Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-07@03:23:22 GMT

ایجاد خطوط دوم راه آهن در مسیرهای پر ترافیک

تاریخ انتشار: ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۷۶۲۵۵

به گزارش اکوفارس، محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی در مراسم بهره برداری از ۵۶ دستگاه واگن باری و مسافری گفت: هدف ما درسال جهش تولید آن است که بتوانیم اهداف مورد نظر در حوزه جهش تولید را امسال محقق کنیم.

او گفت: سال ۹۹ برای راه‌آهن سالی بهینه‌تر، ایمن‌تر، سریع‌تر و اقتصادی‌تر است و ما باید بتوانیم تمامی این شعار‌ها و اهداف را در کشور در حوزه حمل و نقل ریلی اجرا کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر راه وشهرسازی ادامه داد: بخش بهینه‌تر به آن معناست که پایانه‌هایی که تخلیه و بارگیری را انجام می‌دهند سیستم مکانیزه‌تری داشته باشند و در حوزه بازسازی و نوسازی باید بتوانیم ضریب ایمنی را افزایش و مصرف انرژی را کاهش دهیم.

او توضیح داد: حداکثر و به صورت مویرگی باید شبکه ریلی را توسعه دهیم و بتوانیم از نقطه صفر مبدا تا پایان نقطه مقصد فعالیت‌های حوزه حمل و نقل ریلی را افزایش دهیم و بتوانیم راه آهن را در اقتصاد کشور به صورت معنادار‌تر اجرایی کنیم.

اسلامی با بیان اینکه زمانی که صحبت از شعار ایمن‌تر می‌شود منظور آن است که ما بازسازی خطوط را به صورت کامل در تمامی مسیر‌ها انجام می‌دهیم و با ایجاد خطوط دوم ریلی بتوانیم راندمان سیر قطار‌ها را افزایش دهیم.

وزیر راه و شهرسازی تاکید کرد: در بخش شعار، سریع‌تر هم به آن معناست که مسافران بتوانند زودتر به مقصد برسند و این موضوع باید در دستور کار تمامی دستگاه‌های حوزه ریلی قرار بگیرد.

اسلامی با بیان اینکه برخی از این پروژه‌ها محقق شده است، افزود: در راه آهن آذربایجان شرقی مسیر میانه تا بستان آباد این شعار‌ها محقق شده است و ما امیدواریم امسال بتوانیم با راه اندازی ادامه خط بستان آباد تا تبریز طول مسیر را پنج تا پنج و نیم ساعت کاهش دهیم و مسافران این مسیر زودتر به مقصد برسند.

اسلامی با اشاره به اینکه باید بتوانیم سرعت حرکت قطار‌ها و همچنین راندمان را افزایش دهیم گفت: این اقدام اقتصادی‌تر می‌شود و ما شاهد افزایش سیر و حرکت واگن‌های مسافری خواهیم بود.

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه هم اکنون در شرایط کرونایی کشور بهترین فرصت است که بازسازی قطار‌ها و زیبا سازی واگن‌ها را به صورت جدی‌تر، شرکت راه‌آهن دنبال کند افزود: باید مردم شکل و شمایل فرسوده واگن‌ها را فراموش کنند و باید تمامی واگن‌ها آراسته‌تر و مرتب‌تر و تمیزتر در اختیار مسافران قرار بگیرد.

اسلامی افزود: تحقق شعار جهش تولید که توسط مقام معظم رهبری مطرح شده در حوزه توسعه ریلی کشور باید به صورت محسوس‌تر در داخل کشور انجام شود.

وزیر راه و شهرسازی اظهار کرد: آمار‌ها و ارقام عملکرد‌ها نشان می‌دهد که سهم ترانزیت در حوزه حمل و نقل بار افزایش یافته و در یک دوره ۳۵ روزه شاهد رشد ۳۵ درصدی حمل بار توسط راه آهن هستیم که این یک گام در تحقق این شعار‌ها است.

او تاکید کرد: تا پایان سال باید یک هزار و ۲۰۰ کیلومتر راه آهن به خطوط ریلی کشور اضافه کنیم و شرکت راه‌آهن باید حداقل ۲۰۰ کیلومتر و حداکثر ۴۰۰ کیلومتر خطوط ریلی خود را افزایش دهند و از سوی دیگر خط دوم راه آهن هم باید به صورت ویژه در دستور کار قرار بگیرد.

اسلامی مهمترین پروژه‌هایی را که خط دوم آن‌ها باید ایجاد شود بافق به اصفهان و کرج به قزوین عنوان کرد و گفت: مجموع خط دوم ریلی که باید اجرایی شود و ۸۰۰ کیلومتر است که منابع آن را تامین خواهیم کرد.

وزیر راه و شهرسازی یادآور شد: مهمترین خطی که هم اکنون با ترافیک سنگینی روبه‌رو شده تربت حیدریه است که باید هرچه سریعتر خط دوم آن ایجاد شود و ما تلاش خواهیم کرد از طریق این حوزه و توسعه زیرساخت‌ها خط دوم را فراهم کنیم.

اسلامی توضیح داد: در سال ۹۸، ۷۷۸ واگن باری مسافری لوکوموتیو را نوسازی و بازسازی کردیم و ۲ هزار کیلومتر هم خطوط ریلی ایجاد کرده‌ایم و امیدواریم در سال ۹۹ هم بتوانیم تمامی هدف گذاری‌هایی را که انجام داده‌ایم، اجرایی کنیم تا بتوانیم سهم ریل را در اقتصاد ملی افزایش دهیم.

* باشگاه خبرنگاران

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: وزیر راه و شهرسازی افزایش دهیم راه آهن واگن ها خط دوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۷۶۲۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد ۲.۵ میلیون شغل در دولت سیزدهم

رئیس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور از ایجاد ۲.۵ میلیون شغل و کاهش ۱.۵درصدی نرخ بیکاری از آغاز دولت سیزدهم تاکنون خبر داد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگاراقتصادی خبرگزاری تسنیم،مهارت و فناوری یکی از عامل های اصلی رشد و توسعه ی اقتصادی پایدار در کشورها به شمار می رود. به همین منظور آموزش های فنی و حرفه ای، نقش مهمی را در افزایش اشتغال مولد، بهبود فضای کسب و کار، استفاده ی بهینه از فرصت ها و افزایش کارایی اقتصاد مقاومتی در درون جامعه بر عهده دارد. بر این پایه سازمان بین المللی کار(I.L.O) آموزش های مهارتی را به عنوان یکی از پایه های اساسی فعالیت خویش قرار داده است و همواره آن را به دیگر کشورها توصیه می کند.

جوانان با فراگیری مهارت های فنی و حرفه ای در واقع نیروی خلاقیت و کاربردی خود را در یک فضای رقابتی در مسیر خدمت به مردم به کار می گیرند. این آموزش های مهارتی زمینه ساز ایجاد حرفه های با ثبات است و از پدید آمدن شغل های کاذب و ناپایدار که توسعه ی همه جانبه ی کشور را هدف قرار می دهد و سبب آسیب های مختلف اجتماعی می شود، جلوگیری به عمل می آورد.

مهرداد عظیمی، رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور با ارائه مهمترین خدمات و اقدامات وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در سال گذشته، اظهار کرد: امسال در راستای تحقق شعار سال و کمک به صنعت و اقتصاد، ظرفیت مراکز جوار کارگاهی 50 درصد افزایش خواهد یافت.

وی از رشد 33 درصدی حوزه آموزش های فنی و حرفه‌ای و 38 درصدی سنجش صلاحیت حرفه ای در سال گذشته خبر داد و افزود: پارسال واگذاری امر آموزش های فنی و حرفه‌ای به بخش خصوصی هزار و 140 درصد افزایش یافت.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور ادامه داد: سال گذشته در حوزه کاهش نرخ بیکاری اتفاق قابل توجهی افتاد و یکی از وعده های دولت در حوزه اشتغال محقق شد، ضمن اینکه صدمات حین کار در سال گذشته 14درصد کاهش یافت.

عظیمی بیان کرد:  یکی از این ظرفیت‌ها، سرمایه نیروی انسانی است و یکی از ماموریت‌های دستگاه‌ها به ویژه رسانه‌ها، معرفی درست توانمندی‌های استان ها است.

رئیس سازمان فنی و حرفه ای کشور، کارگران را مجاهدان عرصه اقتصادی دانست و یادآور شد: هرچه قدر بخش خصوصی را تقویت و شرایطی را فراهم کنیم و مردم امور اقتصادی را دست بگیرند، موفقیت بیشتری خواهیم داشت.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • زیردریایی هدایت‌پذیر از راه دور با قابلیت بازرسی ساخته شد
  • ایجاد ۲.۵ میلیون شغل در دولت سیزدهم
  • مستحکم شدن جامعه هدف با دادن مشاوره دقیق و درست
  • افزایش هزینه نگهداری و تعمیر لوکوموتیوها در پنج سال گذشته
  • سند آمایش سرزمینی ورزش استان ایلام تدوین شده است
  • ممنوعیت تردد در بزرگراه شهید خرازی/ شهروندان از مسیرهای جایگزین استفاده کنند
  • شهرک تخصصی کفش در قم ایجاد می‌شود
  • محدودیت تردد در بزرگراه شهید خرازی | شهروندان از مسیرهای جایگزین استفاده کنند
  •  اتوبان شهید خرازی مسدود شد | شهروندان از مسیرهای جایگزین استفاده کنند
  • محدودیت تردد در بزرگراه شهید خرازی/ شهروندان از مسیرهای جایگزین استفاده کنند