Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-01@12:39:44 GMT

جدول مقایسه کسپراسکی و nod ۳۲، نود۳۲ بهتر است یا kaspersky؟

تاریخ انتشار: ۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۶۰۳۱۱

آنتی ویروس nod 32 برای ما ایرانی ها بسیار نام آشناست به گونه ای که اکثر مردم به اشتباه فکر می کنند nod 32 یک برند است نه یک نسخه از برند ESET! این اشتباه فقط مختص ایران نیست و در دنیا هم nod 32 از eset معروف تر است. امروز می خواهیم دو آنتی ویروس قدرتمند کسپرسکی اینترنت سکیوریتی (خرید لایسنس kaspersky) و ایست اینترنت سکیوریتی (خرید لایسنس eset internet security) را مقایسه کنیم تا شما عزیزان با اطلاعات کامل نسبت به خرید آنتی ویروس اورجینال مورد نیاز خود اقدام کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مقایسه محافظت از سیستم

هر دو این محصولات جز قوی ترین و مطرح ترین آنتی ویروس های دنیا هستند اما در آخرین رتبه بندی سایت av-comparatives نسخه کسپرسکی اینترنت سکیوریتی با اختلاف اندک رتبه بهتری را نسبت به ایست اینترنت سکیوریتی کسب کرد.

مقایسه ویژگی ها

کمپانی کسپرسکی همواره سعی کرده تا بهترین امکانات و ویژگی ها را در اختیار کاربر قرار دهد. در این بخش تعداد ویژگی های kaspersky internet security بیشتر از eset internet security است و با اختلاف اندک باز هم کسپرسکی برنده می شود!

مقایسه سرعت و چابکی

تمام آنتی ویروس های برند ایست به سبکی و سرعت معروف هستند. ایست اینترنت سکیوریتی بر خلاف کسپرسکی اینترنت سکیوریتی دارای هسته سبک تر و حجم نرم افزار کمتری است بنابراین باعث کاهش سرعت استفاده از سیستم نمی شود و اسکن فایل ها و پوشه ها را سریعتر انجام می دهد. توجه داشته باشید این نکته در سیستم های داری سخت افزار پایین صادق است و در سیستم های به روز و دارای سخت افزار قوی هر دو محصول عملکرد یکسانی دارند و تفاوت ها به چشم نمی آیند!

مقایسه سرعت آپدیت

کمپانی ایست می کوشد تا همواره حجم آپدیت های آنتی ویروس های خود را بدون کم کردن کیفیت کاهش دهد که در این راه موفق هم بوده است. حجم آپدیت های ایست اینترنت سکیوریتی از حجم آپدیت کسپرسکی اینترنت سکیوریتی کمتر است پس بنابراین آپدیت های ایست سریعتر دانلود و نصب می شود.

مقایسه رابط کاربری

هر دو آنتی ویروس دارای رابط کاربری زیبا و کاربردی هستند به بیان ساده تر کار با هر دوی آن ها و نحوه انجام تنظیمات آن ها ساده است. این مقایسه کاملا سلیقه ای است و هر کس بنا بر تجربه شخصی خود نظر می دهد اما اکثر کارشناسان می گویند رابط کاربری ایست اینترنت سکیوریتی و کسپرسکی اینترنت سکیوریتی تقریبا یکسان هستند و انتخاب هر کدام کاملا سلیقگی است.

مقایسه قیمت

قیمت این محصولات در ایران تابع متغیر هایی مانند قیمت و درصد تخفیف خرید نماینده، موجودی بازار، نرخ ارز و…. است اما در کل Eset Internet Security ارزان تر از Kaspersky Internet Security است اما این اختلاف قیمت خیلی زیاد نیست. (این مقایسه بین همین دو نسخه هم سطح انجام شد در برخی موارد و محصولات قیمت برند ایست از محصول مشابه کسپرسکی بالاتر است.)

مقایسه اشتباهات آنتی ویروس

ممکن است هر آنتی ویروس به اشتباه یک فایل را بدافزار و یا مخرب تشخیص دهد یا اجازه نصب یک نرم افزار خاص را ندهد و یا اجازه بازدید از یک وبسایت را ندهد و یا حتی اجازه پرداخت آنلاین را در یک وبسایت معتبر ندهد و…. این اشتباهات ممکن است برای هر آنتی ویروس به وجود بیایند که با آپدیت های جدید و همچنین تنظیمات خود آنتی ویروس قابل حل است. کمپانی های ESET و KASPERSKY جز کم اشتباه ترین برند های آنتی ویروس دنیا هستند و همواره رقابت تنگاتنگ و برابری با هم داشته اند. بنابراین با تهیه هر کدام از این محصولات احتمال بروز خطا بسیار کم است.

نتیجه گیری نهایی

هر دو آنتی ویروس بسیار قدرتمند بوده و همواره رقابت نزدیکی با یکدیگر داشته اند انتخاب نسخه برتر به نظر شخصی شما عزیزان بستگی دارد اما بهتر است اگر سیستم شما دارای سخت افزار پایین و قدیمی است از نسخه ایست اینترنت سکیوریتی استفاده کنید که سبک تر است تا دچار افت سرعت نشوید و اگر از سیستم سخت افزاری قوی و به روز استفاده می کنید به سراغ خرید لایسنس کسپرسکی اینترنت سکیوریتی بروید که امکانات بیشتری را برای شما به ارمغان می آورد. در هر صورت توجه داشته باشید حتما لایسنس اورجینال تهیه کنید تا خیالتان بابت امنیت فایل ها و پوشه های شخصی و کاری خود راحت باشد. لایسنس های اورجینال قابلیت استعلام گرفتن اورجینال بودن لایسنس را دارند تنها کافیست وارد سایت شده یک حساب کاربری ایجاد کنید و لایسنس خود را در پنل کاربری Add کنید.

منبع: الف

کلیدواژه: کسپرسکی اینترنت سکیوریتی آنتی ویروس سخت افزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۶۰۳۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقایسه اقتصاد چین با ایالات متحده در بخش های مختلف

رشد اقتصادی آمریکا و چین کمتر از پیش‌بینی ها در سه ماهه اول سال ۲۰۲۴ بوده است.

به گزارش روزیاتو، رشد اقتصادی ایالات متحده در بحبوحه افزایش فشار تورم کاهش یافته، اما نرخ بیکاری در این کشور همچنان پایین است. در همین حال، نشانه‌هایی از رشد اقتصاد چین در بخش‌های مختلف دیده می شود که در ماه مارس رشد چندانی نداشتند.

چشم‌انداز اقتصادی این دو کشور از زمان پایان دوره همه‌گیری کووید-۱۹ متفاوت بوده است.

ایالات متحده انعطاف‌پذیری اقتصادی خود را به دلیل هزینه های مصرف‌کننده و بازار کار قوی و پویا نشان داده است.

اما چین به دلیل بحران در بخش املاک، سرمایه‌گذاری خارجی متزلزل و اعتماد ضعیف مصرف‌کننده تحت فشار قرار گرفته است.

اقتصاد ایالات متحده در سال گذشته به دلیل وضعیت بازار کار مناسب و افزایش مخارج مصرف‌کننده، با نرخ رشد تولید ناخالص داخلی ۲.۵ درصدی، سریعتر از حد انتظار رشد کرد.

با این حال، در سه ماهه اول سال جاری میلادی، اقتصاد این کشور تنها ۱.۶ درصد نسبت به سال قبل رشد کرده که کمتر از رشد ۲.۴ درصدی پیش‌بینی‌شده توسط وال‌استریت بود.

این رقم در بحبوحه افزایش تورم و کاهش هزینه های عمومی و دولتی، کمترین نرخ رشد در دو سال اخیر بوده است.

جفری روچ، اقتصاددان ارشد LPL Financial در مصاحبه ای با سی‌ان‌بی‌سی گفته است:

احتمالاً اقتصاد آمریکا در سه‌ماهه‌های بعدی رشد کمتری خواهد داشت، زیرا میزان هزینه مصرف‌کنندگان افت کرده و به همین دلیل، سرعت رشد اقتصادی کمتر می شود.

در حالی که تورم نرخ پس‌انداز را پایین آورده و فشار بر مصرف‌کنندگان را افزایش می‌دهد، روچ انتظار دارد که در اواخر سال ۲۰۲۴ با کاهش کلی تقاضا، تورم نیز کاهش یابد.

بازار کار قوی همچنان اقتصاد ایالات متحده را تقویت می کند. وزارت کار این کشور نرخ بیکاری را ۳.۸ درصد گزارش کرده که از ماه اوت در محدوده ۳.۷ درصد تا ۳.۹ درصدی باقی مانده است.

صندوق بین‌المللی پول پیش‌بینی کرده که ایالات متحده با رشد تولید ناخالص داخلی ۲.۷ درصدی به پایان سال برسد و نرخ بیکاری در سال ۲۰۲۴ به ۴ درصد افزایش یابد.

در همین حال، چین، دومین اقتصاد بزرگ جهان، رشد سالانه ۵.۳ درصدی را در دوره ژانویه تا مارس ثبت کرده که ۰.۶ درصد بیشتر از پیش‌بینی تحلیلگران در نظرسنجی رویترز بوده است.

اداره ملی آمار چین اعلام کرد که اقتصاد این کشور در سال ۲۰۲۳ به میزان ۵.۲ درصد رشد کرده و به هدف «حدود ۵ درصدی» خود رسیده است؛ هدفی که شورای دولتی شبه کابینه چین مجدداً برای سال ۲۰۲۴ تعیین کرد.

با این حال، نگاه دقیق تر به داده های سه ماهه اول سال ۲۰۲۴ نشان می دهد که رشد اقتصادی چین در چندین بخش، از جمله بخش صادرات، عمدتاً در دو ماه اول اتفاق افتاده است. این موضوع، سؤالاتی را درباره بازیابی اقتصادی چین پس از شیوع ویروس کرونا ایجاد کرده است.

نرخ بیکاری چین در سه ماهه اول سال جاری میلادی به طور متوسط ۵.۲ درصد بوده که در امتداد روند ۵ تا ۵.۳ درصدی از اوایل سال ۲۰۲۳ ادامه داشته است.

چین میانگین بیکاری سه ماهه خود را با محاسبه درصد افراد بیکار نسبت به مجموع افراد بیکار و شاغل اعلام می کند. قابل ذکر است که دولت این کشور، کسانی که در مناطق روستایی زندگی می کنند که حدود یک سوم جمعیت چین را تشکیل می دهند را از گزارش های خود حذف می کند.

صندوق بین‌المللی پول پیش‌بینی کرده که چین به هدفش نرسد و شاهد رشد اقتصادی ۴.۶ درصدی در سال جاری و نرخ بیکاری کلی ۵.۱ درصدی باشد.

بسیاری از کارشناسان، از جمله لی کچیانگ، نسبت به قابل اعتماد بودن آمار رشد اقتصادی چین ابراز تردید کرده اند.

جورج مگنوس، اقتصاددان دانشگاه آکسفورد، در پاسخ به این سوال که آیا اقتصاد در حال سرد شدن چین همچنان می تواند در سال های آینده از ایالات متحده پیشی بگیرد، گفت که از سال ۲۰۲۰ شکاف میان تولید ناخالص داخلی ایالات متحده و چین از حدود ۵ تریلیون دلار به ۱۰ تریلیون دلار افزایش یافته است.

تولید ناخالص داخلی اسمی ایالات متحده با نرخ مرکب حدود ۶.۷۵ درصد و چین ۶ درصد رشد کرده است. اگر این روند ادامه پیدا کند، چین هرگز به ایالات متحده نخواهد رسید.

تولید ناخالص داخلی اسمی، ارزش کل کالاها و خدمات در اقتصاد یک کشور را با قیمت های فعلی بازار، بدون تعدیل تورم اندازه‌گیری می کند.

در بحبوحه تداوم فراز و فرودهای اقتصادی در چین، از جمله کاهش تورم، پنجره ای که در آن ممکن است وضعیت اقتصادی این کشور به ایالات متحده برسد، در حال بسته شدن است.

با این حال، چندین صنعت که چین در آنها پیشرو است، در سه ماهه گذشته رشد قابل توجهی داشته اند. به عنوان مثال، تولید ایستگاه های شارژ خودروهای الکتریکی ۴۱.۷ درصد و تولید قطعات الکتریکی ۳۹.۵ درصد افزایش یافته است. مگنوس در این باره گفته است:

مقامات پکن ادعا می کنند که «نیروهای مولد جدید» به جای املاک و زیرساخت‌ها، در افزایش رشد ناخالص داخلی نقش بیشتری ایفا خواهند کرد. اما من فکر می کنم که این یک رویا است. جزایری از برتری‌های فناورانه در دریایی از مشکلات اقتصادی کلان، بهترین توصیف برای این شرایط است.

داده های موسسات مالی برتر نشان می دهند که شکاف میان دو اقتصاد بزرگ جهان در سال گذشته بیشتر شده است. اقتصاد چین به اندازه دو سوم اقتصاد رقیب ژئوپلیتیکی خود بوده که نسبت به ۷۰ درصد در سال ۲۰۲۲ و ۷۶ درصد در سال ۲۰۲۱ کاهش داشته است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • افزایش ایست‌های بازرسی در پی افزایش جرم و جنایت در لندن
  • ایجاد ایست‌کار، گامی در راستای حفظ شان و منزلت کارگران
  • تولید نخ‌های آنتی باکتریال با استفاده از نانو ذرات روی در یزد
  • میدل ایست آی: اسرائیل قصد دارد مانع خروج مردان از رفح شود
  • مقایسه اقتصاد چین با ایالات متحده در بخش‌های مختلف
  • مقایسه اقتصاد چین با ایالات متحده در بخش های مختلف
  • درمان گیاهی ریزش مو
  • افزایش ایست بازرسی در تهران / خاطره دهه ۶۰ تکرار می‌شود؟
  • افزایش ایست‌های بازرسی در تهران؛ نماینده مجلس: این‌ها جزو وظایف عادی فراجا است!
  • تیراندازی نظامیان صهیونیست به سوی خودرو فلسطینی در کرانه باختری