Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-30@19:30:38 GMT

آیا بیضه ها مخزن ویروس کرونا هستند؟

تاریخ انتشار: ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۷۰۹۶۶

آیا بیضه ها مخزن ویروس کرونا هستند؟

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، نویسندگان در مقاله خود اظهار داشتند که بیضه ها می توانند به عنوان مخزن SARS-CoV-2 (ویروس مسئول کووید-19) عمل کنند. حال دانشمندان دیگر درباره این ایده چه می گویند.

اگرچه پوشش گسترده ای از تحقیقات وجود داشته است، این تئوری دارای مشکلات اساسی است. این مقاله هنوز در ژورنال بررسی شده منتشر نشده است اما در سرور چاپی به نام MedRxiv در دسترس است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در مطالعه چه اتفاقی افتاده است؟

تحقیقات اولیه نشان داده است که مردان بیشتر از زنان به دلیل کووید-19 می میرند.

نویسندگان مطالعه اخیر می خواستند بررسی کنند که چرا این اختلاف بین وجود دارد. آنها این تئوری را مطرح کردند که پاکسازی ویروس از بدن مردان طولانی تر از زنان است.

برای تحقیق، 68 شرکت کننده در سنین 3 تا 75 ساله را برگزیدند. از این تعداد، 48 نفر مرد و 20 نفر زن بودند.

دانشمندان در این گروه کوچک از شرکت کنندگان دریافتند که زنان به طور متوسط ​​2 روز زودتر از مردان، از ویروس پاک می‌شوند. حال محققان به دنبال علت این مساله بودند.

SARS-CoV-2 برای ورود به بافت انسانی به گیرنده خاصی احتیاج دارد. این گیرنده با نام آنزیم 2 مبدل آنژیوتانسین (ACE2) در مناطق مختلف بدن از جمله ریه ها و بیضه ها ظاهر می شود. دانشمندان سایتهای مختلف بافتی را مورد بررسی قرار دادند و خاطرنشان کردند که بیان ACE2 در بیضه زیاد است. در مقابل، آنها بیان بسیار کمی ACE2 در بافت تخمدان پیدا کردند.

نویسندگان چکیده نتایج یافته های خود را با این تئوری پایان دادند: «بیان زیاد ACE2 در بیضه ها این احتمال را ایجاد می کند که مخازن ویروسی بیضه می توانند در ماندگاری ویروس در مردان نقش داشته و باید بیشتر مورد بررسی قرار گیرند.»

آنچه کارشناسان می گویند

«راد میچل» مشاور غدد درون ریز کودکان در دانشگاه ادینبرو انگلستان اعلام کرد که این مطالعه کوچک و شامل تعداد نسبتاً کمی از بیماران است. پیشنهاد اصلی این که بیضه ها به عنوان مخزن ویروس عمل می کنند نظری و در واقع آزمایش نشده است. این مطالعه تعیین نمی کند که هر فرد به چه میزان به این بیماری مبتلا شده است، بنابراین نمی توان دقیقاً مدت زمان عفونت را تعیین کرد.

میچل همچنین نگران اختلاف سنی زیاد بین شرکت کنندگان است که محققان در تحلیل خود به آن توجه نکرده اند. او اظهار کرد که با توجه به تغییر در رفتار ویروس و تفاوت در بیضه ها بین کودکان و بزرگسالان، سن نکته ای مهم است.

این مشاور غدد همچنین توضیح می دهد که اگرچه ACE2 برای ورود ویروس به سلول مهم است اما پروتئین های دیگر نیز نقش دارند. حضور ACE2 لزوماً دلالت بر این ندارد که ویروس می تواند در بیضه وارد شود یا بماند.

پائولو ماددو، استاد آزمایشگاه قلب و عروق در دانشگاه بریستول ایالات متحده دو اظهار نظر مهم در مورد این دارد: ابتدا اندازه کوچک آن و دوم این که دلایل ممکن زیادی برای این تفاوت (بیمار شدن بیشتر مردان) از فاکتورهای خطرزا و هورمونهای زنانه ارائه شده است.

ماددو گفت:« اگر این فرضیه صحیح بود، باید علائم بالینی مانند التهاب بیضه و غیره را می دیدیم که تا آنجا که من می دانم این علامت شایع نیست.»

به گفته این استاد دانشگاه هیچ مدرکی وجود ندارد که بتواند ویروس را مهار کند. افزایش متوسط ​​مدت بیماری در یک گروه کوچک که توسط نویسندگان مورد مطالعه قرار گرفته است، به همراه این واقعیت که گیرنده ویروس در بیضه بیان شده است کافی نیست.

یان جونز استاد ویروس شناسی در دانشگاه ریدینگ انگلستان، توضیح می دهد که اصلی ترین مکان تکثیر ویروس دستگاه تنفسی است و ویروس برای رسیدن به مکان های دیگر باید در جریان خون حرکت کند.

جونز اظهار کرد که به طور کلی، مردان در زمینه ایمنی بدن از زنان بدترند که احتمالاً نتیجه کروموزوم X باشد. بنابراین نظریه ای که بیضه ها مخزن ویروس هستند بعید به نظر می رسد.

انتهای پیام/

178 / 336 بیضه کرونا کووید-19

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: بیضه کرونا کووید 19 بیضه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۷۰۹۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند

آفتاب‌‌نیوز :

عوامل خطری که ابتلا به مولتیپل اسکلروزیس را افزایش می‌دهند عبارتند از: 

سن. این بیماری ممکن است در هر سنی اتفاق بیفتد، اما اغلب در افراد بین ۱۵ تا ۶۰ ساله رخ می‌دهد.

جنسیت: زنان در حدود دو برابر احتمال ابتلا به MS را دارند.

سابقه خانوادگی: اگر یکی از والدین یا خواهر و برادر شما MS داشته باشد، شما در معرض خطر ابتلا به بیماری هستید.

برخی از عفونت‌ها ویروس‌ها، از جمله اپشتاین بار، ویروس که مننوکلوئیس عفونی را ایجاد می‌کند خطر ابتلا به این بیماری را افزایش می‌دهند.

آب و هوا: MS در کشور‌های دارای آب و هوای معتدل، از جمله کانادا، شمال ایالات متحده، نیوزیلند، جنوب شرقی استرالیا و اروپا، بسیار رایج است.

سیگار کشیدن: افراد سیگاری خطر بیشتری برای ابتلا به این بیماری را دارند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • اتصال خط ۵۰۰ مخزن عباس آباد به خط اصلی آبرسانی منطقه ۹ پله ارومیه
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • مطالعه استفاده از نانوذرات در درمان سرطان ریه در مرکز لیزر و پلاسمای اهواز
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • رادین مشهد قهرمان تورنمنت بسکتبال سه نفره مردان شد
  • بزرگترین بلوار ورودی جنوبی یزد ساماندهی می‌شود
  • احداث مخزن ۱۶۰ هزار مترمکعبی سیل‌بند پارک کوهستان در یزد + فیلم