Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فرهنگی وزیر ارشاد گفت: در تلاش هستیم تا بیمه بیکاری اهالی نشر و پرداخت بیمه سه ماهه اهل قلم را در دستور کار داشته باشیم تا از این طریق بخشی از خسارت‌ها در ایام کرونا را جبران کنیم.

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، محسن جوادی؛ معاون امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به برخی اقدامات این معاونت در ایام شیوع ویروس کرونا گفت: در این ایام از بیش از ۲۳۶ هزار نسخه کتاب الکترونیکی حمایت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محسن جوادی با اعلام این خبر برخی از اقدامات و فعالیت‌های این معاونت در این ایام را تشریح کرد.

برگزاری طرح «کتاب_در_خانه»/ تمدید تا ۱۲ اردیبهشت

وی افزود: با شیوع و گسترش ویروس کرونا در کشور، معاونت امور فرهنگی تلاش کرد فعالیت‌هایی را در راستای شعار «در خانه بمانیم» طراحی و برگزار کند. یکی از اقدام‌ها برگزاری طرح «کتاب_در_خانه» بود.

جوادی ادامه داد: این پویش با همکاری دفتر مطالعات و برنامه‏‌ریزی‏‌های فرهنگی و موسسه خانه کتاب به مناسبت آخرین نوروز قرن ویژه کودکان و نوجوانان برگزار شد. هدف این پویش، استفاده از فراغت به وجود آمده در خانه‌ها، بهره‌بردن از امکانات موجود در فضاهای مجازی برای ترویج اجتماعی کتاب‌خوانی در سراسر ایران و تشویق کودکان و نوجوانان به گفت‌وگو پیرامون کتاب‌های مطالعه شده بود. 

جوادی توضیح داد: در این پویش ملی شرکت‌کنندگان می‎توانستند کتاب‌های مطالعه شده را در یک کلیپ ویدئویی کوتاه معرفی کنند، یا نظرشان را درباره آن بگویند.

معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به استقبال خوب گروه‌های سنی کودک و نوجوان از این پویش گفت: این طرح به دلیل مهار نشدن ویروس کرونا و بازنشدن مدارس تاکنون دو بار تمدید شده است و تا ۱۲ اردیبهشت ماه ادامه خواهد داشت.

حمایت از فروش ۲۳۶ هزار نسخه کتاب الکترونیکی

جوادی دومین برنامه معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در ایام کرونا را ارایه تخفیف‌های بالا برای خرید کتاب‌های الکترونیکی از پلتفرم‌های کتابخوانی اعلام کرد و گفت: در این طرح که با مشارکت مرکز فناوری‎های اطلاعات و رسانه‏‌های دیجیتال انجام شد، تخفیف‌های ۷۰ و ۸۰ درصدی به کتاب‌های بزرگسالان و کودک و نوجوان ارایه شد تا از این طریق در ایام خانه‌نشینی، کتاب در دسترس خانواده‌ها باشد.

وی ادامه داد: گسترش استفاده نسل جوان از کتاب‌های صوتی و مطالعه آن‌ها در پلتفرم‌های کتابخوانی، در دسترس قرار دادن کتاب برای خانواده‌ها و افراد کتابخوان و تلاش برای در خانه نگه داشتن کتابخوانان از جمله اهداف این طرح بود. بر اساس اعلام بسیاری از مدیران این پلتفرم‌ها در ایام نوروز کتاب‌های بسیاری از طریق این پلتفرم‌ها خریداری شده‌اند و از اجرای این طرح بسیار خرسند بودند. این طرح از تاریخ یکم فروردین ماه سال ۱۳۹۹ آغاز شد و تا پایان۲۰ فروردین ماه ادامه داشت.

جوادی گفت: بیش از ۲۳۶ هزار نسخه کتاب الکترونیکی با ارزشی بالغ بر ۲۶ میلیارد ریال فروخته شد. این میزان فروش از رشد مطلوب کمی و کیفی ناشران الکترونیک کشور در سال‌های اخیر حکایت می‌کند که منجر به استقبال مخاطبان از محصولات ارائه شده است‌.

ارسال ۳۱ هزار بسته کتاب از طریق سامانه «پست کتاب»

معاون امور فرهنگی، سومین اقدام این معاونت در ایام کرونا را حمایت از «سامانه پست کتاب» اعلام کرد و توضیح داد: در این ایام بخشی از یارانه کتاب به حمایت از «سامانه پست کتاب» اختصاص داده شد تا از این طریق هزینه ارسال کتاب از طریق پست تا پایان فروردین ۱۳۹۹ با حدود ۵۰ درصد تخفیف محاسبه شود.

وی ادامه داد:‌ بر اساس این طرح، برای ارسال هر بسته پستی کتاب در سامانه «پست کتاب» تا دو کیلوگرم صرفاً مبلغ ۳۰ هزار ریال دریافت و مابقی هزینه پست مبلغ از محل یارانه کتاب توسط خانه کتاب به شرکت پست پرداخت شد. این طرح نیز از ۲۵ اسفندماه سال گذشته آغاز و تا پایان فروردین ماه ۳۱ هزار بسته کتاب از طریق این سامانه به مناطق کشور ارسال شد که این رقم معادل فعالیت شش ماه از سال ۱۳۹۸ بود.

وی توضیح داد:  بیشترین میزان ارسال کتاب در این طرح متعلق به استان‌های تهران، قم و خراسان رضوی و بیشترین دریافت‌کنندگان کتاب در تهران، اصفهان و فارس بودند.

پیگیری تامین خسارت اهالی نشر و فرهنگ

جوادی با تاکید بر پیگیری خسارت‌های وارد شده به اهالی نشر و کتاب به خاطر شیوع کرونا گفت: تامین خسارت برای فعالان حوزه نشر و کتاب از طریق برخورداری از تسهیلاتی که دولت در نظر گرفته است در حال پیگیری است. همچنین در تلاش هستیم تا بیمه بیکاری اهالی نشر و پرداخت بیمه سه ماهه اهل قلم را در دستور کار داشته باشیم تا از این طریق بخشی از خسارت‌هایی را که به اهالی نشر و کتاب در ایام کرونا وارد شده است را جبران کنیم.

انتهای پیام/4028/

منبع: آنا

کلیدواژه: موسسه خانه کتاب ویروس کرونا محسن جوادی کتاب الکترونیکی تا از این طریق ایام کرونا کتاب از طریق امور فرهنگی اهالی نشر پلتفرم ها پست کتاب خسارت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۷۲۵۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص ۸۹ درصد اعتبارات مصوب سفر ریاست جمهوری به ایلام در حوزه راه

به گزارش خبرنگار مهر، سعید هژبری عصر سه شنبه در جلسه پیگیری مصوبات سفر ریاست جمهوری در حوزه وزارت راه و شهرسازی با حضور دکتر غفاری معاون برنامه‌ریزی و مدیریت منابع راه و شهرسازی از تخصیص ۸۹ درصدی اعتبارات مصوب سفر ریاست جمهوری به ایلام در حوزه این وزارتخانه خبر داد.

هژبری در ابتدای جلسه اجرای مصوبات سفر ریاست جمهوری را به عنوان اولویت اساسی در برنامه‌ها برشمرد و بر تسریع در اجرا و تکمیل پروژه‌های راهسازی استان ایلام تاکید کرد.

وی افزود: رفع نقاط حادثه خیز و چهار خطه کردن راه‌های استان یکی از اقدامات ضروری است که بایستی در اولویت تأمین و تخصیص اعتبارات باشد.

هژبری گفت: وزارت راه و شهرسازی در سفر اول ریاست جمهوری ۲۲ مصوبه را بر عهده داشته که ۹۶ درصد از این مصوبات اجرایی شده و ۳۲ درصد مصوبات به اتمام رسیده است.

وی افزود: کل اعتبارات مصوبات سفر وزارت راه و شهرسازی ۱,۸۳۰ میلیارد تومان بوده که ۱,۶۳۰ میلیارد تومان معادل ۸۹ درصد تخصیص یافته است.

معاون عمرانی استاندار ایلام از عدم تحقق یک مصوبه مربوط به بهسازی مناطق حاشیه نشین شهر ایلام خبر داد که دکتر غفاری معاون برنامه‌ریزی و مدیریت منابع وزارت راه و شهرسازی ضمن تذکر نسبت به عدم پیگیری این مصوبه، بر تأمین منابع و اقدام موثر برای اجرای آن تأکید کرد.

در این جلسه مقرر شد که کلیه پروژه‌های مصوب سفر ریاست جمهور به استان ایلام مطابق برنامه زمان‌بندی تکمیل و پروژه‌هایی از قبیل تونل کبیرکوه، چهارخطه مهران دهلران اندیمشک، واریانت میشخاص، کنارگذر غربی ایوان و راه دسترسی بیمارستان رازی ایلام تا مردادماه جاری تکمیل و به بهره‌برداری برسد.

کد خبر 6093631

دیگر خبرها

  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است
  • موج بالای مهاجرت پرستاران؛ عمانی‌ها ۶ برابر ایران حقوق می‌دهند | مقاومت عجیب با وجود کمبود پرستار!
  • هشدار مشاور قالیباف در واکنش به گشت ارشاد: «وقوع واقعه برنامه ریزی شده کف خیابان»
  • خسارت جبران ناپذیر در کم توجهی به امر نماز
  • جبران خسارت زیست محیطی ازسوی آزادراه تهران-شمال
  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • تخصیص ۸۹ درصد اعتبارات مصوب سفر ریاست جمهوری به ایلام در حوزه راه
  • جبران خسارت‌های سیل به روستای قطرم بافق
  • آخرین جزییات از دوره جدید کالابرگ