Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@22:30:36 GMT

درخواست رهایی کارگران از اسارت تروریسم

تاریخ انتشار: ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۷۸۲۲۲

درخواست رهایی کارگران از اسارت تروریسم

انجمن دفاع از قربانیان تروریسم در جهت پایان دادن به چند دهه اسارت کارگران در تشکیلات تروریستی منافقین از جامعه بین المللی و سازمان بین المللی کار درخواست کمک نمود.

به گزارش ایسنا، در بیانیه این انجمن که به مناسبت روز جهانی کارگر منتشر شده، آمده است: سالیان متمادی است پدیده تروریسم فراتر از مباحث جنگ، خشونت و کشتار انسانها، با بهانه اعطای شغل و زندگی بهتر در کشورهای دیگر افراد جویای کار را با پوشش کاریابی فریب داده و در حصارهای تشکیلاتی، همچون بردگان، مورد سوء استفاده قرار می‌دهد که نوعی دیگر از برده داری نوین را نمایان نموده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


یک مورد از این نقض حقوق کارگران، در دوران حاکمیت صدام حسین دیکتاتور سابق عراق می باشد که گروه تروریستی منافقین با وعده کار، تحصیل و زندگی بهتر در اروپا، افراد جویای کار را فریب داده و سپس با این عنوان که دفتر این شرکت کاریابی در بغداد است آنها را به عراق و در حصار تشکیلاتی منتقل و با اخذ مدارک شناسایی مانع از خروج آنها شده است و همچنان این اسارت و بردگی ادامه دارد.
شرایط بد اجتماعی و موقعیت های بحرانی، باعث سوء استفاده حداکثری گروه‌های تروریستی برای جذب افراد می‌گردد، برای مثال در شرایط بحرانی فعلی که منجر به رکود اقتصادی و بیکاری بسیاری از کارگران شده است، این روند شتاب بیشتری خواهد گرفت که بیانات روز دوشنبه دبیرکل سازمان ملل در شورای امنیت مبنی بر اینکه "گروه‌های افراطی از فرصت قرنطینه‌ دوران کرونا استفاده کرده و به شدت در شبکه‌های اجتماعی فعالند تا علاوه بر نفرت پراکنی، جوانانی را که اکنون بیش از همیشه در فضای اینترنت حضور دارند، جذب کنند. حتی قبل از شیوع کرونا نیز یک پنجم جوانان در سراسر جهان به هیچ آموزش، کار یا کارآموزی مشغول نبودند و یک چهارم آنها تحت تاثیر خشونت و درگیری‌های منطقه‌ای قرار داشتند" مؤید این مسئله است.
نهادهای حقوق بشری و ساختارهای مدافع حقوق کارگران در عرصه بین‌المللی برای احقاق حقوق کارگران تلاش‌های زیادی را مبذول داشته‌اند، اما مسئله آسیب‌های تروریسم بر جامعه کارگری خصوصاً فریب آنها تحت عنوان کاریابی همچنان مورد غفلت قرار دارد. بر همین اساس روز جهانی کارگر فرصتی مهم برای توجه نهادهای مسئول به این معضل اساسی جامعه کارگری و سایر موارد مشابه در نقاط دیگر جهان خواهد بود.
انجمن دفاع از قربانیان تروریسم ضمن گرامیداشت روز جهانی کارگر و همدردی با خانواده های آسیب دیده از تروریسم از مجامع بین المللی و نهادهای ملی و منطقه ای و سندیکاهای کارگری و مقامات مسئول در کشورها می‌خواهد اقدامات زیر را در دستور کار خود قرار داده تا شاهد پایان اسارت طولانی مدت کارگران ایرانی در تشکیلات تروریستی منافقین در کشور آلبانی و دیگر موارد مشابه در سایر نقاط جهان و جلوگیری از تکرار چنین فریبکاری هایی باشیم.
1. سازمان بین المللی کار با همکاری دیگر نهادهای مرتبط به ویژه سازمان ملل برنامه مشخصی را برای استخلاص این کارگران اسیر در  فرقه تروریستی منافقین در کشور آلبانی مبذول دارند.
2. سازمان بین المللی کار برنامه های پیشگیرانه ای را جهت جلوگیری از تکرار چنین فریبکاری هایی تحت عنوان کاریابی مبذول دارد.
3. گزارشگر حق بر سلامت سازمان ملل با همکاری سازمان بهداشت جهانی در شرایط حساس فراگیری بیماری کرونا، هیاًتی را جهت ملاقات و اطمینان از سلامت کارگران اسیر در فرقه تروریستی منافقین به کشور آلبانی اعزام نماید.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: روز کارگر انجمن دفاع از قربانیان تروریسم تروریستی منافقین بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۷۸۲۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استان مرکزی دارای بیکاری پنهان است

دبیر اجرایی خانه کارگر اراک گفت: در صنعت استان بیماری با عنوان بیکاری پنهان وجود دارد که کمتر مورد توجه قرار گرفته است که در سال‌های آینده مشکلاتی را به همراه خواهد داشت. - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، علی قیاسی عصر امروز در نشست با اصحاب رسانه اظهار داشت: 23 هزار و 180 نفر  عضو خانه کارگر اراک هستند که حدود 12 هزار نفر از این تعداد فعال هستند و به طور مداوم حق عضویت خود را پرداخت می‌کنند. پرداخت حق عضویت برای مدت سه سال، 400 هزار تومان و برای یک سال 200 هزار تومان است.

وی افزود: خانه کارگر اراک تشکل ساکن و راکدی نیست و 2 بار در سال مراسمی را برگزار می‌کند. خانه کارگر استراحتگاه‌هایی را برای کارگران و خانواده‌های آنها در نظر  گرفته است. سامانه رفاهی ایرانیان برای کارگران ساختمانی راه اندازی شده است که کارگران باید ابتدا در این سامانه ثبت نام کنند این سامانه بیمه کارگران ساختمانی را مادام العمر می‌کند.

دبیر اجرایی خانه کارگر اراک تصریح کرد: سال گذشته 3 هزار و 650 نفر کلاس آموزشی رایگان اعم از کلاس‌های کمک درسی، کامپیوتر، خیاطی و غیره برای خانواده‌های عضو خانه کارگر اراک برگزار شد که امیدواریم تا پایان سال افزایش صد برابری داشته باشد.

قیاسی بیان کرد: کارگران ساختمانی استان مرکزی 13 هزار و 250 نفر هستند که از خدمات بیمه‌ای استان استفاده می‌کنند. در شهرستان اراک 4 هزار و 300 کارگر از بیمه استفاده می‌کنند. از اواخر سال 99 هیچ کارگر ساختمانی بیمه نشده است که سازمان تأمین اجتماعی این مهم را به جهت کسری منابع اعلام نکرده است، در حالی که سازمان تأمین اجتماعی ملزم به بیمه کردن تمام کارگران ساختمانی است.

وی ادامه داد: سال گذشته سازمان تأمین اجتماعی 12هزار میلیارد تومان در استان مرکزی پرداخت کرده است. این سازمان یک سازمان هزینه درآمدی است و ساختار سازمان تأمین اجتماعی باید اصلاح شود اما این اصلاح نباید منجر به نادیده گرفتن حق کارگر شود.

دبیر اجرایی خانه کارگر اراک تصریح کرد: 50 درصد حوادث کارگاهی و 55 درصد فوت حوادث کارگاهی در سطح کشور مربوط به کارگران ساختمانی است که وضعیت استان مرکزی نیز به همین صورت است. در استان مرکزی 12 هزار نفر پشت نوبت بیمه قرار دارند که 4 هزار نفر مربوط به شهر اراک است. 

قیاسی افزود: سال 1401  نیز 57 درصد افزایش حقوق وجود داشت، ولی تورمی ایجاد نشد. تورم امسال 45 درصد بود، اما دستمزد پایه تنها 35 درصد افزایش یافت و سایر سطوح در نظر گرفته نشد و رشد نداشت که این امر برای بخش تولید ضرر دارد. متأسفانه اصل سه‌جانبه‌گرایی رعایت نمی‌شود چراکه اگر در قانون کار اصل سه جانبه‌گرایی تعریف شده بود تعیین دستمزد به این صورت نبود. دولت نباید در تعیین دستمزد دخالت داشته باشد.

 وی بیان کرد: صنعت استان حال خوبی ندارد. در صنعت بیماری با عنوان بیکاری پنهان وجود دارد که کمتر مورد توجه قرار گرفته است که در سال‌های آینده مشکلاتی را به همراه خواهد داشت. یکی از مشکلات بزرگ جامعه کارگری بحث مسکن است. مسکن کارگری برای صنعت در نظر گرفته شده اما برای کارگران ساختمانی لحاظ نشده است. 

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • وابستگی اقتصادی اسارت می‌آورد
  • وزارتخانه‌های نیرو، ارتباطات و سازمان انرژی اتمی پیشتاز صدور به موقع مجوز‌ها
  • ◄ اسارت رانندگان کامیون در کشور آذربایجان به بهانه تصادف + فیلم
  • درخواست پارلمان عربی برای تحقیقات در مورد کشف گور‌های جمعی در غزه
  • مخالفت سازمان لیگ با درخواست مالک پرسپولیس؛ نمی توانید بلیت ها را بخرید!
  • مخالفت سازمان لیگ با درخواست مالک باشگاه پرسپولیس برای خرید بلیت بازی با سپاهان
  • استان مرکزی دارای بیکاری پنهان است
  • ارائه ۸۲ تیم مشاوره به خانواده‌های شهدا و مجروحین حادثه تروریستی کرمان 
  • درخواست غزه از گوترش برای تشکیل کمیته تحقیق بین‌المللی درباره کشتار بیمارستان ناصر
  • وزارت کار: تورم و حقوق کارگران به یک اندازه افزایش یافته است