Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از  ارومیه،رسول جلیلی با اشاره به اقدامات صورت گرفته توسط اکیپ‌های دامپزشکی در مناطق زلزله زده بخش قطور و روستاهای اطراف در شهرستان خوی از هماهنگی ، تعامل و بسیج امکانات مناسب بین بخش دامپزشکی، مدیریت جهاد کشاورزی خوی و سایر ادارات از همان ساعات ابتدایی وقوع زلزله، در بخش قطور شهرستان خوی خبر داد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دیبایی افزود: عملیات دفن بهداشتی لاشه احشام تلف شده به تعداد ۹۳۲ راس دام سبک و سنگین به ارزش ۳۰ میلیارد ریال توسط ۵۹ نفر روز و سمپاشی جایگاه‌های دامی در مناطق زلزله‌زده بخش قطور شهرستان خوی توسط اکیپ های دامپزشکی استان از ساعات ابتدایی وقوع زلزله تا پایان عملیات انجام گرفت .

وی تصریح کرد : به منظور پیشگیری از شیوع بیماری های مشترک بین انسان و دام ، ایمن سازی و واکسیناسیون دام‌ها علیه بیماری‌های دامی در روستاهای زلزله‌زده بخش قطور نیز توسط اکیپ های دامپزشکی به طور مداوم انجام گرفته است و ۲۱ هزار راس دام بر علیه بیماری شاربن و تب برفکی مایه کوبی شده است.

رییس روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان اضافه کرد: تاکنون شش تن مرغ گرم و ۴ هزار و ۵۰۰ عدد تخم مرغ توسط سازمان جهاد کشاورزی استان به مدیریت بحران شهرستان جهت تهیه غذا و توزیع بین زلزله زدگان نیز ارسال شده است .

وی تصریح کرد: حضور رییس سازمان جهاد کشاورزی استان به همراه معاونین و مدیران ستادی و شهرستانی در مناطق زلزله زده و جلسه ستاد بحران شهرستان در مرز رازی و بازدید از روستاهای زلزله‌زده منطقه قطور به منظور برآورد اولیه خسارت وارده بر اماکن عمومی و احشام و بررسی مشکلات دامداران منطقه، راه اندازی شش اکیپ اسکان احشام برای ایجاد جایگاه و اسکان اضطراری احشام با توجه به تقارن فصل زایش و برودت شدید هوای منطقه با زمان وقوع زلزله از دیگر اقدمات انجام شده در این راستا است.

دیبایی بیان کرد: بر اساس برآوردهای انجام شده بیش از ۵۴۰ میلیارد ریال به تعداد ۴ هزار و ۱۰۰ آغل و واحد دامداری روستایی در مناطق زلزله‌زده بخش قطور و حومه در شهرستان خوی خسارت وارد شده است.

در ادامه این جلسه هم امیر عباس جعفری مدیر کل مدیریت بحران استانداری آذربایجان غربی نیز از حضور به موقع و تلاش های رییس سازمان جهاد کشاورزی استان و همکاران مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان خوی و همچنین فعالیت‌های اثرگذار اداره کل دامپزشکی استان تشکر کرد.

همچنین گزارشی از فعالیت های موثر اداره کل دامپزشکی استان توسط کریم زاده مسول روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان ارائه شد.

در ادامه هر یک از اعضای شرکت کننده در جلسه نیز نقاط ضعف و قوت اطلاع رسانی و کمک رسانی به زلزله زدگان را یاد آور شدند و مباحثی هم در خصوص نحوه پیشگیری و مقابله با بیماری کرونا نیز مطرح گردید.

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی مناطق زلزله زده خوی اسکان اضطراری زلزله زده بخش قطور مناطق زلزله زده دامپزشکی استان کشاورزی استان جهاد کشاورزی سازمان جهاد شهرستان خوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۶۶۵۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از یک جایگاه عرضه سوخت در کهگیلویه و بویراحمد

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کهگیلویه و بویراحمد از گشایش یک جایگاه عرضه سوخت مایع در این استان خبر داد و گفت: با راه‌اندازی جایگاه سوخت اختصاصی «دنا»، شمار جایگاه‌های عرضه سوخت مایع این استان به ۳۷ باب رسید.

به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کهگیلویه و بویراحمد، سالار خشایی بیان کرد: این جایگاه برای رفاه همشهریان و خدمات‌رسانی مطلوب‌ به هموطنان در مرکز استان به بهره‌برداری رسید.

وی افزود: جایگاه اختصاصی عرضه سوخت «دنا» با مشارکت بخش خصوصی ساخته شده و دارای ۶ تلمبه و ۱۲ نازل عرضه فرآورده‌های نفتی است.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه کهگیلویه و بویراحمد با تأکید بر لزوم بهینه‌سازی مصرف انواع فرآورده‌ نفتی تأکید کرد: این جایگاه در زمینی به مساحت حدود یک هزار و ۶۰۰ مترمربع و با ۱۵۰ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری واقع در ورودی شهر یاسوج به سمت فلکه جهاد، نرسیده به فرودگاه یاسوج به‌صورت رسمی راه‌اندازی و با افتتاح آن برای ۱۰ نفر به‌صورت مستقیم اشتغال ایجاد شد.

خشایی توسعه خدمات، ایجاد اشتغال، کاهش مسیرهای سوخت‌رسانی به خودروها و استفاده از توان بخش خصوصی را از مهم‌ترین اهداف احداث توسعه مجاری عرضه برشمرد و از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی برای ساخت جایگاه‌های عرضه سوخت جدید در سطح استان به‌منظور ایجاد رفاه حال همشهریان و خدمات‌رسانی مطلوب‌تر دعوت به همکاری کرد.

دیگر خبرها

  • حضور ۷۷۰ امدادگر برای امدادرسانی به سیل‌زدگان ۱۳ استان/ اسکان اضطراری ۳۴۴ نفر
  • امداد رسانی به بیش از ۴۸۰۰ سیل‌زده/اسکان اضطراری ۳۴۴ نفر
  • درخواست احداث پل عابر در روستا
  • ایجاد ۵۰۰۰ مترمکعب ظرفیت مخازن آب در روستاهای کردستان
  • بهره‌برداری از یک جایگاه عرضه سوخت در کهگیلویه و بویراحمد
  • تقاضای ارتقاء جایگاه مسئولین فنی بهداشتی دامپزشکی در جلسه هم اندیشی نیشابور
  • زلزله آنچلوتی در ترکیب رئال مقابل سوسیداد با ایجاد ۹ تغییر
  • آمادگی امداد هوایی هلال احمر کرمانشاه در سالروز عملیات بازی‌دراز
  • مدیر شرایط اضطراری و بحران پتروشیمی‌های منطقه ویژه پارس منصوب شد
  • بررسی روند بازسازی زیرساختهای آب وفاضلاب مناطق زلزله زده خوی