Web Analytics Made Easy - Statcounter

برنجی، فرماندار ملارد گفت :تکمیل بیمارستان ۱۶۰ تختوابی مطالبه تمامی مردم شهرستان ملارد است.

طی نشستی با حضورجلیل کوهپایه زاده اصفهانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی ایران ، سجاد برنجی فرماندار شهرستان ملارد ، عسگری رئیس شبکه بهداشت شهرستان ملارد ، در مورد مسائل بهداشت و درمان شهرستان ملارد بحث و تبادل نظر گردید .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرگزاری برنا از تهران ؛ در این نشست فرماندار شهرستان ملارد با اشاره به زیرساختهای بسیار ضعیف این شهرستان در حوزه بهداشت و درمان خواستار تکمیل ساختمانهای مراکز درمانی و بیمارستان 160 تختخوابی شد.

سجاد برنجی با اشاره به اقدامات کم نظیر مجموعه شهرستان ملارد در راستای مقابله با ویروس منحوس کرونا گفت : علیرغم محدودیت های بسیار که برای شهرستان ملارد وجود داشت در بسیاری از موارد این شهرستان در استان تهران رتبه بسیار خوبی را کسب کرد.

وی همچنین خاطر نشان ساخت امروز باید با بهره گیری از تعامل و همراهی همه مسئولین در راستای پروژه های همچون بیمارستان 160 تختخوابی و مراکز درمانی شهری و روستایی نیاز به همدلی جمعی داریم که سهم دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی ایران نیز در راستای رفع مشکلات مردم بسیار حائز اهمیت است.

فرماندار شهرستان ملارد در بخشی دیگر از سخنان خود نیز با اشاره به مسکوت ماندن پروژه پارک علم و فن آوری در این شهرستان افزود : امید است با همکاری دانشگاه علوم پزشکی کشور بتوانیم در راستای راه اندازی این پروزه بزرگ گام بردارین تا جهت سلامت و افزایش اهداف تحقیقاتی و آموزشی شهرستان بسیار محروم ملارد بیشتر حرکت نماییم .

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: فرماندار شهرستان ملارد رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران فرماندار شهرستان ملارد دانشگاه علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۶۸۹۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش تعداد رشته‌های دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،سرپرست معاونت آموزش، تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه گفت: نظر به موافقت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، با تاسیس ۲ رشته پرستاری داخلی-جراحی و پرستاری سلامت جامعه در مقطع کارشناسی ارشد در این دانشگاه، شمار رشته‌های علوم پزشکی تربت‌حیدریه به ۱۸ رشته افزایش یافت.

دکتر حسن اژدری زرمهری افزود: بعد از بازدید میدانی ارزیابان وزارت بهداشت که بهمن ماه پارسال انجام شد و با توجه به نیاز روزافزون نظام سلامت کشور به پرستاران متخصص در زمینه داخلی-جراحی و سلامت جامعه و همچنین ظرفیت‌های موجود در این دانشگاه علوم پزشکی، شورای آموزش علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی با این درخواست موافقت کرد.

وی گفت: هم اکنون دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه دارای ۹۳ عضو هیات علمی و نزدیک به هزار دانشجو با ترکیب ۵۶ درصد زنان و ۴۴ درصد مردان است.

زرمهری افزود: اکنون این دانشگاه دارای رشته‌های پرستاری، هوش‌بری، مامایی، اتاق عمل، فناوری اطلاعات سلامت، علوم آزمایشگاهی، بهداشت محیط، پرتوشناسی، فوریت‌های پزشکی، بهداشت عمومی، بهداشت حرفه‌ای، زیست فناوری، فیزیولوژی پزشکی، بیوشیمی بالینی، یادگیری الکترونیکی، ۲ مجوز دکترای پژوهشی و نیز دکترای پزشکی در چهار مقطع کاردانی، کارشناسی (پیوسته و ناپیوسته)، کارشناسی‌ارشد و دکترای تخصصی و در چهار دانشکده است.

دیگر خبرها

  • یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط جنین در یزد پلمب شد
  • پلمب یک مرکز غیرمجاز درمانی و سقط‌ جنین در یزد
  • وجود بیش از ۱۰۰۰ خوابگاه متأهلی برای دانشجویان علوم پزشکی
  • افزایش تعداد رشته‌های دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه
  • رئیس جدید دانشگاه علوم پزشکی هوشمند معرفی شد
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زابل منصوب شد
  • بهره‌برداری از بیمارستان رزن نیازمند اهتمام دانشگاه علوم پزشکی
  • رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل تغییر کرد
  • مراجعه بیش از یک هزار بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان