Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا، نخستین نشست ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز در سالجاری با هدف تعیین اولویت‌های کاری این ستاد در سال جهش تولید عصر امروز به ریاست عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور برگزار شد.
«علی مویدی خرم آبادی» رییس ستاد در پایان این نشست که در سالن پیامبر اعظم (ص) وزارت کشور برگزار شد و یکصد و بیست و نهمین جلسه اعضای ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز بود، به خبرنگاران گفت: این جلسه با حضور نماینده رییس جمهوری تشکیل و در خصوص عملکرد و اقدامات دستگاه‌های عضو در سال گذشته بحث شد و همچنین مهمترین اولویت‌های کاری ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز در سال پیش رو  مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه در این جلسه عملکرد ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در کشور بررسی شد، افزود: سال گذشته اساس کار ما تمرکز بر بحث سامانه‌ها بود که دغدغه رهبر معظم انقلاب، رییس جمهوری و همه دستگاه‌های کشور است و خوشبختانه پیشرفت این سامانه ها در کشور قابل ملاحظه است.  
مویدی خرم آبادی تصریح کرد: در این جلسه، مقرر شد در یک ماه آتی معدل پیشرفت و نحوه عملکرد این سامانه ها در کنترل قاچاق کالا و ارز به اطلاع مردم ایران رسانده شود.
وی با اشاره به نامگذاری سال جدید که تمرکز بر تولید داخلی است، گفت: یکی از الزامات مهم اجرایی شدن ایده جهش تولید در کشور، مبارزه موثر با قاچاق کالا و ارز در کشور است. 
رییس ستاد مبارزه با قاچاق کالاو ارز در ادامه سخنان خود به ساماندهی تجارت ملوانی در کشور اشاره کرد و افزود: سامانه مربوط به تجارت ملوانی اجرایی و عملیاتی نشده است و امیدواریم در سال جدید با اجرایی کردن آیین نامه مربوط به تجارت ملوانی، انضباط بخشی موثری  به تجارت ملوانی و کولبری در کشور داشته باشیم.
مویدی گفت: با دستور وزیر کشور مقرر شد با همکاری استانداری‌ها و دستگاه‌های مربوطه به خصوص استان‌های جنوب کشور که از نزدیک درگیر تجارت ملوانی هستند، سازوکار برنامه ساماندهی تجارت ملوانی و کولبری طراحی شده و به سرعت عملیاتی شود.
شفاف سازی بازار و شناسه دار کردن همه کالاها با اولویت لوازم خانگی از دیگر موضوعاتی بود که در نشست امروز ستاد مبارزه قاچاق کالاو ارز بررسی شد.
مویدی در این باره تصریح کرد: با شناسنامه دار شدن تمامی کالاهای وارداتی در کشور چه در بخش لوازم خانگی و سایر حوزه ها، برخورد جدی با مظاهر علنی قاچاق در کشور خواهد شد.
وی همچنین با تاکید بر لزوم برخورد با جرایم قاچاق سازمان یافته در کشور، افزرود: این جرایم بیشترین ضربه را به اقتصاد داخلی کشور می‌زند. باید در این حوزه بیشترین تلاش و برنامه ریزی را داشته باشیم و با افرادی که به صورت یقه سفید و پنهانی دست به قاچاق کالا و ارز در کشور می‌زنند؛ به صورت جدی و هدفمند برخورد کنیم و کنترل های لازم در این حوزه باید انجام شود.
مویدی تصریح کرد: با تلاش های شبانه روزی دستگاه‌های درگیر در امر کشف و مقابله با قاچاق کالا، در سال ۹۸مجموع کشفیات ما نسبت به سال ۹۷ رشد ۶۶ درصدی داشت که نشان از هوشمندی دستگاه‌ها و نهادهای نظارتی در امر مبارزه با قاچاق کالا و ارز در کشور دارد.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: مبارزه با قاچاق کالا و ارز قاچاق کالا کشف کالای قاچاق مبارزه با قاچاق کالا و ارز قاچاق کالا و ارز در کشور تجارت ملوانی دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۸۰۶۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف ۲۵ تن شکر قاچاق در مراغه

سرهنگ فارسی اظهار کرد: در راستای اجرای طرح مبارزه با قاچاق کالا و ارز ماموران مبارزه با قاچاق کالای پلیس آگاهی شهرستان مراغه در حین گشت زنی و کنترل خودرو‌های عبوری به یک دستگاه تریلر سفید مشکوک شده و آن را متوقف کردند.

وی ادامه داد: ماموران در بازرسی از خودروی مذکور مقدار ۲۵ تن شکر قاچاق فاقد مجوز به ارزش ۸ میلیارد ریال را کشف کردند و در این رابطه یک نفر دستگیر شد.

فرمانده انتظامی شهرستان مراغه تصریح کرد: متهم دستگیر شده پس از تشکیل پرونده مقدماتی جهت سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شد.

سرهنگ فارسی با اشاره به اینکه برخورد با سودجویان و مقابله با قاچاقچیان به صورت مستمر در دستور کار پلیس قرار دارد از شهروندان درخواست کرد در صورت مشاهده موارد مشکوک مراتب را سریعاً با شماره تلفن و سامانه پیامکی ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • دبیرکل جمعیت مبارزه با دخانیات: مالیات مهم‌ترین عامل برای کنترل مصرف دخانیات است
  • افزایش ۲.۵ برابری تشکیل پرونده‌های تعزیراتی در حوزه بازرسی قاچاق کالا و ارز
  • قاچاقچی سیگار در اردبیل جریمه شد
  • تاکید بر رفع محدودیت ترخیص کالا‌های ملوانی
  • محدودیت ترخیص کالا‌های ملوانی نیازمند اقدام فوری
  • جریمه قاچاقچی سیگار در اردبیل
  • افزایش ۲.۵ برابری تشکیل پرونده‌های قاچاق کالا و ارز در آذربایجان‌ غربی
  • کشف ۲۰۰ میلیارد ریال کالای قاچاق طی ۴۸ ساعت گذشته در قم
  • انبار احتکار لوازم خانگی در محمودآباد لو رفت
  • کشف ۲۵ تن شکر قاچاق در مراغه