Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، محسن شادمان رئیس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خراسان رضوی در جلسه کمیسیون انرژی در مشهد گفت: در شرایط فعلی، عقد قراردادهای یک سویه دستگاه های دولتی، مبتنی بر منافع یک سویه و بی‌توجهی به مسائلی همچون محدودیت های تحریمی، کرونا و نوسانات نرخ ارز در این قراردادها، مشکلات مضاعفی را برای بخش خصوصی و پیمانکاران بوجود آورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او افزود: شرکت های تولیدی و پیمانکاری به دلیل مشکلات جاری و در تقلا برای بقا، مجبور هستند تا به این قرادادها تن بدهند و عملا با مشکلات متعددی مواجه خواهند شد.

رئیس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خراسان رضوی ادامه داد: از زمان آغاز شیوع بحران کرونا تاکنون دولت بایستی به منظور حمایت بیشتر از صنعت انرژی شرکت های فعال در حوزه صنعت برق، نفت و گاز که با این بحران درگیر هستند؛ تلاش و جدیدت بیشتری کنند.

شادمان بیان کرد:علاوه بر این در ماه های پایانی سال مسئله FATF پیش آمد که این موضوع در بحران کرونا مغفول ماند، ما تحریم هستیم و موضوع FATF هم مزید بر علت شده است و شرایط را برای سرمایه گذار سخت‌تر و رغبت برای ورود به عرصه انرژی های تجدیدپذیررا کمتر کرده است .

اوتصریح کرد: همچنین در این شرایط شاهد رشد 20 تا 25 درصدی تغییر نرخ ارز بودیم. قیمت فلزات نیز 1.5 الی 2 برابر افزایش یافت که تمامی این مسائل چالش هایی را به وجود آورد و به دنبال آن فرصت طلبی هایی نیز شکل گرفت.

رئیس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی مشهد ادامه داد: در چنین شرایطی، متاسفانه آسیب عمده را شرکت های پیمانکاری می بینند که تعهد دارند و هیچ گونه حمایتی از آن ها در این شرایط به عمل نیامده است.

شادمان بیان کرد: پرداخت مالیات ارزش افزوده به مدت یک ماه به تعویق انداخته شد که این مسئله مقرر بود تنها برای بخشی از شرکت های حمل و نقل مورد لحاظ قرار گیرد اما خوشبختانه به تمامی شرکت ها تسری پیدا کرد.

او ادامه داد: اداره کل تامین اجتماعی بایستی در این شرایط برای فعالان بخش خصوصی امتیازات خاصی قائل شود و همچنین مطالبات و روشهای پرداختی ویژه ای در جهت کمک به فعالان این حوزه داشته باشد.

رئیس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی مشهد در خصوص پیشنهادات کمیسیون انرژی به مقامات ذی ربط رئیس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی مشهد ادامه داد: سازمان امور مالیاتی برای تمدید تاریخ مجاز ارسال اظهارنامه ها و تعویق پرداخت مالیات بر ارزش افزوده زمستان 1398 و مالیات بر عملکرد تکلیفی و حقوق تا حداقل پایان شهریور 1399 بدون اعمال جریمه هماهنگی لازم را به عمل آورد.

شادمان بیان کرد: سازمان تامین اجتماعی نیز برای پذیرفتن لیست های بیمه با توجه به فعال نبودن پروژه ها در این فاصله زمانی باید اقدام کند. لازم به ذکر است که مبالغ معوقه می تواند با شروع فعالیت پروژه ها در ماه های آتی از طریق پرداخت درصدی از صورت وضعیت ها جبران شود.

او تصریح کرد: امیدواریم بانک مرکزی به بانک ها و موسسات مالی و اعتباری در خصوص تمدید بدون کارمزد مهلت پرداخت اقساط وام های دریافتی بدون احتساب جریمه دیرکرد و تمدید بدون هزینه ضمانت نامه های بانکی و اعتبارات، هماهنگی لازم به عمل بیاورد که امیدواریم شاهد اقدامات موثر بانک ها باشیم.

رئیس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی مشهد تاکید کرد: بیمه مرکزی هم برای تمدید بیمه پروژه ها در جهت کاهش بار مالی و صرفه جویی در بودجه دستگاه های اجرایی، بازه زمانی تعطیلی پروژه های اجرایی را احتساب بنماید.

شادمان با بیان اینکه، باید یک تا دو دوره سه ماهه تعلیق در قراردادهای مطالعه، احداث و تامین و ساخت تجهیزات بخش برق و انرژی ابلاغ شود،اظهار کرد: دستگاه های دولتی باید وضعیت فورس ماژور (حوادث قهریه طبیعی ناشی از شیوع بیماری های واگیردار) را در روند اجرای مفاد قراردادهای مرتبط با این وضعیت، اعلام و اعمال کنند.

انتهای پیام//ف.ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تامین اجتماعی خراسان رضوی پرداخت مالیات اتاق بازرگانی پروژه ها شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۶۱۶۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسیای توانمندتر با استفاده از تکنولوژی و اشتراک دانش تحقق می یابد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا از ستاد اطلاع‌رسانی اجلاس، امیر کشانی، رئیس اتاق بازرگانی اصفهان ضمن خوشامدگویی به مهمانان، روسا و نمایندگان اتاق‌های بازرگانی کشور‌های آسیایی، اعضای هیئت‌رئیسه اتاق ایران، روسا و نمایندگان اتاق‌های بازرگانی ایران، مسئولین کشوری و استانی که مهمان اصفهان هستند، اظهار کرد: پیش‌نیاز رشد و پیشرفت در تمام عرصه‌های اجتماعی، فرهنگی، علمی و اقتصادی در هر جامعه‌ای صلح و آرامشی است که از راه گفتگو بین جوامع و فرهنگ‌های مختلف محقق می‌شود.

کشانی، اصفهان را «شهر صلح خاورمیانه» نامید و با بیان اینکه اصفهان از دیرباز محل هم‌زیستی مسالمت‌آمیز بین ادیان بوده است، افزود: قرن‌هاست مسلمانان، مسیحیان، یهودیان و زرتشتیان در کنار یکدیگر در اصفهان زندگی کرده و تاریخ هیچ منازعه‌ای بین ادیان را در این شهر ثبت نکرده است.

رئیس اتاق بازرگانی اصفهان با بیان اینکه کشور‌های عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ۵۶ درصد جمعیت و ۳۵ درصد تولید ناخالص داخلی (GDP) جهان را در اختیار دارند، تصریح کرد: این آمار و ظرفیت نشان می‌دهد که با همکاری اتاق‌های بازرگانی و همراهی دولت‌ها می‌توان امیدوار بود ملت‌های آسیایی با هم‌افزایی به توسعه همه‌جانبه دست یابند.

وی ادامه داد: گفت‌وگو پیش‌نیاز و ابتدایی‌ترین ابزار تجارت بوده و تجارت علاوه بر مبادله کالا و سرمایه، تبادلات فرهنگی را نیز به دنبال دارد بنابراین می‌تواند عاملی برای توسعه گفتگو و بستری برای صلح و ثبات باشد.

کشانی خاطرنشان کرد: دومین اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا با شعار «آسیایی توانمندتر و منسجم‌تر از طریق فناوری‌های نوین» امروز (۲۹ آوریل ۲۰۲۴) به‌منظور گفتگو بین اتاق‌های بازرگانی کار خود را آغاز می‌کند.

وی با اشاره به برگزاری نشست روسا و نمایندگان اتاق‌های بازرگانی و نشست ارتقای سرمایه‌گذاری در آسیا در روز اول این اجلاس، تصریح کرد: در روز دوم نیز چهار میزگرد پیرامون «فناوری نو»، «گردشگری»، «امنیت غذایی و کشاورزی» و «توسعه پایدار» برگزار می‌شود که از مهمانان اجلاس برای حضور در این میزگرد‌ها و ارائه نظرات خود برای توسعه آسیا دعوت می‌کنم.

رئیس اتاق بازرگانی اصفهان با بیان اینکه در اختتامیه نیز بیانیه و گزارش کار این اجلاس به‌عنوان سند نهایی منتشر خواهد شد، از مهمانان دعوت کرد از نمایشگاه توانمندی‌های استان اصفهان بازدید کنند. رئیس اتاق بازرگانی اصفهان از تلاش‌های وزارت امور خارجه در برگزاری این اجلاس و حضور مهمانان خارجی تقدیر کرد.

مجمع گفتگوی همکاری آسیا Asia Cooperation Dialogue با هدف ارتقای همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در چاآم تایلند تأسیس شد و اکنون ۳۵ کشور در آن عضویت دارند. ایران در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ به عنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد. در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده ایران است. کشور‌های بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سیریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۳۰ رئیس اتاق بازرگانی به اکسپو ایران می‌آیند
  • ایجاد فضایی برای حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در خوارزم ازبکستان
  • آسیای توانمندتر با استفاده از تکنولوژی و اشتراک دانش تحقق می یابد
  • بخش خصوصی به افزایش همکاری کشورهای آسیا کمک می‌کند
  • قراردادهای شهرداری تهران با چین به شورای شهر ارسال شود
  • کمترین پیشرفت را تا کنون در طرح نهضت ملی مسکن لرستان داشته‌ایم
  • کوتاهی در معرفی استان کرمان قابل قبول نیست
  • آمادگی اتاق بازرگانی مکه برای گسترش روابط اقتصادی با ایران
  • ذاکر : از نظر شرعی، هیچ منع قانونی یا مذهبی برای تعطیلی شنبه وجود ندارد/ اتاق بازرگانی و بخش خصوصی از تعطیلی شنبه حمایت می‌کنند + فیلم
  • اجرای طرح‌های اقتصادی باید از مسیر دانشگاه بگذرد