Web Analytics Made Easy - Statcounter

فریدون همتی استاندار هرمزگان در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به تاکید وزیر کشور بر ۳۰ اولویت اقتصادی و برنامه‌های اقتصادی استان هرمزگان گفت: با توجه به ضرورت و اهمیت جهش تولید، چشم انداز و اهداف توسعه اقتصادی استان هرمزگان در موضوعات استراتژیک و اثرگذار بر توسعه بخش‌های صنعت، معدن، کشاورزی، شیلات و خدمات و بازرگانی تدوین شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: برنامه‌های اولویت دار حوزه اقتصادی استانداری هرمزگان، حمایت ویژه از تولیدکنندگان و عرضه کنندگان موفق کالای ایرانی، تقویت ارتباط دانشگاه با صنعت و حمایت از پارک‌های علم وفناوری و مراکز رشد استان، اتخاذ تدابیرلازم به منظور اجرایی شدن تصویب نامه‌های هیئت دولت با موضوع "ممنوعیت خرید کالا‌های خارجی (اعم از کالای ساخته شده، قطعات، ملزومات، تجهیزات و ... تحت هر عنوان) دارای مشابه داخلی"، ایجاد هماهنگی لازم بین شبکه بانکی و دستگاه‌های اجرایی، برگزاری اجلاس‌های منطقه‌ای با حضوراستانداران و سفرای کشور‌های هدف صادراتی  است.

استاندار هرمزگان تصریح کرد: تکمیل پروژه‌های مربوط به حوژه حمل و نقل، کشاورزی، شیلات و آب برای استان هرمزگان از اهمیت بالایی برخوردار است و امیدواریم این پروژه‌ها با مدیریتی کارآمد و بودجه لازم عملیاتی شود.

همتی گفت: تقویت صندوق‌های بیمه و سرمایه گذاری معادن در بخش دولتی و خصوصی، توسعه بازار‌های صادراتی، ارتقا دانش فنی، انتقال گاز، تامین برق پایدار، توسعه حمل و نقل ریلی و آموزش نیروی انسانی بخشی از اهداف اقتصادی استان هرمزگان است که تمام مدیران و مسئولان مربوطه برای تحقق آن هادر تلاش هستند.

بیشتر بخوانید: تحقق جهش تولید با افتتاح پروژه‌ها

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جهش تولید وزارت کشور پروژه های نیمه تمام اقتصادی استان هرمزگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۵۵۶۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قانون تامین مالی تولید و زیرساخت‌ها ابلاغ شد

قانون تأمین مالی تولید و زیرساخت‌ها که هفته گذشته به تأیید شورای نگهبان رسیده بود، برای اجرا به دولت ابلاغ شد.

این قانون مشتمل بر ۶ فصل تعاریف‌، توسعه نظام مالی و سنجش اعتبار و ضمانت‌، تسهیل تأمین مالی از طریق مؤسسات اعتباری، تسهیل تأمین مالی از طریق بازار سرمایه، تسهیل تأمین مالی خارجی و صدور بسته‌های سرمایه گذاری بدون نام و تأمین مالی از طریق مشارکت و مولد سازی دارایی است.

بر اساس این قانون به منظور توسعه و ترویج الگوهای تأمین مالی، هم‌افزایی نهاده‌ها و روش‌های تأمین مالی، تقویت نظارت یکپارچه در تأمین مالی، توسعه دامنه وثایق و تضامین و تقویت نظام سنجش اعتبار «شورای ملی تأمین مالی» به ریاست وزیر امور اقتصادی و دارایی تشکیل می‌شود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت، رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، رئیس کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار، رئیس هیأت عامل صندوق توسعه ملی و یک نفر از بین اعضای کمیسیون اقتصادی و یک نفر از بین اعضای کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات به انتخاب مجلس شورای اسلامی به عنوان ناظر دیگر اعضای این شورا هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • ضرورت همکاری دستگاه‌ها در اجرای پروژه استراتژیک جاده جلفا-کلاله
  • اهمیت توسعه میادین مشترک کشور با سرمایه مردمی و توان بخش خصوصی
  • قانون تامین مالی تولید و زیرساخت‌ها ابلاغ شد
  • اعلام آمادگی ۵ استان برای افزایش سطح زیرکشت گوجه‌فرنگی
  • لزوم همکاری همه دستگاه‌ها در اجرای پروژه استراتژیک جاده جلفا-کلاله
  • باید موانع از پیش‌روی تولیدگران و فعالان اقتصادی برداشته شود
  • باید موانع را از پیش‌روی تولیدگران و فعالان اقتصادی برداریم
  • جنگ کریدورها در خاورمیانه
  • پروژه «جاده توسعه» از آغاز 2025 وارد فاز اجرایی می‌ شود
  • تقویت بنیه تولید داخلی کشور لازمه توسعه اقتصادی است