Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا از بندرعباس، خلج طهرانی درخصوص برنامه های در دست اجرای این مجموعه گفت: با تاکید و دستور غریب پور تکمیل زیرساخت های منطقه از جمله تسطیح سایت توسعه توسط بخش خصوصی، برون سپاری و توسعه عملیات تخلیه و بارگیری مواد معدنی و اسکله موجود، آب رسانی به شرکت ها، توسعه پست برق شهید لشکری و جذب سرمایه گذار، در اولویت برنامه های این منطقه اقتصادی در سال 99 است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  خلج طهرانی افزود: در پروژه آب، پساب شهر بندرعباس تصفیه می‌شود و به منطقه ویژه منتقل شده و شیرین سازی در منطقه ویژه انجام می شود، در نهایت آب برای مصرف در صنایع آماده سازی خواهد شد. ظرفیت آبرسانی این پروژه ٨٥ هزار مترمکعب در روز است. با توجه به اینکه شرکت‌ها برای تحقق تولید ١٠ میلیون تن فولاد و دیگر صنایع در اینجا سرمایه گذاری می کنند این میزان آب مورد نیاز خواهد بود.   مدیرعامل منطقه ویژه صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس تشریح کرد: در جلساتی که در استانداری با شرکت آب و فاضلاب داشتیم به این شرکت تاکید کردند پس از راه اندازی این پروژه پساب، به صنایع غرب بندرعباس انشعاب نفروشند و آنها مکلف هستند از منطقه ویژه نیاز خود را خریداری کنند و در حقیقت منطقه ویژه تامین کننده انحصاری آب در غرب بندرعباس خواهد شد. این کار در دست اقدام است.    وی به پروژه ای دیگر اشاره کرد و گفت: موضوع توسعه پست برق شهید لشکری را نیز در دست اجرا داریم قبل از شروع سال جدید در مناقصه این پروژه را فروختیم تا بخش خصوصی برای انجام آن شروع به کار کند که در انتهای سال با شیوع بیماری کرونا ویروس همزمان شد به همین خاطر مراحل نهایی یک ماه به تعویق افتاد و موعد اعلام شده از جانب ما ١٨ اردیبهشت ماه است که به عقد قرارداد منتهی می شود و پروژه وارد مرحله اجرا خواهد شد. بعلاوه اینکه در راستای جذب سرمایه گذار از ابتدای سال دو کمیته واگذاری زمین برگزار کردیم که ۷ سرمایه‌گذار جدید مصوب شده است تا در منطقه سرمایه گذاری کنند.   خلج طهرانی گفت: پیش بینی ما این است که در منطقه ویژه در سال جهش تولید سه پروژه به ارزش ٦ هزار میلیارد تومان بهره برداری برسد.   یکی از این موارد پروژه اسید سولفوریک مس است که پروژه تمام شده، باید اشاره کنم مدیرعامل شرکت ملی مس با درایت و پیگیری به سرعت پروژه را جلو برد و به اتمام رساند و آماده افتتاح است. یکی دیگر از این پروژه ها گندله سازی مادکوش است، پروژه توسعه کاوه هم در مراحل نهایی است که در منطقه ویژه افتتاح خواهند شد. همچنین هتل ۵ ستاره منطقه ویژه با سرمایه گذاری بخش خصوصی بازسازی کامل و در تابستان امسال با استاندارد بین المللی راه اندازی خواهد شد. بعلاوه اینکه پروژه تولید ١٠ میلیون تن فولاد هم وارد فاز اجرایی خواهد شد. وی در خصوص موضوع برق خاطرنشان کرد: برای موضوع برق منطقه جلسات مستمر برگزار می شود تا نیروگاه دیگری در منطقه ویژه با همکاری شرکت انرژی صبا وابسته به بنیاد مستضعفان و جانبازان  احداث شود که به تفاهم هم رسیده ایم، نیروگاه مدنظر ما ٥٥٠ مگاواتی است.   وی تصریح کرد: پیش بینی این است که ظرف یک سال تا یکسال و نیم آینده اولین فاز با ١٥٠ مگاوات وارد شبکه شود که با این پروژه نیاز برق منطقه مرتفع خواهد شد. در حال حاضر نیروگاه هرمز را داریم که انرژی صبا به آن اضافه خواهد شد. مشکل تامین گاز هم به لحاظ افتتاح و راه اندازی خط و ایستگاههای ۳۰ اینچ وجود ندارد و مشکل آب هم با پروژه ای که به آن اشاره کردیم رفع خواهد شد. با تمام این تدابیر زیرساختی چشم انداز خوبی برای سال ٩٩ با راهنمایی ریاست محترم هیات عامل ایمیدرو و استاندار محترم و نمایندگان دلسوز استان در مجلس برای منطقه ویژه پیش بینی می شود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: اقتصاد کشور خلیج فارس سرمایه گذاری بخش خصوصی گاز ویروس منطقه ویژه خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۸۳۰۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص اعتبار به بخش شیدا نیازمند نگاه ویژه‌ای است

رئیس شورای شهرستان بن گفت: بخش شیدا از لحاظ زیرساختی بسیار ضعیف است و تقاضا می‌شود به این بخش در تخصیص اعتبارات نگاه ویژه‌ای شود.

محمود بهارلویی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در چهارمحال‌وبختیاری با بیان این که بخش شیدا از لحاظ زیرساختی بسیار ضعیف است و تقاضا می‌شود به این بخش در تخصیص اعتبارات نگاه ویژه‌ای شود، اظهار کرد: اخذ مجوز ماده ۲۳ برای سالن ورزشی، ورودی و خروجی شهر یان‌چشمه جهت ایجاد میدان و بلوار ورودی و تخصیص اعتبار بهره‌برداری فاضلاب شهر بن بعد از گذشت قریب به ۳۵ سال از کلنگ‌زنی پروژه از مطالبات اولویت‌دار مردم این شهرستان است.

وی افزود: تخصیص اعتبار جهت بهره‌برداری سه‌راهی بارده به تومانک و احداث زیر گذر یا روگذر نیز از تقاضاهای دیگر مردم شهرستان است.

رئیس شورای شهرستان بن با اشاره به لزوم تخصیص اعتبار جهت بهره‌برداری جاده ترانزیتی بن به سد زاینده رود، اضافه کرد: ۲۰ میلیارد از محل اعتبارات محرومیت‌زدایی به شهرستان تعلق گرفته شده است و تکمیل این جاده باید در اولویت قرار گیرد.

بهارلویی تاکید کرد: تدابیر لازم در خصوص آسفالت و زیرسازی معابر روستاهای حیدری، شیخ شبان، بارده، تومانک، لارک، آزادگان، پهنا، شهر وردنجان و شهر بن، همچنین احداث زیرگذر یا روگذر روستای لارک و ترمیم و روکش آسفالت جاده پهنا به آزادگان اتخاذ شود.

کد خبر 749185

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از ۷۹ پروژه نیمه‌تمام به ارزش ۱۶ میلیارد دلار در ۱۴۰۳/ تولید نفت و گاز ایران امسال جهش خواهد داشت
  • تخصیص اعتبار به بخش شیدا نیازمند نگاه ویژه‌ است
  • تخصیص اعتبار به بخش شیدا نیازمند نگاه ویژه‌ای است
  • آیین بهره‌برداری بیش از ۱۵ پروژه تفریحی و گردشگری در مجتمع گردشگری صفه آغاز شد
  • رفع تصرف ۲ هکتار از رودخانه‌های استان یزد
  • وزیر دفاع پیام صادر کرد
  • حسینی: ظرفیت درآمدزایی خلیج فارس بهره‌برداری می‌شود
  • امیر آشتیانی: راهبرد نیروهای مسلح تأمین امنیت خلیج فارس و تنگه هرمز است
  • راهبرد نیروهای مسلح تأمین امنیت خلیج فارس و تنگه هرمز است
  • بهره‌برداری از پروژه خانه وثوق تا پاییز و فروغ تا پایان سال