Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@10:40:34 GMT

تعیین تکلیف لایحه درآمد پایدار شهرداری‌ها پس از ۳۷ سال

تاریخ انتشار: ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۷۹۴۷۳

تعیین تکلیف لایحه درآمد پایدار شهرداری‌ها پس از ۳۷ سال

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی جمالی نژاد عصر چهارشنبه با حضور در همایش گرامیداشت روز شوراها در اراک، اظهار کرد: سال گذشته بحران‌های بسیاری را پشت سر نهادیم به طوری که ۲۵ استان کشور به طور همزمان حادثه سیل را تجربه کردند.

وی ادامه داد: ما می‌توانیم این بحران‌ها و تهدیدات را به ویژه پس از کرونا به فرصت تبدیل کنیم و شوراهای اسلامی شهر و روستا می‌توانند در این حوزه نقش آفرین باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جمالی نژاد گفت: شوراهای اسلامی شهر و روستا به عنوان خاکریز مطالبات مردم محسوب می شوند0 و در شهرها و روستاها با تکیه بر رضایتمندی بالا و کاهش مطالبات مردم می‌توانند برای ایجاد وفاق، همدلی و انسجام در این حوزه تلاش کنند.

وی عنوان کرد: با ایجاد وفاق، همدلی و انسجام در شهرها و روستاها سرمایه اجتماعی افزایش و سپس ارتقای امنیت اجتماعی را شاهد خواهیم بود و امنیت ملی بالا می‌رود و اقتدار کشور تضمین می‌شود. نقش روستاها به عنوان نهادهای غیر دولتی و یک حلقه واصل بین حاکمیت و مردم بسیار تأثیر گذار است.

معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور اظهار کرد: کشور ایران دارای رتبه ۱۳ جهان در تولید غلات، رتبه دوم جهان از لحاظ میزان ذخایر گاز طبیعی، رتبه سوم جهان در تولید گاز طبیعی، رتبه سوم جهان در تولید نفت، رتبه ۸ جهان در تولید آهن، رتبه ۱۲ در تولید مس و… است.

جمالی نژاد گفت: با امید، نشاط و شادابی می‌توان فضای سرزنده‌تری در محیط شهرها و روستا ایجاد کرد و شوراهای اسلامی شهر و روستا می‌توانند در این حوزه نقش آفرین باشد.

وی بیان کرد: سال گذشته پس از ۳۷ سال لایحه درآمدهای پایدار شهرداری‌ها به صحن علنی مجلس آمد و هفته آینده بررسی آن به پایان می‌رسد. قانون پسماند برای اولین بار بخش خصوصی را به این حوزه وارد کرد و با این اوصاف می‌توان با همدلی مجموعه استان اتفاقات خوبی را در حوزه شوراهای اسلامی شهر و روستا رقم زد.

معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور افزود: بودجه کل کشور باید در مراحل نهایی در شورای عالی استان‌ها وارد شود که در این حوزه می‌توان بودجه‌ای را برای شوراهای شهر و روستاها در نظر گرفت.

وی عنوان کرد: جایگاه شوراها و مدیریت شهری با توجه به طرح جامع شهری بسیار پررنگ‌تر می‌شود که در مراحل نهایی قرار دارد. توزیع عادلانه خدمات در کشور و توجه به نواحی روستایی کوچک از بروز مهاجرت معکوس در شهرها و روستاها جلوگیری می‌کند که در این راستا جریان‌های مهاجرتی احصا شده و شناسنامه مهاجرتی استان در حال تهیه است.

کد خبر 4913265

منبع: مهر

کلیدواژه: درآمد پایدار روز شوراها مهدی جمالی نژاد ویروس کرونا ماه مبارك رمضان بوشهر شیراز ایلام شیوع کرونا قزوین کمک به نیازمندان شهرکرد بیرجند گرگان مواسات جهش تولید ستاد مقابله با کرونا شوراهای اسلامی شهر و روستا شهرها و روستا جهان در تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۷۹۴۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زنجیره ارزش گردشگری درآمد پایدار همدان را تضمین‌ می‌کند

معاون هماهنگی امور اقتصادی وزیر کشور، گفت: زنجیره ارزش گردشگری درآمد پایدار همدان را تضمین‌ خواهد کرد. - اخبار استانها -

محسن کوشش تبار در گفت‌و‌گو‌ با خبرنگار تسنیم در همدان، در حاشیه برگزاری نمایشگاه اکسپو 2024 با اشاره به تعریف 62 محصول دارای زنجیره ارزش توسط وزارت کشور، اظهار‌ داشت: همدان دارای دو زنجیره ارزش کشمش و سفال است که در این زمینه اقدامات خوبی توسط این استان انجام شده است.

وی افزود: برای زنجیره ارزش افزوده کشمش هدف‌گذاری خوبی انجام گرفته که برای جمعیت بالغ بر 25 هزار نفر اشتغال ایجاد کرده و ما امیدواریم در مدت 4 سال آینده بتواند افزایش 3تا 4 برابری داشته باشد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی وزیر کشور با بیان اینکه کشمش جز محصولاتی است که در دنیا جذابیت بالایی دارد، بیان کرد: لازم است هم در اصلاح فرآیند تولید و هم در بهره‌وری محصول و بسته بندی آن برنامه ریزی دقیقی انجام شود که بی شک در جی. دی. پی استان همدان اثرگذار است.

سفال شناسنامه استان همدان است

کوشش تبار به سفال به عنوان دیگر زنجیره ارزش استان همدان اشاره کرد و افزود: سفال شناسنامه استان همدان است که همین محصول فرهنگی و هم یک محصول صادراتی به شمار می‌رود.

وی در پایان تاکید کرد: شایسته است تنوع‌یابی، آموزش، بازاریابی و حفظ شرایط فعلی و ارتقا جایگاه صادراتی سفال نیز در استان همدان برنامه‌ریزی و اقدامات جدی صورت گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • زنجیره ارزش گردشگری درآمد پایدار همدان را تضمین‌ می‌کند
  • ۲۱ اردیبهشت؛ تعیین تکلیف ۴۵ کرسی مجلس
  • روستاها آغازگر جهش تولید با مشارکت مردم هستند
  • شوراهای اسلامی برای تولید و رونق اقتصادی روستاها برنامه‌ریزی کنند
  • ۱۵ روستا در فریدن و نائین از آب شرب پایدار بهره‌مند می‌شوند
  • تعیین تکلیف شریعتمداری برای لایحه حجاب | کنارش بگذارید، «طرح نور» پلیس کافی است
  • تعیین تکلیف حسین شریعتمداری برای شورای نگهبان : لایحه عفاف و حجاب را کنار بگذارید، همین «طرح نور» کافی است / نگرانم این لایحه مثل برجام شود
  • تعیین تکلیف حسین شریعتمداری برای شورای نگهبان /لایحه عفاف و حجاب را کنار بگذارید،همین «طرح نور» کافی است /نگرانم این لایحه مثل برجام شود
  • ۱۲۷ هزار شورا در کشور مشغول خدمت به مردم هستند
  • علت اصلی ساخت‌وساز غیرمجاز در مازندران چیست؟