Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- طرح آزادی موقت زندانیان در انگلیس با هدف مقابله با شیوع کرونا در زندان‌های این کشور تاکنون منجر به آزادی تنها ۳۳ زندانی شده است. تاریخ انتشار: 10:24 - 09 ارديبهشت 1399 - کد خبر: ۶۱۶۳۰۷ خبرگزاری میزان – زندان‌های انگلیس در پی شیوع بیماری «کرونا» در این کشور به یکی از کانون‎های این بیماری مبدل شده و بی توجهی دولت «بوریس جانسون»، به این موضوع سبب بروز انتقادات گسترده‌ای شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


موضوع شیوع کرونا در زندان‌ها در پی انتشار خبرهایی مبنی بر ابتلای کارکنان زندان‌ها و زندانیان به این بیماری و مرگ آنها در کشور‌های مختلف، به موضوعی حیاتی برای نجات جان انسان‌ها و قطع چرخه شیوع تبدیل شد و کشور‌های زیادی در این راستا اقدام به انجام تمهیدات مقابله‌ای مانند آزادی موقت زندانیان، اعمال فاصله اجتماعی و ... کردند؛ اما این روند در کشور بحران زده انگلیس همچنان مغفول مانده است.
تاکنون ۱۵۷ هزار و ۱۴۹ انگلیسی به بیماری کرونا مبتلا شده اند و ۲۱ هزار و ۹۲ نفر نیز جان خود را از دست داده اند؛ این در حالی است که انگلیس همچنان با مشکلات زیادی مانند کمبود تجهیزات درمانی و حفاظتی مواجه است.
به گزارش «گاردین و دیلی میل»، وضعیت شیوع کرونا در زندان‌های انگلیس با انتشار خبرهایی در مورد شمار مبتلایان و مرگ و میر ناشی از کرونا بار دیگر توجه منتقدان و فعالان حقوق بشری را به خود جلب کرد.
وزارت دادگستری انگلیس می‎گوید تاکنون ۱۵ زندانی و ۵ نفر از کارکنان زندان‌های این کشور به دلیل ابتلا به کرونا جان خود را از دست دادند.    بیشتر بخوانید:  شتاب گیری کرونا در زندان‌های انگلیس
«رابرت باکلند»، وزیر دادگستری انگلیس، با اعلام این خبر در جلسه پارلمان اعلام کرد «تاکنون آزمایش کرونای ۳۲۱ زندانی و ۲۹۳ نفر از کارکنان زندان‌ها مثبت بوده است.»
وی وعده داد تا پایان ماه جاری میلادی، ۴ هزار زندانی آزاد خواهند شد.   این در حالی است که وزارت دادگستری انگلیس ۴ آوریل (۱۶ فروردین) ادعا کرده بود ۴ هزار زندانی را پس از انجام ارزیابی‌های متعدد در مورد مخاطره آمیز بودن حضورشان در جامعه، آزاد کرده است.
اما تاکنون تنها ۳۳ زندانی شامل زندانیان باردار و زنان واحد‌های مادر و کودک با هدف کنترل شیوع کرونا در زندان‌ها در انگلیس آزاد شدند.
طرح آزادی زندانیان در انگلیس پس از آزادی موقت اشتباه ۶ زندانی به حالت تعلیق درآمد.
یک کارشناس بهداشت عمومی انگلیس براساس تجزیه و تحلیل داده ها، اعلام کرد داده‌های اولیه از انفجار شیوع بیماری در زندان‌های این کشور حکایت دارد.
وی همچنین در مورد عدم امکان رعایت فاصله اجتماعی در زندان‌ها هشدار داد.
۸۱ هزار و ۵۰۰ نفر در زندان‌های مختلف انگلیس دوران محکومیت خود را می‌گذرانند و ۳۳ هزار کارمند در این مراکز مشغول به کار هستند.
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا انگلیس بوریس جانسون شیوع کرونا در زندان ها کرونا در زندان زندان های انگلیس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۵۶۹۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تورم بیشتر برای انگلیسی‌ها در سایه کنترل‌های جدید برگزیتی

دولت انگلیس در حالی از امروز سه شنبه کنترل‌های جدید برگزیتی برای واردات برخی محصولات از اتحادیه اروپا را آغاز می‌کند که کارشناسان درباره عواقب و هزینه‌های سنگین این اقدام برای مصرف کنندگان انگلیسی هشدار می‌دهند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، روزنامه استاندارد در مطلبی نوشت: انگلیس در حالی کنترل های جدید برگزیت را آغاز می کند که کارشناسان نسبت به زمان تحویل طولانی تر، بوروکراسی بیشتر و هزینه های بالاتر برای مصرف کنندگان بریتانیایی هشدار می دهند.

در ادامه این مطلب آمده است: بیش از سه سال پس از برگزیت نهایی، بریتانیا کنترل کالاها را برای واردات محصولات حیوانی و گیاهی اتحادیه اروپا از روز سه شنبه آغاز خواهد کرد. وزارت کشاورزی مسئول در لندن بنا به درخواست این موضوع را تایید کرد. علاوه بر این، واردکنندگان مواد غذایی باید «هزینه کاربری مشترک» را تا 145 پوند (169.61 یورو) برای هر بار برای برخی از محصولات مانند سوسیس، پنیر و ماست و همچنین گل های شاخه بریده بپردازند.

در این شرایط کارشناسان و شرکت‌ها نسبت به زمان‌های تحویل طولانی‌تر، بوروکراسی بیشتر و هزینه‌های بالاتر که مصرف‌کنندگان در بریتانیا در نهایت باید متحمل شوند هشدار می دهند. بر اساس محاسبات شرکت بیمه اعتبار آلیانز ترید، مقررات جدید برگزیت ممکن است تا دو میلیارد پوند برای شرکت‌های انگلیسی ضرر داشته باشد و باعث افزایش تورم شود. بر این اساس هزینه های واردات در سال اول ده درصد افزایش می یابد.

کنترل های فیزیکی که بلافاصله پس از برگزیت در اتحادیه اروپا اعمال شد، قبلاً چندین بار در انگلیس به تعویق افتاده است. کمبود زیرساخت و نیروی انسانی برای اجرای این طرح وجود داشت. پورتال «پولیتیکو» گزارش داد که بلافاصله قبل از شروع این کنترل ها هنوز سؤالات زیادی بی پاسخ مانده است. اپراتورهای تجاری بنادر میلیون‌ها پوند به تأسیسات بازرسی ساختمان سرازیر کرده‌اند و اکنون نگرانی‌های جدی در مورد نحوه پوشش هزینه‌های اجرای آنها دارند.

بریتانیا در پایان ژانویه 2020 اتحادیه اروپا را ترک کرد. پس از مرحله گذار، این کشور از سال 2021 دیگر عضو بازار داخلی اتحادیه اروپا و اتحادیه گمرکی نبوده است. قراردادی که در آخرین ثانیه به توافق رسید، مشارکت تجاری تا حد زیادی بدون مانع را تضمین کرد. با این حال، مشکلات زیادی در تجارت دوجانبه به خصوص در ابتدا وجود داشت. تجار همچنین از بوروکراسی بیشتر و تعرفه های جدید در برخی مناطق در سایه قوانین جدید شکایت دارند.

انجمن بنادر بریتانیا و اتاق کشتیرانی این کشور هشدار دادند که اپراتورها نیاز فوری به دسترسی به سیستم فناوری اطلاعات دولتی دارند که پس از برگزیت معرفی شد. در غیر این صورت آنها نمی دانند که چه تعداد کالا را باید فاکتور کنند و برای چه کسانی باید فاکتور بگیرند. چندین انجمن تجاری نسبت به هرج و مرج جدید در مرزها و هزینه ها به ویژه برای شرکت های کوچک و متوسط ​​هشدار دادند.

وزارت کشاورزی انگلیس البته اخیراً اعلام کرده است: دولت بریتانیا کاملاً متقاعد شده است که امکانات، زیرساخت‌ها و سیستم‌های مرزی برای اجرای کنترل‌های مرزی جدید در 30 آوریل آماده خواهند بود.

البته بیش از 4 سال پس از خروج رسمی بریتانیا از اتحادیه اروپا، بریتانیا با عواقب ناگوار برگزیت مواجه شده است. به جای امید به بهبود اقتصادی، کاهش رشد، فقدان توافقات تجاری و افزایش هزینه های مواد غذایی از روزمرگی های این کشور است.

نتایج نظرسنجی ها نشان می دهد که 63 درصد از بریتانیایی ها برگزیت را یک شکست ارزیابی می کنند، در حالی که تنها 12 درصد آن را موفقیت آمیز می دانند.

انگلیسی ها در پی یک همه پرسی در سال 2016 برای خروج از اتحادیه اروپا رای دادند و در نهایت بریتانیا روز جمعه 31 ژانویهٔ سال 2020 میلادی ساعت 11 شب به وقت محلی از اتحادیهٔ اروپا جدا شد.

لندن و تجهیز اوکراین برای جنگ بهاره پیش از انتخابات انگلیسموافقت پادشاه انگلیس با قانون ضد مهاجرتی رواندا

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • تورم بیشتر برای انگلیسی‌ها در سایه کنترل‌های جدید برگزیتی
  • عفو بیش از ۱۴۵۰۰۰ زندانی در سال گذشته
  • نور محبوسی که خاموش نشد
  • بهره‌مندی ۱۴۵ هزارو ۸۰۷ زندانی از عفو و نهادهای ارفاقی در سال ۱۴۰۲
  • عفو ۱۴۵ هزارو ۸۰۷ زندانی در سال گذشته
  • آزادی ۱۳۷ زندانی جرایم غیرعمد در استان بوشهر
  • آزادی ۱۸ زندانی سبزواری در پویش ملی «نذر هشتم»
  • ما به انگلیس یا هر کشور دیگری درباره دخالت نظامی هشدار می‌دهیم