Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا عابدی روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: مسائل و چالش‌های مختلف و پیچیده‌ای در دنیای امروز وجود دارد که برای پیشبرد و رفع بسیاری از آنها چاره‌ای جز مراجعه به مشاوره و روان‌شناس وجود ندارد به همین دلیل توصیه می‌شود هر خانواده با در نظر گرفتن یک مشاور یا روان‌شناس ویژه در همه مسائل با آنها مشورت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه امروزه ۷۰ درصد خدمات روان‌شناسی مربوط به بهبود کیفیت زندگی و ۳۰ درصد آن برای از بین بردن بیماری‌هایی مانند افسردگی است، اظهار داشت: همه مردم و خانواده‌ها می‌توانند برای داشتن مشاور ویژه اقدام کنند که این کار برای رشد تک تک اعضای خانواده در زمینه‌ها و مراحل مختلف ضروری و مفید است.

این استاد روان‌شناسی و مشاوره با اشاره به اینکه این موضوع هنوز در کشورمان چندان مرسوم نشده است، اضافه کرد: شاید نتوان با اجبار این کار را همگانی کرد اما می‌توان با فرهنگ‌سازی و آموزش، زمینه‌های تحقق آن را فراهم کرد.

عابدی با بیان اینکه مراجعه مردم برای استفاده از خدمات مشاوره و روان‌شناسی در شهرهای بزرگی مانند اصفهان زیاد است، تاکید کرد: لازم است این اتفاق در شهرهای کوچک و روستاها نیز بیفتد و مردم به سمت استفاده از این خدمات تشویق شوند.

وی، خدمات روان‌شناسی و مشاوره را فقط برای درمان بیماری‌ها ندانست و گفت: امروزه از این دانش برای پیشگیری و همچنین رشد در زمینه های مختلف مانند ازدواج، ادامه تحصیل، فرزند دار شدن و انتخاب شغل نیز استفاده می‌شود.

عابدی با تاکید بر لزوم مراجعه به مشاوره و روانشناس در بحران‌ها بویژه در این روزهای شیوع بیماری کرونا، تصریح کرد: در این روزها، وضعیت روحی و روانی برخی افراد که بیماری‌هایی مانند افسردگی داشتند بدلیل فشارهای ناشی از کرونا و بیرون نیامدن از خانه وخامت بیشتری پیدا کرده است.

وی با اشاره به نهم اردیبهشت روز روانشناس و مشاوره گفت: در سال ۱۳۷۲ که نخستین مرکز مشاوره در اصفهان راه اندازی شد، هیچ مراجعه کننده‌ای در آن وجود نداشت اما امروز برخی روانشناسان با حجم مراجعه زیاد مواجه هستند که این امر نشان‌دهنده افزایش اقبال مردم به مشاوره و خدمات روانشناسی است.

عابدی اظهار داشت: در استان اصفهان از نظر نیروی انسانی در بخش روانشناس و مشاوره کمبودی وجود ندارد.

وی با اشاره به اینکه روان‌شناسی و مشاوره جزو جدایی ناپذیر دنیای امروز به دلیل مشکلات زیاد آن است، خاطرنشان کرد: سازمان بهداشت جهانی پیش بینی کرد که تا سال ۲۰۳۰ میلادی حدود ۵۰ درصد از مردم به بیماری افسردگی از نوع خفیف تا شدید آن مبتلا می‌شوند.

رییس دانشکده علوم تربیتی و روان‌شناسی دانشگاه اصفهان مهمترین موضوع در مسائل روان‌شناسی مردم را خودشناسی عنوان کرد و توضیح داد: اگر مردم خود را بهتر بشناسند و بدانند چه نقاط ضعف و قوتی دارند بهتر می‌توانند کارهای خود را انجام دهند که مشاوران می‌توانند در خودشناسی به آنها کمک کنند.

عابدی افزود: مردم وقتی می‌توانند در خودشناسی موفق باشند که اهل شفقت باشند به این معنی که رنج دیگران را درک کنند و التیام بخش رنج دیگران باشند.

وی درباره تفاوت روان‌شناس با روان‌پزشک گفت: روان‌پزشک، پزشکی است که تخصص روان‌پزشکی دارد و یکی از ابزارهای مهم او دارو است اما روان‌شناس تحصیلات روان‌شناسی و مشاوره دارد و ابزار اصلی او، ارتباط و علوم روان‌شناختی است.

نهم اردیبهشت روز روان‌شناس و مشاوره نامگذاری شده است. روان‌شناسی با دانش‌های فلسفه، جامعه شناسی، عصب شناسی، فیزیولوژی و به‌طور کلی دانش‌هایی که مربوط به علوم انسانی هستند هم‌مرز است.

برچسب‌ها مشاوره سلامت روان اصفهان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مشاوره سلامت روان اصفهان مشاوره سلامت روان اصفهان روان شناسی و مشاوره خدمات روان روان شناس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۶۰۶۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصالحه ۷۰ درصدی پرونده‌ها، حاصل تلاش ۹۰ روانشناس در پلیس اصفهان است

فرمانده انتظامی استان اصفهان مصالحه ۷۰ درصدی پرونده‌های تشکیل شده در کلانتری‌ها طی سال گذشته را حاصل تلاش متعهدانه و دلسوزانه ۹۰ روانشناس شاغل در مجموعه این فرماندهی اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، سردار حمید علینقیان پور ضمن تبریک روز جهانی روانشناس و مشاور به جامعه روانشناسان و مشاوران کشور اظهار کرد: در عصر پرتلاطم حاضر که انسان‌ها هر روز با مشکلات و چالش‌های مختلفی دست و پنجه نرم می‌کنند، موضوع سلامت روح و روان از اهمیت بیسیار زیادی برخوردار است.

وی افزود: امروز همگان دریافتند جامعه‌ای که از نظر روحی و روانی دچار آسیب باشد نمی‌تواند پیشرفت کند و به اهداف عالیه‌ای که برای خود در نظر گرفته دست یابد و بر همین اساس نقش روانشناسان و مشاوران بسیار حائز اهمیت و وجود این افراد برای هر جامعه‌ای لازم و ضروری است.

فرمانده انتظامی استان اصفهان از روانشناس و مشاور به عنوان سنگ صبور، محرم اسرار مردم و مرهم دل‌های رنجور یاد و تصریح کرد: با توجه به نقش مفید و مؤثری که روانشناسان و مشاوران در حوزه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و کمک به بزه آسیب دیدگان جامعه دارند، استخدام و بهره‌گیری از این افراد در دستور کار پلیس قرار گرفت و امروز که بیش از دو دهه از فعالیت این افراد می‌گذرد، منشأ اثرات خیر برای مجموعه سازمان انتظامی کشور و عموم مردم بودند.

سردار علینقیان پور گفت: هم اکنون ۹۰ روانشناس و مشاور و مددکار اجتماعی در مجموعه فرماندهی انتظامی استان اصفهان مشغول فعالیت هستند که بیشتر آنها تحصیلات عالیه دارند و به گره گشودن از مشکلات مردم و تأمین آرامش روانی جامعه تلاش می‌کنند.

وی اظهار داشت: در سال گذشته ۸۶ هزار و ۲۰۷ نفر به مرکز مشاوره آرامش و واحدهای مشاوره و مددکاری مستقر در کلانتری‌های استان مراجعه کردند که بالغ بر ۷۰ درصد از پرونده‌های ارجاعی به آنان منجر به صلح و سازش و از ورود این پرونده‌ها به دستگاه قضائی جلوگیری شده است.

فرمانده انتظامی استان اصفهان برگزاری ۳۳۰۸ جلسه در قالب طرح مشاوره فعال، برگزاری ۲۴ جلسه مشاوره گروهی، تألیف یک جلد کتاب در حوزه روانشناسی خانواده و هزار و ۷۲۴ مورد تعامل و همکاری با سایر نهادها و سازمان‌های دولتی و غیر دولتی در جهت ارائه خدمت رسانی بهتر به مردم را از جمله مهمترین اقدامات مرکز مشاوره آرامش این فرماندهی در سال گذشته برشمرد و ادامه داد: از ۱۱۰ کلانتری در سطح استان، ۷۹ کلانتری دارای واحد مشاوره و مددکاری هستند و حداقل یک روانشناس در آنجا به مراجعان خدمت رسانی می‌کند و تقویت و تجهیز کلانتری‌های بدون واحد مشاوره و مددکاری به این واحد و استفاده از کارشناسان مشاوره در دست اقدام است.

سردار علینقیان پور با قدردانی از تلاش‌ها و زحمات روانشناسان و مشاوران که سلامت و آرامش روحی و روانی را به مردم هدیه می‌دهند، گفت: بی‌شک این افراد نقش بزرگی در امنیت روانی جامعه دارند و پلیس همواره این تلاش را ارج می‌نهد و به عنوان حافظ امنیت جامعه از دانش و تخصص آنان برای آرامش و آسایش هرچه بیشتر جامعه بهره می‌برد.

کد خبر 749112

دیگر خبرها

  • ارمغان روانشناسان و مشاوران، بهرورزی و فضیلت مندی در زندگی
  • مصالحه ۷۰ درصدی پرونده‌ها در اصفهان
  • ارمغان روانشناسان و مشاوران، بهرورزی و فضیلت مندی در زندگی 
  • مصالحه ۷۰ درصدی پرونده‌ها، حاصل تلاش ۹۰ روانشناس در پلیس اصفهان است
  • ارائه خدمات مشاوره ای رایگان در حرم حضرت معصومه(س)
  • ارتقای سطح سلامت روان اقشار کم‌برخوردار
  • ویزیت‌های نجومی روانشناسان؛ ۴۵ دقیقه ۲ میلیون تومان!
  • فعالیت بیش از ۷۰ مرکز خدمات مشاوره‌ای در استان اردبیل
  • خدمات مشاوره‌ای در ۱۷ نقطه حاشیه شهر مشهد ارایه شد
  • خدمات رایگان مشاوره ای به آحاد جامعه