Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب مشهد گفت: به طور میانگین در تعطیلات کرونایی با افزایش ۱۱ درصدی مصرف آب در شهر مشهد روبرو بوده‌ایم.

به گزارش قدس آنلاین، عباس اسحاقیان در خصوص مشارکت شهروندان مشهدی در طرح خوداظهاری شرکت آب و فاضلاب مشهد اظهار کرد: با شیوع ویروس کرونا قرائت کنتورهای آب متوقف شد و همانند سایر ارگان‌ها اعلام کردیم تا شهروندان شماره کنتور خود را اعلام کنند، اما متاسفانه تقریبا ۸ درصد مردم مشهد از این طرح استقبال کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مردم به دلیل مشکلاتی از قبیل اشتباه فرستادن شماره کنتور، فراموشی، عدم شناخت کافی از کنتور خود و یا به دلیل عدم تمایل برای پرداخت قبوض‌شان اقدامی برای ارسال شماره کنتور خود انجام ندادند.

وی افزود: به دلیل استقبال پایین مردم مجبور شدیم با رعایت پروتکل بهداشتی قرائت کنتورهای آب را مجددا آغاز کنیم. ماموران کنتورخوان تقریبا از اوایل اردیبهشت فعالیت خود را آغاز کرده‌اند. ماموران در تعطیلات کرونایی به انجام کارهای غیرحضوری موظف شده بودند و حقوق‌شان به طور کامل پرداخت شد.

مدیر روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب مشهد خاطرنشان کرد: در سال گذشته برای ۸۲ درصد از مشترکین مشهدی قبوض الکترونیکی صادر شده که بنا داریم در سال جاری این میزان را به صد درصد برسانیم. طرح خوداظهاری شهروندان در قرائت شماره کنتور خود در ایران چه در زمان کرونا و چه هر زمان دیگری جواب نخواهد داد،  قرائت شماره کنتور باید به وسیله ماموران کنتورخوان شکل گیرد. ممکن است صاحب ملک مدتی نباشد و ترکیدگی رخ داده باشد که از آن بی‌خبر باشد. اگر ماموران کنتورخوان مراجعه نکنند ممکن است چنین تبعاتی پیش بیاید.  

اسحاقیان یادآور شد: ما به شهروندان توصیه می‌کنیم تا قبوض خود را پرداخت کنند. اگر قرار باشد شهروندان هزینه میزان آب مصرفی خود را نپردازند، خیلی از پروژه‌ها اجرا نخواهد شد، اما اگر کسی نتواند قبض اردیبهشت ماه را پرداخت کند با قطعی آب مواجه نخواهد شد. در همین خصوص درآمد شرکت آب و فاضلاب که از طریق پرداخت قبوض حاصل می‌شود، نسبت به وضعیت مشابه در سال گذشته ۲۰ درصد کاهش داشته است.

وی در خصوص میزان آب مصرف شهروندان مشهدی در تعطیلات کرونایی اسفند و فروردین ماه بیان کرد: در اسفند ماه ۱۴ و در ماه گذشته ۸ درصد افزایش مصرف داشته‌ایم. به طور میانگین در تعطیلات کرونایی با افزایش ۱۱ درصدی مصرف آب روبرو بوده‌ایم.

منبع: ایسنا

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: مصرف آب تعطیلات کرونایی شرکت آب و فاضلاب شماره کنتور کنتور خود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۷۰۸۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم مشهدی‌ها از هوای پاک فقط ۲۶ روز در سال

آفتاب‌‌نیوز :

فرخ‌لقا امینی با اعلام این خبر عنوان کرد: تعداد روزهای پاک شهر مشهد در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ ، ۱۰ روز کمتر بوده است.

وی در رابطه با آمار مربوط به کیفیت هوای شهر مشهد در سال گذشته اظهار کرد: در سال ۱۴۰۲ شهر مشهد ۲۶ روز هوای پاک داشت، همچنین هوای شهر مشهد در سال گذشته ۲۳۶ روز قابل قبول، ۹۰ روز ناسالم برای گروه‌های حساس، ۹ روز ناسالم برای تمامی گروه‌ها و ۳ روز بسیار ناسالم بوده است.

امینی با بیان اینکه تعداد روزهای هوای پاک شهر مشهد در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱، ۱۰ روز کمتر بوده است، گفت: در سال ۱۴۰۱، تعداد روزهای هوای پاک شهر مشهد ۳۶ روز گزارش شده است، کیفیت هوای سایر روزهای سال نیز، ۲۳۳ روز هوای قابل قبول، ۹۰ روز ناسالم برای گروه‌های حساس و ۶ روز ناسالم برای تمامی گروه‌ها بوده است.

 کارشناس مسئول کاهش آلودگی هوا و تغییر اقلیم اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی بروز پدیده گرد و غبار را یکی از مهمترین دلایل افزایش آلودگی هوا در سال گذشته ذکر کرد و گفت: مشهد در سال گذشته به دلیل بروز پدیده گردوغبار یکی از کلانشهرهای آلوده کشور بود و کارگروه‌های مختلفی در این زمینه برگزار شد.

 وی ادامه داد: به طور کلی در فصل سرد سال انتظار پدیده آلودگی بیشتر است، اما در سال ۱۴۰۲ به دلیل خشکسالی‌های متوالی که اثرات آن را در مشهد دیدیم، شهر مشهد بسیار بیشتر از قبل تحت تاثیر پدیده گرد و غبار بود و علاوه بر آلودگی هوا در فصل سرد سال، بیشتر با پدیده گرد وغبار در فصل گرم سال، مواجه بودیم.

امینی افزود: در سال ۱۴۰۲ روزهای بسیار ناسالم در ماه‌های تیر، مرداد و دی بود و کیفیت هوا در این روزها با شاخص بیشتر از ۲۰۰ گزارش شده بود، همچنین، در سال ۱۴۰۱، ۶ روز هوای ناسالم داشتیم، اما در سال ۱۴۰۲ شهر مشهد ۹ روز درگیر هوای ناسالم بود.

وی با بیان اینکه شهر مشهد چه از کانون‌های داخلی و چه خارجی تحت تاثیر پدیده گرد و غبار است و نتیجه و تاثیر آن در کیفیت هوا را در سال گذشته شاهد بودیم، خاطرنشان کرد: مبارزه با عوامل آلودگی طبیعی هوا از جمله گرد و غبار زمانبر است و لازم است که پیگیری‌ها و اقدامات مستمری انجام شود که در حال انجام است و امیدواریم با همکاری دستگاه‌های متولی کیفیت هوای بهتری برای شهر مشهد در سال ۱۴۰۳ داشته باشیم.

کارشناس مسئول کاهش آلودگی هوا و تغییر اقلیم اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی در رابطه با تعداد ایستگاه‌های سنجش کیفیت هوا در شهر مشهد گفت: در حال حاضر در مشهد ۲۳ ایستگاه سنجش کیفیت هوای داریم که ۱۲ ایستگاه متعلق به محیط زیست و ۱۱ ایستگاه مربوط به شهرداری مشهد است.

امینی در پاسخ به این سوال که هوای کدام منطقه از شهر آلودگی بیشتری دارد، توضیح داد: به طور کلی و در مجموع، عموماً مناطق شرقی و مرکزی مشهد نسبت به مناطق غربی کیفیت هوای نامناسب‌تری دارد و این الگویی است که در سال‌های قبل نیز وجود داشته است.

وی در رابطه با آمار مربوط به کیفیت هوای شهر مشهد از ابتدای سال جاری تاکنون نیز گفت: بنا بر گزارش مرکز پایش آلاینده‌های زیست محیطی شهر مشهد، در سال جاری نیز از ابتدای سال تاکنون کیفیت هوای شهر مشهد، ۷ روز هوای پاک، ۲۰ روز قابل قبول، و ۷ روز ناسالم برای گروه‌های حساس گزارش شده است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • افزایش ده درصدی مصرف برق در خراسان رضوی
  • زائرسرای «کرامت ۲» ویژه مددجویان کمیته امداد در مشهد افتتاح شد
  • افزایش ۴۵ درصدی کرایه تاکسی در پارس آباد
  • افزایش ۶ درصدی مصرف برق
  • سهم مشهدی‌ها از هوای پاک فقط ۲۶ روز در سال
  • تکلیف افزایش قیمت برق روشن شد
  • رشد ۶ درصدی مصرف برق در صورت افزایش قابل توجه دما
  • چای از لیست کالا‌های مشمول مالیات یک درصدی حذف می‌شود
  • مصرف آب مشهد هفت هزار و ۱۵۰ لیتر بر ثانیه است
  • افزایش ده برابری هوشمند سازی شبکه برق شیراز