Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-01@14:28:30 GMT

۱۴ کارگاه بسته بندی گوشت و مرغ در استان همدان فعال است

تاریخ انتشار: ۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۶۵۶۶۵

۱۴ کارگاه بسته بندی گوشت و مرغ در استان همدان فعال است

محمودرضا رسولی در گفتگو با خبرنگار مهر با تأکید بر نظارت دقیق بر انجام ضوابط بهداشتی و قرنطینه‌ای و دستورالعمل‌های ابلاغی از سوی سازمان دامپزشکی کشور در کشتارگاه‌های استان همدان اظهار کرد: با توجه به صنعتی شدن جامعه و نگرانی مردم از مخاطرات بهداشتی و پیدایش بیماری‌های ناشی از غذاهای ناسالم سازمان دامپزشکی نظارت دقیق بر کشتارگاه‌های دام و طیور و تمامی صنایع وابسته را اولویت قرار داده و طی فرآیندی تعریف شده ناظر بر چرخه تولید و عرضه فرآورده‌های خام دامی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر لزوم انجام پروتکل‌ها به منظور پیشگیری از بروز و شیوع بیماری‌های طیور به نقش کشتارگاه طیور در این زمینه اشاره کرد و گفت: رعایت بهداشت کامل در کشتارگاه‌ها امری ضروری است.

رسولی از برنامه ریزی برای تبدیل کردن کشتارگاه‌های استان همدان به کشتارگاه‌های برند در کشور سخن گفت و افزود: همدان می‌تواند در صنعت کشتارگاهی در سطح کشور پیشرو بوده و دارای برند باشد.

مدیرکل دامپزشکی استان همدان افزود: در استان همدان ۱۴ کارگاه بسته بندی گوشت و مرغ در حال فعالیت است.

وی به مدیران کشتارگاه توصیه کرد با توجه به امکانات موجود در این مکان‌ها، نسبت به گسترش هرچه سریع‌تر کارگاه بسته بندی و قطعه بندی مرغ اقدام کنند تا از ارزش افزوده این اقدام بهداشتی نیز بهره مند شوند.

رسولی بابیان اینکه فعالیت‌ها و ارتقا کیفیت باید همیشگی، پایدار و مستمر باشد، گفت: فروردین ماه امسال در فرایند کنترل و بازرسی کشتارگاه‌های صنعتی طیور استان همدان تعداد یک میلیون و ۳۳۰ هزار و ۲۳۲ قطعه طیور به میزان ۲ هزار و ۶۶۰ تن بازرسی شده که از این تعداد ۲۸ هزار و ۲۹۷ قطعه معادل ۴۲ تن غیرقابل مصرف بوده و ضبط شده است.

کد خبر 4912265

منبع: مهر

کلیدواژه: دامپزشکی همدان بسته بندی ویروس کرونا ماه مبارك رمضان بوشهر شیراز ایلام شیوع کرونا قزوین کمک به نیازمندان شهرکرد بیرجند ستاد مقابله با کرونا گردشگری جهش تولید بارش باران کشتارگاه ها استان همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۶۵۶۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۸ درصدی تعداد کارگاه‌های فعال استان مرکزی

ایسنا/مرکزی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی گفت: تعداد کارگاه‌های فعال استان مرکزی نسبت به سال ۹۹، افزایش هشت درصدی را نشان می دهد.

جمشید امیدی ۱۱ اردیبهشت در جشنواره امتنان استان مرکزی(تجلیل از کارگران، گروه های کار و واحدهای نمونه) اظهار کرد: هر قدر کارگر و کارآفرین بیشتر تلاش کنند و هر قدر زمینه تلاش موثر برای اینها فراهم شود توفیقات بیشتری نصیب کشور و ملت خواهد شد.

وی افزود: فراخوان برگزاری جشنواره امتنان استان مرکزی از ۱۰ مهرماه سال گذشته آغاز شد و تا اول آذرماه ادامه داشت که در نهایت منجر به ثبت‌نام ۴۴۰ کارگر، ۵۹ گروه کار و ۱۲۱ واحد در سامانه این جشنواره شد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی تصریح کرد: پس از پایان مهلت ثبت‌نام، کمیته ارزیابی تشکیل و بر اساس اسناد و مدارک بارگذاری شده، ۱۰۸ مورد بازدید میدانی هم صورت گرفت.

وی گفت: هشت واحد برتر استانی، سه کارگر نمونه و دو گروه کار نمونه به تعداد هشت نفر به عنوان برگزیدگان این جشنواره انتخاب شدند که در هفته کار و کارگر تجلیل می‌شوند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی افزود: این استان در سنوات گذشته کارگر ملی نداشت اما امسال کارگر نخبه ملی و واحد نمونه ملی از استان مرکزی انتخاب شده است.

امیدی بیان کرد: اشتغال ایجاد شده در استان مرکزی( آمار شاغلین ۱۵ سال به بالا) در سال ۹۶ به ۴۲۵ هزار نفر رسیده بود اما این آمار تا سال ۹۹ به ۳۷۴ هزار نفر رسید و روند نزولی داشت که یکی از مهمترین علل آن شرایط کرونا بود، اما این آمار در سال ۱۴۰۱ به ۳۸۹ هزار و ۷۲۰ نفر رسید و ۱۵ هزار و ۷۲۰ اشتغال
از سال ۹۹ تا ۱۴۰۱ به استان اضافه شد و آمار سال ۱۴۰۲ تا پایان فصل بهار امسال اعلام می‌شود.

امیدی خاطرنشان کرد: نرخ بیکاری استان مرکزی در سال ۱۴۰۰ به هفت و هشت دهم درصد، در سال ۱۴۰۱ به هفت و سه دهم درصد و در سال گذشته به هفت درصد رسید.

وی اظهار کرد: نرخ مشارکت اقتصادی این استان در سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱، بدون تغییر به ۳۶ و ۶ دهم درصد و در سال گذشته به ۳۶ و سه دهم درصد رسید. یکی از علل پایین بودن نرخ مشارکت اقتصادی استان مرکزی، خارج شدن کارگران از محیط‌های کاری به دلیل سخت و زیان‌آور بودن مشاغل است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی افزود: تعداد کارگاه‌های فعال استان مرکزی نسبت به سال ۹۹، دارای افزایش هشت درصدی است.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • ۱۰میلیون قطعه جوجه‌ریزی در لرستان/ صادرات مرغ افزایش می‌یابد
  • گزارش کارگر و کارگاه نمونه استان همدان
  • زندانیان شاغل در روز کارگر هدیه گرفتند
  • فعالیت یک کشتارگاه طیور متخلف در ری متوقف شد
  • ۱۰۵۰ کارگاه امسال مشمول طرح طبقه‌بندی مشاغل می‌شوند
  • ۱۰۵۰ کارگاه امسال مشمول طرح طبقه بندی مشاغل می‌شوند
  • ذبح‌کننده غیرمجاز دام در خرمشهر محکوم به پرداخت جزای نقدی شد
  • رشد ۸ درصدی تعداد کارگاه‌های فعال استان مرکزی
  • کشف ۸۵۰ کیلوگرم گوشت و آلایش‌های غیربهداشتی و غیرقابل مصرف دام و طیور
  • رتبه سوم مهاباد درتولید گوشت دراستان