Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کرمان با قدردانی از اقدامات تشکل‌های مردم نهاد در شرایط کرونا گفت: همه ما خود را مدیون سربازان سلامت و اقدامات تشکل‌های مردمی می‌دانیم.

به گزارش خبرگزاری برنا از کرمان؛ زهرا موسی‌پور در جلسه کمیته تشکل‌های مردم نهاد شورای هماهنگی دفاع مقدس استان با گرامیداشت چهلمین سالگرد دفاع مقدس عنوان کرد: دفتر امور اجتماعی وظیفه خود می‌داند تا از اقدامات تشکل‌ها حمایت داشته باشد و این حمایت در حوزه نشر ارزش‌های دفاع مقدس حتما آثار ارزشمندی را خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از شهدای هشت سال دفاع مقدس و سردار شهید سپهبد قاسم سلیمانی یاد کرد و جمع‌آوری روایت‌های دسته‌ اولی از یاران سردار شهید قاسم سلیمانی را مورد تاکید قرار داد و افزود: همه ما وامدار شهدا هستیم و باید دین خودمان را به عنوان یک وظیفه ملی به شهدا ادا کنیم. موسی‌پور به عناوین هفته‌های چهلمین سالگرد دفاع مقدس در مناسبات تقویمی اشاره داشت و خاطرنشان کرد: برنامه‌های تشکل‌های مردمی در سال جاری بر محوریت چهلمین سالگرد دفاع مقدس خواهد بود.

وی درخواست کرد تا تشکل‌های مردم نهاد حوزه دفاع مقدس، مجوز لازم را از نهادهای مربوطه دریافت کنند تا به شکل بهتری بتوان همکاری‌ها و حمایت‌ها را ادامه داد. مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کرمان راه‌اندازی نمایندگی انجمن ایثارگران را در شهرستان‌های کرمان لازم دانست.

موسی‌پور، تشکل‌های مردمی را راس بزرگ حاکمیتی دانست که باید مورد توجه قرار گیرند و بیان کرد: در ایام کرونا، بسیاری از دستگاه‌ها و نهادها تعطیلی بودند اما تشکل‌های مردم نهاد و خیران و نیکوکاران در مرکز شهر، حاشیه شهر و نقاط بحرانی حضور یافتند و سیل هم از چشم آنها نیفتاد و در کمک رسانی به سیلزدگان فعال بودند. وی تصریح کرد: باید نگاه همدلی و همراهی با تشکل‌های مردم نهاد داشت و آنها نباید دستگاه‌ها و نهادها را مانعی برای اقدامات خود بدانند و باید ثابت کنیم در کنار آنها هستیم.

موسی‌پور گفت: ما قدردان اقدامات تشکل‌های مردم نهاد در شرایط کرونا هستیم و خود را مدیون آنها و سربازان سلامت می‌دانیم و به دنبال آن هستیم که مقام مشورتی برای تشکل‌ها بگیریم که صدای آنها در مجموعه کشوری گسترش یابد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دفاع مقدس موسی پور استانداری کرمان اقدامات تشکل های مردم تشکل های مردم نهاد اقدامات تشکل ها دفاع مقدس موسی پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۸۳۲۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گردشگری مقاومت یکی از راه‌های معرفی شهدا است

به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسین ارسطوزاده ظهر امروز چهارشنبه در حاشیه ششمین نشست تخصصی گردشگری مقاومت با محوریت استان خوزستان تصریح کرد: امروزه آسایش و امنیت کشور، حاصل جان‌فشانی شهیدان است و بر این اساس گردشگری مقاومت یکی از راه‌های معرفی و نگهداشت یاد و خاطره شهدا به شمار می‌رود؛ بنابراین یاد و خاطره عزیزانی که در راه مقاومت جان سپرده‌اند، راهبردی برای ادامه مسیر این شهدا را در حوزه گردشگری مقاومت است.

وی اظهار کرد: قریب به ۲۰۰ هزار شهید در جنگ تحمیلی در دفاع از کشور جان خود را از دست دادند و حدود ۱۲۷ شهر در معرض حملات هوایی و موشکی قرار گرفته‌اند. ۴۲ درصد از این حملات به شهرهای خوزستان بود و ۴۰ درصد از شهدا و مجروحان جنگ خوزستانی بودند.

ارسطوزاده افزود: استان خوزستان نقش مهمی در جنگ دفاع مقدس داشته به صورتی که کوچک‌ترین شهید، با ۱۲ روز سن و مسن‌ترین شهید آن صد سال سن است. در حال حاضر در این استان ۲۲ یادمان برای گرامیداشت شهدا وجود دارد.

وی در خصوص توسعه یادمان‌ها و آثار دفاع مقدس در خوزستان تأکید کرد: در حال حاضر ۲۲ یادمان مرتبط با دوران دفاع مقدس در استان وجود دارد که هر یک از این یادمان‌ها به مناطق مشخصی از استان مرتبط و برای ماندگاری و یادآوری این رویدادها برای عموم مردم است.

ارسطوزاده تصریح کرد: نقطه به نقطه شهر آبادان و خرمشهر و همچنین مناطق اطراف آن روایتگر رویدادها و عملیات دوران دفاع مقدس است و این پتانسیل وجود دارد که در هر کدام از این نقاط یادمان‌های متعددی ساخته شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان افزود: برنامه دقیقی برای ثبت و نگاشت یادمان‌ها در دست تهیه است که این اقدام‌ها بعد از تکمیل پرونده‌های مربوطه رونمایی و معرفی می‌شود.

وی با اعلام اینکه تاکنون ۴۰ اثر دفاع مقدس در فهرست آثار ملی خوزستان به ثبت رسیده و ۱۰ پرونده دیگر از دوران دفاع مقدس نیز در حال آماده‌سازی است، گفت: در کنار برنامه‌های وسیع فرهنگی کاروان‌های راهیان نور و ستاد اربعین، یکی از محورهای اصلی این رویدادهای فرهنگی نقش و اهمیت استان خوزستان در گردشگری مقاومت است.

کد خبر 6087743

دیگر خبرها

  • خانواده شهید نسیم افغانی پس از سال‌ها شناسایی شدند
  • سپاه مقدس‌ترین نهاد و ناموس انقلاب اسلامی است
  • غیرت؛ دگرگونی عقلانی
  • مردم قدردان فراجا و «طرح نور»/ سهل انگاری‌ها جبران شود
  • حمایت ویژه مدیریت شهری از تشکل‌های مردم‌نهاد
  • ­کتاب تاریخ شفاهی دفاع مقدس منتشر شد
  • زوایای پنهان دفاع مقدس برای نسل جدید بیان شود
  • نهاد مقدس کمیته امداد، یک نهاد دینی و انقلابی است
  • گردشگری مقاومت یکی از راه‌های معرفی شهدا است
  • برگزاری ۷۵۰۰ نفر ساعت آموزش توانمندسازی برای تشکل‌های ایثارگری