Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-04-28@14:46:28 GMT

وام یک میلیونی ما و کمک ۶۰ هزار پوندی بریتانیا

تاریخ انتشار: ۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۶۶۲۳۵

صراط:

سطح حمایت دولت‌ها از مردم در ایام کرونا تفاوت چشمگیری با هم دارد، در ایران برای حمایت از نیازمندان در قرنطینه مانده و بدون درآمد، وام یک میلیون تومانی می‌دهند، چیزی حدود یک‌سوم درآمد ماهیانه یک کارگر، در بریتانیا برای حمایت از خانواده‌های کادر درمان داغدار ۶۰هزار پوند کمک می‌کنند، اگر درآمد یک پرستار در بریتانیا را حدود ۵۰۰۰ دلار تصور کنیم، می‌شود نزدیک به ۱۲ برابر حقوق ماهیانه‌اش، البته با این تبصره که جامعه مورد حمایت در ایران قشر وسیع و چند میلیونی‌ست و جامعه کادر درمان محدود و نهایتا چند هزار نفری‌ست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش برترین ها پرداخت وام یک‌میلیونی به خانوارهای یارانه‌بگیر یکی از برنامه‌های حمایتی دولت روحانی در شرایط شیوع ویروس کرونا در کشور بود.

یورو نیوز گزارش داد: بریتانیا ۶۰ هزار پوند به هر کدام از خانواده‌های کارکنان سرویس سلامت همگانی این کشور که قربانی بیماری کووید ۱۹ شده‌اند،‌ می‌پردازد.

وزیر بهداشت بریتانیا با اعلام این مطلب همچنین از اجرای طرحی موسوم به «بیمه عمر» برای کارکنان سرویس سلامت همگانی موسوم به ان چ اس (NHS) خبر داد که کلیه پرسنل درمانی فعال در صف مقدم مبارزه با بیماری‌ها از جمله کادر پزشکی را شامل می‌شود.

بر این اساس و طبق تایید وزارت بهداشت بریتانیا خانواده‌های کارکنان NHS که در پی ابتلا به بیماری کووید ۱۹ جان باخته‌اند مبلغ ۶۰ هزار پوند (حدود ۶۹ هزار یورو) دریافت خواهند کرد.

تاکنون ۸۲ کارمند سرویس سلامت همگانی بریتانیا و ۱۶ فرد فعال در بخش خدمات بیمارستانی و درمانی این کشور به دلیل ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست داده‌اند.

مت هنکاک،‌ وزیر بهداشت بریتانیا می‌گوید این افراد زندگی خود را برای مراقبت از دیگران به خطر انداخته و جان خود را در همین راه از دست داده‌اند. وی تاکید دارد که به شخصه عمیقا احساس می‌کند که وظیقه دارد مراقب عزیزان و بستگان این افراد باشد.

یک مرد دیپلمه در انگلیس حدود ۳۰هزار پوند درآمد سالانه دارد که اگر تقسیم بر ۱۲ ماه سال شود درآمد ماهیانه او مشخص خواهد شد. یعنی ۶۰ هزار پوندی که دولت انگلیس به خانواده‌های کارکنان سرویس سلامت همگانی این کشور پرداخت می‌کند چندین برابر درآمد ماهیانه یک کارگر در انگلیس است.

اما یک میلیون تومانی که دولت روحانی در قالب تسهیلات برای جبران اثرات اقتصادی ناشی از کرونا به ایرانی‌ها پرداخت کرده است نزدیک به یک سوم حقوق کارگران ایرانی است! که بیانگیر یک شکاف عمیق در حمایت دولت‌ها از شهروندان در برابر خسارات مالی از کروناست.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: حمایت از نیازمندان پرداخت وام یک میلیونی خانوارهای یارانه بگیر صراط سرویس سلامت همگانی ۶۰ هزار پوند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۶۶۲۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قانون ضد مهاجرتی سوناک عامل هجوم مهاجران به ایرلند

دولت ایرلند از هجوم پناهندگان بیشتر به این کشور برای فرار از اخراج به رواندا در سایه طرح ضد مهاجرتی ریشی سوناک خبر داده و انتقاد شدیدی به این قانون وارد کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، هفته نامه "اشپیگل" در مطلبی نوشت: با توجه به طرح اخراج پناهندگان به رواندا در انگلیس پناهجویان به طور فزاینده‌ای به دنبال پناهندگی در ایرلند هستند. اما این تنها در دوبلین، پایتخت ایرلند نیست که این اقدامات دولت بریتانیا مورد انتقاد شدید قرار می گیرد.

دولت ایرلند گزارش داد که پناهندگان بیشتر و بیشتری به این کشور می روند. "مایکل مارتین"، وزیر امور خارجه ایرلند در این باره به روزنامه انگلیسی دیلی تلگراف گفت: سیاست جنجالی پناهندگی ریشی سوناک، نخست وزیر بریتانیا، در حال حاضر بر این کشور اتحادیه اروپا تأثیر گذاشته است. پناهجویان برای اجتناب از اخراج به رواندا به اینجا و در داخل اتحادیه اروپا پناه می آورند.

مارتین گفت: حدود 80 درصد از مهاجران از طریق استان بریتانیایی ایرلند شمالی به ایرلند می آیند. پس از برگزیت، بریتانیا و اتحادیه اروپا توافق کردند که این مرز را باز بگذارند تا از درگیری های جدید در منطقه جنگ داخلی سابق جلوگیری کنند.

تنش های اجتماعی در ایرلند اخیراً به دلیل افزایش مهاجرت ها افزایش یافته است. بین می 2022 و آوریل 2023، بیش از 140000 نفر وارد ایرلند شدند که بیشترین تعداد در 16 سال گذشته است. نیروهای راستگرا ادعا می کنند که مهاجرت بحران حاد مسکن را در این کشور تشدید می کند. از طرفی اعتراضات مکرر از سوی ساکنان وجود دارد.

پارلمان بریتانیا شب سه شنبه با وجود انتقادها ومخالفت ها قانونی را تصویب کرد که در آن رواندا به عنوان کشور سوم امن معرفی شد. این قانون به دولت محافظه کار لندن اجازه می دهد تا پناهجویانی را که به طور نامنظم وارد این کشور آفریقای شرقی شده اند، اخراج کند. آنها باید در آنجا درخواست پناهندگی بدهند.

فعالان حقوق بشر این قانون را نقض تعهدات بین المللی می دانند. دولت ایرلند نیز به شدت از این پروژه انتقاد کرد.

نمایندگان پارلمان آلمان نیز اقدامات ضد مهاجرتی دولت بریتانیا را محکوم کرده بودند. در نامه ای به سوناک، نخست وزیر بریتانیا، 13 سیاستمدار حزب سوسیال دموکرات، سبزها و اتحادیه احزاب متحد مسیحی به ویژه از بیانیه دولت بریتانیا مبنی بر اینکه "دیگر نمی خواهد به دستورات موقت دادگاه حقوق بشر اروپا احترام بگذارد عصبانی و نگران بودند.

با این قانون جدید دولت "ریشی سوناک"، نخست وزیر انگلیس دیگر نمی خواهد به مهاجرانی که به طور نامنظم وارد این کشور می شوند این فرصت را بدهد که برای پناهندگی در انگلیس درخواست دهند. در عوض، آنها باید بتوانند به رواندا اخراج شوند و در آنجا درخواست پناهندگی دهند و صرف نظر از منشاء واقعی هیچ برنامه ای برای بازگشت آن ها به انگلیس وجود ندارد.

هدف از این مقررات جلوگیری از عبور پناهندگان از کانال انگلیسی مانش با قایق های کوچک است. دولت بریتانیا برای این معامله میلیون ها دلار به رواندا می پردازد. دادگاه عالی انگلیس این پیمان پناهندگی را غیرقانونی اعلام کرد. منتقدان این کشور آفریقای شرقی را به نقض حقوق بشر متهم می کنند.

این قانون جدید قصد دارد با اعلام رواندا به عنوان کشور ثالث امن و جلوگیری از درخواست تجدیدنظر در دادگاه های بریتانیا علیه اخراج، حکم دادگاه عالی را لغو کند. سازمان شورای پناهندگان که برای پناهنجویان در این کشور کمپین می کند، از این طرح انتقاد کرد و نسبت به هزینه های بالا، هرج و مرج و رنج انسانی هشدار داده است. این سازمان گفت که دولت به این ترتیب خطر گرفتار شدن ده ها هزار نفر در این سیستم را ایجاد می کند.

بعد از تصویب قانون اخراج پناهندگان به رواندا در پارلمان انگلیس سازمان ملل و شورای اروپایی هم انتقاد شدیدی به آن وارد کرده واین کشور را به نقض حقوق بشر متهم کردند.

بی توجهی اروپا به پناهندگان در حل بحران پناهندگیافزایش چشمگیر حملات به پناهندگان در آلمان

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بوتسوانا درخواست انگلیس برای توافق ضد مهاجرتی را رد کرد
  • این پز اجتماعی میلیون ها تومان برای افراد آب می خورد | سگ گردانی و درآمد میلیونی داگ واکرها
  • قانون ضد مهاجرتی سوناک عامل هجوم مهاجران به ایرلند
  • هزینه های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است
  • درآمد ۷۰۰ میلیونی «گالیله»!/ «آکادمی پرندگان» ۵۰ میلیون فروخت
  • دانشگاه‌های انگلیس بابت ارتباط با چین زیر ذره‌بین سرویس‌ امنیتی می‌روند
  • زنگ سلامت در مدارس دامغان به صدا درآمد
  • افزایش بودجه نظامی انگلیس در کوران انتقادها
  • موافقت پادشاه انگلیس با قانون ضد مهاجرتی رواندا
  • دریافت وام قرض الحسنه 10 تا 100 میلیونی برای یارانه بگیران