Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-01@12:01:22 GMT

راه های کنترل بیماری کرونا چیست؟

تاریخ انتشار: ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۷۶۲۹۶

راه های کنترل بیماری کرونا چیست؟

تنها راه کنترل بیماری کرونا شکستن چرخه انتقال و قطع زنجیره است.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، بیماری کووید ۱۹ بر روی سیستم ایمنی بدن تاثیر می گذارد به طوری که اگر فردی دچار نقص سیستم ابمنی بوده و مبتلا به ببماری های زمینه ای باشد بیشتر از سایرین در معرض خطر قرار دارد و باید بهداشت فردی را به طور دقیق رعایت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تخم مرغ منبع تامین آهن و ویتامین دی است  و بدن را در مقابل بیماری کووید ۱۹ تقویت می کند.

تخم مرغ می‌تواند کلسترول LDL پراکنده را به LDL متراکم تبدیل کرده و خطر بیماری‌های قلبی را در فرد کاهش می دهد و این کار کمک زیادی به مقابله بدن  در برابر بیماری کرونا می کند.

 بیماری کووید ۱۹ از طریق تنفس و عطسه و سرفه کردن باعث بروز آلودگی و انتشار ویروس  می شود و تنها راه کنترل این بیماری شکستن چرخه انتقال و قطع زنجیره است .

لزوم مراجعه افراد به مراکز درمانی با علائم تنگی نفس و تب بالا

رعایت بهداشت فردی و ماندن در منزل کمک زیادی در کنترل بیماری کووید ۱۹ می کند اما اگر افرادی دارای علائمی مانند سرفه خشک، تب بالای ۳۸.۵ درجه و تنگی نفس باشند با مراجعه به مراکز بهداشتی یا بیمارستان ها می توانند اقدام به تست کرونا کنند.

پس از انجام تست کرونا نمونه های ازمایشگاهی در دمای مناسبی به آزمایشگاه مرجع انتقال داده می شود و بنا بر گفته کارشناسان نمونه های تهیه شده از بینی درصد خطای منفی و جواب کاذب اش،  پایین تر است.

منبع: آنا

کلیدواژه: کرونا کرونا ویروس کووید 19 بیماری کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۷۶۲۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون ۱۰ هزار و ۷۴۴ قلاده سگ در قزوین

جلوخانی مدیر کل دامپزشکی قزوین گفت: هاری یک بیماری ویروسی کشنده و مشترک بین انسان و دام است که سیستم اعصاب مرکزی را درگیر می‌کند و میزان کشندگی آن بسیار بوده و در گوشتخواران اهلی، وحشی و انسان و غالبا از طریق گزش با بزاق آلوده ایجاد می‌شود وحیوان هار علایمی از قبیل ترشح شدید بزاق، عدم توانایی در بلع، حمله و گاز گرفتن اجسام و ناله کشیدن را نشان داده و در نهایت فلجی و مرگ به دنبال دارد.

جلوخانی، واکسیناسیون سگ‌های صاحب‌دار در روستا‌ها را موثرترین اقدام در راستای کنترل و پیشگیری این بیماری برشمرد و افزود: این اداره کل ضمن ایمن نمودن این دسته از دام‌ها، در صورت رخداد کانون‌های احتمال هاری، به بازدید و اقدامات میدانی مثل نمونه‌برداری از دام مشکوک به هاری و ارسال به آزمایشگاه مرجع ملی، واکسیناسیون اورژانسی متعاقب گزش، مراقبت فعال در کانون و واحد‌های موجود در شعاع کانون بیماری، نظارت بر دفن بهداشتی و ضدعفونی جایگاه دام مشکوک به هاری و آموزش و ترویج را به مرحله اجرا درمی‌آورد.

مدیرکل دامپزشکی قزوین از دامداران خواست در راستای کنترل بیماری ضمن همکاری با تیم‌های دامپزشکی، از تماس سگ‌های نگهبان با سگ‌های بلاصاحب از طریق حصارکشی مناسب خانه و دامداری جلوگیری به عمل آورده و در صورت برخورد با موارد مشکوک مراتب را سریعا به ادارات دامپزشکی شهرستان مربوطه اطلاع دهند و یا با شماره گویای ۱۵۱۲ و سامانه پیامکی ۵۰۰۰۱۵۱۲ تماس حاصل کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است
  • موج بالای مهاجرت پرستاران؛ عمانی‌ها ۶ برابر ایران حقوق می‌دهند | مقاومت عجیب با وجود کمبود پرستار!
  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • واکسیناسیون ۱۰ هزار و ۷۴۴ قلاده سگ در قزوین
  • آیا مالاریا از مرزهای شرقی وارد کشور شده است؟
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • برای مبارزه با این بیماری خیار تلخ بخورید
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت