Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-02@00:30:48 GMT

عنقا :دوست داشتیم «آقازاده» را در ماه رمضان پخش کنیم

تاریخ انتشار: ۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۶۴۴۵۸

عنقا :دوست داشتیم «آقازاده» را در ماه رمضان پخش کنیم

هیچکدام به عنوان شغل به این کارها نگاه نکرده ایم. من و بهرنگ گاهی با هم شوخی می کنیم و می گوییم اگر به ما پول هم ندهند باز به کارمان ادامه می دهیم و حالا چقدر آدمهای خوشبختی هستیم .

به گزارش مشرق، حامد عنقا در گفتگویی که با یک برنامه رادیویی داشت «آقازاده» را سخت ترین تجربه کاری خود توصیف کرد و از آخرین وضعیت این سریال سخن گفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حامد عنقا طراح، فیلمنامه نویس و تهیه کننده امروز صبح مهمان برنامه رادیویی «گیومه» در رادیو نمایش بود.

در بخشی از این گفتگو عنقا درباره بازگشت خود به شبکه نمایش خانگی پس از 10 سال توضیح داد: «آقازاده» سخت ترین تولید من بوده است. کسانی که مرا می شناسند می دانند که شکل حضور من در پروژه هایی که به عنوان طراح و نویسنده حضور دارم، در عرصه تولید فرق می کند و عنوان طراح به این معنا است که محصول را طراحی می کنم نه قصه و در انتخاب بازیگران، عوامل، موسیقی و تدوین و صداگذاری هم پا به پای کارگردان هستم. این موضوع بعد از اینکه وارد تهیه کنندگی شدم چند برابر شد.

وی تاکید کرد: «آقازاده» از تمام کارهای من در این سالها حتی سریال تاریخی «نردبام آسمان» که دو سال تسمه از گرده مان کشید تا تمام شد، سخت تر بود؛ هم موضوع سختی داشت و هم من برای اولین بار تصمیم گرفتم شکل خاصی از روایت را تجربه کنم. این جنس روایت و استانداردی که برای خودمان تعریف کردیم، سختی کار را بیشتر کرد. در این سالها سریالهای زیادی در شبکه نمایش خانگی تجربه شد و من بعد از 10 سال به این مدیوم برمی گشتم و فکر می کردم حق این باشد که اگر دوباره به این شبکه برمیگردم متفاوت و از جنس دیگری باشد.

سختی های کار متفاوت

تهیه کننده «آقازاده» افزود: مسئله درباره بهتر و بدتر بودن نیست و ادعایی در این خصوص نداریم و تمرکزمان روی متفاوت بودن و حفظ کیفیت است. طراحی کار متفاوت چند ماهی طول کشید. کار متفاوت ابزار متفاوت می خواهد. جنس تولید متفاوت می خواهد و بازیگرهای متفاوت می طلبد. ما سعی کردیم ترکیب خیلی خاصی از بازیگران را کنار هم بنشانیم. از آقای امیر آقایی بگیرید تا خانم نیکی کریمی، کامبیز دیرباز، مهدی سلطانی، لعیا زنگنه، امین تارخ، ثریا قاسمی، جمشید هاشم پور، سینا مهراد، دیبا زاهدی، سامیه لک، مسعود فروتن، سعید داخ، حتی محمدحسین لطیفی و... اگر بخواهم اسم ببرم «آقازاده» پرکاراکترین و پربازیگرترین کاری است که در این سالها داشتم و شما وقتی بازیگرانی در این طراز داری جنس تولید و شکل کار فرق می کند.

بیشتر بخوانید:

حامد عنقا: آقای رئیسی در قوه قضائیه بهترین رئیس قوه بعد از انقلاب است/وارد دوران جدید سینمای سیاسی می‌شویم

فقط دو سه هفته از کار باقی مانده بود اما سلامتی گروه اولویت داشت

عنقا با اشاره به اینکه پیش تولید «آقازاده» از اردیبهشت ماه 98 آغاز شد، ادامه داد: سپس ما وارد تولید شدیم و تا همین ماجرای کرونا یعنی 6، 7 اسفند کار ادامه داشت. در ادامه هم طبیعی بود که سلامتی گروه و تک تک بچه ها نسبت به ادامه کار برایم در اولویت باشد. حالا کمتر از 10 درصد کار باقی مانده است و شاید طی دو سه هفته اگر تصویربرداری می کردیم کار به انتها می رسید اما حق این بود که کار را تعطیل کنیم تا بچه ها در آرامش خیال باشند و صبر کنیم تا فضا عادی شود. به مرور هم داریم این فضای سخت را رد می کنیم.

منتظر اعلام وزارت ارشاد و ستاد ملی کرونا هستیم تا کار را تمام کنیم

وی در پاسخ به اینکه چه زمانی ادامه کار کلید خواهد خورد، توضیح داد: این روزها کارهای پیش تولید را برای فیلمبرداری مجدد انجام می دهیم. فکر می کنم دو سریال در شبکه نمایش خانگی است که زیر 10 درصد از کارشان مانده و آقای طباطبایی نژاد هم اعلام کردند «آقازاده» و «قورباغه» چنین وضعیتی دارند. اما ادامه کار پروتکلی دارد که باید از طرف وزارت ارشاد اعلام شود تا نهایت مراقبت برای سلامتی اعضای گروه وجود داشته باشد و ریسکی برای سلامتی شان به وجود نیاید. بنابراین ما منتظریم تا از طرف وزارت ارشاد و ستاد ملی کرونا این موضوع اعلام شود. به احتمال زیاد از طرف خود ستاد ناظر خواهیم داشت و تدابیر بهداشتی خاصی را باید رعایت کنیم. فکر می کنم در همین چند روزه کار به انجام برسد.

یک هفته 10 روز بعد از آغاز دوباره فیلمبرداری، سریال را پخش می کنیم

نویسنده «آقازاده» درباره زمان پخش این سریال نیز خبر داد: ما در شرایطی که فکر نمی کردیم ویروس منحوس کرونا دامان ما را هم آلوده کند، می خواستیم با آغاز ماه مبارک پخش کار را شروع کنیم. اکنون هم تمام تلاشمان را می کنیم تا در نزدیک ترین زمان به نتیجه برسیم. بیش از 90 درصد کار ضبط شده اما از آنجایی که ما فیلمبرداری را به صورت رج زدن جلو بردیم، هنوز باید سکانس هایی را بگیریم تا قسمتهای یک تا 10 سریال را تکمیل کنیم. فکر می کنم از یک هفته 10 روز بعد از اینکه فیلمبرداری مان را شروع کنیم با هماهنگی وزارت ارشاد و اخذ پروانه نمایش بتوانیم پخش سریال را آغاز کنیم.

عنقا در پایان در خصوص سوالی مبنی بر موفقیت تمامی آثارش گفت: اگر خدا همیشه به ما لطف و نظری داشته و کار مورد اقبال مخاطب قرار گرفته به این دلیل بوده که سریالی می سازیم که خودمان و خانواده مان هم از دیدن آن لذت می بریم و به آن معتقدیم. این موضوع درباره بهرنگ توفیقی و هر کدام از عواملی که در این سالها با آنها کار کرده ام مطرح بوده که هیچکدام به عنوان شغل به این کارها نگاه نکرده ایم. من و بهرنگ گاهی با هم شوخی می کنیم و می گوییم اگر به ما پول هم ندهند باز به کارمان ادامه می دهیم و حالا چقدر آدمهای خوشبختی هستیم که به ما پول هم می دهند!

امین تارخ، امیر آقایی، مهدی سلطانی، ثریا قاسمی، لعیا زنگنه، جمشید هاشم پور، سینا مهراد، دیبا زاهدی، سامیه لک، مسعود فروتن، سعید داخ روزبه معینی و امین حیایی با حضور کامبیز دیرباز و هنرمندی نیکی کریمی، با حضور افتخاری محمدحسین لطیفی بازیگران «آقازاده» به کارگردانی بهرنگ توفیقی هستند.

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا ماهواره نور سال جهش تولید اخبار بورس مسعود فروتن طباطبایی نژاد محمدحسین لطیفی امیر آقایی حامد عنقا بهرنگ توفیقی سریال آقازاده مهدی سلطانی امین حیایی ستاد ملی کرونا سینا مهراد ماه رمضان جمشید هاشم پور محمد حسین لطیفی طباطبایی نژاد نیکی کریمی ثریا قاسمی ویروس کرونا لعیا زنگنه کامبیز دیرباز قورباغه دیبا زاهدی وزارت ارشاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۶۴۴۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بستنی ایرانی در کدام کشورها پرطرفدار است؟ | خارجی ها بستنی ایرانی را با این طعم‌ها دوست دارند | جدیدترین قیمت بستنی قیفی، متری، سنتی و ویژه را ببینید

همشهری آنلاین-مرضیه ثمره‌حسینی: «در ایران روزانه حدود هزار و ۲۰۰تن بستنی مصرف می‌شود که از این میزان حدود هزار تن از سوی شرکت‌های صنعتی و ۲۰۰تن هم از سوی کارگاه‌ها و بستنی‌سازی‌های سنتی تولید می‌شود.» اینها را محمدجواد شکری، از فعالان صنعت تولید و تجارت بستنی در ایران در مورد آمار تولید و صادرات بستنی در کشور به همشهری می‌گوید. اما مهم‌تر از بستنی‌هایی که مصرف داخلی دارند، لژیونرها و صادراتی‌ها هستند؛ بستنی‌هایی که با برند ایرانی شهرت جهانی کسب کرده‌ و دل مشتری‌ها را به‌دست آورده‌اند.

شکری در مورد صادرات بستنی می‌گوید: «بسیاری از شرکت‌های تولیدکننده ایرانی به کشورهای همسایه صادرات بستنی دارند؛ صادراتی که رکورد ۴۰۰تن بستنی در روز را به دست‌آورده است؛ بستنی‌هایی که بیشتر به عراق و کشورهای حوزه خلیج‌فارس مانند عمان و کویت و امارات به‌ویژه شهر دوبی می‌رسند. علاوه بر حوزه خلیج‌فارس، بستنی‌های ایرانی به کشورهای آذربایجان، گرجستان، قزاقستان، قرقیزستان و ازبکستان و حتی کشورهای آفریقایی مانند لیبی هم صادر می‌شود و صادرکنندگان نیم‌نگاهی هم به بازار چین دارند.»

مردم جهان بستنی ایرانی را با چه طعم‌هایی دوست دارند؟

شکری با بیان اینکه صادرات بستنی ایرانی به کشورهای دیگر با توجه به فرهنگ و ذائقه هر کشوری و با بسته‌بندی‌های مختص هر منطقه انجام می‌شود، می‌گوید:« چینی‌ها مزه‌های ایرانی مانند رز، گلاب و زعفران را خیلی دوست دارند و کشورهای همسایه شمال ایران طعم زردآلو را می‌پسندند.»

این فعال صنعت تولید و تجارت بستنی با بیان اینکه بستنی ایران حتی به آمریکا و کانادا هم صادرات می‌شود، می‌گوید: «هرچند صادرات ما به این کشورها محدود به ایرانیان ساکن در آنجا می‌شود اما در شهرهایی مانند تورنتو عرضه بستنی ایرانی به جز فروشگاه‌های ایرانی به فروشگاه‌های غیرایرانی هم رسیده، ضمن اینکه به‌دنبال توسعه صادرات بستنی به آمریکا هم هستیم.»

بستنی زعفرانی ابتکار ایرانی

بستنی از فرنگ به ایران رسید. ناصرالدین‌شاه قاجار در سفر به فرانسه بعد از خوردن بستنی میوه‌ای فرانسوی، عاشق این دسر جذاب شد و به خدم‌وحشم خود دستور داد طرز تهیه آن را از فرانسوی‌ها بگیرند و به ایران بیاورند و اینگونه شد که پای بستنی به ایران باز شد. نخستین کسی که در تهران بستنی درست کرد «ممد ریش» نامی بود که با چرخ دوره‌گردی‌اش روانه کوچه و بازار می‌شد و بستنی می‌فروخت. پس از او، اکبر مشتی(مشدی) به بستنی رنگ و بوی ایرانی داد و بستنی زعفرانی تولید کرد. طعم این بستنی آنقدر خاص و خوب بود که خیلی زود در میان ایرانیان و جهانیان محبوب شد. اواخر دهه۴۰ شمسی، دستگاه‌های بستنی‌سازی وارد ایران شدند و بستنی در طعم‌ها و برندهای مختلف عرضه شد.

بستنی گران‌ شده، مشتری آب رفته

مغازه‌داران می‌گویند رشد قیمت این خوراکی پرطرفدار باعث شده تقاضا برای خرید بستنی کاهش پیدا کند. رئیس اتحادیه بستنی، آبمیوه و کافی‌شاپ تهران با تأیید این موضوع می‌گوید: «تورم بر میزان تقاضا برای آبمیوه و بستنی اثرگذار بوده و تقاضا تا حدودی کم شده است. برای همین با وجود اینکه هزینه‌ها بیش از ۵۰درصد افزایش یافته است، صنف ما برای حمایت از مصرف‌کنندگان و برای حفظ بازارمان، تصمیم گرفت امسال فقط حدود ۲۰درصد افزایش قیمت داشته باشد».

محسن مبرا، ضمن تأکید بر اینکه بستنی قیمت مصوب ندارد، ادامه می‌دهد: «از سال۱۴۰۲ بنا بر مصوبه سازمان حمایت، دیگر نرخ مصوب نداریم و نرخ‌ها از سوی خود تولیدکننده‌ها تعیین می‌شود.»

قیمت انواع بستنی در بازار

کماکان ارزان‌ترین بستنی بازاری بستنی یخی است. بستنی یخی میوه‌ای در برندهای مختلف ۷ هزار تومان است. بستنی چوبی میلکی۱۰ هزار تومان، بستنی کیم ۱۰ هزار تومان، بستنی کیک تیرامیسو ۱۵ هزار تومان، قیفی ۱۵ هزار تومان، بیسکورول ۲۰ هزار تومان، بستنی لیوانی ماراش با شیر بز ۳۰ هزار تومان، بستنی چوبی سالار ۳۰ هزار تومان و بستنی مگنولیا ۴۰ هزار تومان است.

همچنین بستنی یک لیتری طالبی و وانیلی۸۰ هزار تومان است.

هر کیلو بستنی سنتی ساده هم در تهران بین ۱۳۰ تا ۱۷۰ هزار تومان و نوع ویژه و ۴ مغز آن بین ۲۰۰ تا ۲۷۵ هزار تومان است. هر کیلو بستنی میوه‌ای هم در طعم‌های مختلف انبه، توت‌فرنگی و غیره بین ۱۵۰ تا ۱۹۰ هزار تومان است.

اگر بخواهید بستنی سنتی در میزان کم سفارش دهید یک ظرف کوچک بستنی سنتی حدود ۴۰ هزار تومان و یک ظرف کوچک بستنی میوه‌ای شامل ۴ اسکوپ (هر اسکوپ بین ۱۵ تا ۲۰ هزار تومان) حدود ۷۰ هزار تومان است. اگر هوس بستنی قیفی هم کنید هر عدد آن بین ۱۵ تا ۲۵ هزار تومان است. بستنی قیفی متری هم که در بعضی مغازه ها عرضه می شود با توجه به اندازه کوچک، متوسط و بزرگ به قیمت ۵۰ هزار، ۶۰ هزار و ۷۰ هزار تومان فروخته می‌شود.

کد خبر 848579 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها صادرات قیمت - تنظیم بازار بستنی و فالوده عراق عمان امارات

دیگر خبرها

  • «سلمان فارسی» یک پروژه جریان ساز است/ پخش سریال در ۱۴۰۵
  • میرباقری: تلاش می‌کنیم «سلمان فارسی» را ۱۴۰۵ به پخش برسانیم
  • بستنی ایرانی در کدام کشورها پرطرفدار است؟ | خارجی ها بستنی ایرانی را با این طعم‌ها دوست دارند | جدیدترین قیمت بستنی قیفی، متری، سنتی و ویژه را ببینید
  • آغاز اما و اگر‌ها برای ادامه «نون خ»
  • آخرین وضعیت سعید آقاخانی و ادامه سریال «نون‌خ»
  • سوژه امسال نون خ لب مرز بود | ۲ خط قرمز مهم که در این سریال رعایت شد
  • «نون خ» چه خط‌قرمزهایی را رعایت کرد؟
  • چهره متفاوت بازیگر نقش علی در آینه عبرت بعد از ۳۵ سال
  • یک باشگاه جدید: ادامه ماجراجویی ستاره هالیوود در فوتبال
  • برنامه سازان صدا و سیمای خوزستان در ماه رمضان تجلیل شدند