Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ محمد آیتی: پس از آنکه ۱۷ زن به مجلس دهم راه یافتند و رکورد حضور زنان در همه ادوار مجلس را شکستند کمتر کسی فکر می‌کرد مجلس یازدهم بتواند این آمار را هم جابجا کند. در جریان شکل‌گیری مجلس دهم، مینو خالقی پس از کسب رای لازم از مردم اصفهان توسط شورای نگهبان ردصلاحیت شد وگرنه مجلس دهم هم می‌توانست ۱۸ زن را در خود ببیند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از طرفی، حدود دو ماه پیش فاطمه رهبر یکی از منتخبین مجلس یازدهم به‌دلیل ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست داد و از سوی دیگر، فاطمه آجرلو برای حضور در بهارستان باید در مرحله دوم از حوزه انتخابیه کرج، اشتهارد و فردیس با علیرضا عباسی رقابت کند.

هرچند مجلس یازدهم به ادامه حضور پررنگ‌تر زنان ادامه داد، اما موضوع حائز اهمیت، تفکر راه‌یافته به خانه ملت است. هرچه زنان مجلس دهم روحیه اصلاح‌طلبی داشتند، زنان مجلس یازدهم اصولگرا هستند و این یعنی تغییر احتمالی اولویت و دغدغه‌ها.

زهره‌سادات لاجوردی منتخب تهران در مجلس یازدهم در خصوص دغدغه جامعه زنان که باید در مجلس آتی بررسی شود به رویداد۲۴ می‌گوید: مساله زنان و خانواده از جمله مسائل مهمی است که در اصل ١٠ و ٢١ قانون اساسی به آن پرداخته شده است: آسان کردن تشکیل خانواده، پاسداری از قداست خانواده، حمایت مادران به‌خصوص در دوران بارداری و ... و ایجاد بیمه خاص برای زنان بیوه، سالخورده و بی‌سرپرست از جمله آن است.

او می‌گوید: با توجه به شرایط خاص امروز که مردم از نظر معیشتی در تنگنا هستند باید نگاه ویژه‌ای به‌خصوص به زنان سرپرست خانواده داشته باشیم. در مجلس دهم شعار‌های زیادی در راستای حمایت از زنان داده شد و امیدوارم ما در مجلس یازدهم گرفتار شعار نشویم و پس از چهار سال کارنامه خالی نداشته باشیم. مسئله زنان برای ما بسیار مهم است. با شرایط اقتصادی کنونی رسیدگی به معیشت مردم و زنان سرپرست خانوار باید در صدر دستور کار مجلس آینده باشد. باید در این زمینه از همه زنان و به‌طور خاص، زنان سرپرست خانوار حمایت در خور توجه صورت بگیرد. از این‌رو بنده و همکاران تلاش خواهیم کرد که این اتفاق در میدان عمل رخ دهد.

لاجوردی تصریح کرد: تحکیم بنیان خانواده یکی از اصول مهمی است که باید توسط منتخبان مردم در مجلس دنبال شود. متاسفانه در چند سال اخیر بنیان خانواده در کشور ما دچار سستی شده است، هرچند که در مقایسه با کشور‌های غربی وضعیت ما به‌مراتب بهتر است، اما افزایش آمار طلاق در کشور بسیار نگران‌کننده است. از طرفی دیگر، با کاهش آمار ازدواج روبرو هستیم که این برای کشوری اسلامی قابل قبول نیست. همچنین در حال حاضر ایران با خطر پیری جمعیت مواجه است که زنان می‌توانند نقش موثری در حل این بحران ایفا کنند اگر همه مسئولان برای کار فرهنگی در این بخش وقت بگذارند.

این فعال سیاسی اصولگرا عنوان کرد: موضوع زنان با همه محور‌های مختلف اجتماعی گره خورده است، لذا گسسته دیدن مساله زنان از حوزه عمومی جامعه اشتباه است. وضعیت معیشتی، بحران اقتصادی و اشتغال، کاهش جمعیت و آمار ازدواج همگی زنجیروار به یکدیگر متصل‌اند. باید تمام این معضلات را در کنار هم بررسی کرد. از این‌رو کار زیادی در این راستا در مجلس یازدهم داریم و امیدوارم در طول چهار سال کاری بتوانیم گام‌های موثری در رابطه با بهبود وضعیت زنان و جوانان برداریم.

عضو شورای مرکزی جبهه پایداری انقلاب اسلامی اظهار داشت: نماینده مجلس باید دید کلان داشته باشد تا بتواند اولویت‌ها را تشخیص دهد. اگر مسئله‌ای با جوسازی و تبلیغات در جامعه ابعاد مختلفی به‌خود گرفت، انتظار می‌رود نماینده مجلس فریب این جوسازی‌ها را نخورد و با بررسی زیرساخت‌ها همه موضوعات آن را در نظر بگیرد. به اعتقاد من، ابتدا باید به اولویت‌ها و نیاز اکثریت پاسخ داده شود و سپس با در نظر گرفتن شرایط و اقتضائات اجتماعی به‌صورت قانونی درخواست اقلیت زنان را نیز بررسی کرد.

او یادآور شد: در مجلس دهم شعار‌هایی در جهت حمایت از زنان و... داده شد، اما حتی در مواردی که قانون هم داشتیم نظارتی بر اجرای آن صورت نگرفت که از جمله می‌توانیم به قانون مرخصی زایمان ۹ ماهه زنان شاغل اشاره کنیم. به باور من اگر شعار همراه با عمل نباشد بی‌اعتمادی به‌بار خواهد آورد و سعی خواهیم کرد در مجلس یازدهم اسیر این فضا نشویم.

لاجوردی خاطرنشان کرد: باید کارنامه نمایندگان مجلس دهم در معرض دید عموم قرار بگیرد تا این افراد توسط مردم قضاوت شوند. عده‌ای به‌جای پیگیری امور اصلی زنان به مسائل حاشیه‌ای مثل مجوز برای ورود زنان به ورزشگاه‌ها روی آوردند آن هم در شرایطی که زیرساخت‌ها برای این کار مهیا نبود. زنان ایران و مخصوصاً آن‌هایی که بار زندگی را به دوش می‌کشند مشکلات زیادی دارند و نگاهشان به مجلس و دولت است تا ببینند چطور مورد حمایت واقع خواهند شد، اما متاسفانه عده‌ای که در راس کار بودند زمان را به‌جای کار و تلاش کردن صرف شعار و دغدغه تعداد قلیلی از این اقشار کردند.

لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 مجلس یازدهم مجلس دهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۸۲۱۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست «افزایش اختیارات آتش‌نشانی در برابر ساختمان‌های ناایمن» به مجلس می‌رود

قدرت اله محمدی درباره مقررات تائیدیه ایمنی ساختمان‌ها گفت: سازمان آتش‌نشانی، موظف است تمام ساختمان‌های شهر را از نظر ایمنی مورد بازدید و بررسی قرار دهد. در واقع هر ساختمان جدید برای دریافت پایان کار و سند باید از آتش‌نشانی، تائیدیه ایمنی دریافت کند. همچنین ساختمان‌های قدیمی و به خصوص ساختمان‌های عمومی و پرجمعیت نیز توسط تیم‌های ویژه مورد بررسی و بازدید حضوری قرار می‌گیرند.

وی افزود: کارشناسان ایمنی ما از ساختمان‌ها و مراکز مختلف بازرسی به عمل می‌آوردند و مشکلات ایمنی را آن‌ها را تشخیص می‌دهند. سپس با ایجاد یک دستورالعمل، نحوه ایمن‌سازی را به مالکان ساختمان‌ها ارائه می‌دهند و همچنین پس از رفع نواقص، ساختمان‌ها را دوباره بررسی کرده و برایشان تائیدیه ایمنی صادر می‌شود.

مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران با اشاره به مانع تراشی‌های ایجاد ایمنی در ساختمان‌ها ادامه داد: مشکل سازمان آتش‌نشانی از جایی آغاز می‌شود که متاسفانه برخی مالکان ساختمان‌های شخصی یا حتی برخی ارگان‌های دولتی، اجازه ورود آتش‌نشانان را به این مراکز نمی‌دهند و این‌گونه در مسیر ایجاد ایمنی، مانع تراشی می‌کنند.

محمدی گفت: از آنجایی که در قوانین، سازمان آتش‌نشانی به عنوان ضابط معرفی نشده است؛ مالکان می‌توانند مانع ورود کارشناسان ما شوند و از ایجاد ایمنی طفره بروند. به همین دلیل نیز ما این خواسته خود را برای تغییر در قوانین، در برنامه جامع گنجانده‌ایم و قرار است به زودی به مجلس ارسال شود.

مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران ادامه داد: امیدوارم این خواسته ما که به نفع همگان است و باعث افزایش ضریب ایمنی می‌شود؛ تحقق پیدا کند.

محمدی گفت: در صورت تصویب این قانون، سازمان آتش نشانی برای ورود به ساختمان‌ها دیگر نیازمند اجازه مالک نخواهد بود و می‌تواند به عنوان ضابط وارد عمل شده و ساختمان‌ها را مجبور به اجرای نکات ایمنی کند؛ وگرنه پلمب در انتظار آن‌ها خواهد بود. در واقع این قانون اختیارات آتش‌نشانی را در برابر ساختمان‌های نا ایمن افزایش خواهد داد.

وی همچنین گفت: البته درحال حاضر نیز دستگاه قضایی هماهنگی خوبی درباره ساختمان‌های نا ایمن با آتش‌نشانی دارد.

منبع: ایسنا

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • مجلس یازدهم با افزایش نمایندگان به ۳۳۰ نفر مخالفت کرد
  • دومین رویداد اهدای جایزه جوانی جمعیت در قم برگزار می‌شود
  • برگزاری بیش از ۱۵ هزار ملاقات بین فرزندان طلاق و والدین در سال ۱۴۰۲
  • برگزاری ۱۵هزار ملاقات بین فرزندان طلاق و والدین در سال ۱۴۰۲
  • موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند | واقعیت سفره مردم را هم منعکس نمی‌کنند
  • آمار مرگ در ایران | افزایش تعداد فوتی‌ها | آمار مرگ مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان
  • ۲۳ درصد پرونده های مشاوره طلاق در مازندران منجر به ساز شد
  • روزگار متفاوت زنان اراکی
  • دانشجویان معترض آمریکایی خواستار اخراج اشغالگر از فلسطین هستند
  • درخواست «افزایش اختیارات آتش‌نشانی در برابر ساختمان‌های ناایمن» به مجلس می‌رود