Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین آذربایجان غربی، جمشید انصاری معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور در ارومیه گفت: آذربایجان‌غربی در اجرای برنامه توسعه اشتغال بویژه اشتغال روستایی از جمله جذب اعتبارات توفیقات خوبی داشته است. آثار این عملکرد موفق در کاهش مجموع چهار فصل سال گذشته مشهود است. نرخ بیکاری استان در سال ۹۷، ۱۴.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵ درصد بوده که با اقدامات انجام گرفته به ۱۱.۵ درصد در سال ۹۸ کاهش داشته است.

وی افزود: محور اقتصادی استان از همان ابتدا بر فعالیتهای کشاورزی استوار بوده و بهره مندی از پتانسیل های خوب آب و خاک و کشاورزان باتجربه و دانش فنی و نیروهای تحصیل کرده در دانشکده باقدمت کشاورزی و باغبانی موجب شده تا استان در تنوع محصولات و صنایع تبدیلی از جایگاه خوبی برخوردار باشد. اساسا تحرک بخشیدن به اقتصاد کشاورزی نتایج خوبی در اشتغال به همراه دارد و استان توانسته از سهم خودش در اشتغال روستایی بخوبی بهره ببرد و موفق عمل کند.

وی درخصوص شیوع کرونا نیز گفت: بعد از شیوع کرونا، براساس ابلاغ دولت، نمایندگان دولت در ستاد های استانی مقابله با کرونا مسئولیت پشتیبانی ستاد های استانی را عهده‌دار شدند و اقدامات انجام یافته در استان آذربایجان‌غربی در دوجبهه وحدت و همدلی مسئولان در بیمار یابی و ایزوله کردن بیماران و نیز فداکاری کادر درمان خوب بوده و مردم در اجرای فاصله گذاری اجتماعی عملکرد خوبی داشتند و اکنون استان در وضعیت خوبی در مدیریت کرونا دارد ضمن اینکه باید یاد بگیریم با کرونا زندگی کنیم.صنوف بصورت پلکانی شروع فعالیت می کنند و باید دستورات بهداشتی را بصورت کامل رعایت کنند.

انصاری ادامه داد: همه باید در اجرای فاصله گذاری هوشمند دقت کنیم.تردد ها را به حداقل برسانیم. ما به دنبال شروع کسب و کارها هستیم و بر این اساس دستورات بهداشتی باید جدی گرفته شوند.

معاون رییس جمهور اظهار کرد: اقدام استاندار، نیروهای مسلح و امام جمعه در تشکیل ستاد تهیه بسته های معیشتی برای اقشار نیازمند یکی از توفیقات برجسته آذربایجان غربی است. تهیه و توزیع ۲۰۰ هزار بسته معیشتی یک کار افتخار آمیز است که می تواند الگویی برای سایر استانها باشد. در هیات دولت این کار ارزشمند استان را که برگرفته از همدلی مردم و مسئولان است گزارش می کنم.

وی خاطر نشان کرد: در بخش خدمات اعم توزیعی و نیز گردشگری و حمل و نقل وابسته به آن بخاطر کرونا آسیب های جدی وارد شد. بسیاری از مشاغل و بازارهای فروش از دست رفت و بیش از ۴۰۰ هزار نفر در سامانه وزارت کار به منظور نام‌نویسی بیکار شدگان متاثر از کرونا ثبت نام کرده اند که اگر چه بخش اعظمی فاقد شرایط ثبت نامی هستند اما گویای بیکار شدن بخش قابل توجهی است.

انصاری گفت: دولت فراتر از امکانات خود در بحث مدیریت کرونا ورود پیدا کرده است و با اولویت سلامت مردم کسب و کارها را شروع کرده است.برای حمایت از کسب و کارهای آسیب دیده از کرونا علاوه بر اختصاص وام های ارزان قیمت بویژه برای واحدهایی که نیروهای خود را اخراج نکرده اند، بسته های تشویقی نیز به تدریج ارائه می کند.

وی افزود: برای خانواده های آسیب دیده که ممردرآمدی مشخصی ندارند نیز علاوه بر وام یک میلیون تومانی خرید، کمک های موردی اختصاص داده می شود.

وی ادامه داد: تشکیل کمیته اقتصادی ذیل ستاد ملی کرونا اقدام ارزشمندی بود که با فعالین اقتصادی نشست های تخصصی برگزار می کند و آثار و پیامدهای کرونا را بررسی و به ستاد ملی جهت حمایت ارائه می کند.

وی از ابلاغ برنامه های ویژه دولت برای جهش تولید در نیمه دوم اردیبهشت پس از جمع بندی برنامه های پیشنهادی همه دستگاهها خبرداد.

46

کد خبر 1382156

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان آذربایجان غربی آذربایجان غربی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۵۸۳۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه دروس مهارتی و اشتغال پذیری به دانشجویان از مهر ۱۴۰۳

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علو و فناوری آنا، رضا نقی‌زاده در نشست تخصصی و هم‌اندیشی در دهه سرآمدی آموزش، با حضور رئیس دانشگاه، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی، مدیران مجموعه و روسا و معاونین آموزشی دانشکده‌های دانشگاه اصفهان، سه موضوع کلیدی؛ دروس مهارتی و اشتغال پذیری، استاد مشاور آموزشی و پذیرش استاد محور دانشجویان را مورد بحث و بررسی قرار داد.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی آموزش عالی وزارت علوم در این نشست تصریح کرد: دانشگاه اصفهان الحمدالله بسیار منظم این سه مسیر را پیش برده و به نتایج خیلی خوبی رسیده است.

نقی‌زاده افزود: برای دروس مهارتی و اشتغال پذیری برنامه‌ریزی‌های لازم در حال انجام است که از شروع مهر ۱۴۰۳ به صورت گسترده برای تمام دانشجویان دوره کارشناسی دانشگاه اصفهان این برنامه اجرا می‌شود.

وی تصریح کرد: امیدوار هستیم با توجه به بافت اقتصادی، صنعتی و اجتماعی شهر اصفهان این طرح به خوبی اجرا شود و نتایج خیلی خوبی در سطح استان و شهرستان داشته باشد.

نقی‌زاده با بیان این که در حوزه پذیرش بدون آزمون و استادمحور دانشجویان، کار‌های خوبی انجام شده است، اظهار کرد: دانشگاه اصفهان در سال گذشته جزء دانشگاه‌های بسیار خوب ما در اجرای این طرح بوده است که امسال نیز به صورت گسترده‌تری اساتید به پذیرش استادمحور استعداد‌های درخشان ورود کرده‌اند.

این مقام مسئول افزود: فکر می‌کنیم انشاالله آمار دو یا سه برابری را نسبت به سال گذشته در دانشگاه اصفهان در پذیرش استعداد‌های درخشان در مقاطع تحصیلات تکمیلی و دکتری تخصصی داشته باشیم.

وی تصریح کرد: یکی از کار‌های مهم دیگری که در دانشگاه اصفهان انجام شده، بحث استاد مشاور آموزشی است که در واقع یکی از رویکرد‌های وزارت علوم بحث شاگرد پروری و ارتباط عمیق‌تر استاد و دانشجو است که بر این اساس و مقررات یکپارجه آموزشی، بحث استاد مشاور آموزشی پیش‌بینی و شیوه‌نامه آن ابلاغ شد.

نقی زاده ادامه داد: دانشگاه اصفهان شیوه‌نامه‌ای را برای این موضوع تهیه کرده و روی آئین‌نامه وزارت علوم به جزئیات مسئله پرداخته و به نظر می‌رسد اجرای خوب این طرح می‌تواند ذیل تربیت رابطه استاد و دانشجو منجر به افزایش کیفیت آموزشی و کاهش سنوات آموزشی دانشجویان و ارتقای کیفیت و مهارت دانشجویان در حوزه‌های مختلف آموزشی پژوهشی و فناوری شود.

گفتنی است، نشست تخصصی و هم‌اندیشی در دهه سرآمدی آموزش، با حضور نقی‌زاده مدیر کل آموزشی وزارت علوم در جمع رئیس دانشگاه اصفهان، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی، مدیران مجموعه و روسا و معاونین آموزشی دانشکده‌های این دانشگاه در تالار سردار شهید حاج قاسم سلیمانی برگزار و در خصوص سه مسیر دروس مهارتی و اشتغال پذیری، استاد مشاور آموزشی و پذیرش استاد محور دانشجویان، بحث و تبادل و نظر شد.


انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پریچهره: منتظر اعلام وزارت برای تایید تاریخ انتخابات هستیم/ ١٠ نفر برای ریاست نام نویسی کرده‌اند
  • ۶۰ هزار شغل در استان بوشهر ایجاد شد/ رونق کسب‌وکارها در سال جاری
  • ارائه دروس مهارتی و اشتغال پذیری به دانشجویان از مهر ۱۴۰۳
  • مهلت یک‌هفته‌ای استاندار برای ایجاد کارگروه ویژه اشتغال در لرستان
  • تصمیم نهایی وزارت کار درباره رقم دستمزد ۱۴۰۳/ تغییر دستمزد کارگران جدی شد؟
  • واحد کشتارگاه صنعتی در فسا بار دیگر آغاز به کار کرد/ اشتغال ۱۰۰ کارگر
  • موافقت رئیس‌جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه
  • کارگاه آموزشی کارآفرینی و اشتغال «همت در مسجد» در بندرعباس برگزار شد
  • بررسی عملکرد سامانه تدارکات الکترونیکی دولت در کمیسیون اصل نود
  • هدف‌گذاری ایجاد یک میلیون و ۴۴ هزار شغل در سال جاری