Web Analytics Made Easy - Statcounter

شیما آل سعدی چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا بیان داشت: هم اینک حدود ۴۵ روز است که در قرنطینه خانگی به سر می برم تا هم با این ویروس خطرناک مبارزه و هم با کسب سهمیه المپیک دل مردم را شاد کنم.

وی اضافه کرد: برای ورزشکاران حرفه ای بسیار سخت است تا در خانه تمرین کنند چرا که تا پیش از شیوع بیماری کرونا صبح و عصر تمرین می کردم اما هم اینک در خانه فقط تمرین استقامتی دارم و به صورت آن لاین مربیانم کارم را زیر نظر دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مردم همچنان در خانه بمانند

دارنده مدال نقره لیگ جهانی  ۲۰۲۰ دبُی از مردم خواست برای مبارزه با بیماری کرونا همچنان در خانه بمانند زیرا به گفته این ورزشکار، تنها راه شکست این ویروس همین است اگر چه باید فاصله اجتماعی و اصول بهداشتی را رعایت کنیم و چاره ای هم جز این نداریم.

آل سعدی بیان کرد: اطمینان دارم با همکاری مردم و رعایت اصول بهداشتی و جدی گرفتن توصیه متخصصان پزشکی دوباره مردم زندگی عادی خود را از سر خواهند گرفت.

این بانوی ورزشکار که ۲۶ سال سن دارد و متولد شیراز است تاکنون مدال برنز آسیا در سال ۲۰۱۸، نشان طلای تیمی رشته کومیته ۲۰۱۹ آسیا، مدال برنز دو دوره لیگ جهانی ۲۰۱۳ و ۲۰۱۴ و مدال نقره لیگ جهانی ۲۰۲۰ دُبی و چندین مدال طلا در مسابقات کشوری و دانشجویی را در کارنامه دارد.

شیما آل سعدی دارنده مسابقات نقره جهانی ۲۰۲۰ دُبی 

نیازمند حمایت مسوولان استان فارس برای کسب سهمیه المپیک

او  با اشاره به اینکه برای کسب سهمیه المپیک نیاز به حمایت مادی و معنوی مسوولان استان فارس دارد افزود: در صورت حمایت، پشتکار و سخت کوشی ورزشکاران جوانی همچون من این اقدامات منجر به درخشش در رقابت های برون مرزی خواهد شد و افتخارش هم برای کشور عزیزم است.

آل سعدی در مورد اینکه چگونه این رشته سخت را انتخاب کرده است، بیان داشت : از هفت سالگی این رشته را شروع کردم  و با سبک زندگی و نگرش به این رشته بزرگ شدم.

این قهرمان اضافه کرد: احترام گذاشتن، بزرگ فکر کردن و چگونه در اوج درخشش، فروتن باشم از عواملی بوده است که تصمیم گرفتم این رشته سخت را انتخاب و بتوانم با مشکلات مبارزه کنم و بر این باورم که هدفی که در سر پرورانده ام را خوب تمام کنم.

شکست های زیادی متحمل شدم اما ناامید نشدم 

او با اشاره به اینکه ورزشکاران همواره در دوران زندگی ورزشی خود با خاطرات خوب و بد همراه هستند، افزود : بهترین خاطره ام مربوط به مسابقات جهانی ۲۰۲۰ دُبی است که در این پیکارها کسانی را شکست دادم که سهمیه المپیک و مقام جهانی زیادی داشتند و با این انگیزه و امیدواری به تمرینات سخت خود ادامه می دهم.

وی گفت: شکست های زیادی را متحمل شدم اما هیچ گاه ناامید نشدم تا توانستم در مسابقات جهانی دبُی نشان نقره بگیرم و از دیگر خاطرات خوبم هم می توان به کسب نخستین نشان برنز آسیایی  در سال ۲۰۱۸ در کشور اردن اشاره کنم زیرا برای اولین بار بود که  در رده بزرگسالان و آن هم در یک مسابقه آسیایی شرکت می کردم که با فتح مدال همراه بود که هیچ گاه فراموش نخواهم کرد.

آل سعدی افزود: از آنجا که برای کسب سهمیه المپیک توکیو، فدراسیون جهانی تاکید دارد ورزشکاران با انجام مبارزه رو در رو به این مهم دست یابند و نفرات اول و دوم وزن منهای ۶۱ کیلوگرم جواز المیپک دریافت خواهند کرد،در این وزن بسیار خوشبین هستم و سخت کوش .

 آل سعدی می خواهد نخستین بانوی فارس در رشته کاراته در المپیک باشد

می خواهم نخستین بانوی رشته کاراته از فارس در المپیک باشم  

او اضافه کرد:  بسیار امیدوار هستم تا نخستین بانوی رشته کاراته از استان فارس برای حضور در المپیک باشم و شاید بیماری کرونا هم که موجب شد مسابقات انتخابی به تعویق بیفتد فرصتی باشد تا به این مهم دست یابم.

وی با اظهار اینکه در راه موفقیت هایم علاوه بر پدر و مادر، خواهرانم هم حمایت کردند بیان داشت : از تمام مریبانم، همچنین مدیرکل ورزش و جوانان و رییس هیات کاراته فارس  هم سپاسگزارم زیرا نقش مهمی ایفا کردند و امیدوارم با کسب سهمیه المپیک گوشه ای از زحمات آنها را جبران کنم.

 باید به فکر آینده‌ام با یک شغل مناسب باشم 

آل سعدی گفت: با مدرک کارشناسی رشته مهندسی شیمی امیدوار هستم  با پایان یافتن دوران قهرمانی بتوانم شغل مناسبی به دست بیاورم زیرا تا به حال فقط به فکر ورزش کاراته بوده ام و اینکه پرچم کشورم را به اهتزاز در آورم برایم اهمیت داشته اما دوران قهرمانی کوتاه است باید به فکر آینده ام باشم.

برچسب‌ها توکیو مبارزات حرفه ای المپیک توکیو اردن فارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: توکیو المپیک توکیو اردن فارس توکیو المپیک توکیو اردن فارس کسب سهمیه المپیک آل سعدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۶۹۳۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی وضعیت دوومیدانی‌کاران ایران برای رسیدن به سهمیه المپیک

به گزارش خبرنگار مهر، از زمانی که فدراسیون جهانی دوومیدانی رکوردهای ورودی المپیک ۲۰۲۴ پاریس را اعلام کرد مشخص شد دوومیدانی کاران ایران برای حضور در المپیک کار سختی در پیش خواهند داشت. با توجه به تغییر و تحولات زیادی هم که در یک سال گذشته در این فدراسیون رخ داد و در حال حاضر نیز فدارسیون با سرپرست اداره می شود به نظر می‌رسد جامعه دوومیدانی منتظر نماینده‌های زیادی از این رشته در پاریس نیست.

بر اساس اعلام فدراسیون جهانی ۱۸۱۰ دوومیدانی‌کار شامل ۹۰۵ مرد و ۹۰۵ زن در این رویداد شرکت می‌کنند که در مسابقات انفرادی از هر کشور حداکثر ۳ ورزشکار، در مسابقات تیمی از هر کشور حداکثر ۲ تیم و در مسابقات امدادی نیز از هر کشور فقط یک تیم می‌توانند به رقابت با حریفان بپردازند.

در حال حاضر حسن تفتیان و حمیده اسماعیل نژاد در دوی سرعت، حسین رسولی در پرتاب دیسک، مهدی صابری در پرتاب وزنه و مهدی پیرجهان در دوی ۴۰۰ متر با مانع ورزشکارانی‌اند که شانس این را دارند مسافر پاریس شوند ولی با این حال هنوز موفق به کسب سهمیه نشدند. این ملی پوشان در حال حاضر به دنبال کسب ورودی بازی‌های المپیک از طریق رنکینگ جهانی هستند.

دوی‌های سرعت

فرزانه فصیحی تنها ورزشکاری است که تا این لحظه سهمیه خود را قطعی کرده است. این دونده اخیرا در ماده ۶۰ متر در مسابقات داخل سالن آسیا با کسب مدال طلا افتخار آفرینی کرد و برای دومین بار ورودی بازی‌های المپیک را به دست آورد. فصیحی پیش از این نیز از طریق وایلد کارت به المپیک توکیو اعزام شده است. این بانوی دونده در حال حاضر برای تمرین و کسب آمادگی جهت حضور موفق در پاریس به دنبال مسابقه و اردو در اروپاست.

در دوی سرعت بانوان حمیده اسماعیل نژاد هم حضور دارد اما او هم تا کسب ورودی المپیک راه سختی را در پیش دارد. این دونده سرعتی ایران در حال حاضر رنکینگ ۸۲ جهان را دارد و باید برای رسیدن به المپیک در مسابقاتی که امتیازهای بالایی دارد حضور پیدا کند.
حسن تفتیان در دوی ۱۰۰ متر بهترین دونده چند سال اخیر ایران است اما با توجه به رکوردی که او اخیرا در بازی‌های آسیایی هانگژو و مسابقات داخل سالن آسیا به ثبت رساند کار این نماینده ایران برای کسب ورودی المپیک سخت خواهد بود. تفتیان در حال حاضر رنکینگ ۴۷ جهان را در اختیار دارد و فعلا تمریناتش را در تهران پیگیری می کند.

دوی با مانع

با توجه به وضعیت دوومیدانی ایران در این ماده مهدی پیرجهان تنها ورزشکاری است که شانس کسب سهمیه المپیک را دارد. پیرجهان در حال حاضر رنکینگ ۳۷ جهان را در اختیار دارد، این دونده پیش تر هم برای المپیک توکیو از طریق رنک جهانی موفق به کسب سهمیه شده بود که به دلیل ابتلا به ویروس کرونا از اعزام به این بازیها جام ماند. گفته می شود پیرجهان برای کسب سهمیه از فدراسیون مجوز حضور در مسابقات یونان و آلمان را دریافت کرده است و درکنار این قرار است در مسابقات داخلی نیز شرکت کند.

پرتاب دیسک

حسین رسولی با توجه به مدالی که در بازیهای آسیایی هانگژو کسب کرد در حال حاضر پر امید ترین پرتابگر ایران برای رسیدن به ورودی المپیک به شمار می رود. ورودی تعیین شده در ماده پرتاب دیسک برای بازیهای المپیک ۶۷ متر است این در حالی است که ۶۲.۰۴ آخرین و بهترین رکوردی است این پرتابگر ایرانی موفق به ثبت آن در بازی‌های آسیایی شده است. رسولی حالا باید از طریق رنکینگ جهانی ورودی بازیهای المپیک را کسب کند. پرتابگر طلایی ایران در بازیهای آسیایی در آخرین رنکینگ جهانی اعلام شده در جایگاه ۵۲ قرار دارد و باید دید آیا در نبود احسان حدادی که در ادوار گذشته المپیک تنها نماینده ایران در ماده بوده او می تواند جایگزین نایب قهرمان المپیک لندن باشد.

پرتاب وزنه

مهدی صابری از معدود ورزشکارانی است که شانس کسب سهمیه المپیک از طریق رنکینگ جهانی را دارد. او در حال حاضر در رنکینگ ۳۷ جهان ایستاده است. پرتابگر وزنه ایران اخیرا در مسابقات داخل سالن آسیا هم موفق به کسب مدال برنز شد. صابری در حال حاضر در مشهد و زیر نظر مربی شخصی‌اش تمرین می‌کند.

در حال حاضر که کمتر از ۱۰۰ روز به آغاز بازیهای المپیک ۲۰۲۴ پاریس زمان مانده است؛ ملی پوشان ایران فرصت کمی برای کسب ورودی به این بازیها دارند هز چند که آنها تمرینات خود را زیر نظر مربی اختصاصی خود پیگیری می‌کنند اما بدون شک با این شرایط این ۵ دونده برای رسیدن به پاریس باید تلاش خود را دو چندان کنند و فدراسیون هم برنامه مناسبی را برای اعزام آنها به مسابقات با امتیاز بالا در نظر بگیرد.

کاروان دوومیدانی ایران برای المپیک ۲۰۲۰ توکیو توسط ۴ ورزشکار به نام‌های احسان حدادی، حسن تفتیان، فرزانه فصیحی و مهدی پیرجهان سهمیه داشت که پیرجهان در دوی ۴۰۰ متر به دلیل مثبت شدن تست کرونا اعزام نشد، تفتیان در دوی ۱۰۰ متر در همان مرحله مقدماتی حذف شد و به نیمه نهایی نرسید، فرزانه فصیحی در دوی ۱۰۰ متر پس از صعود از دسته‌اش، در مرحله بعد فرصت صعود به نیمه نهایی را از دست داد و حدادی نیز در مرحله مقدماتی پرتاب دیسک رکورد خوبی را ثبت نکرد و به فینال نرسید.

کد خبر 6087391

دیگر خبرها

  • کشتی فرنگی ایران برای دومین بار در تاریخ با سهمیه کامل در المپیک
  • سریال ناکامی کاراته خوزستان ادامه دارد!
  • اسنایدر: باخت به تاج‌الدینوف روش مبارزه رقبایم را تغییر داد
  • آنهایی که اهل ژیمناستیک نیستند، به انتخابات نیایند
  • المپیک شگفتی‌ها
  • وضعیت اضطراری؛ شرایط خیلی امیدوار کننده نیست / سر بی کلاه دو و میدانی در المپیک
  • سر بی کلاه دو و میدانی در المپیک؛وضعیت اضطراری
  • بررسی وضعیت دوومیدانی‌کاران ایران برای رسیدن به سهمیه المپیک
  • نقش اینچه درگاهی در موفقیت تاریخی ژیمناستیک ایران
  • کمک هزینه IOC در تیراندازی به افرادی که باید می رسید نرسید