Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@15:40:33 GMT

کارگران پسماند قزوین شناسایی و خسارت آن‌ها جبران می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۷۰۸۷۰

کارگران پسماند قزوین شناسایی و خسارت آن‌ها جبران می‌شود

ایسنا/قزوین سرپرست سازمان مدیریت پسماند شهرداری قزوین گفت: لیستی از کارگران پسماند تهیه شده و برای فرمانداری ارسال کردیم تا افرادی که آسیب دیده‌اند شناسایی و جبران خسارت شوند، در مورد بازگشایی بنگاه‌های پسماند نیز نامه‌ای از ستاد کرونا استان ابلاغ شده است و رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین تأکید کرده که بازگشایی صورت نگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهدی امینی، سرپرست سازمان مدیریت پسماند شهرداری قزوین در گفت‌وگو با ایسنا، تصریح کرد: با توجه به شیوع کرونا از اوایل اسفند ۹۸ فعالیت کارگران جمع‌آوری پسماند از مخازن ممنوع اعلام و از فعالیت آن‌ها جلوگیری شد.

امینی اظهار کرد: این کارگران که در حوزه معابر و مخازن فعالیت داشتند طی دو ماه گذشته حقوقی دریافت نکردند چراکه پیمانکاران حوزه شهرداری صرفاً ساماندهی این افراد را بر عهده‌ دارند، فعالیت این افراد به‌صورت غیررسمی است درنتیجه کارگر مستقیم ما محسوب نمی‌شوند.

وی تأکید کرد: در حال حاضر ۴۰۰ نفر در این حوزه فعالیت دارند، کارگران پسماند حقوقی از شهرداری دریافت نمی‌کنند بلکه مواد بازیافتی را از مخازن سطح شهر جمع‌آوری و در بنگاه‌های مربوطه می‌فروشند، ما صرفاً مجوز فعالیت به این افراد می‌دهیم که بتوانند در سطح شهر فعالیت داشته باشند.

این مسئول با اشاره به اینکه در حال حاضر جمع‌آوری پسماند خشک از معابر و مخازن در کشور ممنوع است، بیان کرد: ما صرفاً نظارت و ساماندهی را انجام می‌دهیم تا اتباع بیگانه و کودکان کار وارد این عرصه نشوند و برای این افراد شناسنامه‌ای طراحی می‌کنیم تا بتوانیم نظارت داشته باشیم.

امینی اظهار کرد: سایت محمدآباد شهر قزوین پنج ایستگاه تفکیک داشت که پنج درصد کل زباله را تفکیک می‌کردیم در حال حاضر به‌واسطه ممنوعیت تفکیک زباله از مبدأ در همه شهرهای استان دفن بهداشتی صورت می‌گیرد، جای نگرانی وجود ندارد چراکه این امر تأثیر بسزایی در پر شدن لندفیل ندارد چرا که حجم لندفیل بیش از یک‌میلیون تن ظرفیت دارد.

وی خاطرنشان کرد: وظیفه ما جمع‌آوری و حمل پسماندهای عادی شده است بنابراین در حوزه پسماندهای بیمارستانی هم فقط بخش اتوکلاو شده را جمع‌آوری می‌کنیم؛ در ایام کرونایی روزانه بیش از پنج تن زباله را از ۱۱ مرکز بهداشتی و درمانی شهر قزوین در دو شیفت صبح و بعدازظهر جمع‌آوری می‌کنیم.

سرپرست سازمان مدیریت پسماند شهرداری قزوین بیان کرد: حمل و انتقال زباله توسط ناوگان مخصوصی انجام می‌شود و سپس زباله‌ها در سایت محمدآباد طبق دستورالعمل در سلول مخصوص جهت دفن پسماند عفونی و عادی شده دفن می‌شود.

وی با اشاره به ارائه بسته معیشتی و کمک‌های مالی به این افراد، یادآور شد: ما در این حوزه مسئولیتی نداریم این موضوع باید در ستاد مقابله با کرونا استان مطرح شود؛ اگر استانداری کمک به این افراد را مصوب و ابلاغ کند از طریق فرمانداری‌ها کمک‌های معیشتی در اختیار این افراد قرار داده می‌شود.

سرپرست سازمان مدیریت پسماند شهرداری قزوین ادامه داد: لیستی از کارگران پسماند تهیه شده و برای فرمانداری ارسال کردیم تا افرادی که آسیب دیده‌اند شناسایی و جبران خسارت شوند، در مورد بازگشایی بنگاه‌های پسماند نیز  نامه‌ای از ستاد کرونای استان ابلاغ شده است و رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین تأکید کرده که بازگشایی صورت نگیرد، لذا در حال حاضر تفکیک زباله به هیچ عنوان انجام نمی‌شود تا ستاد کرونا استان تصمیم بگیرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی بسته معیشتی تفکیک زباله کارگران پسماند کارگران پسماند حال حاضر جمع آوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۷۰۸۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰۰ هزار دستگاه ماینر غیرمجاز جمع‌آوری شد

سخنگوی صنعت برق از قوانین جدید و سختگیرانه برای مقابله با استفاده کنندگان غیرمجاز برق برای استخراج رمز ارز خبر داد که در راستای حفظ حقوق مشترکان سراسر کشور و پایداری شبکه برق تدوین شده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، مصطفی رجبی مشهدی، سخنگوی صنعت برق اظهار داشت: تاکنون بیش از ٨ هزار مرکز غیرمجاز شناسایی و از این مراکز بیش از 300 هزار دستگاه ماینر گردآوری و تحویل مراکز قضایی شده است.

وی با اشاره به این که برای تامین برق این دستگاه‌های غیرمجاز باید نیروگاهی به بزرگی 1100 مگاوات احداث می‌شد، تصریح کرد: کار رصد، رهگیری و شناسایی ماینرهای غیرمجاز به صورت پیوسته در حال انجام است.

مدیرعامل شرکت توانیر با بیان این که براساس قوانین جدید ماینرهای کشف شده، امحا خواهد شد تاکید کرد: در صورت کشف دستگاه‌های غیرمجاز استخراج رمز ارز، صاحبان دستگاه‌ها از زمانی که مشخص شود به صورت غیرمجاز از برق استفاده کرده‌اند، تا صد برابر تعرفه های برق مشمول جریمه خواهند شد.

رجبی مشهدی با توصیه به علاقمندان این کسب و کار برای دریافت مجوزهای لازم یادآور شد: دارندگان دستگاه‌های مجاز می‌توانند از ساعت ١٢ شب تا ٧ صبح بدون محدودیت نسبت به استخراج اقدام کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کسب رتبه نخست منطقه ۹ اصفهان در افزایش تناژ جمع‌آوری مواد بازیافتی
  • هر ثانیه ۲۰ کیلو گرم پسماند در مشهد تولید می‌شود
  • جبران خسارت‌های سیل به روستای قطرم بافق
  • معضل بیرون گذاشتن زباله خارج از ساعات تعیین‌شده در قم
  • جمع‌آوری ۱۱۹۶ کودک کار در طرح مقابله با کلونی‌های آسیب‌پذیر
  • آخرین آمار جمع آوری متکدیان و معتادان در تهران
  • ۳۰۰ هزار دستگاه ماینر غیرمجاز جمع‌آوری شد
  • شهرداری ارومیه از اعتبارات ملی محروم مانده است
  • معتادان متجاهر بهبودیافته پاکبان می‌شوند
  • آغاز ثبت نام معتادان بهبود یافته برای شغل پاکبانی /جزییات این طرح چیست؟