Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر کمیته علم سنجی دانشگاه تبریز گفت: بر اساس جدیدترین نتایج منتشر شده از سوی نظام رتبه‌بندی بین‌المللی تایمز دانشگاه تبریز توانست در شاخص‌های مختلف رتبه‌های برتر را کسب کند.

رسول زوارقی، دبیر کمیته علم سنجی دانشگاه تبریز در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، با اشاره به کسب عنوان دوم در زمینه کیفیت آموزش در میان دانشگاه‌های کشور و قرارگرفتن در میان دویست دانشگاه برتر جهان توسط دانشگاه تبریز گفت: بدون تردید ارتقاء کیفیت آموزش در دانشگاه موجب تسهیل پیشرفت در همه زمینه‌ها علمی، فنی واجتماعی است ودرآینده نزدیک شاهد آثار مثبت این پیشرفت خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زوارقی مطرح کرد: کسب رتبه دوم کشور و قرار گرفتن در میان چهارصد دانشگاه جهان در شاخص‌های مقبولیت کاری ورشد اقتصادی، صلح، عدالت و موسسات قدرتمند و برابری جنسیتی را از دیگر افتخارات دانشگاه تبریز در این رتبه بندی است. دانشگاه تبریز در زمینه رعایت کلیه شاخص‌های توسعه پایدار ملل متحد توانسته است بهمراه هشت دانشگاه دیگرکشور در حائزرتبه سوم کشوری ودرسطح جهانی جزء چهارصددانشگاه جهان قرار بگیرد.
دبیر کمیته علم سنجی دانشگاه تصریح کرد: کسب عنوان سوم کشور و قرار گرفتن در بین سیصد دانشگاه جهان در شاخص‌های کاهش نابرابری ها، دسترسی به آب سالم و دفع بهداشتی فاضلاب، شاخص مصرف و تولید مسئولانه، حیات زیر آب از دیگرعناوین دانشگاه تبریز در این رتبه بندی است.
وی در ادامه گفت: آب و هوا، مبارزه با فقر، انرژی‌های سالم و ارزان، سلامت و رفاه خوب، شهر‌ها و جوامع پایدار وشاخص مشارکت در راستای اهداف توسعه پایداراز دیگر اهداف این رتبه بندی است که دانشگاه تبریز در این زمینه‌ها عنوان چهارم کشوری را کسب نموده ودر میان پانصددانشگاه جهان قرارگرفته است.
زوارقی کسب عنوان پنجم کشوری در زمینه صنعت، نوآوری و زیرساخت رااز دیگر رتبه‌های دانشگاه تبریز برشمرد و افزود: با توجه به وجود مراکز مهم صنعتی و فنی در تبریز شایسته است با گسترش ارتباط صنعت با دانشگاه به همت اساتید دانشگاه و صاحبان صنایع بتوانیم در آینده نزدیک شاهد شکوفائی صنعت استان بهمراه توسعه پایداردرهمه زمینه‌ها باشیم.
لازم به ذکر است، نتایج این رتبه بندی‌ها اولین بار در سال ۲۰۱۹ منتشر شده و نتایج سال ۲۰۲۰ دومین ویرایش از نظام رتبه بندی است. در ویرایش ۲۰۲۰، ۷۶۶ دانشگاه از ۸۵ کشور دنیا مورد ارزیابی و تحلیل قرار گرفته اند. بیشترین مشارکت را در این نظام رتبه بندی دانشگاه‌های کشور ژاپن (۶۳ دانشگاه)، روسیه (۴۷ دانشگاه) و ترکیه (۳۷ دانشگاه) داشته اند. از ایران نیز ۱۷ دانشگاه در این نظام رتبه بندی حائر دریافت رتبه شده اند. دانشگاه آکلند نیوزیلند، دانشگاه سیدنی دانشگاه سیدنی غربی دانشگاه لاتراب، رتبه‌های اول تا چهارم دنیا را در این نظام رتبه بندی به خود اخصاص داده اند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه تبریز دانشگاههای برتر دانشگاه تبریز نظام رتبه بندی رتبه بندی رتبه بندی دانشگاه جهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۷۰۹۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رتبه‌بندی داروخانه‌ها بر چه اساسی است؟

رئیس اداره داروخانه های سازمان غذا و دارو از رتبه بندی داروخانه ها براساس شاخص شفافیت و برخورد مطابق قانون با آنها خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان غذا و دارو، مینا آژوغ اظهار کرد: رتبه‌بندی داروخانه‌ها از سال گذشته در اداره کل دارو کلید خورد و در مرحله اول فهرست داروخانه‌های خاطی که تحویل داروهای دارای برنامه توزیع به آنان ممنوع بود، احصا شد.

وی از رتبه بندی داروخانه ها براساس شاخص شفافیت و برخورد مطابق قانون با آنها خبر داد و افزود: این پروژه با پایش در مورد داروی انسولین آغاز شد و فهرست داروخانه‌های خاطی که تحویل داروهای دارای برنامه توزیع به آنان ممنوع بود، احصا شد، همچنین در ادامه برای سایر داروهای دارای برنامه توزیع نیز اجرایی خواهد شد.

کد خبر 749342

دیگر خبرها

  • صعود دانشگاه جهرم به رتبه ۲۳ فهرست نیچر ایندکس در بین دانشگاه‌های کشور
  • یک دانشگاه آزادی عضو کمیته اجرایی کنفرانس بین‌المللی پرتغال شد
  • یک دانشگاه آزادی عضو کمیته اجرایی در کنفرانس بین‌المللی پرتغال شد
  • رتبه‌بندی داروخانه‌ها بر چه اساسی است؟
  • درخشش دانشگاه بیرجند در نظام رتبه بندی جهانی اشپرینگر نیچر
  • مطالبات رتبه بندی فرهنگیان گلستان تا خرداد ماه تسویه می شود
  • اقدامات آموزشی و رتبه بندی معلمان
  • کُرسی آینده‌پژوهی یونسکو به قزوین آمد
  • رئیسی: هدف رتبه بندی معلمان افزایش شان و منزلت معلم است (فیلم)
  • گمانه‌زنی تایمز درباره بازداشت سران تل‌آویو به اتهام جنایت جنگی