Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجتبی شادلو نایب رئیس اتحادیه باغداران تهران در گفت و گو با خبرنگار  صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اینکه نیازی به واردات لیموترش برای تنظیم بازار نداریم، اظهار کرد: با گسترش ویروس کرونا و مطرح شدن مباحثی مبنی بر تاثیر لیموترش در کنترل بیماری، مصرف آن در کشور افزایش یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه عرضه لیموترش سنگی به طور مداوم در طول سال در حال انجام است، افزود: از یک ماه آینده لیموترش آبگیری وارد بازار خواهد شد که به سبب تولید انبوه کمبودی در عرضه نداریم.

شادلو ادامه داد: با توجه به بارندگی های مناسب، امسال شرایط تولید در محصولات زراعی و باغی مساعد خواهد بود.

نایب رئیس اتحادیه باغداران تهران با اشاره به اینکه واردات لیموترش همانند سنوات گذشته ورود امراض و آفت های مختلف را به همراه دارد، بیان کرد: در سنوات گذشته واردات لیموترش منجر به ورود آفت جاروک جادوگر به کشور شد که این موضوع خسارات جبران ناپذیری را به کشور وارد کرد.

به گفته وی، با وجود ازدیاد تقاضا در برابر عرضه، قیمت لیموترش با نوساناتی در بازار روبرو شده است، اما این موضوع دلیل نمی شود که به سراغ واردات این محصول برویم و خسارات جدی به باغات وارد کنیم.

این مقام مسئول افزود: در شرایطی که لیموترش طی یک ماه آینده برداشت و به بازار عرضه می شود، عده ای می خواهند تجارت این‌محصول را انجام دهند، درحالیکه در شرایط سخت تحریم تمامی تمرکز ما باید بر تولید داخل باشد.

وی در پایان تصریح کرد: با توجه به آنکه بسیاری از خانوارها در ابتدای فصل برداشت اقدام به آبگیری لیموترش می کنند، از این رو می توانند تا عرضه لیموترش جدید به بازار از ذخایر خود استفاده کنند تا سودجویان برای کسب سود خود به دنبال واردات نباشند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: لیمو ترش واردات لیمو ترش واردات لیموترش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۷۸۴۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تایید واردات روغن‌های خوراکی آلوده ۷۰ میلیون یورویی ‌| محموله غیرقابل مصرف بود!

تسنیم نوشت: ماجرای واردات محموله ۴۴ هزار تنی روغن خوراکی غیرقابل مصرف ‌در قالب ۳ محموله به کشور حواشی زیادی را ایجاد کرده است. براساس اخبار منتشر شده؛ بیش از ۴۷ هزار تن روغن مایع مسموم و تاریخ گذشته در دولت ابراهیم رئیسی توزیع شده است

بیش از ۹۱ هزار تن روغن مایع در مرداد ۱۴۰۰ توسط «شرکت مادر تخصصی بازرگانی ایران» از دو کشور ترکیه و آرژانتین وارد ایران شد که بنا به گزارش‌های صریح سازمان غذا و دارو مسموم به سموم کشاورزی و آفت‌کش‌ها بودند.

این محموله از مرداد ۱۴۰۰ تا اردیبهشت ۱۴۰۲ در گمرک شهید رجایی نگهداری می‌شد و طی ۴ مرحله نمونه‌برداری و آزمایش آن در آزمایشگاه‌های مختلف «غیر قابل ترخیص» و «غیر قابل مصرف انسانی» شناخته شد.

علیرغم‌ گزارش‌های رسمی درباره‌ مسموم بودن این محموله در اردیبهشت ۱۴۰۲ ؛ یک کمیته فنی نتایج به‌دست آمده در نمونه‌گیری‌ها را «غیر قطعی» دانست و دستور به ترخیص ۴۷ هزار تن از این روغن‌ها را صادر کرد که اکنون وارد بازار ایران شده‌اند.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان در این خصوص اعلام کرد: یک محموله ۴۴ هزار تنی روغن خوراکی غیرقابل مصرف به ارزش ۷۰ میلیون یورو ‌در قالب ۳ محموله وارد بندر شهید رجایی وارد شده است.

دو مورد از این محموله‌ها مربوط به یک شرکت ترکیه‌ای و یک محموله مربوط به یک شرکت آرژانتینی است که وارد کننده این روغن‌ها شرکت بازرگانی دولتی است.

برای مدیران مربوطه، پرونده کیفری تضیع اموال عمومی تشکیل شده ‌و این پرونده در بازپرسی دادسرای بندرعباس در حال پیگیری است.

دیگر خبرها

  • آیپد و آیفون تاشو سال آینده عرضه می‌شوند
  • تایید واردات روغن‌های خوراکی آلوده ۷۰ میلیون یورویی ‌| محموله غیرقابل مصرف بود! +فیلم
  • تایید واردات روغن‌های خوراکی آلوده ۷۰ میلیون یورویی ‌| محموله غیرقابل مصرف بود!
  • در سال گذشته ۳ میلیارد دلار واردات بنزین داشتیم / تا دو سال آینده در همه حوزه‌های بحران خواهیم داشت
  • پیش‌بینی فعالان بازار از قیمت طلا و ارز در روزهای آینده/ منتظر این قیمت‌ها در بازار باشید
  • نخستین محموله خودروهای هیبریدی وارد کشور شد
  • بخشنامه اخیر بانک مرکزی پیرامون واردات ابهام دارد
  • آغاز فروش اولین خودرو‌های برقی از عصر امروز
  • راه حل مشکل لاستیک/واردات یا توجه به تولید؟
  • چه کسانی خودروهای وارداتی برقی را خواهند خرید؟