی، بناری و آجم فاقد آب لوله کشی مناسب هستند و هم اکنون مردم از چشمه‌های فصلی برای آشامیدن استفاده می‌کنند.

*قطعی آب روستاها ناشی از افت ولتاژ برق است

رئیس آب و فاضلاب روستایی کهگیلویه اظهار داشت:به خاطر محدود بودن اعتبارات آبرسانی به روستاها پایدار نیست ضمن اینکه افت ولتاژ برق دلیل قطعی آب در روستاهایی است که آب آنها تأمین شده است.

 

جفتا افزود: طول شبکه، پراکندگی روستاها و طول مسیر برای آبرسانی روستاها مشکلاتی ایجاد کرده است.

*تأمین آب دیشموک از چاه کلات حداکثر تا 15 روز آینده

وی در خصوص آبرسانی از چاه کلات به دیشموک به طول 1.5 کیلومتر گفت: این پروژه موانع قابل رفعی دارد که در صورت همکاری مردم حداکثر تا 15 روز آینده عملیاتی خواهد شد.

این مسؤول با بیان اینکه برای ایجاد سه مخزن و انجام مطالعات دقیق آب رسانی به روستا‌های فاقد لوله کشی از روستای لیراب هزینه هنگفتی نیاز است گفت: انجام این مهم نیازمند تامین بودجه در سطح ملی است.

امام جمعه دهدشت در این نشست با تماس تلفنی مشکلات مطرح شده را از مدیران عامل آب و فاضلاب و برق استان پیگیری کرد و از آنها قول مساعد برای اقدام فوری و اثربخش گرفت.

حجت‌الاسلام وحدانی‌فر با بیان اینکه دیشموک به تبع استان محرومیت‌های تاریخی دارد، گفت: با توجه به وضعیت توپوگرافی هزینه ایجاد خدمات در استان بالاست و بهسازی جاده های دیشموک با اعتبارات استانی قابل حل نیست.

وی تصریح کرد: خدمات نظام اسلامی و دولت‌ها قابل انکار نیست با این حال مردم مطالبات به حقی دارند که رفع آنها عزم راسخ و تلاش جهادی می‌طلبد.

وحدانی‌فر اضافه کرد: توقعات و انتظارات نیز باید با واقعیات موجود ملموس باشد.

وی در خصوص مشکلات موجود در دیشموک اظهار داشت: با وعده مسؤولان آب و فاضلاب آب شرب کوتاه مدت تا 15 روز آینده به دیشموک منتقل خواهد شد.آبرسانی از گندمکار هم با پیگیری مداوم برای بلندمدت صورت می‌گیرد.

وحدانی‌فر بررسی آسیب‌های اجتماعی در این بخش را نیازمند کار پژوهشی و کارشناسی شده دانست و گفت: باید نگاه جامع، مطالعاتی و علمی به این قضیه صورت گیرد.

امام جمعه دهدشت گفت: نماینده ولی فقیه در استان در دومین سفر شهرستانی خود بعد از ریشه‌کنی کرونا به دیشموک و چاروسا سفر خواهند داشت.

انتهای پیام/82016

منبع: فارس

کلیدواژه: کبکیان امام جمعه دهدشت عزم راسخ امام جمعه دهدشت حجت الاسلام آب و فاضلاب بخش دیشموک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۵۵۱۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلات معلمان خرید خدمت آموزشی مناطق محروم

وضعیت معلمان باتجربه که به صورت خرید خدمت آموزشی، ۱۰ سال است در خراسان جنوبی مشغول فعالیت در موسسات طرف قرارداد با آموزش و پرورش هستند، نامطلوب است.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، طرح خرید خدمات آموزشی حدود یک دهه است که در کشور در حال اجرا شدن است.

دولت قبل در راستای جبران کمبود معلم در مناطق کم برخوردار و محروم اقدام به اجرای طرحی به نام خرید خدمات آموزشی کرد؛ در این طرح معلم مورد نیاز برای مدارس دوردست توسط شرکت‌ها و موسسات مورد تایید آموزش و پرورش از بین دانش آموختگان دانشگاه‌های مختلف انتخابات و پس از گذراندن گزینش و مراحل مختلف مورد انتظار توسط ادارات کل آموزش و پرورش با برگزاری دوره‌های کوتاه مدت آموزشی به سرکلاس‌های درس فرستاده شدند.

این طرح حدود یک دهه است که در کشور اجرایی شده و برخی نیرو‌های جذب شده در این طرح حالا سابقه تدریس حدود یک دهه‌ای در کلاس‌های شلوغ بالای ۳۰ نفر را دارند.

معلمان با تجربه و دوره دیده‌ای که با کمترین حقوق و دستمزد و آن هم تنها ۷ ماه و نیم در یکسال تحصیلی، علاوه بر مشکلات معیشتی و عدم امنیت شغلی با پرداخت‌های نامنظم روبرو هستند که مشکلات فراوانی را برای زندگی این افراد ایجاد کرده است.

یکی از این معلمان خرید خدمات آموزشی استان خراسان جنوبی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو با اشاره به اینکه حدود ۷ سال است که به عنوان معلم خرید خدمات آموزشی به کلاس درس می‌روم، گفت: هیچگاه حقوق اندک ما توسط موسسه به موقع واریز نشده است، به طوری که تاکنون فقط سه ماه و نیم حقوق دریافت کردیم و مایقی همچنان مانده است.

وی با اشاره به اینکه حقوق معلمان خرید خدمات آموزشی حتی از قانون کارگری هم پایین‌تر است، افزود: سال‌ هاست که مسئولان و دولت‌های مختلف به ما قول و وعده جذب و تبدیل وضعیت را دادند، اما هیچ اقدامی تاکنون صورت نگرفته و همه این وعده‌ها در حد حرف و شعار مانده است، چرا باید من معلم که با آینده سازان کشور سرکار دارم به جای دغدغه تعلیم و تربیت دغدغه کرایه منزل و معیشت داشته باشم.

این معلم خرید خدمات آموزشی با اشاره به اینکه بیشتر همکاران بنده متاهل و دارای فرزند هستند، افزود: شان و منزلت یک معلم نیست که صبح به مدرسه برود و عصر در تاکسی‌های اینترنتی و ... برای تامین معیشت کار کند، کی فرصت مطالعه و آمادگی برای کلاس درس می‌ماند؟

یکی دیگر از معلمان خرید خدمات آموزشی این استان نیز در گفتگو با دانشجو با گلایه از عدم پرداخت به موقع حقوق ها، گفت: شرکت‌های طرف قرارداد آموزش و پرورش مدارس خصوصی و یا موسسات آموزشی هستند که در تامین منابع مالی مدرسه خود مانده‌اند، این‌ها چطور می‌توانند حقوق ما را تا زمان واریز حقوق‌ها توسط وزارت که معمولا نزدیک اسفند ماه است پرداخت کنند؟

او با اشاره به اینکه چرا در آزمون‌های استخدامی به ازای سنوات خدمت معلمان خرید خدمات آموزشی هیچ امتیازی قائل نشدند، گفت: بنده که هر روز باید هم به کلاس درس بروم و هم برای تامین معیشت شغل دوم داشته باشم، بدون هیچ امتیازی باید با افرادی رقابت کنم که در خانه فرصت خواندن و مطالعه برای آزمون استخدامی دارند؟

این معلم خرید خدمات آموزشی با اشاره به اینکه واقعا از این وضعیت سخت و بغرنج خسته و کلافه شده است، اظهارداشت: همه این‌ها یک طرف مصاحبه‌های روزانه معاونین وزیر آموزش و پرورش که هر روز خبر از تعدیل نیرو‌های خرید خدمات می‌دهند ما را بیشتر آزار می‌دهد و انگیزه را از ما گرفته است.

 

به گزارش دانشجو، وضعیت معیشتی معلمان خرید خدمت آموزشی در مناطق محروم کشور، به واسطه عدم تامین اعتبار به موقع توسط این موسسات برای پرداخت حقوق، در شرایط نامطلوبی قرار دارد و نیاز به تصمیمات منطقی در خصوص تغییر وضعیت این دست از آموزگاران کشور هستیم.

دیگر خبرها

  • نخستین یادواره شهدای روحانی شهرستان مُهر برگزار شد
  • همه باید در قبال مسئولیتی که به ما سپرده شده است کار جهادی انجام دهیم
  • چالش غرب در رویارویی با بیداری فرهیختگان
  • بیداری فرهیختگان در غرب
  • دلایل استعفای امام جمعه رفسنجان پس از ۳۹ سال فعالیت /تاکید بر جوان گرایی
  • امام جمعه رفسنجان درباره دلیل استعفایش چه گفت؟
  • مشکلات معلمان خرید خدمت آموزشی مناطق محروم
  • امام جمعه اهواز: طرح «نور» محله به محله اجرا شود
  • برپایی آیین‌ سوگواری شهادت امام جعفرصادق (ع) در یاسوج
  • جنتی: نادیده گرفتن تخلفات امام جمعه تهران، دهن کجی به مردم است