Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-07@03:12:45 GMT

ظرفیت خالی ۶۰ درصد تخت‌های کرونا

تاریخ انتشار: ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۷۴۷۵۵

ظرفیت خالی ۶۰ درصد تخت‌های کرونا

خبرگزاری مهر،:قاسم جان بابایی، روز چهارشنبه در ارتباط ویدئو کنفرانس، گفت: در حال حاضر بر اساس ابلاغی که به دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور صورت گرفته است، بیمارستان‌ها باید شرایط ارائه خدمات درمانی به بیماران غیر کرونایی را هر چه سریع‌تر فراهم کنند.

وی افزود: آنچه مسلم است، ارائه خدمات به بیماران خاص، مبتلا به سرطان و…، در اولویت قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون درمان وزارت بهداشت، بر ارائه خدمات دندانپزشکی در کلینیک‌های دانشگاهی تاکید کرد و گفت: خدمات اورژانسی دندانپزشکی در اولویت قرار دارد.

جان بابایی در ادامه با اشاره به ظرفیت خالی تخت‌های بیمارستانی، افزود: خوشبختانه تعداد تخت‌های بیمارستانی در بخش‌های عادی و ویژه در حال افزایش است.

وی تاکید کرد: ماندگاری شرایط غیر کرونایی در کشور به ملاحظات مردم بستگی دارد. اگر نکات بهداشتی و دستورالعمل‌های وزارت بهداشت به درستی و دقیق رعایت شود، می‌توانیم امیدوار باشیم روز‌های بحرانی برنگردد.

معاون درمان وزارت بهداشت، با اشاره به کاهش آمار بیماران کرونا، گفت: شرایط ایران از خیلی از کشور‌های دیگر بهتر است. ضمن اینکه، دستاورد‌های خوبی از کرونا داشته ایم.

وی با عنوان این مطلب که در حال حاضر تنها درمان مؤثر برای کاهش مرگ و میر ناشی از کرونا، مراعات و مراقبت از بیماران است، افزود: هنوز اثرگذاری هیچ کدام از دارو‌ها تأیید نشده است.

جان بابایی با عنوان این مطلب که شرایط تولید ماسک و تجهیزات کمکی در کشور به گونه‌ای شده است که نیاز به واردات نداریم، گفت: ما می‌توانیم صادر کننده برخی از اقلام مورد نیاز در پیشگیری و کنترل بیماری کرونا باشیم.

معاون درمان وزارت بهداشت، در ارتباط با شرایط فعالیت مطب‌ها، افزود: دو هفته قبل دستورالعمل لازم برای فعالیت مطب‌ها را صادر کردیم و مردم می‌توانند مراجعه کنند، اما نباید ازدحام صورت بگیرد.

جان بابایی تاکید کرد: تأخیر در زمینه درمان بیماری‌های غیر کرونایی، می‌تواند خطرناک باشد.

وی با عنوان این مطلب که در حال حاضر ۶۰ درصد ظرفیت تخت‌های کرونا در بیمارستان‌ها خالی شده است، گفت: این ظرفیت در بخش‌های آی سی یو، حداکثر ۳۰ درصد است و علت آن هم مراقبت بهتر از بیماران قدیمی کرونا است.

جان بابایی تاکید کرد: ورودی بیماران کرونا در بخش‌های آی سی یو، کمتر شده و به طور کلی روند ابتلا در کشور، کاهشی است.

وی افزود: این وضعیت در استان‌های مختلف کشور متفاوت است، به طوری که در استان‌هایی که پیک بیماری جلوتر بوده، شرایط بهتر از استان‌هایی است که این پیک را دیرتر پشت سر گذاشته اند.

منبع: فردا

کلیدواژه: بیمارستان ها کرونا خدمات دندانپزشکی تخت خالی وزارت بهداشت جان بابایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۷۴۷۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت تولید داروی بیماران SMA در کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدحیدر محمدی، در ملاقات چهره به چهره در مرکز ارتباطات ریاست جمهوری، درباره آخرین وضعیت تولید داروی بیماران SMA، گفت: رئیس‌جمهور، موضوع حمایت از بیماران SMA را در سال ۱۴۰۰ مطرح کرد. پس از اینکه متخصصان سازمان غذا و دارو، طرح‌های اولیه این دارو را تأیید نکردند نسبت به ورود ۲ محموله دارو اقدام کردیم و بر اساس اولویت میان بیماران تقسیم شد. در حال حاضر, محموله دوم داروی این گروه از بیماران به صورت خوراکی و تزریقی وارد شده و در اختیار بیماران قرار گرفته است.

وی ادامه داد: یک شرکت دانش بنیان در زمینه تولید داروی بیماران SMA گام برداشته و طبق موارد اعلام شده این دارو تا پایان خرداد وارد بازار می‌شود. در حال حاضر، این دارو به میزان آزمایشگاهی تولید شده و اگر نتایج نهایی این دارو اثربخش باشد وارد مرحله تولید صنعتی می‌شود.

محمدی درباره توزیع داروی بیماران SMA تولید داخلی گفت: سازمان غذا و دارو فقط نسبت به تولید دارو تصمیم‌گیری می‌کند اما نحوه چگونگی توزیع آن بر عهده معاونت درمان وزارت بهداشت است.

رئیس سازمان غذا و دارو درباره رسیدگی به وضعیت حجاب در داروخانه‌ها گفت: سازمان غذا و دارو از نخستین مجموعه‌هایی بود که به موضوع رعایت پوشش ورود کرد و به همین دلیل اصول رعایت پوشش در داروخانه را ابلاغ کرد.

محمدی ادامه داد: اگرچه اصول مربوط به پوشش در داروخانه‌ها ابلاغ شده اما ناهنجاری‌هایی در این زمینه گزارش می‌شود. موضوع رعایت هنجارها جزو مواردی است که در مواردی مانند سهمیه داروخانه‌ها نقش دارد. اگر یک داروخانه نسبت به رعایت هنجارها اقدام نکند، در وهله نخست تذکر داده می‌شود و اگر تذکر تأثیری نداشته باشد موارد بازدارنده در خصوص داروخانه متخلف اجرا می‌شود. اگر موارد بازدارنده نیز مثمر ثمر نباشد متخلفان به مراجع قانونی معرفی می‌شوند.

کد خبر 6097498 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت پُرشدگی سد‌ها بعد از بارش‌های اخیر
  • عضو انجمن آسم و آلرژی : ۹ تا ۱۳ درصد مردم کشور آسم دارند / آلودگی هوای کلانشهرها از عوامل مهم ابتلا به آسم است
  • وضعیت تولید داروی بیماران SMA در کشور
  • ۱۵ هزار تخت بیمارستانی جدید تا پایان امسال راه‌اندازی می‌شود
  • پرشدگی سدها به ۶۵درصد رسید
  • چند درصد ایرانی‌ها آسم دارند؟ بالاترین میزان ابتلا در این سن
  • آغاز ساخت المان مزار شهید مدافع وطن احسان بابایی
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها آسم دارند
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها به آسم مبتلا هستند/ آسم چگونه درمان می شود؟
  • ظرفیت پذیرش در آزمون دستیاری افزایش یافت