Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ شوک اولیه در یازدهمین دوره انتخابات مجلس آنجا وارد که صلاحیت حدود ۹۰ نماینده فعلی یعنی نزدیک به یک سوم مجلس دهمی‌ها از سوی شورای نگهبان رد شد، اقدامی بی سابقه از سوی بالاترین دستگاه نظارتی در انتخابات که پیامی روشن و واضح داشت مبنی براینکه مجلس یازدهم با ترکیب و تغییرات زیادی روی کار خواهد آمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
در لیست ردصلاحیت شدگان کم نبودند نمایندگانی که سال‌های زیادی را در مسیر بهارستان طی طریق کرده بودند و حال با تصمیم شورای نگهبان باید تغییر مسیر و جهت می‌دادند.

انتخابات در نهایت در دوم اسفند ماه برگزار شد و گرچه اصولگرایان در دقایق ۹۰ به لیست رسیدند و شورایعالی سیاستگذاری اصلاح طلبان هم لیستی به انتخابات عرضه نکرد، اما بازار لیست‌های انتخاباتی کم بود. نتیجه انتخابات، اما همان پیش بینی قبل انتخاباتی را محقق ساخت و تغییر بیش از ۸۰ درصدی کرسی‌های سبز پارلمان رقم خورد و براساس آمار‌های ستاد انتخابات کشور از مجموع منتخبین دوره یازدهم مجلس ۱۷۷ نفر برای اولین بار انتخاب شده اند، ۵۶ نفر نمایندگان فعلی هستند و ۱۰۲ نفر از نمایندگان ادوار مجلس هستند که نمایندگان مجلس کنونی را نیز در بر می‌گیرد.بیشتر بخوانید: مقایسه آراء نمایندگان کلانشهر‌ها در دو مجلس دهم و یازدهم +جدولاما ۷ خرداد که برسد اکثریت مجلس دهمی‌ها باید با هرم سبز پارلمان خداحافظی کنند. اما روزگار این نمایندگان در ایام پساپارلمان چگونه خواهد گذشت؟ آن‌ها چه برنامه‌ای برای آینده شغلی و فعالیت سیاسی خود دارند؟ آیا با دور شدن از پارلمان دنیای سیاست را هم رها خواهند کرد یا از دور بازهم دستی بر آتش خواهند داشت و ... این‌ها سوالاتی بودند که با برخی نمایندگان مجلس دهمی که دیگر در مجلس بعدی حضور ندارند در میان گذاشتیم.

بازگشت به دانشگاه

بسیاری از نمایندگان مجلس در ادوار گذشته و مجلس فعلی از اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها بوده اند که در دوران حضور در مجلس هم تدریس و دانشگاه را رها نکرده اند. محمود صادقی، نماینده اصلاح‌طلب و پر سروصدای این مجلس از جمله همان نمایندگان است. او به خبرآنلاین می‌گوید؛ «کار اصلی ام تدریس در دانشگاه است و حالا هم مجددا به دانشگاه باز خواهم گشت.» محمود صادقی البته وکیل دادگستری هم هست و می‌گوید که این شغل را هم ادامه خواهد داد.

غلامعلی جعفرزاده ایمن‌آبادی هم که این دوره با ردصلاحیت روبرو شد، بعد از دو دوره حضور در پارلمان، می‌گوید که بعد از پایان مجلس دهم به تدریس در دانشگاه ادامه خواهد داد.

هادی قوامی هم بعد از ۱۲ سال تکیه بر صندلی سبز بهارستان، قرار نیست در ۴ سال آینده در پارلمان حضور داشته باشد. او در گفتگویی با خبرآنلاین می‌گوید عضو هییت علمی دانشگاه فردوسی است و به تدریس در دانشگاه ادامه خواهد داد.

فعالیت سیاسی و رسانه‌ای

پارلمان در ادوار ۱۰ گانه خود شاهد حضور چهره‌هایی بوده که فعالیت سیاسی، حزبی و البته رسانه‌ای آن‌ها بیرون از پارلمان هم مشهود و محسوس بوده است، چهره‌هایی که راه بازی‌های سیاسی و حزبی را خوب یاد گرفته اند و گا‌ها در نتیجه همین معادلات راهی بهارستان شده اند و البته گاهی همین معادلات دست آن‌ها را از کرسی نمایندگی کوتاه کرده است.

مجلس دهم هم این قسم نمایندگان حزبی - رسانه‌ای را به خود دید، مصطفی کواکبیان دبیر کل حزب مردم سالاری و مدیرمسئول روزنامه مردم‌سالاری، الیاس حضرتی عضو حزب اعتماد ملی و مدیرمسئول روزنامه اعتماد و محمدعلی وکیلی فعال سیاسی اصلاح‌طلب و مدیرمسئول روزنامه ابتکار از جمله این چهره بودند که بعید به نظر نمی‌رسد با دور شدن از پارلمان به فعالیت‌های حزبی و رسانه‌ای خود بیشتر مشغول شوند.

وکیلی در همین رابطه به خبرآنلاین می‌گوید: «اولویت اول من این است که کار رسانه‌ای انجام دهم و درعین حال اگر جایی به کمک من نیاز باشد آماده خواهم بود، اما اولویت من پیگیری جدی کار رسانه‌ای است.»

او با اشاره به ادامه فعالیت سیاسی خود بعد از حضور در مجلس دهم تاکید می‌کند؛ «امروز نیازمند این هستیم که راه طی شده اصلاح‌طلبی نقد و آسیب‌شناسی شود و از نسخه نواصلاح‌طلبی نیز رونمایی شود و این امور را با توجه به تجربه‌ی در مجلس بودن پیگیری خواهم کرد.»

محمود صادقی، نماینده اصلاح‌طلب این مجلس هم به خبرآنلاین می‌گوید که علاوه بر تدریس در دانشگاه و کار وکالت، دبیرکل انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه‌ها است و در آن قالب هم فعالیت‌های سیاسی خود را پیگیری خواهد کرد.

سلام بر روز‌های بازنشستگی

قانون منع به کارگیری بازنشستگان از جمله قوانین پر سر و صدای مجلس دهم بود که باعث استعفا و کنار گذاشتن بسیاری از چهره‌های با سابقه در حوزه‌ها و بخش‌های مختلف در کشور شد و حواشی زیادی نیز به دنبال داشت. حالا با پایان دوران این مجلس شاید خیلی‌ها منتظر پایبندی به اجرای این قانون توسط نمایندگانی باشند که این قانون را به تصویب رساندند.

محسن کوهکن، نماینده اصولگرای و چند دوره‌ای مجلس که این دوره با مهر ردصلاحیت روبرو شد با اشاره به همین موضوع، می‌گوید: «من بازنشسته هستم و خود ما در مجلس تصویب کردیم که از بازنشستگان استفاده نشود. البته من حدود ۱۶ سال است که پروانه وکالت پایه یک دادگستری دارم و اگر کاری انجام دهم به طور شخصی و در این حوزه خواهد بود.»

آغازِ فعالیت‌های اقتصادی

برخی نمایندگان مجلس در دوره‌های مختلف بعد از پایان حضور در پارلمان به فعالیت‌های اقتصادی روی آورده اند و شاید نمایندگی مجلس فرصت‌هایی را هم برای آن‌ها فراهم کرده باشد. در همین راستا، محمدعلی پورمختار هم که سابقه حضور در مجالس نهم و دهم را دارد به خبرآنلاین می‌گوید: «علاقه دارم در امر تولید و رونق تولید ورود کنم البته باید ببینیم شرایط کشور اقتضا می‌کند که از تجارب حضور در مجلس در این زمینه استفاده کنم یا خیر.»

بازگشتِ دوباره به وزارت‌خانه‌ها

برخی از وکلای ملت نیز پیش از حضور در پارلمان در وزارتخانه‌ها مشغول به فعالیت بودند و حالا می‌گویند که قصد دارند بعد از پایان این دوره از مجلس مجددا به همان وزارت‌خانه بازگردند. هرچند بعید به نظر نمی‌رسد که پست و منصب آن‌ها با شرایط پیش از حضور در پارلمان تفاوت کند.

در همین رابطه محمدجواد کولیوند به خبرآنلاین می‌گوید: «من کارمند رسمی وزارت خارجه هستم و دو دوره در مجلس هم از این وزارت خانه مامور بودم. طبیعتا بعد از اتمام مجلس دهم به همین وزارت خانه بازخواهم گشت. البته پیشنهاد‌هایی از وزارت خانه‌های دیگر هم داشتم، اما ترجیحم بازگشت به آنجاست.»

مهرداد لاهوتی هم که سابقه حضور در مجالس هشتم، نهم و دهم را در کارنامه دارد به خبرآنلاین می‌گوید: «من نیروی وزارت کشور هستم و از نظر قانونی باید به این وزارت خانه و دستگاه سازمانی بازگردم، اما اینکه در چه جایگاه و سمتی خواهد بود مشخص نیست و تصمیم گیری خواهد شد.»

در جدول زیر پاسخ ۱۱ نماینده مجلس دهم به خبرآنلاین درباره برنامه‌ای که برای روزگار پساپارلمانی خود دارند را می‌خوانید؛   نام نماینده حوزه انتخابیه آینده شغلی محمود صادقی تهران کار اصلی من در دانشگاه است و عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس هستم. وکیل دادگستری هم هستم و در کنار دانشگاه در این حوزه هم فعال خواهم بود. در عین حال دبیرکل انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه‌ها هستم و در آن قالب هم فعالیت‌های سیاسی خود را پیگیری خواهم کرد.  محسن کوهکن لنجان من بازنشسته هستم. خود ما در مجلس تصویب کردیم که از بازنشستگان استفاده نشود. اما من حدود ۱۶ سال است که پروانه وکالت پایه یک دادگستری دارم و اگر کاری انجام دهم به طور شخصی و در این حوزه خواهد بود. پروانه مافی تهران هروقت مجلس دهم تمام شد متوجه می‌شوید. محمدجواد کولیوند کرج من کارمند رسمی وزارت خارجه هستم و دو دوره در مجلس هم از این وزارت‌خانه مامور بودم. طبیعتا بعد از اتمام مجلس دهم به همین وزارت‌خانه بازخواهم گشت. البته پیشنهادهایی از وزارت خانه های دیگر هم داشتم اما ترجیحم بازگشت به آنجا و بعد هر تصمیم‌گیری دیگر است. غلامعلی جعفرزاده ایمن‌آبادی رشت من به تدریس در دانشگاه ادامه خواهم داد. غلامرضا کاتب گرمسار هنوز مشخص نیست. هادی قوامی اسفراین من عضو هییت علمی دانشگاه فردوسی هستم و به تدریس در دانشگاه ادامه می‌دهم. محمدعلی پورمختار بهار و کبودرآهنگ من قبل از حضور در مجلس دفتر وکالت داشتم و اگر در دستگاه‌های اداری مشغول نشوم در حوزه وکالت، مسائل حقوقی و تدریس و امور دانشگاهی فعالیت خود را ادامه خواهم داد. اگرچه علاقه دارم در امر تولید و رونق تولید هم ورود کنم تا ببینیم شرایط کشور اقتضا می‌کند که ما از تجارب حضور در مجلس در این زمینه استفاده کنیم یا خیر. فرهاد تجری قصرشیرین نیروی دستگاه قضایی بوده و هستم و به فعالیت در این دستگاه ادامه می‌دهم. مهرداد لاهوتی لنگرود من نیروی وزارت کشور هستم و از نظر قانونی باید به این وزارت‌خانه و دستگاه سازمانی بازگردم اما اینکه در چه جایگاه و سمتی خواهد بود مشخص نیست و تصمیم گیری خواهد شد. محمدعلی وکیلی تهران اولویت اول من این است که کار رسانه‌ای انجام دهم و درعین حال اگر جایی به کمک من نیاز باشد آماده خواهم بود اما اولیت من قطعا پیگیری جدی کار رسانه‌ای است چراکه امروز نیازمند این هستیم که راه طی شده اصلاح‌طلبی نقد و آسیب‌شناسی شود و نسخه نواصلاح طلبی رونمایی شود و این امور را با توجه به تجربه در مجلس بودن پیگیری خواهم کرد.

 

لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک برچسب ها: رویداد24 ، مجلس دهم ، مجلس یازدهم سرگرمی

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 مجلس دهم مجلس یازدهم تدریس در دانشگاه ادامه خبرآنلاین می گوید حضور در پارلمان نمایندگان مجلس وزارت خانه علمی دانشگاه فعالیت سیاسی کار رسانه ای حضور در مجلس محمود صادقی مجلس دهم اصلاح طلبی انجام دهم سیاسی خود مجلس هم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۶۸۲۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مست عشق : روایتی متفاوت از عشق با حضور ستارگان دو کشور (+عکس)

چند روزی است که از اکران « مست عشق » یکی از پر سر و صداترین آثار سینمایی چند سال اخیر می گذرد. این فیلم مرحله پیش تولید، تولید و انتظار برای اکران پرحاشیه‌ای را طی کرد تا بالاخره به پرده‌ی سینما‌ها در ایران رسید. «مست عشق» برشی کوتاه و شاید حتی شتابزده از زندگی و ارتباط مولانا و شمس تبریزی است.

پارسا پیروزفر در نقش مولانا

به گزارش رکنا، پارسا پیروزفر متولد سال ۱۳۵۱، تا همین چندی پیش به عنوان یکی از کم‌حاشیه‌ترین بازیگران سینمای ایران شناخته می‌شد.

پیروزفر در دوران دبیرستان باوجود تحصیل در رشته ریاضی و فیزیک، به نقاشی علاقه فراوانی داشت و در سال‌های ۱۳۶۳ تا ۱۳۶۹ به خلق داستان‌های مصور می‌پرداخت و در سال‌های ۱۳۷۱ تا ۱۳۷۵ نیز به صداپیشگی مشغول بود.

او در سال ۱۳۷۰ با دنیای بازیگری در تئاتر آشنا شد و سه سال بعد، در سال ۱۳۷۳، با بازی در فیلم “پری” به‌طور رسمی پا به عرصه سینما گذاشت. نقش‌آفرینی وی در سریال “در پناه تو” در سال ۱۳۷۴، نقطه عطفی در کارنامه هنری‌اش بود و این بازیگر را به شهرتی فراگیر رساند.

این بازیگر در سال ۱۳۷۸ با بازی در فیلم “مهمان مامان” نامزد دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد جشنواره فیلم فجر شد؛ اما بدون‌شک، نقش بیژن ایرانی در سریال پرطرفدار “در چشم باد”، او را در میان مردم جاودانه کرد.

وی در سال‌های اخیر با بازی در فیلم “تی تی” و سریال پربیننده نمایش خانگی “یاغی” بار دیگر توانایی‌های خود را به اثبات رساند. علاوه‌بر بازیگری، پیروزفر در زمینه‌های تدریس در دانشگاه، کارگردانی تئاتر و صداپیشگی نیز فعالیت دارد.

شهاب حسینی در نقش شمس تبریزی

سید شهاب‌الدین حسینی تنکابنی ملقب به شهاب حسینی در ۱۴ بهمن ۱۳۵۲ در تهران متولد شد. او فرزند اول خانواده است و یک برادر به‌نام مهدی و دو خواهر دارد.

حسینی در رشته روان‌شناسی دانشگاه تهران تحصیل می‌کرد؛ اما به‌دلیل مهاجرت به کانادا، تحصیلاتش را نیمه‌کاره رها کرد. او در سال ۱۳۷۴ با پریچهر قنبری، هم‌دانشگاهی خود، ازدواج کرد. این ازدواج به جدایی منجر شد و ثمره آن دو پسر به‌نام‌های محمدامین و امیرعلی است.

او فعالیت هنری خود را با تئاتر و سپس گویندگی در رادیو آغاز کرد. وی با مجری‌گری در برنامه “اکسیژن” به تلویزیون راه یافت و به یکی از محبوب‌ترین هنرمندان ایران تبدیل شد و در سال ۱۳۸۰ با بازی در فیلم “رخساره” به کارگردانی امیر قویدل وارد سینما شد.

شهاب حسینی برای بازی در فیلم‌های “شمعی در باد” و “رستگاری در هشت و بیست دقیقه”، دو سال پیاپی کاندیدای سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد در جشنواره فیلم فجر شد و همچنین برای بازی در فیلم “محیا” دیپلم افتخار بهترین بازیگر نقش اول مرد را از جشنواره فیلم فجر دریافت کرد.

حسام منظور در نقش حسام‌الدین چلبی

حسام منظور بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون، بیشتر با بازی در سریال محبوب ایرانی “بانوی عمارت” شناخته می‌شود. فعالیت هنری این بازیگر از دهه ۸۰ با تئاتر آغاز شد؛ اما در دهه ۹۰ با بازی در سریال “بانوی عمارت” در سال ۱۳۹۷ به اوج شهرت خود رسید.

از جمله آخرین فعالیت‌های او می‌توان به حضور او در فیلم “مست عشق” به کارگردانی حسن فتحی اشاره کرد. منظور متولد ۱۸ آذر ۱۳۵۹ در تهران است؛ اما از آن‌جایی که مادرش اهل ارومیه است، در آذربایجان غربی بزرگ شده و تا نوجوانی در آن‌جا زندگی کرده است.

او در زمینه بازیگری و خصوصا کارگردانی تحصیلات آکادمیک دارد و فارغ‌التحصیل رشته کارگردانی در مقطع فوق لیسانس از دانشگاه تربیت مدرس است.

در سال ۱۳۹۰ منظور با فیلم “تلفن همراه رئیس‌جمهور” به کارگردانی علی عطشانی وارد سینما شد و در کنار بازیگران مطرحی چون مهدی هاشمی، بهناز جعفری، اکبر عبدی و نیکی کریمی به ایفای نقش پرداخت.

بوراک توزکوپاران در نقش سلطان ولد (پسر مولانا)

بوراک توزکوپاران (Burak Tozkoparan) بازیگر جوان ترکیه‌ای در تاریخ ۱۴ نوامبر ۱۹۹۲ (۲۳ آبان ۱۳۷۱) در شهر استانبول متولد شد. او فعالیت حرفه‌ای خود را در سال ۲۰۱۱ آغاز کرد و به سرعت در میان مردم ترکیه به شهرت رسید.

بوراک به‌واسطه بازی در سریال “گوزل” در نقش “اوزان” به شهرت رسید و در سال ۲۰۱۵ با بازی در سریال “گل‌های شکسته” به‌عنوان یکی از بهترین بازیگران ترکی شناخته شد. تازه‌ترین فعالیت این بازیگر، حضور در “مست عشق” به کارگردانی حسن فتحی است که در این فیلم نقش “سلطان ولد”، فرزند بزرگ مولانا را ایفا می‌کند.

سلطان ولد، یار و یاور همیشگی مولانا بود و از نظر ظاهر و باطن شباهت زیادی به پدر خود داشت. بوراک توزکوپاران علاوه‌بر بازیگری، در یک گروه موسیقی به‌نام “پروانه” نیز فعالیت می‌کند.

بوران کوزوم در نقش علاءالدین

بوران کوزوم (Boran Kuzum) بازیگر جوان و بااستعداد اهل ترکیه، در تاریخ ۱ اکتبر ۱۹۹۲ متولد شده است. او در سال ۲۰۱۵ از دانشکده تئاتر کنسرواتوار دولتی دانشگاه استانبول فارغ‌التحصیل شد.

پدر وی بورا کوزوم معاون مدیر تئاتر دولتی آنکارا و مادرش فاطما زهرا فارغ‌التحصیل هنرهای زیبا است. جالب است بدانید که کوزوم پیش از ورود به عرصه بازیگری، به‌مدت یک سال در رشته اقتصاد دانشگاه گازی آنکارا تحصیل کرده بود؛ اما برای دنبال کردن رویای بازیگری، تحصیلات خود را نیمه‌تمام گذاشت.

بوران در همان سال فارغ‌التحصیلی خود، فعالیت حرفه‌ای‌اش را آغاز کرد. او در سریال تاریخی ترکی “آنالار و آنه‌لر” در نقش یک معترض در کنار بازیگران مطرحی مانند «اوکان یالابیک» به ایفای نقش پرداخت.

هانده ارچل در نقش کیمیا خاتون (دختر مولانا)

هانده ارچل (Hande Erçel) متولد ۱۹۹۳ یکی از زیباترین و بهترین بازیگران زن ترکیه ای است که نه‌تنها در این کشور، بلکه در سراسر جهان نیز توجهات را به خود جلب کرده است. ارچل بازیگری را از سن ۲۰ سالگی آغاز کرد و با یکی از اولین نقش‌های خود به‌نام “زاهده” در سریال “چکاوک” به شهرت رسید. شایان ذکر است که هانده ارچل با بازی در فیلم سینمایی “مست عشق”، اولین تجربه سینمایی خود را نیز رقم زد.

علاوه‌بر شخصیت جذاب، هانده ارچل چهره‌ای زیبا و کاریزماتیک دارد. این ویژگی‌ها در کنار استعداد بازیگری او، باعث شده است که به یکی از شناخته‌شده‌ترین هنرپیشه‌های زن ترکیه تبدیل شود.

در سال ۲۰۱۲، هانده در مسابقه زیبایی آذربایجان شرکت و مقام دوم را کسب کرد. این اتفاق، نقطه‌عطفی در زندگی او بود و او را به‌سمت دنیای بازیگری سوق داد.

بنسو سورال در نقش مریم

بنسو سورال (Bensu Soral) متولد ۲۳ مارس ۱۹۹۱ (۳ فروردین ۱۳۷۰) در ترکیه است که با حمایت خواهرش هانده سورال، مسیر بازیگری را در پیش گرفت. سورال در دبیرستان آنگول آناتولی در بورسا تحصیل کرد و در سال ۲۰۱۲ با اولین سریال خود قدم به دنیای بازیگری گذاشت و در سال ۲۰۱۵ با بازی در سریال “دروغگویان کوچک زیبا” به شهرت رسید.

نقش‌آفرینی او در سریال “نفوذی” در سال ۲۰۱۶، نقطه عطفی در کارنامه سورال بود و او را به ستاره‌ای محبوب تبدیل کرد. سورال  با بازی در “کارهای سازمان‌یافته ۲: مارماهی پیچیده” اولین تجربه سینمایی خود را رقم زد و در ادامه در فیلم ترکی جدید “مست عشق” نیز حضور پیدا کرد.

سلما ارگچ در نقش کِرّا خاتون (همسر مولانا)

یکی دیگر از بازیگران ترک فیلم مست عشق، سلما ارگچ (Selma Ergeç) نام دارد. وی متولد ۱ نوامبر ۱۹۷۸ در هام آلمان، بازیگر ترک است که بیشتر به‌دلیل نقش‌آفرینی درخشانش در نقش خدیجه سلطان در سریال پرطرفدار ترکی “حریم سلطان” شناخته می‌شود.

سلما به‌مدت ۳ سال در دانشگاه وستفالی ویلهلم، مونستر به تحصیل در رشته پزشکی پرداخت و پس از آن در دانشگاه فرن یونی هاگن در رشته‌های فلسفه و روانشناسی تحصیلات خود را تکمیل کرد.

او در سال ۲۰۰۰ میلادی با ورود به عرصه مدلینگ، فعالیت حرفه‌ای خود را آغاز کرد. ارگچ به زبان‌های آلمانی، ترکی، انگلیسی، فرانسوی و تا حدودی ایتالیایی مسلط است. وی در سال ۲۰۱۵ با جان اوز ازدواج کرد و این ازدواج در محله بچگی سلما در آلمان برگزار شد و حاصل این ازدواج یک فرزند پسر است.

ابراهیم چلیکول در نقش اسکندر

ابراهیم چلیکول (İbrahim Çelikkol) متولد ۱۴ فوریه ۱۹۸۲، بازیگر، مدل و بسکتبالیست اهل ترکیه است که درحال‌حاضر در اوج دوران حرفه‌ای خود قرار دارد. وی از مادری یونانی و پدری عرب متولد شده است و یک خواهر دارد.

او در سال ۲۰۱۲ با بازی در نقش اولوباتلی حسن در فیلم پرهزینه “فتح ۱۴۵۳” که به فتح شهر استانبول در سال ۱۴۵۳ می‌پرداخت، خوش درخشید. این نقش‌آفرینی او را به‌عنوان “بهترین بازیگر جوان با آینده درخشان” در جشنواره Sadri Alışık معرفی کرد و جایزه این عنوان را برای او به ارمغان آورد.

در ۱۷ سپتامبر ۲۰۱۱، سریال “عفت” از شبکه Star TV به روی آنتن رفت و چلیکول با بازی در این سریال، جایزه “بهترین بازیگر نقش اول مرد” را از دانشگاه کارادنیز دریافت کرد.

خالد ارگنچ در نقش بهاءالدین ولد (پدر مولانا)

خالد ارگنچ (Halit Ergenç) متولد ۳۰ آوریل ۱۹۷۰، بازیگر مشهور اهل ترکیه است که از سال ۱۹۹۶ تاکنون در عرصه بازیگری فعالیت می‌کند. او تحصیلات متوسطه خود را در دبیرستان بشیکتاش آتاتورک در سال ۱۹۸۹ به پایان رساند و سپس به دانشگاه فنی استانبول رفت؛ اما پس از یک سال، دانشگاه را ترک کرد و به دانشگاه هنرهای زیبای معمار سنان پیوست.

ارگنچ در ابتدا در زمینه اپراتوری کامپیوتر و فروشندگی فعالیت می‌کرد و سپس به دنیای بازیگری قدم گذاشت. او در سال ۲۰۰۷ با گیزم سویسالدی ازدواج کرد؛ اما این ازدواج تنها یک سال به طول انجامید و در سال ۲۰۰۸ به جدایی ختم شد.

این بازیگر با بازی در سریال‌های “هزار و یک شب” و “حریم سلطان” به شهرت و محبوبیت زیادی دست یافت. علاوه‌بر بازیگری، ارگنچ در زمینه خوانندگی نیز فعالیت می‌کند و کنسرت‌های متعددی را به‌صورت رسمی برگزار کرده است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • مخبردزفولی نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه آزاد شد
  • مجلس دوباره به موضوع افزایش حقوق بازنشستگان ورود می‌کند؟
  • چه کسی رئیس سنی مجلس دوازدهم خواهد شد؟ | جدول مسن‌ترین و جوانترین نمایندگان | ۲ نماینده همسن باشند چه می شود؟
  • حضور تشکل‌ها با عقاید مختلف در دانشگاه نشان از دموکراسی دارد
  • برگزاری مراسم بازنشستگی و تجلیل از دکتر عراقی‌زاده
  • افزایش حضور دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴
  • انتقاد یک نماینده مجلس از ناکارآمدی وزرای رئیسی /جا داشت وزرای بیشتری استیضاح می شدند / در مجلس با دولت رودربایستی‌هایی داشتیم
  • بانکی‌پور، نماینده مجلس: در لایحه حجاب تمام دوربین‌های ادارات دولتی و خصوصی باید به فراجا وصل شوند
  • رئال مادرید برد و به قهرمانی سلام کرد
  • مست عشق : روایتی متفاوت از عشق با حضور ستارگان دو کشور (+عکس)