Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-29@08:00:51 GMT

رفع سریع درد مفاصل با زنجبیل +عکس

تاریخ انتشار: ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۷۹۹۳۲

رفع سریع درد مفاصل با زنجبیل +عکس

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از نمناک، زنجبیل یک نوع گیاه بومی و گلدار است و در کشورهای آسیایی، آفریقای غربی و کارائیب رشد می کند. زنجبیل بیشتر به عنوان ادویه ای معطر و منحصر به فرد شناخته می شود اما از دیرباز تا کنون به عنوان داروی سنتی برای درمان حالت تهوع و مشکلات گوارشی نیز مورد استفاده قرار می گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال حاضر خواص مفید زنجبیل برای کسانی که مبتلا به آرتروز و آرتریت التهابی مانند روماتیسم و آرتریت دژنراتیو هستند ، اثبات شده است.

برخی خواص قابل توجه زنجبیل :

 براساس مطالعات آزمایشگاهی مزایای زنجبیل از چندین ترکیب مختلف چون زنجفیل و شوگاول برگرفته شده است. این ترکیبات دارای خاصیت ضد التهابی و آنتی اکسیدانی هستند که علاوه بر آرتریت ، برای درمان بیماری های گوارشی و قلبی حتی سرطان نیز مورد استفاده قرار می گیرند.

به نظر می رسد خاصیت ضد التهابی زنجبیل در درمان انواع آرتروز نیز موثر می باشد. ترکیبات موجود در زنجبیل می تواند COX2 را مهار کند و مانند داروهای آرتریت روماتوئید و آرتریت پسوریاتیک عمل کند.

زنجبیل چگونه عمل می کند ؟

التهاب یک نوع پاسخ ایمنی بدن است که باعث بهبودی زخم ها می شود و با عفونت ها مبارزه خواهد کرد ، به عبارتی دیگر التهاب فرآیندی خود محافظتی است که گلبول های سفید خون را برای مبارزه با عفونت ها و باکتری ها آزاد خواهد کرد. هدف اصلی و درمانی زنجبیل برای آرتروز ، به حداقل رساندن ناراحتی ناشی از آن است زیرا در حال حاضر هیچ درمانی برای آرتروز وجود ندارد.

بر اساس شواهد و مطالعه ای که بر روی افراد مبتلا به آرتروز انجام شد، نشان داده شد افرادی که مبتلا به استئوآرتریت بوده اند و زنجبیل مصرف کرده اند در مقایسه با افراد مبتلای دیگر 30 درصد کاهش درد و 22 درصد کاهش ناتوانی داشته اند زیرا زنجبیل از نظر اثربخشی با داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی مانند ایبوپروفن قابل مقایسه خواهد بود.

براساس نتایج تحقیقی جدیدتر، زنجبیل توانایی کاهش مواد شیمیایی التهاب زا تولید شده توسط بدن را دارد، التهابی که خود یکی از علل اصلی بیماری آرتروز است. بررسی ها ثابت کرده است که این ریشه گیاهی به بدن در تولید اسید سالیسیلیک که یک ترکیب طبیعی مورد استفاده در داروهای ضدالتهابی غیراستروئیدی (NSAID) درمان دارویی آرتروز است کمک می کند. اسید سالیسیلیک جزو ترکیباتی است که به تسکین درد مفاصل کمک می کند. در حال حاضر هیچ درمانی برای آرتروز وجود ندارد اما برخی داروها و مکمل ها می تواند به کاهش علائم کمک کنند.

اکثر مطالعات فعلی حاکی از فواید زنجبیل هستند اما در برخی از مطالعات اثری از فواید درمانی زنجبیل برای تسکین درد و کاهش التهاب در آرتروز موجود نمی باشد ، با این وجود پاسخ قطعی به اثرات درمانی زنجبیل نیاز به تحقیقات بیشتری دارد.

روش هایی برای گنجاندن زنجبیل به رژیم غذایی :

کارشناسان توصیه می کنند که موثرترین راه برای دستیابی به فواید زنجبیل مصرف مکمل آن بصورت روزانه و به مقدار 100-225 میلی گرم می باشد. بهتر است قبل از مصرف مکمل های زنجبیل با پزشک نیز مشورت کنید زیرا ممکن است که با داروهای رقیق کننده خون مانند وارفارین (کومادین) تداخل داشته باشد. اگر ترجیح می دهید که از مکمل ها استفاده نکنید می توانید آن را بصورت تازه، خشک شده و ترشی به رژیم غذایی خود بیفزایید . در ادامه مطلب روش هایی را برای استفاده از زنجبیل در رژیم غذایی برای شما آورده ایم :

1. زنجبیل یکی از ادویه های اصلی مورد استفاده در غذاهای آسیایی است و آن را می توان در غذاهای آماده تایلندی مانند مرغ زنجبیلی یافت.

2. پودر زنجبیل را می توان به غذاهای گیاهی نیز اضافه کرد تا عطر و طعمی تند به غذا داده شود.

3. ریشه زنجبیل تازه را می توان درون سوپ رنده کرد و یا همراه سیب زمینی سرخ کرده مصرف کرد.

4. برای معطر کردن چای نیز می توان از زنجبیل تازه یا پودر آن استفاده کرد.

5. استفاده از شربت زنجبیل در نوشیدنی های خنک نیز بسیار مفید و پرکاربرد است.

چنانچه پیش از این هم گفتیم زنجبیل می تواند فعالیت چندین ماده شیمیایی عامل التهاب مفاصل را کاهش دهد و داروی گیاهی با عوارض جانبی جزئی است که شایع ترین آنها ناراحتی معده و سوزش دهان میباشد.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: پزشک درمان رژیم غذایی زنجبیل داروی سنتی مورد استفاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۷۹۹۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آشنایی با علائم آبریزش دائمی بینی در بهار

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، هرچند دوره بیماری‌های زمستان و آلرژی فصل بهار روبه پایان است، احتمال دارد آبریزش بینی به قوت خودش باقی باشد. اگر داروهای آلرژی هم علاج این آبریزش مدوام نبودند، وقتش رسیده که بدانید احتمالا به عارضه‌ای متفاوت دچارید.

بیشتر بخوانید: آلرژی بهاری را چگونه شکست دهیم؟

دلیل آبریزش بینی ممکن است «التهاب سینوسی مزمن» (رینوسینوزیت، rhinosinusitis) باشد؛ بیماری التهابی مزمنی اگر بیش از سه ماه طول بکشد تورم سینوس‌ها را به‌دنبال خواهد داشت.

البته ممکن است همزمان دچار آلرژی و التهاب سینوسی مزمن باشید. از آنجایی که آبریزش بینی هم جزو علائم التهاب سینوسی مزمن و هم جزو علائم آلرژی‌های فصلی است، افراد معمولا فکر می‌کنند که دلیل اصلی آبریزش بینی آلرژی فصلی باشد. با وجود آنکه داروهای بدون نسخه ضدآلرژی در درمان آن موثر است، اما به افرادی که التهاب سینوسی مزمن دارند کمک چندانی نمی‌کنند.

علائمی که نشان می‌دهند دلیل آبریزش بینی آلرژی نیست

نشانه‌هایی وجود دارد که آلرژی‌زاهای (آلرژن‌ها) بهاری، که در محیط شناورند، شاید دلیل آبریزش بینی نباشند. برای مثال، اگر وضعیت آلرژی بیش از حد طول کشید یا اینکه داروهای بدون نسخه کارساز نبود، احتمالا پای بیماری زمینه‌ای در میان است.

جایانت پینتو، مدیر بخش راینولوژی (جراحی و درمان بیماری‌ها بینی) و آلرژی دانشگاه پزشکی شیکاگو، می‌گوید، وقتی با فردی مواجه می‌شویم که مدت‌زمان طولانی آبریزش بینی دارد به بیماری التهاب سینوسی مزمن مشکوک می‌شویم. افرادی که آنتی‌هیستامین، استروئیدهای داخل بینی یا اسپری بینی استفاده می‌کنند و همچنان آبریزش‌ بینی دارند، ممکن است به التهاب مزمن سینوس‌ مبتلا باشند که روش درمانی دیگری می‌طلبد.

بنابراین متخصصان توصیه می‌کنند که در چنین مواردی به متخصص گوش و حلق و بینی مراجعه کنید.

درمان التهاب سینوسی مزمن

داروهای بدون نسخه برای تسکین علائم آلرژی کافی و مناسب‌اند اما معمولا به التهاب سینوسی مزمن کمکی نمی‌کنند. اما خبر خوب این است که اگر متخصص همه دلایل احتمالی را بررسی و موثرترین درمان را انتخاب کرده‌ باشد،‌ بیماری التهاب سینوسی مزمن درمان‌پذیر است.

روش‌های درمانی برای افراد مختلف متفاوت است، اما آنتی بیوتیک‌ها یا استروئیدها به‌همراه اسپری بینی و سینوس، از درمان‌های رایج التهاب سینوسی مزمن به‌شمار می‌روند. اگر این روش‌های درمانی کارساز نبود، جراحی سینوس راه دیگری است که متخصصان توصیه می‌کنند.

منبع: سلامت نیوز

انتهای پیام/

کد خبر: 1228753 برچسب‌ها دانستنی ها

دیگر خبرها

  • راهکارهای خانگی برای درمان معده‌دردهای خفیف
  • آشنایی با علائم آبریزش دائمی بینی در بهار
  • هوش مصنوعی آرتروز زانو را ۸ سال زودتر تشخیص می‌دهد
  • 17 درمان سریع خانگی التهاب معده
  • دلیل آبریزش دائمی بینی احتمالا «التهاب سینوسی مزمن» است
  • مصرف بیش از اندازه قهوه عجب بلایی سرتان می‌آورد
  • دلیل آبریزش دائمی بینی چیست؟
  • درمان‌های طبیعی و خانگی که به کاهش معده‌ درد کمک می‌کند
  • با این مواد غذایی درد را فراموش کنید
  • دلیل لرز و بدن درد بدون تب چیست؟