Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله محمدرضا ناصری، عصر امروز در دیدار با مدیران برق منطقه‌ای استان یزد با تاکید بر ضرورت حمایت از صنایع دانش‌بنیان در راستای دستیابی به تکنولوژی‌های نوین در صنعت برق اظهار داشت: دستیابی به این تکنولوژی‌ها به ویژه در حوزه انرژی‌های خورشیدی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: متأسفانه در برخی از صنایع اعتماد و باور به استعدادها و توانمندی نیروهای نخبه داخل کشور وجود ندارد و تنها به فکر تأمین نیاز صنایع از خارج کشور هستند.

امام جمعه یزد با اشاره به ضرورت رعایت مسائل زیست محیطی از سوی کارخانه‌ها برای جلوگیری از آلوده شدن هوا گفت: در بازدید از کارخانه‌های مختلف، از مدیران سوال کردم که آیا واقعاً توان ساخت این فیلترها در داخل کشور نیست؛ همه در این بازدیدها متقاعد شده بودند که اگر حمایت از نخبگان ایرانی صورت پذیرد، تمام این تکنولوژی‌ها دست یافتنی است.

ناصری تاکید کرد: اینطور نیست که فکر کنیم استعداد خارجی‌ها از نیروهای ایرانی بیشتر است، باید با اقدامی جهادی در تمام عرصه‌ها تلاش کنیم که وابستگی خود به کشورهای خارجی را قطع کنیم.

امام جمعه یزد با اشاره به شعار امسال افزود: یکی از مهمترین عرصه‌های جهش تولید که باید به آن توجه صورت پذیرد، وارد شدن به عرصه تولید ماشین آلات و خودکفایی در این عرصه است.

وی عنوان کرد: اگر قرار باشد کارخانه‌ها محصولات تولیدی خود را افزایش دهند، تولید ماشین آلایت یک پیش‌نیاز است اما وقتی ماشین آلات این تولید به خارج وابسته باشد، با کمترین فشاری به مشکل می‌خوریم.

نماینده ولی فقیه در استان یزد ادامه داد: برای اینکه بتوانیم اقتصاد خود را در برابر تکانه‌ها و فشارهای اقتصادی و تحریم‌ها به خوبی مدیریت کنیم و قدرت کافی را در حوزه‌های اقتصادی داشته باشیم، باید سعی کنیم در تمام این عرصه‌ها به خودکفایی و استقلال دست پیدا کنیم.

ناصری خاطرنشان کرد: افرادی که به عنوان متصدیان دستگاه‌های تولیدی و صنعتی فعالیت می‌کنند نباید تنها به این فکر کنند که دستگاه را روشن و خاموش کرده و مطابق با دفترچه راهنمای آن کار کنند، مهندسین باید سعی کنند بفهمند این دستگاه چگونه ساخته شده و به چه روشی فعالیت می‌کند تا بتوانند آن را و حتی بهتر از آن را خودشان بسازند.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا امام جمعه برق زیست محیطی نخبگان نماینده ولی فقیه بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۷۸۶۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسریع و تسهیل انواع تست کمک‌فنر‌ها با تولید مولتی‌تستر ایرانی ممکن شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، جعفر نظم آبادی، مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان تولیدکننده ماشین‌آلات صنعتی، درخصوص محصولات این شرکت و کاربرد آن‌ها عنوان کرد:  این دستگاه که نمونه داخلی مشابهی ندارد، جایگزین پنج یا شش دستگاه مجزا شده و ضمن صرفه‌جویی در فضای اشغال شده، فرآیند تست را نیز به طور قابل توجهی تسریع می‌بخشد.

وی اشاره کرد: فعالیت اصلی این شرکت که در شهرستان اراک واقع شده است، تولید تجهیزات کارگاهی و تمام ماشین‌آلات خطوط تولید است. تخصص ما به طور خاص در زمینه ماشین‌آلات و تجهیزات تست و آزمون خطوط تولید می‌باشد. با تلاش و پشتکار پرسنل این شرکت، دو دستگاه تست اصطکاک و تست میرایی از صفر تا صد طراحی و تولید شده است. این دو دستگاه موفق به اخذ نشان دانش‌بنیان نیز شده‌اند.

نظم آبادی در خصوص بزرگ‌ترین یا مهم‌ترین دستاورد این مجموعه بیان کرد: شرکت ما در سال گذشته با بررسی نیازهای بازار، دو دستگاه جدید به نام‌های هات‌اسپینینگ و مولتی‌تست را طراحی و تولید کرد.

وی گفت: دستگاه هات‌اسپینینگ در اکثر صنایع کاربرد دارد و برای بستن ته لوله با استفاده از تکنولوژی گرم‌کردن و فشار به کار می‌رود. این دستگاه از فناوری بسیار پیشرفته‌ای بهره می‌برد و نمونه داخلی مشابه ندارد، اما نمونه‌های چینی آن در بازار موجود است. واحد طراحی شرکت ما این دستگاه را به طور مهندسی معکوس طراحی کرده و سال گذشته نمونه آزمایشگاهی آن را تکمیل نموده است.

وی افزود: در حال حاضر یک دستگاه از این محصول برای ارائه به کارخانه‌های صنعتی آماده شده است. تولید این دستگاه، یکی از دستاوردهای بزرگ شرکت ما به شمار می‌رود و علاوه بر جلوگیری از خروج ارز، مزیت قیمت تمام شده مقرون به صرفه را نیز برای کارخانه‌های صنعتی به همراه دارد.

نظم‌آبادی تصریح کرد: دستگاه مولتی‌تست نیز از دیگر ابتکارات شرکت ما است که از صفر تا صد توسط متخصصان داخلی طراحی و ساخته شده است. این دستگاه نمونه داخلی مشابه ندارد و ترکیبی از چند دستگاه است که در خط تولید کمک فنر مورد استفاده قرار می‌گیرد.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان درباره کاربردهای این دستگاه تستر، گفت:با استفاده از این دستگاه، تست‌های میرایی، اصطکاک، حرارت بالا و پایین در یک دستگاه انجام می‌شود. دستگاه مولتی‌تست، کاربردی و ایده آل برای مراکزی است که در زمینه تولید کمک فنر فعالیت می‌کنند. نمونه آزمایشگاهی این دستگاه تولید شده و در حال حاضر آماده ارائه به مشتریان است.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افغانستان در راه رسیدن به خودکفایی
  • افزایش شاخص راه‌های روستایی بیجار در دستورکار است
  • نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور
  • انقلاب صنعتی (قرن هجده و نوزدهم) و پیشرفت‌های فناورانه
  • تسریع و تسهیل انواع تست کمک‌فنر‌ها با تولید مولتی‌تستر ایرانی ممکن شد
  • روستاهای زنجان به کارگاه عمرانی تبدیل شده‌اند
  • خسارت ۵۲۰ میلیاردی سیل به اردستان
  • راه ارتباطی ۳۵۰ روستای خراسان جنوبی بازگشایی شد
  • شناسایی و مستندسازی ۲۰ نیاز فناورانه واحدهای صنعتی در خوزستان
  • اعطای تسهیلات خرید به سرمایه گذاران جهت اصلاح خطوط تولیدی