Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، علی شهری مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان تهران در مراسم رونمایی از سامانه صدور مجوز مدارس غیردولتی، اظهار کرد: سامانه مذکور تمامی امور مرتبط با حوزه غیردولتی را به صورت غیرحضوری انجام خواهد داد و ویژگی دیگر این سامانه واگذاری بخش عمده‌ای از این فعالیت به دست مردم و بخش خصوصی خواهد بود که می‎تواند منشا خدمات کیفی‌تر را به همراه داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تسهیل در امور مرتبط با صدور مجوز مدارس غیردولتی در حوزه استان تهران به عنوان یکی از اصلی‌ترین موضوعات در تهیه و تدوین سامانه مذکور بوده است. همچنین با توجه به این مدتی است با شیوع ویروس کرونا برخی امور حضور غیرقابل انجام شده است، سامانه غیر حضوری صدور مجوز مدارس غیردولتی پیگیری امور موسسان این مدارس را آسان و در کمترین زمان ممکن امکان پذیر می‌کند.

شهری تصریح کرد: این سامانه به گونه‌ای طراحی شده است که از زمان ثبت درخواست موسسان در سامانه مذکور، پیامک روند رسیدگی به درخواست مورد نظر برای متقاضی ارسال می‌شود و این موضوع در راستای تکریم ارباب رجوع و عملیاتی شده فرایندها بسیار مفید و موثر است.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان تهران به برخی امور مرتبط با سامانه صدور مجوز مدارس غیردولتی اشاره و گفت: جلب رضایت ارباب رجوع، کاهش تصدی‌گری، کاهش هزینه‌های عملیاتی، نوآوری در راستای ارتقا سلامت اداری، توسعه دولت الکترونیک و کاهش بروکراسی اداری از دیگر موارد بسیار با اهمیت در جهت رونمایی از سامانه مذکور خواهد بود.

کد خبر 4911922

منبع: مهر

کلیدواژه: علی شهری وزارت آموزش و پرورش مدارس غیردولتی ویروس کرونا وزارت آموزش و پرورش شورای شهر تهران شهرداری تهران شیوع کرونا کمیته امداد امام خمینی قوه قضاییه شبکه شاد آموزش مکمل سیدابراهیم رئیسی شهر تهران ترافیک محسن حاجی میرزایی ماه مبارك رمضان صدور مجوز مدارس غیردولتی سامانه مذکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۶۰۷۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور ۱۶۵ میلیون دلار مجوز سرمایه گذاری خارجی در مازندران

سید اسماعیل هاشمی در نمایشگاه بین المللی ایران اکسپو ۲۰۲۴ در جمع خبرنگاران با بیان اینکه ۷۲۳ فرصت سرمایه گذاری با ۹ هزار میلیارد دلار برای مازندران شناسایی شده است، گفت: در همین راستا در سال ۱۴۰۲ مازندران حدود ۱۰ مجوز سرمایه گذاری خارجی در بخش‌های مختلف در استان صادر شده است که ارزش اقتصادی آنها ۱۶۵ میلیون دلار بوده است.

او افزود: شناسایی فرصت‌های سرمایه گذاری در مذاکرات و ایجاد قرارداد‌های مشترک همکاری اقتصادی و تولیدی موثر خواهد بود

هاشمی با اشاره به اینکه رویداد‌های بزرگ اقتصادی به ویژه نمایشگاه‌های بین المللی می‌تواند در ایجاد مراودات اقتصادی و منطقه‌ای نقش بسیار زیادی ایفا می‌کند، گفت: مازندران در سال‌های اخیر در بحث اجرای همایش‌های سرمایه گذاری موفق بوده و هفت همایش سرمایه گذاری برای مازندران اجرایی شده است.

او به نقش سرمایه گذاری خارجی در توسعه استان اشاره کرد و افزود: در سال‌های اخیر نمایشگاه‌ها و نشست‌هایی در سطوح بین المللی و مذاکرات با فعالین اقتصادی روسیه و عمان باعث افزایش قرارداد‌های تجاری خارجی در مازندران شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • خبر مهم برای معلمان غیردولتی؛‌ کاهش محسوس ساعات کاری در هفته با بیمه کامل
  • اعطای ۸۰ مجوز گردشگری در استان چهارمحال و بختیاری
  • صدور مجوز راه‌اندازی کارخانه در سیستان و بلوچستان به صورت استانی انجام می‌شود
  • کاهش زمان فعالیت معلمان مدارس غیردولتی به ۳۰ ساعت
  • بوم‌گردی عشایری در لرستان راه‌اندازی می‌شود
  • بسیاری از مراجعات مردم به محاکم به دلیل اعتبار دادن به اسناد عادی است
  • مبلغ شهریه مدارس غیردولتی را آموزش و پرورش تعیین نمی‌کند
  • راه‌اندازی سامانه نظارت و شفافیت مدارس غیردولتی تا مهر
  • صدور ۱۶۵ میلیون دلار مجوز سرمایه گذاری خارجی در مازندران
  • نگاهی به نقاط ضعف نسخه ترمیم‌یافته سند تحول بنیادین