Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل تعزیرات حکومتی البرز از محکومیت ۱۸ متخلف ارزی که معادل ۱۵۵ میلیارد تومان ارز از کشور خارج کرده بودند خبر داد.

به گزارش خبرگزاری برنا استان البرز، علی اکبر مختاری با اشاره به بررسی ۱۸ پرونده تخلف ارزی در البرز گفت: این افراد علی‌رغم دریافت ارز به نرخ دولتی و تعهد به واردات کالای خاص، به علت عدم ارائه اسناد و برگ‌های ترخیص مرتکب خروج ارز از کشور شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مختاری افزود: ارزهای دریافتی توسط این افراد شامل ۱۵ میلیارد و ۹۲۴ میلیون وون کره جنوبی، حدود ۲۱۵ میلیون و ۹۳۲ هزار درهم، ۱۷ میلیون ۶۳۷ هزار یورو، ۱۵ میلیون روبل روسیه، ۳۰ میلیون ۱۴۶ هزار لیر ترکیه، ۱۹ میلیون و ۴۲۳ هزار یوآن چین و ۹۰۲ هزار روپیه هند بوده است.

وی افزود: پس از وصول گزارش از بانک‌های شاکی دائر بر عدم ایفای تعهد کنندگان در قبال دریافت ارز و خدمات دولتی، این ۱۸ فرد علاوه بر تعلیق کارت بازرگانی به استرداد عین ارزهای فوق الذکر به سیستم بانکی کشور و پرداخت ۱۵۵ میلیارد و ۴۵۲ میلیون و ۵۲۰ هزار تومان جزای نقدی محکوم شدند.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: متخلفان ارزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۷۵۲۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجویز داروی خارج از این فهرست ممنوع است

به گزارش همشهری آنلاین، سازمان غذا و دارو در پاسخ به برخی گلایه‌ها در فضای مجازی مبنی بر دسترسی نداشتن به تعدادی از داروها، به تک نسخه‌ای یا مسافرتی بودن آنها اشاره و تاکید کرد: سازمان غذا و دارو صرفاً مکلف به تأمین داروهای موجود در فهرست رسمی کشور است.

وی افزود: بر اساس بند پ ماده ۷۲ قانون برنامه ششم توسعه، تجویز داروی خارج از فهرست دارویی توسط پزشکان ممنوع است.

سازمان غذا و دارو درخصوص علت تمایل برخی بیماران برای مصرف داروهای خارجی در حالی که که نمونه داخلی آن با قیمت مناسب‌تر وجود دارد،یادآور شد: این موضوعی فرهنگی است که بخشی از آن به پزشکان هنگام گفت‌وگو با بیماران مرتبط می‌شود که بعضاً بر کیفیت نمونه خارجی تاکید بیشتری دارند و بخشی دیگر به خاطر تصورات غلطی است که در جامعه نسبت به محصول داخلی وجود دارد.

بر اساس این گزارش، سازمان غذا و دارو از برخی چهره‌های شناخته شده در فضای مجازی که دلسوزانه ممکن است پیگیر تهیه داروهای خارج از فهرست رسمی باشند که تجویز آنها وجاهت قانونی هم ندارد؛ خواست قبل از جمع آوری اطلاعات کامل و جامع از منابع موثق اطلاع رسانی اشتباه و گمراه کننده نداشته باشند.

کد خبر 849018 منبع: ایسنا برچسب‌ها وزارت بهداشت و درمان خبر مهم دارو پزشکی

دیگر خبرها

  • ۱۵۰ شرکت دولتی در نیمه اول ۱۴۰۲ زیان‌ده بودند
  • سامانه بارشی تا دوشنبه از البرز خارج می‌شود
  • عددی بی‌سابقه برای الهلال در لیگ حرفه‌ای
  • تجویز داروی خارج از این فهرست ممنوع است
  • (ویدئو) ریزش هولناک یک بزرگراه جان ۴۸ نفر را گرفت
  • ۲۴کشته در اثر ریزش بزرگراه
  • افزایش تلفات فروریختن جاده در چین به ۳۶ نفر
  • رشد نرخ فقر در غزه به ۹۰ درصد | خسارت ۳۳ میلیارد دلاری جنگ غزه
  • عملکرد ضعیف برخی بانک‌های‌ دولتی قم در ارائه تسهیلات مسکن
  • افزایش نرخ فقر در غزه به ۹۰ درصد/ خسارت ۳۳ میلیارد دلاری جنگ غزه