Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-06@15:03:09 GMT

«دستگاه آب مغناطیسی خورشیدی» ساخته شد

تاریخ انتشار: ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۷۵۴۵۹

«دستگاه آب مغناطیسی خورشیدی» ساخته شد

نخستین طرح برون‌دانشگاهی در تاریخ فعالیت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کهنوج به ثمر نشست و «دستگاه آب مغناطیسی خورشیدی» ساخته شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از کهنوج از طرح برون‌دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کهنوج با عنوان ساخت «دستگاه آب مغناطیسی خورشیدی» به‌منظور تهیه بتن برای اداره کل راه و شهرسازی جنوب کرمان رونمایی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کهنوج در مراسم رونمایی این طرح با تأکید بر اهمیت ارتباط صنعت و دانشگاه اظهار کرد: «فناوری مبنای اقتصاد روز دنیاست که توسط دانشگاه‌های کارآفرین تحقق می‌یابند.»

روح‌الله چراغپور افزود: «واحد کهنوج توانست در این مسیر گام‌های بلندی بردارد و در سال جهش تولید استراتژی این دانشگاه برای تقویت و حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و اجرای طرح‌های برون دانشگاهی برای کمک و پشتیبانی از تولید ملی و حل مشکلات منطقه‌ای و کسب درآمدهای غیر‌شهریه‌ای خواهد بود.»

وی بیان کرد: با توجه به توانمندی اعضای هیئت علمی و ظرفیت سخت‌‌افزاری و نرم‌افزاری واحد کهنوج به‌عنوان مرکز علمی مؤثر و پیشگام در جنوب استان کرمان و ارتباط مؤثر بین دانشگاه و دستگاه‌های اجرایی، تلاش زیادی که در راستای جلب اعتماد صنایع و دستگاه‌های اجرایی به دانشگاه آزاد اسلامی و همکاری فی‌مابین صورت گرفته بود به نتیجه رسید و اواخر سال ۹۸، سه قرارداد برون‌دانشگاهی با ارزش یک میلیارد ریال منعقد شد.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کهنوج ادامه داد: در این راستا دستگاه آب مغناطیس خورشیدی  به‌عنوان نخستین پروژه برون‌دانشگاهی واحد کهنوج  با اداره کل راه و شهرسازی جنوب کرمان به همت پژوهشگران گروه برق این واحد دانشگاهی در شرکت «یکتا کیا تلاشگر آیریانا» از واحدهای فناور مستقر در مرکز رشد این واحد دانشگاهی ساخته و مورد  بهره‌برداری قرار گرفت.

 مهدی مظفری لقا عضو هیئت علمی گروه برق دانشگاه آزاد اسلامی کهنوج و مدیرعامل شرکت یکتا کیا تلاشگر آیریانا نیز اظهار کرد: «دستگاه آب مغناطیسی برای تهیه بتن یک محصول دانش‌بنیان و در راستای تأمین نیازهای صنعت بر مبنای دانش بوده و با استفاده از سیستم فتوولتائیک و سیستم هوشمند مدیریت انرژی به‌صورت سیار طراحی و ساخته شده است.»

به گزارش آنا، این واحد فناور پیش از این نیز موفق به ثبت چند مورد اختراع و طرح صنعتی شده است.

انتهای پیام/4062/

دستگاه آب مغناطیسی خورشیدی

منبع: آنا

کلیدواژه: مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد کهنوج دانشگاه آزاد اسلامی برون دانشگاهی واحد کهنوج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۷۵۴۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نتایج سومین المپیاد تخصصی برق دانشگاه آزاد اشکذر اعلام شد

مهدی دهقانی اشکذری عضو هیئت علمی گروه برق و دبیر برگزاری سومین المپیاد تخصصی برق در دانشگاه آزاد اسلامی اشکذر در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا اعلام کرد که سومین المپیاد تخصصی برق ویژه هنرجویان رشته برق استان یزد در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر برگزار شد.

وی اضافه کرد: هدف از برگزاری این المپیاد انجام آزمون‌های تئوری و عملی و معرفی نفرات برتر هنرستان‌های استان یزد در برای جذب در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر و معرفی این افراد به صنعت و آموزشگاه‌ها بود.


 
عضو هیئت علمی گروه برق و دبیر برگزاری سومین المپیاد تخصصی برق در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر افزود: این المپیاد به صورت استانی و با مشارکت اداره‌کل آموزش و پرورش استان یزد و با حمایت شرکت شیوا امواج و شرکت آریان نیرو در دو محور طراحی مدار‌های فرمان و قدرت و طراحی و اجرای مدار‌ها توسط کنترل کننده‌های منطقی برگزار شد و در مجموع ۶۰ شرکت‌کننده از هنرستان‌های شهید رجایی، شهید چمران و شهید منتظر قائم و ذکایی یزد، شهید چمران میبد، شهید باهنر بافق، عباس ابن علی تفت، شهید مدنی زارچ، شهید بهشتی مهریز و هنرستان نمونه دولتی خادمی شهرستان اشکذر در این المپیاد شرکت کردند که پس از برگزاری آزمون‌های تئوری و عملی، ۶ نفر برگزیده آزمون تئوری و تیم هنرستان عباس ابن علی شهرستان تفت برگزیده آزمون عملی شدند.

دهقانی اشکذری متذکر شد: در حاشیه برگزاری این المپیاد، دانش‌آموزان از امکانات و تجهیزات رشته مهندسی برق دانشگاه از جمله آزمایشگاه‌های PLC و کارگاه مدار فرمان، کارگاه اتوماسیون، کارگاه PLD کنترل بازدید کردند.
 
وی تشریح کرد: در پایان این المپیاد ایمان باقریان تفتی و امیر محمد دره شیری به ترتیب به عنوان نفرات اول و دوم از هنرستان عباس ابن علی تفت و محمدمهدی یاوری فرد، سید سجاد امامی و امیر حسین خانی از هنرستان شهید چمران یزد و محمد اسلامی مهدی‌آبادی از هنرستان شهید منتظر قائم یزد به عنوان نفرات برتر المپیاد معرفی شدند و در مراسمی که در سالن اجتماعات دانشکده تحصیلات تکمیلی واحد اشکذر با حضور مسئولان دانشگاه برگزار شد از آنان تجلیل شد.

عضو هیئت علمی گروه برق و دبیر برگزاری سومین المپیاد تخصصی برق در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر عنوان کرد: : هنرجویان برگزیده به شرط انتخاب دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر برای ادامه تحصیل از تخفیف شهریه در دوران تحصیلی برخوردار خواهند شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ضرورت توجه به معماری و شهرسازی ایرانی ـ اسلامی 
  • سبد گردشگری دانشگاه آزاد شاهرود تدوین شد
  • برتری ۴ نشریه دانشگاه آزاد رودهن میان نشریات دانشجویی واحد‌های دانشگاهی
  • افزایش ۶ رشته محل مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد زاهدان
  • دانشجوی واحد نی‌ریز مقام قهرمانی مسابقات استانی پرس سینه را کسب کرد
  • نخبه‌پروری در مدارس سما ضروری است
  • تصویب رشته‌های جدید دانشگاه آزاد نی‌ریز در مقطع دکتری
  • کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • فیلم| مقام شامخ استاد از نگاه دانشگاهیان
  • نتایج سومین المپیاد تخصصی برق دانشگاه آزاد اشکذر اعلام شد