Web Analytics Made Easy - Statcounter

اگرچه طبق مصوبه و دستورالعمل ستاد ملی مبارزه با کرونا مشترکان آب ، برق و گاز  می‌توانند قبوض خود را تا پایان اردیبهشت ۹۹ پرداخت کنند، اما بررسی ها نشان می دهد که حدود ۳۰ درصد مشترکان آب و کمتر از ۲۰ درصد  برق و  ۱۰درصد مشترکان گاز استان مازندران قبوض ماههای اسفند سال قبل و فروردین  سال جاری را پرداخت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران با بیان این که یک میلیون و ۴۲۵هزار مشترک برق در استان هستند که به طور میانگین ماهانه در سال گذشته ۵۵میلیارد تومان هزینه ناشی از مصرف برق به حساب شرکت واریز می کردند، گفت: به دلیل کرونا و فرصتی که بر اساس مصوبه ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا به مردم داده است، این رقم در فروردین سال جاری به ۱۳میلیارد تومان برابر با حدود ۱۸درصد کاهش یافته است.

رضا غفاری در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: امیدواریم اکنون که وضعیت ابتلا به کرونا کاهش یافته و کسب و کارها نیز تا حدودی به راه افتاده است مشترکانی که قادر به پرداخت قبوض مصرفی خود هستند اقدام به پرداخت کنند.

وی با اشاره به این نکته که شرکت برق بدون بودجه دولت و فقط از طریق وصولی قبوض مصرفی مشترکان طرح های توسعه ای صنعت توزیع برق ، ترمیم و نگهداری شبکه های توزیع و دستگاه های پست توزیع را انجام می دهد، تصریح کرد: انتظار داریم مشترکان نسبت به پرداخت قبوض اقدام کنند.

مدیر عامل شرکت توزیع برق مازندران به وجود ۲۹ هزار کیلومتر شبکه توزیع که ۱۳هزار کیلومتر آن شبکه فشار متوسط و ۱۷هزار کیلومتر آن شبکه فشار ضعیف  است اشاره و گفت: ۳۵هزار دستگاه پست توزیع با ظرفیت چهار هزارو ۲۰۸مگاولت تولید برق در استان وجود دارد که باید نسبت به حفظ و نگهداری آن همواره هزینه زیادی را متقبل شویم.

وی با بیان این که در سال گذشته یکهزارو ۵۰۰کیلومتر شبکه توزیع  و یک هزارو ۴۷۵دستگاه پست توزیع در استان اضافه شده است، ادامه داد: سال گذشته ۴۲هزار مشترک جدید در استان اضافه شدند و انتظار داریم مشترکان نسبت به پرداخت قبوض اقدام کنند.

توزیع برق مازندران دارای ۲ شرکت است که توزیع منطقه ساری از گلوگاه تا آمل را پوشش می دهد. ۷۰ درصد از مشترکان توزیع برق مازندران منطقه ساری مشترکان خانگی هستند.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان مازندران نیز در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اظهار این نکته که مصرف آب در ۲ماهه اسفند سال گذشته و فروردین امسال تا ۴۰ درصد افزایش یافته است، گفت: این درحالی است که وصولی از قبوض مشرکین کمتر از ۳۰ درصد است.

مجید عبداللهی با بیان این که شرکت آب و فاضلاب از بودجه عمومی استفاده نمی کند و و همه هزینه های شرکت از محل وصولی قبوض تامین می شود، ادامه داد: آب بهترین و مهمترین نیاز برای مقابله با ویروس کرونا است به همین دلیل مصرف آنان در ۲ ماهه اخیر تا ۴۰ درصد افزایش یافته است.

وی همکاری و مشارکت مردم در مقابله و پیشگیری از ویروس کرونا در مازندران را بی نظیر توصیف کرد و بیان داشت: این که مردم در همه زمینه ها از جمله بسته های معیشتی ، تولید و تهیه اقلام بهداشتی این چنین پای کار بیایند و نسبت به یکدیگر احساس مسئولیت و نوعدوستی کنند، نشانه همدردی و وحدت است .

عبداللهی از مشترکانی که قادر به پرداخت قبض آب هستند خواست تا برای ارائه خدمات مطلوب تر و حفظ و نگهداری تاسیسات شرکت نسبت به پرداخت قبوض اقدام کنند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان مازندران پیشنهاد کرد که خیرین و مشترکانی که میی خواهند در امر خیر و به همنوعان ضعیف خود کمک کنند می توانند نسبت به قبوض دستگاه های خدماتی اقدام کنند و این کار شرکت را در ارائه خدمات مطلوب توانمندتر می کند.

  مدیر عامل شرکت گاز مازندران نیز در گزارشی وصولی قبوض ماههای اسفند  سال قبل و فروردین سال جاری را کمتر از ۱۰ درصد از میانگین پیش از کرونا دانست و گفت: در حال حاضر ۲۸۵میلیارد تومان از مشترکان گاز استان طلب داریم.

جعفر احمد پور به ایرنا افزود: اگرچه با توجه به شرایط کرونا ، تعطیلی ایام عید و بارندگی طرح های گاز رسانی تا حدود زیادی متوقف شده و در واقع شرکت دراین بخش متضرر نشده است ، اما مردم بدانند تا ۸۰ درصد یارانه ماهانه ای که به حساب سرپرستان واریز می شود از محل دریافت قبوض شرکت ملی گاز ایران است.

وی تصریح کرد: از مردم مازندران به ویژه آنانی که قادر به پرداخت قبوض مصرفی گاز هستند تقاضا داریم با پرداخت قبوض مصرفی به کشور و هموطنان خودشان کمک کنند.

طبق آمار رسمی  هم اکنون یک میلیون و ۴۴۳ هزار مشترک گاز طبیعی در مازندران هستند ،یعنی ۹۸ درصد خانوارهای استان از گاز طبیعی بهره مندند.  

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا برق شرکت آب و فاضلاب صنعت گاز یارانه بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی توزیع برق مازندران پرداخت قبوض قبوض مصرفی اقدام کنند سال گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۷۵۸۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شروع طوفانی هفته دوم معاملات برق در بورس انرژی

مدیرعامل شرکت توانیر گفت: حجم معاملات شرکتهای توزیع نیروی برق در دومین هفته شروعی توفانی داشت و با رشد چشمگیر نسبت به نخستین هفته معاملات، به ٦٨٤ میلیارد ریال رسید. - اخبار اقتصادی -

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، مصطفی رجبی مشهدی، مدیرعامل شرکت توانیر اظهار داشت: در حالی که در نخستین روز خرید برق توسط شرکتهای توزیع نیروی برق از بورس انرژی (٥ اردیبهشت ماه جاری)، ٧١ میلیارد ریال برق معامله شده بود، ارزش این معاملات در آغاز هفته دوم با جهش خیره کننده به ٦٨٤ میلیارد ریال رسید.

وی خاطرنشان کرد: در هفته نخست ١٦٩ معامله بارزش حدود 130 میلیارد تومان و حجم حدود ١.٢ میلیون مگاوات ساعت انجام شد در اولین روز معاملاتی هفته دوم ٦٨ معامله با حجم ٦٣٨ هزار و 880 مگاوات ساعت برق به ثبت رسید.

مدیرعامل توانیر نکته حائز اهمیت در این هفته از معاملات را، افزایش سهم نیروگاههای بخش خصوصی از نیروگاههای دولتی عنوان کرد به طوری که در آغازین روز این هفته از معاملات، ٧٨ درصد معاملات به وسیله نیروگاههای خصوصی انجام شد.

رجبی مشهدی با بیان اینکه "با اصلاح جریان مالی صنعت برق، شرکتهای توزیع نیروی برق از اول اردیبهشت ماه جاری برق مورد نیاز خود را از بورس انرژی خریداری می کنند"، گفت: با افزایش میزان معاملات شرکت‌های توزیع در بورس انرژی، موتور تولید بدهی در صنعت برق متوقف می‌شود.

وی ادامه داد: بر اساس تاکید ویژه وزیر نیرو اصلاحات مالی جامعی در صنعت برق به جریان افتاده است که بخشی از آن به ورود شرکت‌های توزیع برق به بورس انرژی و خرید مستقیم برق از این بازار باز می‌گردد.

سخنگوی صنعت برق تصریح کرد: بر اساس این طرح که از روز نخست اردیبهشت‌ماه آغاز شد، یک حساب وکالتی برای شرکت‌های توزیع سراسر کشور باز شده است و توانیر ماهانه این حساب‌ها را به میزان 2 هزار میلیارد تومان شارژ خواهد کرد تا شرکت‌های توزیع بتوانند در بورس انرژی به صورت مستقیم اقدام به خرید برق کنند.

مدیرعامل توانیر با بیان اینکه به حساب وکالتی شرکت‌های توزیع هر هفته 500 میلیارد تومان پول واریز می‌شود و هفته جاری نیز 500 میلیارد تومان دوم به حساب به شرکت‌ها واریز شد، ادامه داد: در گذشته تنها مشتریان بالای 5 مگاوات امکان خرید برق از بورس را داشتند که سال گذشته مشتریان بالای یک مگاوات به این لیست اضافه شد و از اردیبهشت ماه سال جاری شرکت‌های توزیع سراسر کشور نیز امکان خرید برق از بورس را پیدا کردند.

رجبی مشهدی اضافه کرد: سال گذشته 53 تراوات ساعت از برق کشور از طریق بورس انرژی به فروش رسید و بر اساس هدفگذاری صورت گرفته در سال جاری قرار است این رقم با 4 برابر افزایش به 210 تراوات ساعت برسد.

وی در همین رابطه بیان کرد: بر اساس برنامه هفتم توسعه مقرر شده است تا در سال اول 30 درصد معاملات برق در بورس انرژی انجام شود و در پایان برنامه هفتم نیز قرار است میزان معاملات به 60 درصد برسد، اما بر اساس هدفگذاری صورت گرفته در وزارت نیرو قرار است در سال جاری هدف گذاری نهایی برنامه هفتم در این رابطه محقق شود.

مدیرعامل توانیر در ادامه با بیان اینکه در هفته گذشته بیش از 1211 هزار میلیارد ریال در بورس انرژی توسط 32 شرکت توزیع برق معامله صورت گرفت، افزود: پیش بینی می‌شود در هفته‌های آتی با برنامه ریزی و هماهنگی‌های صورت گرفته حجم معاملات شرکت‌ها به شکل قابل توجهی افزایش یابد.

رجبی مشهدی در پاسخ به این پرسش که ورود شرکت‌های توزیع برق به معاملات بورس چه نقشی در توسعه صنعت برق خواهد داشت، گفت: ارتباط مستقیم میان خریداران و فروشندگان برق، کاهش نقش دولت در معاملات، کمک به استقلال مالی شرکت‌های توزیع و توسعه رقابت، شفاف شدن معاملات و نیز تزریق نقدی پول به نیروگاه‌ها بر‌خلاف بازار عمده فروشی از جمله مزایای اجرای این طرح است که ضمن کمک به اصلاح نظام مالی صنعت برق بستر مناسبی را برای توسعه صنعت برق فراهم خواهد کرد.

مدیرعامل توانیر خاطرنشان کرد: پرداخت به روز هزینه‌ها و شفاف شدن درآمد‌ها در صنعت برق که در سایه ورود شرکت‌های توزیع به بورس انرژی و خرید نقدی برق از نیروگاه‌ها محقق می‌شود، نه تنها به شرکت‌ها کمک می‌کند تا هزینه‌های جاری و طرح‌های توسعه‌ای خود را با سرعت و قدرت بیشتری دنبال کنند، بلکه موتور تولید بدهی در کل صنعت برق متوقف می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توقیف ۲۸ تن گندم خارج از شبکه توزیع 
  • نخستین موزه برق و روشنایی تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • توقیف خودرو‌های حامل گندم خارج از شبکه توزیع در جویبار
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • سرمایه‌گذاری ۲ هزار میلیارد تومانی در حوزه تامین برق تهران
  • وصول ۱۱۰ میلیارد تومان از ابربدهکاران مالیاتی +فیلم
  • نحوه مقابله با چک‌های برگشتی: راهنمای جامع
  • شروع طوفانی هفته دوم معاملات برق در بورس انرژی
  • ۷۸ مصوبه سفر دولت به مازندران کامل اجرا شده است
  • توزیع ۱۱ هزار تن انواع کود بین کشاورزان