Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-30@16:46:30 GMT

منفی شدن رشد اقتصادی آمریکا پس از ۲۳ فصل

تاریخ انتشار: ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۸۳۹۰۰

به گزارش ایسنا به نقل از سی ان ان، بزرگ ترین اقتصاد جهان از سال ۲۰۱۴ تاکنون همواره رشد مثبت داشته است اما به نظر می رسد برای نخستین بار پس از ۲۳ فصل متوالی، در سه ماهه نخست امسال رشد اقتصادی آمریکا منفی شده باشد.

در شرایطی که شیوع کرونا در سراسر جهان باعث تعطیلی گسترده کسب و کارها، کاهش شدید سرمایه گذاری های جدید و اخلال در زنجیره تجارت شده است، اکنون نظرسنجی از گروهی از اقتصاددانان آمریکایی نشان می دهد که رشد اقتصادی این کشور در سه ماهه نخست سال احتمال منفی چهار درصد بوده که در مقایسه با رشد ۲.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱ درصدی سه ماهه پایانی سال قبل، کاهش چشمگیری داشته و بدترین رشد فصلی این کشور از زمان بحران مالی سال ۲۰۰۹ تاکنون بوده است.

بانک مرکزی و دولت آمریکا تاکنون حدود چهار تریلیون دلار برای حمایت از بخش های مختلف اقتصادی و بازارهای مالی این کشور در برابر پیامدهای کرونا هزینه کرده اند اما به نظر می رسد این اقدامات هنوز برای احیای اقتصاد کافی نبوده است. پیش از این نیز بانک " گلدمن ساکس" در گزارشی پیش بینی کرده بود رشد اقتصادی سه ماهه نخست امسال امریکا به منفی ۴.۵ درصد برسد.

کاهش درآمدها و بیکاری موقت شمار زیادی از شاغلین امریکایی باعث شده است تا مخارج مصارفی به حدی کاهش پیدا کند که رشد بخش خرده فروشی در سه ماهه نخست برای اولین بار در سه دهه اخیر به منفی ۹ درصد برسد. اقتصاد آمریکایی وابستگی زیادی به بخش خدمات دارد و بار دو سوم از کل رشد اقتصادی بر دوش مخارج مصرفی است.

پیش از این نیز کوین هاست، مشاور اقتصادی کاخ سفید از در پیش بودن یک شوک اقتصادی تاریخی خبر داده و هشدار داده بود که باید منتظر امار و ارقام عجیبی باشیم.

منبع: الف

کلیدواژه: سه ماهه نخست رشد اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۸۳۹۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگران در سنگر نخست رفع محرومیت و شکوفایی اقتصادی قرار دارند

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت‌الله علی خاتمی در مراسم گرامی‌داشت روز کار و کارگر در یکی از معادن شهرستان ماهنشان با بیان اینکه تلاشی که برای آسایش جامعه انجام می‌شود در روشن شدن چراغ زندگی افراد مؤثر است و در دین اسلام ارزش دارد، اظهار کرد، اظهار کرد: کارگران در سنگر نخست رفع محرومیت و رونق و شکوفایی اقتصادی قرار دارند و تلاش‌های آن‌ها بسیار ارزشمند است.

وی با بیان اینکه نگاه به کار و کارگر در دنیا براساس منفعت اقتصادی و نظام سرمایه‌داری است، عنوان کرد: در اسلام، کار و تلاش از کرامت خاصی برخوردار بوده و بر اساس فرمایش قرآن، پیامبر و ائمه اطهار (ع)، بالاترین و بهترین دریافت و برداشت انسان در دنیا تلاش است.

خاتمی با بیان اینکه کسی که برای امرار معاش خود تلاش می‌کند به مصداق جهاد با دشمن است؛ چرا که فقر یکی از بزرگترین دشمنان به شمار می‌رود.خاطرنشان کرد: مسئولان وظیفه دارند از زحمات این افراد قدردانی کنند و با تضمین امنیت شغلی، در راستای ایمنی محیط کار و ارتقای مهارت‌های شغلی بکوشند.

در ادامه مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان زنجان با بیان اینکه معادن سهم بسزایی در ایجاد اشتغال دارند، اظهار کرد: ۲۳ درصد از سهم توسعه، عمران و آبادانی حقوق دولتی معادن به استان زنجان تخصیص یافته است و در این راستا سال گذشته بالغ بر ۱۵ هزار میلیارد ریال حقوق دولتی از معادن استان وصول شده است.

مجید گلشنی‌منفرد تصریح کرد: مطابق تبصره ۶ ماده ۱۴ قانون معادن باید ۱۵ درصد از حقوق دولتی وصول شده به استان، برای ایجاد رفاه و توسعه با اولویت‌بخشی که معدن در آن واقع شده اختصاص یابد که بر این اساس باید ۲ هزار و ۲۵۰ میلیارد ریال از حقوق دولتی معادن سال گذشته به استان تخصیص می‌یافت، در حالی‌که هم اکنون شاهد اختصاص فقط ۵۳۰ میلیارد ریال به استان هستیم که پس از پیگیری‌های مکرر استاندار زنجان محقق شد.

وی تصریح کرد: این میزان تخصیص یافته تنها ۲۳ درصد از سهم توسعه و آبادانی حقوق دولتی معادن به استان است.

گلشنی اظهار امیدواری کرد: با تشدید پیگیری‌ها و وصول کامل سهم استان در این بخش، شاهد افزایش فعالیت‌های عمرانی و آبادانی شهرها و روستاهای مناطق معدنی استان باشیم.

این مقام مسئول با اشاره به تخصیص ۴۶۵ میلیارد ریال به شهرستان ماهنشان، عنوان کرد: در سال ۱۴۰۲، بیش از ۸۵ درصد از میزان تخصیص یافته به استان، جهت توسعه و آبادانی شهرستان ماهنشان اختصاص یافته است.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان در ادامه گفت: در استان ۲۰۲ معدن فعال و ۱۶۵ معدن غیرفعال داریم که دلیل اصلی غیرفعال بودن این معادن، اکتشاف نادرست و استفاده نکردن از ذخیره کامل معادن بوده است.

کد خبر 6091515

دیگر خبرها

  • خروج نقدینگی حقیقی‌ها در روز منفی شاخص‌های بازار سرمایه
  • پرداخت وام ودیعه مسکن به دانشجویان متاهل در شش ماهه نخست امسال
  • چطور درصد حساب کنیم؟
  • ترکش‌های جنگ قیمتی در بزرگترین بازار خودروی جهان
  • تاکید طالبان بر ساخت راه برای توسعه ارتباط افغانستان و منطقه
  • کارگران در سنگر نخست رفع محرومیت و شکوفایی اقتصادی قرار دارند
  • منطقه ویژه اقتصادی «سهلان» رتبه نخست کشور را کسب کرد
  • پیشرفت اجتماعی ایران از سال ۲۰۱۹ کم و در سال ۲۰۲۳ منفی شد / در بخش فرصت ها وضعیت ایران خطرناک است / قربانی‌شدنِ پیشرفت اجتماعی در ساحتِ سیاست و اقتصاد
  • کاهش شدید معاملات مسکن در شمال اسرائیل/ درِ فروش و اجاره تخته شد
  • قلک پورشه خالی شد