Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مرکزی همزمان با ماه مبارک رمضان مرحله سوم توزیع بسته‌های معیشتی کمک مومنانه در شهرستان ساوه آغاز شد.

امام جمعه ساوه در این آئین گفت: این طرح یکی از افتخارات نظام اسلامی و برگرفته از آموزه‌های دینی است چرا که همزمان با عبادت، توجه به مردم و انفاق یک اصل مهم است.

حجت‌الاسلام سیدابراهیم حسینی با تاکید بر اینکه مقام ابرار یک مقام رفیع است، افزود: لازمه رسیدن به مقام ابرار انفاق از مال و دارایی است و سیر کردن شکم گرسنه و فقرا اجر بالای معنوی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی توجه به نیازهای مردم را متاثر از جامعیت دین اسلام دانست و افزود: رهبر معظم انقلاب از ظرفیت دینی و مردمی استفاده کرد و این کار خیرخواهانه را تبدیل به یک رزمایش بزرگ همدلی و کمک مومنانه کرد که از برکات آن تمامی فقرا و مستمندان بهره‌برداری می‌کنند.

امام جمعه ساوه ایجاد یک همدلی در سراسر کشور را از برکات این رزمایش دانست و افزود: شناسایی نیازمندان و کمک مومنانه با محوریت مساجد و ائمه جماعات صورت می گیرد تا وجهه مردمی بودن این رزمایش محفوظ بماند.

وی بیان کرد: با همدلی و هم افزایی می توانیم مشکلات پساکرونا را نیز برطرف و از این آزمون الهی سربلند عبور کنیم.

منتخب مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: رزمایش همدلی و کمک مومنانه مصداق تعاونوا علی البر والتقوی به شمار می رود که با مشارکت مردم در سراسر کشور متجلی شد.

حجت الاسلام محمد سبزی افزود: خوشحالی برادر دینی به معنای خوشحالی خداوند متعال است و کمک مومنانه اقدامی ارزشمند برای خوشحالی نیازمندان و محرومان است.

فرماندار ساوه نیز گفت: مرحله سوم توزیع بسته‌های معیشتی در قالب رزمایش همدلی کمک مومنانه به تعداد سه هزار بسته به ارزش ریالی به طور میانگین ۳۰۰ هزار تومان آغاز شد و ارزش برخی بسته‌های معیشتی شامل برنج، روغن، حبوبات، گوشت، مرغ، و سایر اقلام ضروری و معیشتی نیازمندان تا سقف ۵۰۰ هزار تومان نیز می‌رسد.

علی میرزایی به همدلی و هم افزایی بین دستگاههای اجرایی، خیرین و سمن‌ها اشاره کرد و افزود: بسته‌های معیشتی با تشکیل بانک اطلاعاتی متشکل از محرومان و اقشار آسیب دیده از بیماری کرونا بین جامعه هدف توزیع می‌شود.

وی بیان کرد: از ابتدای اجرای رزمایش همدلی کمک مومنانه تاکنون ۱۵ هزار بسته معیشتی بین جامعه هدف توزیع شده است و این طرح همچنان ادامه دارد.

فرماندار ساوه افزود: تشکیل قرارگاه کمک مومنانه اقدامی ارزشمند در عمل به منویات رهبری به منظور کمک رسانی به نیازمندان و افراد آسیب پذیر جامعه است که در مواقع ضرورت نقش و جایگاه این قرارگاه بیشتر احساس می‌شود.

فرمانده سپاه ناحیه ساوه نیز گفت: سپاه به عنوان دبیر قرارگاه کمک مومنانه امام حسن مجتبی (ع) مکلف به جمع آوری اطلاعات و تشکیل بانک اطلاعاتی با همکاری نهادهای حمایتی و موسسات خیریه شد.

سرهنگ پاسدار حجت الله دستجانی افزود: براساس بانک اطلاعاتی تشکیل شده محرمانه توزیع بسته‌های معیشتی آغاز و از موازی کاری و توزیع چندگانه جلوگیری می‌شود.

وی از شناسایی ۲۰ هزار خانواده از اقشار مختلف نظیر ایتام، فقرا، محرومین، افراد آسیب دیده از کرونا شامل کارگران فصلی و افراد فاقد شغل و بی سرپرست خبر داد و افزود: با کمک مردم تا پایان ماه مبارک رمضان ۲۰ هزار عدد بسته معیشتی بین جامعه هدف توزیع خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کمک مؤمنانه ساوه استانی اجتماعی توزیع بسته های معیشتی کمک مومنانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۶۶۶۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی سه واحد متخلف غیراستاندارد در یزد

حمید مطهری مدیرکل استاندارد استان یزد در جمع کارشناسان دوایر حقوقی و اجرای استاندارد گفت: در راستای اجرای برنامه ابلاغی بازرسی از بازار توزیع و فروش قطعات خودرو از سوی سازمان ملی استاندارد ایران، کارشناسان این اداره کل با همراهی اداره امور حقوقی از مراکز عرضه وفروش قطعات خودرو در سطح استان یزد بازدید و بازرسی کردند.

افزود: این ۳ واحدمذکور به تمرکز، توزیع و فروش عمده قطعات خودرو مغایر با قوانین و مقررات استاندارد مبادرت کرده، که انواع سیبک، چراغ، لنت ترمز و آیینه از جمله این قطعات با برندهای، شیدکو، کوژ، سی پارت، موج، ژیکو، اوژن موتورو آساپارت هستند که این اقلام پس از توقیف در محل، به مراجع قانونی معرفی شده اند. 

وی تصریح کرد: نشانه گذاری و علامت استاندارد بر روی لوازم یدکی خودرو و بسته بندی آنها الزامی است. ضمن این که درج کدرهگیری استاندارد و آدرس واحد تولیدی نیز بر روی بسته بندی لوازم یدکی به منظور بررسی اصالت و صحت سنجی نشان استاندارد اجباری است.

مطهری ادامه داد: همشهریان عزیز می‌توانند با ارسال کد ۱۰ رقمی زیر نشان ملی استاندارد ایران به شماره پیامکی ۱۰۰۰۱۵۱۷ پس از گذشت چند ثانیه، از اصالت نشان استاندارد درج شده بر روی محصول و یا بسته بندی مربوطه اطمینان حاصل کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • توزیع ۱۰۰۰ بسته معیشتی در «قرار دوازدهم» بقاع متبرکه گیلان
  • اهدای ۱۴۶ بسته معیشتی به مدرسه استثنایی پارسا در سنندج
  • توزیع ۱۰۰ بسته معیشتی در سپیدان
  • توزیع ۵۰۰ بسته پوشاک در میان فقرا و نیازمندان کردستانی
  • ۱.۶ میلیارد ریال بسته معیشتی در شاهرود توزیع شد
  • توزیع ۵۰۰ بسته پوشاک در بین فقرا و نیازمندان کردستانی
  • توزیع ۳۱۳ بسته معیشتی در طرح «قرار دوازدهم» رودسر
  • شناسایی سه واحد متخلف غیراستاندارد در یزد
  • توزیع 180 بسته لبخند مادری در خراسان جنوبی
  • توزیع ۴۰۰ بسته معیشتی در بین ایتام خراسان شمالی