Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-29@23:19:48 GMT

رکوردشکنی در دانلود اپلیکیشن‌های ویدیوکنفرانس

تاریخ انتشار: ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۷۰۰۲۲

رکوردشکنی در دانلود اپلیکیشن‌های ویدیوکنفرانس

اپلیکیشن‌های ویدیو کنفرانس تنها در عرض مدت یک هفته در ماه گذشته میلادی رکورد ۶۲ میلیون دانلود را شکست.

آمار و گزارش های منتشر شده از سوی موسسه تحقیقاتی App Annie حاکی از آن است که تعداد دفعات دانلود اپلیکیشن های ویدئو کنفرانس تنها در عرض یک هفته در ماه گذشته میلادی از مرز ۶۲ میلیون بار عبور کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همزمان با شروع گسترده ویروس خطرناک و مرگبار کرونا ، اعلام قرنطینه ، خانه‌نشینی و دورکاری بالغ بر نصف جمعیت جهان، بسیاری از کاربران به سمت و سوی دانلود نصب و استفاده از اپلیکیشن های جدید ، پیام رسان ها و شبکه های اجتماعی روی آورده اند که در این میان به نظر می رسد سرویس های ارائه دهنده تماس های ویدیویی گروهی موسوم به پلتفرم های ویدئو کنفرانس نسبت به سایر اپلیکیشن های موجود در فروشگاههای اینترنتی از استقبال بسیار بیشتری از سوی کاربران برخوردار بودند.

بر اساس گزارش وب سایت techcrunch، از جمله محبوب ترین اپلیکیشن های ویدئو کنفرانس که در مدت زمان قرنطینه ناشی از بحران کرونا می‌توان به مایکروسافت تیمز، اسکایپ، هاوس پارتی، زوم و گوگل هنگ اوت میت اشاره کرد.

بر اساس آمارهای منتشر شده از سوی کارشناسان فعال در موسسه تحقیقاتی سنسور تاور، تعداد دفعات دانلود اپلیکیشن زوم در هفته سوم مارس نسبت به سه ماهه چهارم سال ۲۰۱۹ میلادی در ایالات متحده آمریکا ۱۴ برابر بیشتر بوده است.

به طور کلی تعداد دفعات دانلود اپلیکیشن های ویدئو کنفرانس در این بازه زمانی در ایالات متحده آمریکا، انگلستان و کشورهای اروپایی با رشد قابل توجهی مواجه شده است.

نمودار زیر میزان دانلود و استقبال کاربران در کشورهای مختلف نظیر ایالات متحده آمریکا، انگلستان، فرانسه و آلمان را نشان می دهد:

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: ویدئو کنفرانس دانلود اپلیکیشن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۷۰۰۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا "هواپیمای روز قیامت" جدید می‌سازد

نیروی هوایی ایالات متحده آمریکا قراردادی ۱۳ میلیارد دلاری برای جایگزینی "هواپیمای روز قیامت" با یک شرکت آمریکایی بسته است.

به گزارش عصرایران به نقل از رویترز، نیروی هوایی ایالات متحده روز جمعه اعلام کرد که قراردادی ۱۳ میلیارد دلاری با شرکت "سیرا نوادا" برای ساخت یک هواپیمای جایگزین برای بوئینگ‌های "‌ای ۴ بی" E-۴B - معروف به هواپیمای روز قیامت منعقد کرده است.

ایالات متحده آمریکا پیشتر در دهه ۱۹۷۰ برای سناریو‌های مختلف یک جنگ هسته‌ای یک هواپیمای خاص موسوم به "روز قیامت" به شرکت بوئینگ سفارش داده بود که هم اینک ۴ فروند از این هواپیما‌ها که به "ای ۴ بی" معروف است در اختیار نیروی هوایی ایالات متحده است.

این هواپیما‌ها برای شرایط اضطراری یک جنگ هسته‌ای و یا جنگ تمام عیار که زیر ساخت‌های حیاتی آمریکا مورد هدف قرار بگیرد، طراحی شده است که از آن به عنوان یک مرکز فرماندهی و کنترل هوایی استفاده می‌شود.

سخنگوی نیروی هوایی آمریکا روز جمعه در بیانیه‌ای گفت: پروژه مرکز عملیات هوابرد بقا (SAOC) قرار است جایگزین هواپیمای قدیمی (ای ۴ بی) دهه ۱۹۷۰ شود که به پایان خدمت خود نزدیک می‌شود.

نیروی هوایی افزود: کار بر روی SAOC در کلرادو، نوادا و اوهایو انجام می‌شود و انتظار می‌رود در سال ۲۰۳۶ تکمیل شود.

رویترز در ماه دسامبر گزارش داد که نیروی هوایی ایالات متحده قرارداد با شرکت بوئینگ به منظور توسعه هواپیمای روز قیامت جدید موسوم به (BA.N) "نگهبان شب" را لغو کرده است.

هواپیمای روز قیامت که معمولا برای انتقال وزیر دفاع ایالات متحده استفاده می‌شود، به عنوان یک پست فرماندهی متحرک طراحی شده است که قادر به مقاومت در برابر انفجار‌های هسته‌ای و اثرات الکترومغناطیسی است و به رهبران ایالات متحده این امکان را می‌دهد تا در صورت بروز شرایط اضطراری ملی، با سوار شدن به این هواپیما ارتش را از این مکان هدایت و کنترل کنند.

E-۴B همچنین قادر به سوخت گیری در هوا است و دارای اتاق‌های کنفرانس و و تجهیزات ارتباطی پیشرفته است.

نیروی هوایی آمریکا در حال حاضر چهار فروند هواپیمای E-۴B را با حداقل یک فروند در حالت آماده باش در همه زمان‌ها اداره می‌کند.

این هواپیما‌ها از ناوگان هواپیما‌های جامبو جت بوئینگ ۷۴۷-۲۰۰ با تغییرات بسیار زیاد ساخته شده که با منسوخ شدن قطعات آن، نگهداری آن‌ها به طور فزاینده‌ای دشوار و گران شده است.

انتظار می‌رود E-۴B در اوایل دهه ۲۰۳۰ به پایان عمر مفید خود برسد.

دیگر خبرها

  • (تصاویر) A-۱۰ Thunderbolt II؛ «گراز» ترسناک نیروی هوایی آمریکا
  • امکان نصب همزمان دو اپلیکیشن در اندروید فعال شد
  • گوگل پلی قابلیت دانلود هم‌زمان چند اپلیکیشن را فراهم کرد
  • کپی گوگل از روی اپل: قابلیت دانلود هم‌زمان چند اپلیکیشن در گوگل‌پلی
  • نصب همزمان ۲ اپ در موبایل اندروید ممکن شد
  • آیا چین می‌تواند؟
  • چین هنوز سال‌ها از ایالات متحده عقب است
  • هاآرتص: اسرائیل دانشگاه‌های آمریکا را از دست داده است
  • آمریکا "هواپیمای روز قیامت" جدید می‌سازد
  • به وقتِ بیداری