Web Analytics Made Easy - Statcounter

گلزن پیشین تیم ملی انگلیس و منچستریونایتد، حالا در نقش یک مدافع از حیات خودش دفاع می‌کند. 

طرفداری- پس از شش هفته حضور در قرنطینه، اندی کول می‌تواند فشار در خانه ماندن را احساس کند. 

به گزارش میرر، سه سال قبل یک پیوند کلیه جان مهاجم پیشین منچستریونایتد را نجات داد ولی او هنوز هم به کمک داروهای زیادی به زندگی خود ادامه می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این یعنی بدن او در برابر ویروسی مثل ویروس کرونا ضعیف‌تر از بقیه عمل می‌کند. همسرش در بحبوحه پیوند کلیه از او جدا شد و کول تا آینده‌ای نامعلوم باید تنها زندگی کند و فقط از طریق تلفن با دوستان و خانواده‌اش در ارتباط باشد. کول 48 ساله می‌گوید:

از مرگ نمی‌ترسم؛ قبلا تا پای مرگ پیش رفتم، پس حالا چرا باید از آن بترسم؟ اما باید عقلانی عمل کنم. می‌خواهم بیرون بروم، با دوستانم بخندم و شام بخورم. نمی‌دانم چه زمانی خواهم توانست دوباره این کارها را انجام بدهم. کم کم دیوانه می‌شوم! قرنطینه این فرصت را به من داد تا به اتفاقاتی که بر من گذشت فکر کنم و متوجه سختی‌هایی بشوم که به آن‌ها سر و کله زدم، به ویژه این که باید خودم آن‌ها را حل می‌کردم. دوست ندارم به افراد دیگر تکیه کنم ولی باید این اصل خودم را زیر پا می‌گذاشتم. خانواده و دوستانم لطف زیادی در حق من کردند. کمک آن‌ها به من بسیار گرانبهاست. 

 اندی در سال 2015 و زمانی که به عنوان سفیر منچستریونایتد در توری در کشور ویتنام حضور یافته بود، احساس بیماری کرد. با وجود متورم شدن صورت و بدنش، او از بیمار دانستن خود طفره می‌رفت تا این که یک پزشک دریافت کلیه او فقط با 7 درصد توانایی‌اش کار می‌کند. او به مدت دو سال دیالیز‌های طاقت فرسا را تجربه کرد تا این که در آوریل 2017 خواهر زاده 31 ساله‌اش الکساندر پالمر، یکی از کلیه‌هایش را به او اهدا کرد. آن عمل پایان کار نبود و کول می‌داند تا زنده است، باید دارو مصرف کند.

نمی‌خواهم مردم برای من تأسف بخورند. خیلی خوش شانس بودم که الکساندر برای کمک کردن به من حضور داشت و بابت این که می‌توانم روز دیگری زندگی کنم، قدردان هستم. اما از این بیماری متنفرم و این هرگز دست از سر من بر نمی‌دارد. 

کلیه جدید اندی می‌تواند 10 سال یا بیشتر کار کند و یا همین فردا از کار بیافتد. اگر چنین اتفاقی بیافتد، او باید به دیالیز شدن و امیدواری برای از راه رسیدن اهدا کننده دیگری امیدوار باشد. این بیماری تاثیرات عمیقی بر کیفیت زندگی او داشته است.

وقتی از خواب بیدار می‌شوم، بلافاصله می‌فهمم آیا روز سختی در راه است یا نه. قوتی ندارم و در پاهایم احساس ناتوانی می‌کنم. هفته قبل همین طور بود. سه شنبه مشکلی نداشتم ولی چهارشنبه نمی‌توانستم تکان بخورم.  

او قصد دارد طی سه سال مبلغ 500 هزار پوند برای تحقیقات جهت پیوند کلیه جمع آوری کند. در انگلیس سه میلیون نفر مشکل نارسایی کلیه دارند و 80 درصد آن‌ها در فهرست دریافت کلیه هستند. سال قبل،َ هفته‌ای پنج نفر منتظر دریافت کلیه بودند و انتظار می‌رود در سال 2020 این آمار روند صعودی داشته باشد. کول در پایان گفت:

سال قبل خوش شانس بودم که به مسابقات «پیوند» رفتم. شاهد فوتبال بازی کردن دوستان بودم. در آن لحظه گریه می‌کردم و بقیه هم نمی‌توانستند جلوی اشک خود را بگیرند. همه ما مشکل مشابهی داشتیم. دوست ندارم سرنوشت هیچ کسی مثل من باشد. از برخی جوانب، من خیلی بیشتر از شش هفته در قرنطینه بوده‌ام.  

منبع: طرفداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۸۳۳۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا فخاری، طی پیامی ۱۱ اردیبهشت ماه، روز جهانی کارگر را به تلاش گران عرصه تولید و توسعه کشور، تبریک گفت و اظهار کرد: تحرک و کوشش کارگران و کارآفرینان برای به حرکت آوردن چرخ های تولید، صنعت و اقتصاد کشور، خوداتکایی، عزت، استقلال و خوکفایی را به ملت ایران تقدیم کرده است.

فخاری بیان کرد: هر کجا که این قشر صبور و زحمتکش حضور یافت، مشاهده کردیم که چگونه راه پیشرفت، فراهم و علم و دانش به کار گرفته و دستاوردهای شگرف رقم خورده است.

استاندار تهران با اشاره به اینکه کارگران و کارآفرینان عزیز در شرایط سخت تحریمی و جنگ اقتصادی، پای کار سازندگی و رونق تولید در کشور ایستادند و اجازه ندادند که موتور حرکت پیشرفت میهن عزیزمان متوقف شود، افزود: شرایط دشوار کرونا نیز عرصه دیگری برای پایمردی کارگران بود، آنان در زمان عصیان کرونا جان بر کف گرفتند و نگذاشتند کارخانه ها و خط تولید در کشور دچار خدشه شود.

وی در ادامه ضمن گرامی داشت یاد و خاطره شهدای کارگر و ادای احترام به ارواح بلند آنان، این روز را به همه کارگران اثربخش، زحمتکش و عزیز کشور، خاصه کارگران ارزشمند، متعهد و مسوولیت پذیر استان تهران و خانواده های محترم آنان تبریک گفت.

استاندار تهران با اشاره به شعار سال که به نام «جهش تولید با مشارکت مردم» مزین شده است عنوان کرد: نقش کارگران و کارآفرینان در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور بی بدیل و انکار ناپذیر است و امیدوارم با همدلی، همراهی و همت همیشگی زحمتکشان عرصه کار و اقتصاد شاهد تحقق این شعار باشیم.

کد خبر 6092707

دیگر خبرها

  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • روز معلم و بهانه‌ای برای نوشتن روزگار معلمی 
  • مدافع سابق اینتر: طارمی کار تورام را انجام نمی‌دهد
  • بوشهر قلب تپنده موسیقی زندگی و حرکت است
  • روزگار به نام کارگر شد و به کام کارگر نشد
  • ستاره یونایتد: بکام منبع الهام من است
  • منچستریونایتد در آستانه یک خانه تکانی بزرگ
  • خفتگیری و سرقت از مهاجم سابق استقلال!
  • رشد اقتصادی کشور در گرو بهبود شرایط زندگی کارگر است
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت