Web Analytics Made Easy - Statcounter

اجرای پروژه‌های عظیم در حوزه‌های نفت، گاز و پتروشیمی، نیازمند مجموعه نرم‌افزارهای فنی و مهندسی است که استفاده از نمونه مشابه خارجی آنها گاهی هزینه‌های بالغ بر 2 تا 3 میلیون دلار را در پی دارد، یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی موفق شده است که نسخه ایرانی این محصولات را بومی‌سازی کند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی موفق شده است که نسخه ایرانی مجموعه نرم‌افزارهای طراحی پروژه‌های نفتی را بومی‌سازی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علیرضا سرقینی مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان گفت: طراحی پروژه‌های کلانی مانند پروژه‌های حوزه نفت، گاز، پتروشیمی، نیروگاهی، عمرانی و مانند آن، نیازمند یک مجموعه نرم‌افزار است که عموماً از سوی شرکت‌های خارجی تأمین می‌شود. این نرم‌افزارها گاهی با قیمت‌های کلانی در بازه 2 تا 3 میلیون دلار به مصرف‌کنندگان ایرانی عرضه می‌شود.

وی با اشاره به سابقه سه دهه تحقیق در این شرکت گفت: با تلاش بسیار و کمک متخصصین جوان کشورمان، موفق شدیم تا این مجموعه نرم‌افزاری حیاتی را در داخل کشور بومی‌سازی کنیم. برگزیده شدن در جشنواره بین‌المللی خوارزمی، اخذ مدال طلا و قرار گرفتن در لیست صد شرکت دانش‌بنیان منتخب پژوهشگاه نفت در سال 98 ، بخشی از افتخاراتی است که طراحی این مجموعه نرم‌افزار نصیب ما کرده است.

سرقینی با اشاره به چالش‌های عمده کار در این عرصه، اظهار کرد: متأسفانه باوجود نرخ بالای نمونه مشابه خارجی و علی‌رغم عقد قراردادهای موفق با شرکت‌های نفتی، حمایت‌های مورد انتظار از شرکت در این حوزه صورت نگرفته است و ما امیدواریم با اعمال حمایت‌های معنوی لازم از سوی نهادهای مانند وزارت نفت بتوانیم تا در جهت به‌روزرسانی و افزایش بیشتر بهره‌وری در این عرصه اقدام کنیم.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان از ابراز علاقه یک شرکت نفتی بین‌المللی در مالزی برای خرید این محصول خبر داد و گفت: با ورود یک تیم جدید همکار، امیدوار هستیم در صورت رفع مشکلات ناشی از تحریم و محدودیت جابجایی پول، بتوانیم ، محصول فکر و اندیشه ایرانی را به خریداران جهانی معرفی کنیم.

انتهای پیام/4112/

منبع: آنا

کلیدواژه: شرکت دانش بنیان بومی سازی ایران ساخت پروژه های نفتی شرکت دانش بنیان مجموعه نرم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۵۸۵۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آشنایی کارشناسان اقتصادی وزارت امور خارجه با توانمندی‌های صادراتی دانش‌بنیان‌ها

هیئتی ۴۰ نفره از کارشناسان اقتصادی وزارت امور خارجه در بازدید از خانه نوآوری و فناوری ایران (آی هیت) از نزدیک با توانمندی‌های صادراتی شرکت‌های دانش‌بنیان آشنا شدند.

به گزارش ایسنا، محمد جواد همت‌پناه، رئیس اداره اطلاعات اقتصادی و همکاری‌های توسعه‌ای وزارت امور خارجه که در راس این هیئت از دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان در آی هیت، بازدید و اظهار کرد: ما امروز در آی‌هیت مجموعه ارزشمندی از دستاوردهای جوانان اندیشمند این مرزوبوم را از نزدیک لمس کردیم و دریافتیم در دل آی‌هیت محصولاتی با سطح تکنولوژی بسیار بالا نهادینه شده بود.

وی خاطرنشان کرد: همکاران من در این بازدید آگاهی‌های گرانبهایی را درخصوص توانمندی‌های صادراتی شرکت‌های دانش‌بنیان بدست آورده‌اند و از این اطلاعات در ماموریت‌های خارج از کشورشان استفاده خواهند کرد.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد که این نمایشگاه اتفاقات خوبی را برای ایران رقم زند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دستاورد مجموعه‌های دانش‌بنیان‌ ایرانی قابل تقدیر است
  • حضور دانش‌بنیان‌های ایرانی در اوگاندا برای توسعه ICT
  • بازدید وزیر جهاد کشاورزی از بزرگ‌ترین رویداد تولید،تجارت و صادرات
  • هزار و ۵۰۰ قلم محصول فناورانه در نمایشگاه «ایران اکسپو» ارائه شد
  • ۱۵۰۰ قلم محصول فناورانه در نمایشگاه «ایران اکسپو» ارائه شد
  • عرضه ۱۵۰۰ محصول فناورانه دانش بنیان در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • تمهیدات جدید بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها اعلام شد
  • جدیدترین تمهیدات بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها
  • آشنایی کارشناسان اقتصادی وزارت امور خارجه با توانمندی‌های صادراتی دانش‌بنیان‌ها
  • گسترش بازار صادراتی دانش بنیان‌های ایرانی در ۱۶ کشور دنیا