Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، لادن حیدری مسئول محیط کسب و کار‌های فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره حمایت دولت برای جبران خسارت‌های مالی از کسب و کار‌های فرهنگی گفت: در راستای حمایت از کسب و‌کار‌های آسیب‌دیده حوزه فرهنگ و هنر در بحران کرونا سه اقدام از اسفند سال گذشته در دستور کار قرار گرفت و پیگیری‏ها در این راستا تا حصول نتیجه مطلوب ادامه خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: این اقدامات شامل تدوین و پیشنهاد بسته ‏های حمایتی، برآورد میزان خسارت‌های وارده و رایزنی‏های لازم برای جلب حمایت‏ها و مصوبات دولتی در جبران خسارت کسب و کار‌های بخش فرهنگ و هنر می‌شود.

حیدری در تشریح این سه اقدام تصریح کرد: تدوین سیاست‌های حمایتی برای فعالان اقتصادی و کسب و کار‌های فرهنگی، هنری و رسانه‌ای که در زمره پیشتازان اجرای محدودیت‌های مصوب ستاد بحران کرونا با توقف فعالیت‌هایشان قرار دارند، از نخستین روز‌های بحران در دستور کار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی قرار گرفت. گام اول درج کسب و کار‌های زیان دیده بخش فرهنگ و هنر در شمار کسب و کار‌های مشمول دریافت بسته‌های حمایتی مصوب هیأت دولت و بانک مرکزی در مصوبه یازدهم فروردین ماه سال جاری هیأت دولت بود که بلافاصله پس از تصویب و برآورد اولیه خسارت، بسته‏ های حمایتی، تدوین و به مراجع ذیربط پیشنهاد شد.

وی افزود: با پیگیری‌های وزیر، بخشودگی اجاره بهای فضا‌های فرهنگی و هنری واگذار شده به بخش خصوصی در هیأت دولت، به تصویب رسید و ابلاغ شد. بر مبنای این مصوبه هیأت دولت و به دستور وزیر محترم، فعالان بخش غیردولتی که مجمتع‌های فرهنگی و هنری را در اختیار دارند و با همه‌گیری بیماری کرونا، از ادامه فعالیتشان بازمانده‌اند، از پرداخت اجاره‌بهای فروردین و اردیبهشت ماه در سال جاری معاف هستند.

معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در عین حال تاکید کرد: امیدوارم با تخصیص اعتبار مورد نیاز در قالب کمک‏های بلاعوض و اعطای تسهیلات و بخشودگی‏ها، از میزان نگرانی‏ها و خسارت‌ها کاسته شود.

بخشودگی اجاره بهای فضا‌های فرهنگی و هنری بخشی از تنگنا‌ها را کاهش می‌دهد

حیدری درباره تهیه و در نظر گرفتن بسته‌های حمایتی گفت: بسته ‏های حمایتی پیشنهادی وزارتخانه در قالب تسهیلات (کم ‏بهره و قرض‏ الحسنه) و همچنین کمک‏ های بلاعوض در قالب یارانه برای جبران خسارت وارده و پرداخت حقوق و نیز بخشودگی و یا استمهال تعرفه‏ های بیمه، عوارض و هزینه ‏هایی، چون اجاره‏ بها، به مراجع ذیربط ارسال شده که با توجه به مصوبه هیات دولت برای بخشودگی اجاره بهای فضا‌های فرهنگی و هنری بخشی از تنگنا‌های موجود به دلیل اثرات زیان بار تحریم و تعطیلی مراکز فرهنگی و هنری در روز‌های مبتلا به کرونا کاهش می‌یابد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت ارشاد ویروس کرونا هیات دولت کسب و کار های فرهنگی فرهنگی و هنری اجاره بهای هیأت دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۵۶۰۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوای موسیقی مقامی خراسان در سواحل خلیج فارس

جابر آفریدون رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تایباد گفت: هنرمندان خطه مرزی تایباد در دومین جشنواره ملی موسیقی خلیج فارس در بندرعباس به روی صحنه رفتند و به اجرای موسیقی مقامی خراسان پرداختند.

وی افزود: این گروه هنری، متشکل از هنرمندان نسل قدیم و جدید موسیقی، با نام «مولانا» و با حضور اساتیدی همچون حسین رحمت الهی و یعقوب تنها و نیز یونس یوسفعلیزاده و عزیز عزیزانی به عنوان نماینده استان خراسان رضوی در این جشنواره فرهنگی حضور داشتند.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تایباد ادامه داد: چهاردهمین جشنواره فرهنگی و هنری خلیج فارس و دومین جشنواره ملی موسیقی خلیج فارس از هفتم تا دهم اردیبهشت در تالار شهید آوینی مرکز استان هرمزگان برگزار شد.

آفریدون بیان کرد: از ۳۲ اثر ارسال شده، تعداد ۱۰ اثر برگزیده به بخش پایانی این جشنواره موسیقی راه پیدا کردند و هنرمندانی از استان‌های هرمزگان، خراسان رضوی، خراسان شمالی، گیلان، سیستان و بلوچستان، چهارمحال و بختیاری، آذربایجان شرقی، اردبیل، کردستان و کرمان به روی صحنه رفتند.

این مقام مسئول تصریح کرد: خطه تایباد به عنوان مهد و خواستگاه موسیقی مقامی خراسان شناخته می‌شود؛ به طوریکه در حال حاضر ۱۵۰ هنرمند دوتارنواز در این شهرستان شناسایی شده اند.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تایباد خاطرنشان کرد: در راستای انسجام بیشتر فعالیت فرهنگی و هنری، در سال ۱۴۰۱ برای اولین بار باشگاه دوتارنوازان در شهرستان اساس گذاری شد که هدف آن استعدادیابی در حوزه موسیقی، پرورش و آموزش آن و نیز اعزام هنرمندان به رویداد‌های مختلف است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • تشکیل قرارگاه شهید آوینی فرصتی برای حمایت از تولیدات هنری است
  • لزوم نظارت، حمایت و هدایت، پس از صدور مجوز مؤسسات فرهنگی
  • نوای موسیقی مقامی خراسان در سواحل خلیج فارس
  • دستگاه های حمایتی از خسارت دیدگان سیل اخیر زرند حمایت کنند
  • تشریح اقدامات بسیج ورزشکاران در هفته ترویج فرهنگ پهلوانی
  • فارس و بوشهر زیر ذره‌بین دفتر موسیقی رفتند
  • مشکلات موسیقی استان‌های فارس و بوشهر بررسی می‌شود
  • سفر به ۲ کشور منطقه در روزهای آینده / درباره «اقبال لاهوری» فیلم با کیفیت می‌سازیم
  • سفر به ۲ کشور منطقه در روزهای آینده / فیلم با کیفیت درباره «اقبال لاهوری» می‌سازیم
  • گوش شنوای دولت برای شنیدن مشکلات و نیازهای مردم