Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-07@16:07:58 GMT

فکسوفنادین؛ موارد مصرف، عوارض جانبی

تاریخ انتشار: ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۶۷۹۷۳

فکسوفنادین؛ موارد مصرف، عوارض جانبی

فکسوفنادین دارویی از گروه آنتی‌هیستامین‌ها است که برای درمان علائم آلرژی فصلی، خارش پوست و کهیر در بزرگسالان و کودکان بالای 6 سال تجویز می‌شود.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از drugs.com، فکسوفنادین جزو دسته آنتی‌هیستامین‌ها است که برای درمان علائم آلرژی فصلی در بزرگسالان و کودکان استفاده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این دارو همچنین برای درمان خارش پوست و کهیر در بزرگسالان و کودکان بالای 6 سال نیز تجویز می‌شود.

نکات مهم در مصرف فکسوفنادین 

فکسوفنادین را نباید با آب میوه (به‌ویژه سیب، پرتقال یا گریپ فروت) مصرف کرد. بیماران کلیوی. زنان باردار یا شیرده و افراد بالای 65 سال می‌بایست پیش از مصرف این دارو با پزشکشان مشورت کنند. در صورت سابقه حساسیت دارویی به هر نوع از آنتی‌هیستامین‌ها پزشک معالج باید نسبت به آن مطلع شود. در صورت فراموشی مصرف دارو در زمان خود و نزدیکی به زمان مصرف مجدد نباید مصرف آن را در وعده بعدی دو برابر کرد. پس از بهبودی کامل مصرف فکسوفنادین باید قطع شود. با وجودی ‌که فکسوفنادین نسبت به بقیه داروهای گروه آنتی‌هیستامین اثر خواب‌آوری کمتری دارد اما در صورت ایجاد این عارضه می‌بایست از رانندگی و انجام کارهایی که نیاز به تمرکز و احتیاط دارند خودداری شود.

عوارض جانبی فکسوفنادین چیست؟

سردرد، کمردرد، علائم سرماخوردگی (همچون گرفتگی بینی، درد سینوس وگلو درد)، احساس خستگی و سرگیجه از عوارض شایع مصرف فکسوفنادین است.

در صورت احساس تهوع ناشی از مصرف این دارو، مصرف وعده‌های غذایی سبک و پرهیز از غذاهای چرب و پر ادویه به کاهش این عارضه کمک می‌کند.

منبع اصلی

انتهای پیام/ 4105
 

منبع: آنا

کلیدواژه: آنتی هیستامین دانستنی های پزشکی آنتی هیستامین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۶۷۹۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت تولید داروی بیماران SMA در کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدحیدر محمدی، در ملاقات چهره به چهره در مرکز ارتباطات ریاست جمهوری، درباره آخرین وضعیت تولید داروی بیماران SMA، گفت: رئیس‌جمهور، موضوع حمایت از بیماران SMA را در سال ۱۴۰۰ مطرح کرد. پس از اینکه متخصصان سازمان غذا و دارو، طرح‌های اولیه این دارو را تأیید نکردند نسبت به ورود ۲ محموله دارو اقدام کردیم و بر اساس اولویت میان بیماران تقسیم شد. در حال حاضر, محموله دوم داروی این گروه از بیماران به صورت خوراکی و تزریقی وارد شده و در اختیار بیماران قرار گرفته است.

وی ادامه داد: یک شرکت دانش بنیان در زمینه تولید داروی بیماران SMA گام برداشته و طبق موارد اعلام شده این دارو تا پایان خرداد وارد بازار می‌شود. در حال حاضر، این دارو به میزان آزمایشگاهی تولید شده و اگر نتایج نهایی این دارو اثربخش باشد وارد مرحله تولید صنعتی می‌شود.

محمدی درباره توزیع داروی بیماران SMA تولید داخلی گفت: سازمان غذا و دارو فقط نسبت به تولید دارو تصمیم‌گیری می‌کند اما نحوه چگونگی توزیع آن بر عهده معاونت درمان وزارت بهداشت است.

رئیس سازمان غذا و دارو درباره رسیدگی به وضعیت حجاب در داروخانه‌ها گفت: سازمان غذا و دارو از نخستین مجموعه‌هایی بود که به موضوع رعایت پوشش ورود کرد و به همین دلیل اصول رعایت پوشش در داروخانه را ابلاغ کرد.

محمدی ادامه داد: اگرچه اصول مربوط به پوشش در داروخانه‌ها ابلاغ شده اما ناهنجاری‌هایی در این زمینه گزارش می‌شود. موضوع رعایت هنجارها جزو مواردی است که در مواردی مانند سهمیه داروخانه‌ها نقش دارد. اگر یک داروخانه نسبت به رعایت هنجارها اقدام نکند، در وهله نخست تذکر داده می‌شود و اگر تذکر تأثیری نداشته باشد موارد بازدارنده در خصوص داروخانه متخلف اجرا می‌شود. اگر موارد بازدارنده نیز مثمر ثمر نباشد متخلفان به مراجع قانونی معرفی می‌شوند.

کد خبر 6097498 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • خواص درمانی آب سیب زمینی
  • از ایمپلنت دندان چه می‌دانید؟ افرادی که دندان کشیده شده دارند بخوانند!
  • تزریق این دارو فقط در بیمارستان انجام شود
  • چه کسانی نباید آب زرشک بخورند؟
  • وضعیت تولید داروی بیماران SMA در کشور
  • تزریق سفتریاکسون فقط باید در بیمارستان انجام شود
  • لزوم اجتناب از تجویز و مصرف سرپایی داروی سفتریاکسون
  • وارفارین چیست و چه کاربردی دارد؟ + عوارض، استفاده در دوران بارداری و منع مصرف
  • درمان معجزه‌آسای حساسیت فصلی با عطر طبیعی
  • گنجینه ای از ویتامین ها و مواد معدنی