Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، به مناسبت روز ملی صنعت برق، لطف الله سیاهکلی ظهر چهارشنبه با حضور در شرکت توزیع نیروی برق استان قزوین، در نشستی با مدیرعامل، معاونان و مدیران این شرکت مشکلات، توانمندی‌ها و وضعیت توزیع برق را مورد بررسی قرار داد.

سعید بهادیوند چگینی در این نشست اظهار داشت: در کشور ۱۶ شرکت برق منطقه‌ای داریم و با توجه به این که زیر ساخت‌های برق در استان قزوین مهیا و مناسب است اما همچنان زیر نظر استان زنجان فعالیت می‌کنیم که استقلال در این زمینه ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: در زمینه تعداد پست‌های برق، فروش انرژی، تأمین زیر ساخت‌ها، احداث و تولید نیروگاههای پراکنده هم وضعیت خوبی در کشور داریم و در صور ت ایجاد شرکت برق منطقه‌ای در قزوین قادریم پروژه‌ها را با سرعت بیشتری عملیاتی کنیم.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان قزوین تصریح کرد: در سال‌های گذشته بیش از ۸۷ میلیارد تومان بدهی شرکت را با تلاش مجموعه مدیران و کارکنان توانستیم پرداخت کنیم و امروز در صورت بازگشت بدهی‌های دولتی و شرکت‌ها و صنایع به برق استان می‌توانیم با جدیت خدمت رسانی را تداوم بخشیم.

زیرساخت برق در استان ارتقا یافته است

بهادیوند چگینی در ادامه یادآور شد: با توجه به صنعتی بودن استان قزوین در اکثر این مناطق پست برق مستقل ایجاد کرده ایم که این کار به تولید پایدار منجر شده و برای برخی شهرک‌ها و شهرها مانند شهر آوج با تأمین اعتبار دنبال احداث پست‌های جدید و در کاسپین ارتقای شبکه و در ناحیه مهرگان دنبال پست برق ثابت هستیم.

۷۴ درصد انرژی برق استان قزوین در تولید مصرف می‌شود

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان قزوین یادآور شد: بیش از ۷۴ درصد برق تولیدی استان قزوین در بخش صنعت و تولید استفاده می‌شود که از این لحاظ در کشور شاخص هستیم و مشترکین خانگی ما به ۱۹ درصد می‌رسد.

وی اضافه کرد: تلفات شبکه برق در کشور به طور میانگین ۱۰ تا ۱۶ درصد و در استان قزوین حدود ۷.۵ درصد است که از این نظر نیز موقعیت خوبی داریم و میزان خاموشی نیز در استان به حداقل رسیده است.

۱۰۰ میلیارد تومان مطالبات شرکت برق از صنایع و ادارات

بهادیوند چگینی گفت: در حال حاضر تعامل بسیار خوبی با بخش صنعت و سایر دستگاه‌های اجرایی داریم و با درک شرایط ایجاد شده نسبت به تقسیط بدهی شرکت‌ها، دستگاه‌های اجرایی اقدام کرده ایم اما متأسفانه برخی صنایع از این همکاری استفاده کرده و از پرداخت مطالبات خودداری می‌کنند.

وی اضافه کرد: در استان قزوین میزان مطالبات شرکت توزیع نیروی برق بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان است که بیشتر بدهکاران را دستگاه‌های اجرایی و واحدهای صنعتی تشکیل می‌دهند و در صورت دریافت نشدن آنها در اجرای طرح‌های جدید با مشکلات جدی روبرو خواهیم شد.

ظرفیت انرژی‌های تجدید پذیر بالاست

چگینی از ظرفیت خوب احداث نیروگاههای تجدید پذیر هم خبر داد و گفت: قزوین از استان‌های برخوردار در این زمینه است و بیش از ۱۵۰۰ مگاوات ظرفیت تولید انرژی در نیروگاه کهک ایجاد شده و در نیروگاه خورشیدی هم قابلیت‌های بالایی داریم که باید مورد استفاده قرار گیرد.

وی بیان کرد: در تونل باد استان بیش از ۲۵۰۰ مگاوات ظرفیت تولید وجود دارد که فقط ۱۳۴ مگاوات فعال شده و از مجموع ۶۳ مجوز صادر شده فقط دو مورد عملیاتی شده است که باید در این زمینه برای انتخاب سرمایه گذار اهل دقت بیشتری شود.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان قزوین اظهار داشت: به دلیل تعدد صنایع کوچک و متوسط در استان قزوین در نیروگاههای پراکنده هم ظرفیت‌های خوبی داریم و امروز ۵ نیروگاه آماده بهره برداری است دکه به دلیل ابلاغ جدید غیر کارشناسی مبنی بر استفاده از ژنراتور نو فعلاً اتصال به شبکه متوقف شده است.

وی گفت: ۶۱۳ هزار مشترک در استان قزوین داریم و با وجود زیر ساخت‌ها قادریم برق همسایگان را نیز تأمین کنیم.

افزایش سرقت کابل برق از مشکلات است

بهادیوند چگینی به افزایش سرقت سیم و کابل و تأسیسات شبکه اشاره کرد و گفت: سرقت سیم و کابل برق ضمن ضرر و زیان‌های مالی به شرکت موجب قطع برق و آسیب رسیدن به لوازم برقی مشترکین هم می‌شود که فقط در سال ۹۷ مبلغ ۵۲۰ میلیون تومان و سال گذشته ۴۲۰ میلیون تومان خسارت به مشترکین پرداخت شد.

در این نشست مسائل مهم صنعت برق استان، جذب و تخصیص اعتبارات ملی و استانی، تسریع در روند اجرای طرح‌های برق، تکریم ارباب رجوع و خدمت رسانی بی منت به شهروندان، پیگیری ایجاد شرکت مستقل برق منطقه‌ای در قزوین، جذب سرمایه گذار برای توسعه نیروگاههای بادی و خورشیدی تبادل نظر شد.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا استان قزوین انرژی برق دستگاه های اجرایی سرمایه بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی شرکت توزیع نیروی برق استان قزوین استان قزوین استان قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۷۷۵۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۵ هزارمگاواتی ظرفیت تبادل برق با کشورهای همجوار

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از توانیر، مصطفی رجبی مشهدی در تشریح این خبر اظهار داشت: ما مرز مشترکی با اروپا نداریم، اما از طریق یک پست پیشرفته (بک تو بک) از طریق ترکیه تا ٦٠٠ مگاوات امکان تبادل انرژی با اروپا وجود دارد.

به گفته وی، در این خصوص پروتکل و توافقنامه‌ای بین شرکت مدیریت شبکه برق ایران و طرف ترکیه‌ای امضا شده که بر اساس آن پروتکل‌های فنی تنظیم شده تا طرح شکل اجرایی به خود گرفته و به نحو مطلوبی انجام شود. درمجموع برنامه این است که ابتدا برق به ترکیه و بعد از طریق این کشور به کشورهای اروپایی صادر و به همین طریق از اروپا به ترکیه و سپس به ایران وارد شود.

رجبی مشهدی اضافه کرد: آن چه به لحاظ مطالعاتی بررسی شده این است که ظرفیت تبادل برق با کشورهای همجوار تا ٣ هزار مگاوات وجود دارد، اما از طریق خطوط جدید که در برنامه‌های آینده مدنظر داریم، امکان تبادل برق با این کشورها تا ٥ هزار مگاوات قابل افزایش است.
وی با تاکید بر این که تبادل برق با کشورهای همجوار حتی می‌تواند به رفع ناترازی برق در فصل گرم سال از طریق واردات نیز کمک کند،

سخنگوی صنعت برق در همین زمینه خاطرنشان کرد: در چهار ماه گرم سال ما مشکل ناترازی برق داریم، اما در ٨ ماه باقیمانده امکان صادرات فراهم است، قطعاً این تبادل برق کمک می‌کند که ناترازی را هم در تابستان برطرف کنیم یعنی در تابستان برق وارد کنیم و در دوره‌هایی که کمبود نداریم برق را صادر کنیم، پس اتفاقاً تبادل و صادرات برق می‌تواند کمک کند که ناترازی را به حداقل برسانیم.

مدیرعامل شرکت توانیر در پایان از فراهم بودن امکان صادرات برق سرمایه گذاران بخش خصوصی از مسیرهای انتقال برق موجود تا سقف ٣٠٠ مگاوات (٥٠ مگاوات به افغانستان، ٥٠ مگاوات به پاکستان، ١٠٠ مگاوات به عراق و ١٠٠ مگاوات به ترکیه) خبر داد و تصریح کرد: سرمایه گذاران می‌توانند ٨ ماه برقشان را به این کشورها صادر و در ٤ ماه گرم سال نیز به داخل عرضه کنند.

کد خبر 6089957 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • محدودیتی در خرید مرغ مازاد تولیدی استان قزوین وجود ندارد
  • مدارس، صاحب نیروگاه های خورشیدی می شوند
  • جای توربین‌های بادی دیگر در خیابان‌ها است
  • افزایش ظرفیت تبادل برق با کشورهای همجوار به ٥ هزار مگاوات
  • ظرفیت تبادل برق با کشور‌های همجوار به ۵ هزار مگاوات افزایش می‌یابد
  • افزایش ۵ هزارمگاواتی ظرفیت تبادل برق با کشورهای همجوار
  • اجرای طرح توسعه نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی برق در مازندران
  • توسعه نیروگاه های تجدیدپذیر برای کاهش مصرف سوخت
  • تصفیه خانه فاضلاب شهر خوی، نیازمند نیروگاه انرژی های تجدید پذیر
  • فراهم شدن مقدمات احداث چهارمین هنرستان انرژی اتمی کشور در هرمزگان