Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل اعلام کرد: شیوع بیماری کرونا در سطح جامعه، محدودیتی در مرحله کشت و فرآوری محصولات کشاورزی استان اردبیل ایجاد نکرده است و امور این حوزه به شکل عادی ادامه دارد.

به گزارش برنا،خلیل نیکشاد روز چهارشنبه در مصاحبه با خبرنگار ایرنا گفت: پیش‌بینی می‌شد که شیوع بیماری کرونا محدودیتی برای تولید و به خصوص فروش سیب‌زمینی استان اردبیل ایجاد کند که با اقدام به موقع تجار، شرایط بازار این محصول مدیریت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: همچنین کارشناسان پیش‌بینی می‌کردند که با شیوع بیماری کرونا، محدودیت‌هایی در تولید گلخانه‌ای استان ایجاد شود که در این زمینه با رونق گرفتن بازار داخلی محصولات گلخانه‌ای، مشکل جدی در سطح استان اردبیل گزارش نشد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل با بیان این که هم‌اکنون فصل توزیع کود و نهاده‌ها در همه زیربخش‌های کشاورزی استان است، گفت: با توجه به پیش‌بینی حضور پرشمار کشاورزان در مراکز توزیع نهاده‌های کشاورزی، احتمال مبتلا شدن کشاورزان به کرونا متصور بود و بر همین اساس، هماهنگی لازم با فرمانداران همه شهرستان‌های استان برای مدیریت سلامت کشاورزان به عمل آمد.

وی بیان کرد: در این زمینه مقرر شد که نهاده‌های کشاورزی اعم از کود، غذای دام و طیور، سم و بذر با هماهنگی فرمانداران به صورت تجمیعی به روستاییان و بهره‌برداران تحویل شده و توسط نماینده آنها توزیع شود.

نیکشاد با بیان این که جهادکشاورزی استان نگاه علمی و کاربردی محور به حفظ سلامت و بهداشت نیروی انسانی جامعه تولید کننده و بهره‌‍برداران کشاورزی استان دارد، اظهار کرد: این نهاد همچنین، نگاه دقیق و سلامت محور به کارکنان خدمات‌رسان جهاد کشاورزی دارد.

وی تمدید خودکار مجوزهای حوزه کشاورزی، اعطای فرصت و فرجه زمانی مناسب تا عادی شدن وضعیت بیماری کرونا برای پروانه‌ها و مجوزهای در حال بهره‌برداری و اعطا شده، صدور الکترونیکی مجوزها و ادامه فعالیت‌های قابل انجام با استفاده از بستر الکترونیک، تعامل غیرحضوری با جامعه هدف کشاورزی و نیز اتخاذ تدابیر لازم برای کاهش مراجعات حضوری را از جمله راهکارهای انجام شده در حوزه کشاورزی استان اردبیل در مقابله با بیماری کرونا ذکر کرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل اضافه کرد: علاوه بر این، برای تردد کشاورزان به خصوص زنبورداران و دامداران نیز هماهنگی لازم با مراجع ذیربط انجام شده تا وقفه‌ای در حوزه امور کشاورزی استان در پی اجرای تدابیر مربوط به کرونا ایجاد نشود.

وی خواستار بازتعریف نظام پولی و بانکی کشور به منظور حمایت از بخش کشاورزی و تسهیل در ضوابط و امور گمرکی به منظور آسیب کمتر این حوزه از شیوع کرونا شد و گفت: حمایت از صادرات محصولات کشاورزی با توجه به پیش‌بینی افزایش تولید و از دست رفتن برخی بازارهای خارجی لازم است.

نیکشاد همچنین خواستار افزایش خرید ذخایر استراتژیک حوزه کشاورزی از سوی دولت شد و افزود: در حوزه محصولات دام و طیور، حمایت از سیاست خرید و پشتیبانی در حد مقدورات لازم است.

وی رعایت قواعد بهداشتی از طرف کشاورزان و کارشناسان جهاد کشاورزی به منظور تداوم خدمات رسانی را ضروری خواند و اضافه کرد: در 2 ماه اخیر، برای حمایت از کشاورزان، اداره کل پشتیبانی امور دام استان اقدام به خرید گوشت مرغ و انباشت آن کرده و فرایند خرید همچنان ادامه دارد و محدودیتی دز این زمینه نداریم.

به گزارش ایرنا، استان اردبیل دارای 225 هزار هکتار اراضی آبی، 515 هزار هکتار اراضی دیم و 38 هزار هکتار اراضی باغی است.

سالانه بیش از 4.5 میلیون تن انواع محصولات زراعی، باغی و دامی در استان اردبیل تولید می شود.

استان اردبیل در تولید بسیاری از محصولات کشاورزی پیشتاز است به طوری در تولید عدس رتبه اول، تولید کلزا رتبه اول، تولید سیب زمینی رتبه دوم، تولید عسل رتبه سوم، تولید چغندر قند رتبه پنجم، تولید حبوبات، گندم و جو رتبه هفتم کشوری را دارد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کرونا اردبیل رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل کشاورزی استان اردبیل بیماری کرونا جهاد کشاورزی پیش بینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۷۴۷۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اردبیل رتبه چهارم تولید عسل کشوری را دارد

به گزارش خبرنگار مهر، نوبخت اژدری ظهر سه‌شنبه در جلسه منتخبین جدید هیات مدیره تعاونی زنبورداری اظهار کرد: ۷ هزار و ۴۳۸ تن عسل سال گذشته از زنبورستان‌های استان برداشت شده و اردبیل توانسته رتبه چهارم کشوری را در تولید عسل به خود اختصاص دهد.

وی افزود: بر اساس اطلاعات به دست آمده در استان اردبیل بیش از ۵۰۲ هزار و ۹۶۹ کلنی زنبور عسل مدرن با میانگین تولید ۱۴.۷ کیلوگرم عسل و میانگین تولید در کلنی‌های سنتی ۶.۷ کیلوگرم عسل است.

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل بیان کرد: تعداد کل زنبورستان‌های این استان براساس اطلاعات آماری انجام شده ۳ هزار و ۷۱۴ زنبورستان بوده و افراد شاغل در این زنبورستان‌ها ۶ هزار ۲۴۳ نفر براساس تعداد کلنی است.

اژدری با بیان اینکه استان اردبیل قطب کشاورزی است، ادامه داد: ۳۵ درصد اشتغال مربوط به بخش تولید عسل بوده که این امر بیانگر این است که یک سوم اشتغال وابسته به بخش کشاورزی است ولی متاسفانه فرهنگ تعاون در این استان زرخیز جای خود را باز نکرده است.

کد خبر 6093127

دیگر خبرها

  • پایانه صادراتی قوی برای زنجیره ارزش کشاورزی مازندران نداریم
  • دولت تا حد امکان برای برنج و چای «خرید تضمینی» نخواهد داشت
  • پرداخت حدود هزار میلیارد تومان غرامت بیمه به کشاورزان
  • تحقق جهش تولید و افزایش اشتغال با ایجاد زنجیره ارزش محصولات کشاورزی
  • اشتغال بیش از ۶ هزار نفر در صنعت زنبورداری استان اردبیل
  • تولید بیش از ۶۰ هزار تن گندم در کنگاور
  • حمل بیش از ۲۸۰ هزار تن گندم از خوزستان به سراسر کشور
  • برداشت ۷ هزار و ۴۳۸ تن عسل در سال گذشته
  • اردبیل رتبه چهارم تولید عسل کشوری را دارد
  • پرداخت ۱۷ میلیارد تومان غرامت به کشاورزان مه‌ولاتی