Web Analytics Made Easy - Statcounter

برنا: برخی از مدعیان ریاست مجلس با تاکید بر سابقه اجرایی خود می خواهند رئیس مجلس شوند. پرونده های فسادی درباره آنان رو شده است. نظر شما که رئیس هیأت مدیره دیده بان شفافیت و عدالت هستید و قبلا نماینده مجلس بودید در این مورد چیست؟

توکلی: من نمی دانم شما درباره چه کسی صحبت می کنید؟ 

برنا: آقای قالیباف.

توکلی: در یک مورد واگذاری املاک شهرداری بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

من از شما می پرسم که الآن که زمان انتخاب رئیس مجلس است چرا درباره آن حرف می زنید؟ چرا قبلا نمی پرسیدید که آقای قالیباف پرونده دارد یا ندارد؟ ما در پرونده واگذاری املاک شهرداری ورود کردیم.  نه کسی مانع ما شد و نه کسی از ما حمایت کرد. نتیجه را هم صراحتا اعلام کردیم وگفتیم که تخلف صورت گرفته، آقای قالیباف خودش از من خواست که پرونده املاک شهرداری را بررسی کنم. در بررسی مان هم به  سوء استفاده شخصی نرسیدیم. نتیجه بررسی ما این بود که تخلف شده، قانون اجرا نشده یا قانون برعکس اجرا شده. اما در همان زمان هم شما خبرنگاران چندان ما را همراهی نکردید. الان که انتخابات مجلس صورت گرفته و مسئله ریاست مجلس است، من این را خوب نمی دانم. معذرت می خواهم ولی به آن می گویم فرصت طلبی.  من مخالف فساد هستم. مخالف سوء استفاده هستم. شما می دانید همه هم می دانند. ولی کار سیاسی را بر نمی تابم. اینکه در شهرداری تخلف و جرم اتفاق افتاده را ما نیز اعلام کردیم. هیچ ملاحظه ای هم نکردیم که آقای قالیباف رفیق ماست. ولی اینگونه نیست که برای تخریب کسی از آن سوء استفاده کنیم. من این کار را درست نمی دانم.

برنا:  آیا بررسی این مسئله در این شرایط مهم است؟

توکلی: بله مسلم است که مهم است. ولی وقتی ایشان نامزد شد نمی دانستید که رئیس مجلس می شود؟ آن موقع چه کردید؟ 

برنا: چرا هیچ کس آن را جدی نمی گیرد؟

توکلی: این سوال دیگری است. جدی گرفتن بحث مجزایی است. ولی اینکه بعضی را جدی بگیرند و بعضی را جدی نگیرند این بد است. عرض من است که وقتی ایشان می خواست نامزد بشود شما تخلفاتشان را به شورای نگهبان دادید؟ من تخلفات هر کسی را که می دانستم به شورای نگهبان دادم. سبک و سنگین هم نمی کنم {که کیست و چه تفکر سیاسی و چه ارتباطی با من دارد.} همه را به صورت نامه به شورای نگهبان دادم. اما الان این کار را فرصت طلبی می دانم. {من خودم را روزنامه نگار می دانم،} ما روزنامه نگاران باید وقت شناس باشیم نه فرصت طلب.  وقت شناسی درست است. کاری که شما الان می کنید نتیجه بخش نیست. هم نتیجه بخش نیست و هم موجب شقاق می شود.

برنا: راه حل شما چیست؟

توکلی: باید همان روزی که متوجه اشکال و ایراد شدیم آن را بگوییم. مثلا از همان نیروی انتظامی یا شهرداری تهران . همان موقع باید می گفتیم. حالا که یک ماه دیگر می خواهند رئیس مجلس را انتخاب کنند بگوییم نتیجه نمی گیریم. این دوره دیده بان شفافیت و عدالت با صراحت گفت  که یکی از روسای کمیسیون صلاحیت ندارد. به شورای نگهبان هم نامه نوشتیم. ممکن است شورای نگهبان اعتنا بکند. ممکن است مثل آقای تاجگردون اعتنا نکند. ما وظیفه مان را انجام دادیم. 

گر چه وصالش نه به کوشش دهند 

هر قدر ای دل که توانی بکوش

برنا: اساسا اگر شورای نگهبان قبول نکند، چه باید کرد؟ 

توکلی: باید به حضرت آقا نامه نوشت. باید در رسانه گفت و انتقاد کرد که مجبور شوند جواب دهند . آنها مجبورند که واکنش نشان دهند. نه اینکه هر چه ما می گوییم درست است،  بلکه به آن اعتنا کنند و از خود دفاع کنند. تکرار هم اثر دارد.

 

منبع: الف

کلیدواژه: شورای نگهبان آقای قالیباف رئیس مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۷۳۶۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلسات قالیباف و رقبایش با منتخبان مجلس دوازدهم به روایت فرید موسوی /فعلا خبری از مرامنامه و مانیفست نیست

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، رایزنی ها با منتخبان مجلس دوازدهم با هدف انتخابات هیات رئیسه مجلس بالا گرفته است. از گوشه و کنار خبر می رسد کاندیداهای احتمالی حتی با دادن وعده هایی تلاش دارند که رقبای دیگر را از صحنه کنار بزنند.

ترکیب مجلس دوازدهم که در آن تا این لحظه طیفی اکثریت را بدست نیاورده است این رایزنی ها را نیز دشوارتر از ادوار پیشین کرده است.

فرید موسوی از منتخبان اصلاح طلب مجلس دوازدهم که سابقه حضور در مجلس دهم را نیز داشته است، در گفتگو با خبرگزاری خبرآنلاین، معتقد است تا روشن نشدن تکلیف 45 کرسی باقیمانده مجلس نمی توان تصویری دقیق از فراکسیون های مجلس دوازدهم ارائه کرد.

موسوی تاکید می کند؛«فراکسیون‌ها اسامی مختلفی دارند اما هنوز فراکسیون سیاسی شکل نگرفته و جلسات بر محور اشخاص بوده است تا احزاب و گروه‌های سیاسی. مثلا جلسه قالیباف، جلسه متکی یا ...

ادامه گفتگوی خبرگزاری خبرآنلاین با فرید موسوی، نماینده منتخب مجلس شورای اسلامی را می‌خوانید؛

****

*آقای موسوی! برخی کارشناسان و چهره های سیاسی معتقدند در مجلس دوازدهم فراکسیون حداکثری شکل نمی‌گیرد، ارزیابی شما از مجلسی با وجود چند فراکسیون به چه صورت است؟

قضاوت زود است و دوستانی که اظهارنظر کردند گمانه‌زنی‌های خودشان بوده و بیشتر رسانه‌ها این بحث‌ها را داشتند اما اینکه واقعیت به چه صورت است باید اجازه بدهیم دوستان از شهرستان‌ها بیایند و نمایندگان بهتر یکدیگر را بشناسند.

در حال حاضر نمایندگان چندان شناختی از هم ندارند، هر اندازه به زمان تشکیل مجلس نزدیک شویم، حضور نمایندگان در تهران و جلسات بیشتر می‌شود، البته به جلساتی که تشکیل می‌شود چندان نمی‌شود اکتفا کرد. در شرایط فعلی بسیاری در حال ارزیابی هستند.

نظام سیاسی در کشور ما حزبی نیست و در پارلمان احزاب نقش آنچنانی ندارند که بگوییم این منتخب از آن حزب است و دیگری از این حزب. بسیاری با استفاده از ظرفیت‌های شخصی خود حضور پیدا کردند. لذا اواخر اردیبهشت ماه می‌توان برداشت دقیق از ترکیب فراکسیون‌ها داشت و الان نمی‌توان گفت که کدام فراکسیون اکثریت دارد.

در جلسات با منتخبان مجلس دوازدهم خبری از مرامنامه و مانیفست نیست

*خبری منتشر شد که تشکیل فراکسیون انقلاب اسلامی در مجلس آینده کلید خورده و با برخی منتخبان نیز جلساتی تشکیل داده، شما به این جلسات دعوت شدید؟

بله، جلسات متعددی تشکیل می‌شود و افرادی که برای هیئت رئیسه تلاش می‌کنند، جلسه برگزار می‌کنند و تا الان اسامی مختلفی مطرح شده است اما در جلسات خبری از مرامنامه و مانیسفت نیست و نمی‌توان به تعداد حاضران در جلسه اکتفا کرد، به این علت که افرادی هستند که در همه جلسات شرکت می‌کنند تا بتوانند ارزیابی دقیق‌تری داشته باشند اما به نظر بنده نمی‌توان برداشت صحیح داشت و قضاوت زود است.

فراکسیون‌ها اسامی مختلفی دارند اما هنوز فراکسیون سیاسی شکل نگرفته و جلسات بر محور اشخاص بوده است تا احزاب و گروه‌های سیاسی.

جلسات با محوریت اشخاص شکل می گیرد نه طیف سیاسی

*مثلاً می‌گویند فراکسیون قالیباف یا فراکسیون متکی یا....

بله، برای مثال می‌گویند جلسه قالیباف، متکی یا صبح ایران و ... که هنوز نمی‌توان گفت به چه صورت است. البته اعتدالی‌ها هم جلساتی را دارند اما هنوز مرزبندی‌های دقیق‌تر مشخص نشده است.

*چند فراکسیونی بودن مجلس چه آثاری دارد؟

فراکسیون‌های مختلف به جای خود اما اینکه سلایق مختلف در جامعه صدای نماینده خود را در مجلس بشنوند هم امنیت ملی را افزایش می ‎دهد و هم منجر به این می شود که صدای مردم در مجلس انعکاس داشته باشند.

تکثر صداهای مردم در مجلس به افزایش سرمایه اجتماعی کشور کمک می کند

نکته قابل توجه این است که اگر همگی را در یک مجموعه خلاصه کنیم و مانع شنیده شدن صحبت‌های دیگر بشویم، از جهات مختلف برای کشور و مردم آسیب‌زا است و در شرایط فعلی که سرمایه اجتماعی با چالش جدی روبرو است، تکصدایی وضعیت را پیچیده‌تر می‌کند. اما تکثر صداهای مختلف می‌تواند در افزایش سرمایه اجتماعی کشور موثر باشد.

حمله به ستاد انتخاباتی ام، از سوی رقبا صورت گرفته بود

*آقای موسوی! در روز اول تبلیغات انتخاباتی، خبر حمله به ستاد انتخاباتی شما منتشر شد، ماجرا چه بود؟

ماجرای حمله به ستاد بنده را با دیدگاه سیاسی نمی‌توان نگاه کرد، در حقیقت بحث‌های منطقه‌ای و محلی بود که رفع شد اما موضوعی است که اتفاق افتاد و زیبنده مردم این شهر نبود و امیدوارم افرادی که این اتفاق رارقم زدند به اشتباه خود پی برده باشند.

*این حمله از طرف رقبای شما بود؟

بله.

۲۷۲۱۱

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900709

دیگر خبرها

  • لایحه برنامه هفتم پیشرفت اصلاح شد
  • آغاز جلسه علنی عصر مجلس
  • جلسات قالیباف و رقبایش با منتخبان مجلس دوازدهم به روایت فرید موسوی /فعلا خبری از مرامنامه و مانیفست نیست
  • لایحه عفاف و حجاب به کجا رسید؟
  • خبر جدید از لایحه حجاب/ رئیس کمیسیون قضایی مجلس: منتظر اظهار نظر شورای نگهبان هستیم
  • اصلاح‌طلبان درباره روند بررسی صلاحیت‌ها چه گفتند؟
  • لایحه حجاب بار دیگر از مجلس به شورای نگهبان ارسال شد
  • لایحه عفاف و حجاب بار دیگر به شورای نگهبان ارسال شد
  • خبر جدید درباره لایحه عفاف و حجاب از زبان رئیس کمیسیون ویژه
  • گل هری کین به آینتراخت فرانکفورت روی فرصت طلبی و پاس لایمر (بایرن مونیخ 1-0 آینتراخت فرانکفورت)