Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- وزیر راه و شهرسازی از تامین مالی 12 پروژه ریلی و آزادراهی از طریق بازار سرمایه در حال جاری خبر داد.

 محمد اسلامی، یکی از اولویتهای جدی دولت در حوزه حمل و نقل را گسترش و اتصال ریلی از طریق برنامه‌های جهشی خواند و گفت: وعده دولت اتصال پنج استان به شبکه ریلی بود که اتصال سه استان گیلان، آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی در سال گذشته انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دو استان کرمانشاه و همدان نیز پیشتر و در سال ۹۷ به شبکه متصل شده بودند و در چند استان دیگر نظیر کردستان و اردبیل عملیات اجرایی در حال انجام است.

وی افزود:‌در استان سیستان و بلوچستان نیز خط آهن مهم و استراتژیک چابهار- زاهدان که از پروژه‌های بزرگ راه‌آهن کشور است در برنامه قرار دارد و عملیات اجرایی اتصال راه‌آهن به استان ایلام نیز در روزهای آینده کلید می خورد.

اسلامی میزان خطوط اصلی و فرعی راه‌آهن کشور را بالغ بر ۱۴ هزار کیلومتر خواند و گفت: به همین میزان خط آهن جدید در دست تکمیل و اجرا داریم. در بخش ترانزیت ریلی نیز سعی داریم بیش از پیش از ظرفیت ریلی استفاده کنیم. به همین منظور اتصال ریلی به کشور افغانستان در دستور کار ما قرار داشت و امیدواریم امسال بتوانیم فاز اول این پروژه را افتتاح کنیم تا قطار ما به خاک افغانستان برسد.

وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: همچنین اتصال ریلی به کشور عراق از طریق اتصال شلمچه به بصره در دست انجام است تا سهم بار را برای راه آهن افزایش دهیم. همچنین امسال بعد از ۱۵ سال، نرخ تحویل بار از بندر به راه آهن افزایش یافت و در فروردین‌ماه امسال حجم باری که از کشتی به شکل مستقیم به ریل تحویل شد هفت درصد رشد کرد.

اسلامی با بیان اینکه هیچ جاده غیراستانداری در کشور نداریم، اظهار داشت: هم اکنون دو هزار و ۴۰۰ کیلومتر آزادراه در کشور داریم و ۵۸۰ کیلومتر آزادراه نیز در دست ساخت است که تا قبل از پایان دولت به بهره‌برداری خواهد رسید و ۲۵ درصد حجم آزادراه های کشور امسال افزایش خواهد یافت.

اسلامی همچنین ضمن تشکر از رانندگان حمل بار به خاطر حمل کالای اساسی در ایام نوروز گفت: در بندر امام (ره) که پیش از کرونا، حداکثر روزانه ۱۴۰۰ کامیون حمل بار فعالیت می‌کرد، تعداد کامیون‌ها به بیش از ۳۰۰۰ کامیون بار افزایش یافت. در مجموع حمل کالاهای بارهای اساسی به ویژه در بندر امام (ره) نسبت به مدت مشابه سال های گذشته بین ۶ تا ۷ درصد رشد داشت.

وی با یادآوری اینکه حدود ۱۰ تا ۱۵ سال گذشته و پیش از کرونا، راه آهن در حمل بار ضعف‌هایی داشت، گفت: نوسازی ناوگان ریلی در سال گذشته کمک موثری کرد و برای اولین بار، رشد تخلیه بار توسط قطار در بندر شهید رجایی و بندر امام (ره) به دو برابر مدت مشابه در سال قبل رسید. در سال ۹۸، رشد ۱۱۹ درصدی حمل بار در راه آهن به ثبت رسید.

اسلامی در خصوص برنامه‌های وزارت راه و شهرسازی در جذب سرمایه‌گذاری در حوزه ریل، اعلام کرد: در قانون بودجه سال ۹۹ اصلاحیه‌ای را اعمال کردیم که مجلس نیز آن را تصویب کرد که بر اساس آن، دولت می تواند از بزرگراه ها و سایر پروژه های زیرساختی از ظرفیت بخش خصوصی استفاده کند. پیش تر، تنها در آزادراه ها امکان استفاده از ظرفیت بخش خصوصی وجود داشت که با این اصلاحیه، استفاده از ظرفیت بخش خصوصی به راه آهن نیز تسری یافته است.

وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: اسناد حدود ۱۲ پروژه راه آهن و آزادراهی در حال آماده سازی است تا از بازار سرمایه، تامین مالی شود. با وزیر اقتصاد و امور دارایی توافق کردیم تا بورس کمک کند و بتوانیم از بازار سرمایه که مورد تاکید رییس جمهوری نیز هست، استفاده کنیم.

 

 ایلنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: راه و شهرسازی بازار سرمایه حمل بار راه آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۶۳۹۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش شرکت های بورسی در کرمانشاه

محمد بهمن مدیر تالار بورس منطقه‌ای کرمانشاه گفت : پیوستن شرکت‌های کرمانشاهی به بازار بورس کشور، یک فرآیند چندین مرحله‌ای و چندین ساله است که با پیگیری‌های استاندار، معاون اقتصادی استاندار و مدیران دستگاه‌های اقتصادی استان برای استان کرمانشاه به یک فرآیند با بازده زمانی کوتاه تبدیل شد و توانستیم با بازار سرمایه ارتباط برقرار کنیم چرا که طی ۱۵ سال گذشته هیچ شرکتی در سازمان بورس پذیرش نشده است.

مدیر تالار بورس منطقه‌ای کرمانشاه عنوان کرد: با پیگیری‌های انجام شده در سال ۱۴۰۲، شرکت ذوب آهن بیستون به عنوان اولین شرکت بخش خصوصی در سازمان بورس مورد پذیرش، درج نماد و معارفه قرار گرفت و تنها عرضه این شرکت باقی‌مانده که ان‌شاءالله با ارائه مجوز عرضه سهام از سازمان بورس، عرضه این سهام آغاز خواهد شد.

بهمن با اشاره به ورود شرکت‌های دانش‌بنیان کرمانشاه در بازار بورس، اذعان کرد: در استان کرمانشاه یک شرکت دانش‌بنیان برای بازار بورس پذیرش شده که در حال طی مراحل درج نماد هستیم و این شرکت هم در فصل بهار عرضه خواهد شد؛ در آخرین روز‌های سال گذشته، پذیرش شرکت مانیزان در سازمان بورس صورت گرفت که از طرف سازمان این شرکت پذیرش شد و اکنون در حال رفع شروطی هستیم که فروش اوراق بهادار تهران برای این شرکت در نظر گرفته شده و پس از رفع این شروط، نماد آن درج و عرضه خواهد شد.

مدیر تالار بورس منطقه‌ای کرمانشاه ابراز کرد: اتفاق خوب دیگری که برای استان کرمانشاه و کشور در سال ۱۴۰۲ افتاد، این بود که اولین سهام پروژه کشور در بازار سرمایه‌گذاران حرفه‌ای پذیره‌نویسی شد و این بازار برای پذیره نویسی شرکت بیواتانول کرمانشاه یا همان سوخت سبز زاگرس ایجاد شد و مبلغ ۲ هزار میلیارد تومان برای پذیره‌نویسی آن انجام شده است.

بهمن از پیگیری شرکت‌های بیشتر برای ورود به بازار بورس خبر داد و گفت: به دنبال این هستیم که در سال جاری تعداد شرکت‌های مشمول بورس شده را در بازار بورس افزایش دهیم و در این راستا در حال مذاکره و بررسی شرایط دو عدد از شرکت‌های استان برای پذیرش در بازار بورس هستیم؛ علاوه بر این یک شرکت‌پروژه دیگر را هم پیگیری می‌کنیم تا پذیره‌نویسی آن در سرمایه‌گذاری حرفه‌ای انجام شود.

مدیر تالار بورس منطقه‌ای کرمانشاه در رابطه با تأثیر حضور شرکت‌ها در بازار بورس خاطرنشان کرد: یکی از منابعی که معمولاً واحد‌های صنعتی و تولیدی برای گسترش فعالیت و افزایش ظرفیت تولیداتشان استفاده می‌کنند تسهیلات بانکی است، لذا با توجه به اینکه در سال‌های اخیر تسهیلات بانکی محدود شده، شرکت‌ها می‌توانند با پذیرش سهام خود در بازار سرمایه و عرضه، تأمین مالی مورد نیاز خود را از بازار بورس انجام دهند و از مابقی مشوق‌های بازار سرمایه به نفع خودشان استفاده کنند.

وی با اشاره به مهم‌ترین تأثیر حضور شرکت‌ها در بازار بورس بیان کرد: بزرگ‌ترین و مهم‌ترین مسئله با توجه به حضور شرکت‌ها در بازار بورس و سرمایه‌گذاری، تأمین مالی لازم است که به راحتی انجام می‌گیرد و دیگر نیازی به تسهیلات ندارند و حتی با این امتیاز می‌توانند پروژه‌های جدیدی اجرا کرده و در فاز توسعه شرکت مشکل نداشته باشند.

مدیر تالار بورس منطقه‌ای کرمانشاه در مورد آمار شرکت‌های بورسی کرمانشاه اذعان کرد: با وجود سه شرکت و سهام پروژه‌ای که در سال ۱۴۰۲ اضافه شد، تعداد شرکت‌های بورسی استان کرمانشاه از سه به هفت شرکت افزایش پیدا کرد و دو شرکت دیگر نیز در بازار فرابورس داریم که جمعا تعداد شرکت‌ها پروژه‌های استان در بورس و فرابورس از ۵ مورد به ۹ مورد افزایش پیدا کرد است.

بهمن با اشاره به میزان معاملات استان کرمانشاه بیان کرد: در سال ۱۴۰۲ ارزش معاملاتی که توسط مردم استان کرمانشاه صورت گرفته است حدودا ۵ هزار میلیارد تومان بوده که از این مبلغ ۶۰ درصد فروش سهام و ۴۰ درصد خرید سهام بوده است .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • قدردانی استاندار همدان از عملکرد بانک مسکن در تامین مالی ساخت پروژه های نهضت ملی مسکن
  • کاهش اتکا به تسهیلات بانکی با اجرای قانون تامین مالی تولید
  • افزایش شرکت های بورسی در کرمانشاه
  • چرا بورس درجا می‌زند؟!
  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می‌دهد
  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می دهد
  • شورای تامین مالی برای تحقق جهش تولید تشکیل شد
  • افزایش دو برابری سقف ضمانت‌نامه‌های صنایع کوچک
  • سقف ضمانت‌نامه‌های صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک افزایش یافت
  • افزایش ۲ برابری سقف ضمانت‌نامه‌های صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک