Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: در صورت موافقت ستاد ملی مبارزه با کرونا، امتحانات غیرنهایی به صورت حضوری و در غیر این صورت غیرحضوری برگزار می‌شود.

به گزارش قدس آنلاین، قاسمعلی خدابنده مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی امروز در نشست تودیع و معارفه رئیس اداره آموزش و پرورش نیشابور، گفت: امتحانات نهایی پایه دوازدهم از ۱۷ خرداد ماه به طور حتم به صورت حضوری و با رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی در حوزه‌های امتحانی برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: امتحانات دوره متوسطه اول و دوم که غیر نهایی است در صورتی که ستاد ملی مبارزه با کرونا مجوز لازم را صادر کند به صورت حضوری و در غیر این صورت به شکل غیرحضوری برگزار می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی ادامه داد: دوره ابتدایی هم آزمون ندارد و به صورت ارزشیابی کیفی - توصیفی است که توسط معلمان با توجه به سوابق دانش‌آموزان در طول سال تحصیلی نمره‌گذاری خواهد شد.
استفاده کمتر از ۵۰۰ هزار نفر دانش آموز خراسان رضوی از اپلیکیشن شاد خدابنده بیان کرد: در حال حاضر از یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر دانش‌آموز خراسان رضوی کمتر از ۵۰۰ هزار نفر از اپلیکیشن شاد استفاده می‌کنند.

او تصریح کرد: این وضعیت نشان می‌دهد که هنوز بخش زیادی از دانش‌آموزان نتوانسته‌اند از این فرصت بهره‌مند شوند که بخشی از آن به خاطر فراهم نبودن زیرساخت‌هاست و در جاهایی هم ما مشکلاتی داریم که به زودی رفع خواهد شد.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی تاکید کرد: آموزش مجازی تنها مختص سامانه شبکه آموزش دانش‌آموزی (شاد) نیست و پیش از آن هم همکاران ما آموزش‌های مجازی را به صورت کلاس‌های آنلاین و محتواهای آموزشی بارگذاری شده انجام می‌دادند و بخشی از دانش‌آموزان هنوز از این کلاس‌ها استفاده می‌کنند.
خدابنده اظهار کرد: دانش‌آموزان و معلمان نیشابور در بسیاری از حوزه‌های قرآنی، علمی، ورزشی، پژوهشی و قرآنی موفق به کسب رتبه‌های برتر کشوری می‌شوند و این امر جز در سایه همدلی، تلاش و مدیریت صحیح اتفاق نمی‌افتد و نیشابور جزء شهرهای مهم در حوزه‌های مختلف در استان و کشور است.

او افزود: در آموزش و پرورش خراسان رضوی هم تاثیرگذاری نیشابور به حدی است که اگر توفیقات همکاران ما و دانش‌آموزان نیشابور را در طول سال تحصیلی از سایر موفقیت‌های آموزش و پرورش استان کم کنیم شاید در آن سال حرفی برای گفتن نداشته باشیم.
بستر توسعه، آموزش و پرورش است علیرضا قامتی فرماندار نیشابور هم در این مراسم گفت: اگر توسعه‌ای قرار است اتفاق بیفتد باید از بستر آموزش و پرورش شروع شود و اگر نه ناموفق خواهد بود؛ سهم معلمان به عنوان معیارهای اصلی تعلیم و تربیت در جامعه و کسانی که تبدیل سرمایه‌ها به ثروت در حوزه منابع انسانی به دست آنان اتفاق می‌افتد بسیار مهم است.

او افزود: آموزش و پرورش متعلق به همه مجموعه‌هاست به همین خاطر ارکان اصلی شهرستان در شورای آموزش و پرورش حضور دارند تا تصمیمات نهایی، معدل و میانگین تصمیمات کل شهرستان باشد.

فرماندار نیشابور ادامه داد: مدیرانی که در نیشابور حضور پیدا می‌کنند باید حداقل توانشان در حد معاونت مدیر کل باشد، زیرا نیشابور از ظرفیت و توانمندی‌های فوق‌العاده‌ای برخوردار است و استفاده از این فرصت‌ها نیازمند مدل‌های دقیق مدیریتی و علمی است.

در این نشست حسین مهرآبادی که از فروردین ماه ۱۳۹۷ ریاست اداره آموزش و پرورش نیشابور را برعهده داشت تودیع و علیرضا کلیدری به عنوان رئیس آموزش و پرورش نیشابور معارفه شد.

منبع: باشگاه خبرنگاران

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی امتحانات خرداد ماه مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۸۵۰۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۵۰ درصدی ساخت کلاس در خراسان رضوی نسبت به سال قبل

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدامیر شوشتری صبح سه شنبه در مراسم «زنگ سپاس معلم» اظهار کرد: خراسان رضوی در تمام رشته‌ها از میانگین کشور بالاتر است. استان در نقشه کشوری سبز پررنگ بوده و جزو استان‌های خوب در عرصه علمی و آموزشی است.

مدیرکل آموزش‌وپرورش خراسان رضوی بیان کرد: هفته بزرگداشت مقام معلم در استان با بیش از ۱.۵ میلیون دانش‌آموز از امروز با نواختن زنگ سپاس توسط استاندار خراسان رضوی آغاز می‌شود.

وی ضمن تبریک هفته بزرگداشت مقام معلم به همه فرهنگیان سراسر استان و کشور عنوان کرد: شهید مطهری در فضای بسیار مه‌آلود تردید و شک روزهای اول انقلاب و در پله پله رشد انقلاب، خطرناک‌ترین شبهات و همچنین سلوک را در انقلاب شناسایی می‌کرد، بر پیروان امام (ره) می‌نمایاند و در میدان فکر و اندیشه و در عرصه اعتقاد و ایمان، حافظ و نگهبان قدرتمندی از اندیشه انقلابیون بود.

شوشتری با اشاره به اینکه آموزش‌وپرورش استان در چهار عرصه موفقیت‌هایی داشته است، تصریح کرد: یکی از قله‌ها در عرصه پرورشی، تربیت بدنی و فرهنگی است که ما برنامه‌های ارزشمندی برای ارتقا برگزاری نماز جماعت، برنامه‌های قرآن و تاثیرگذاری اجتماعی و سیاسی دانش‌آموزان در میدان ۱۴۰۲ داشتیم.

مدیرکل آموزش‌وپرورش خراسان رضوی افزود: ۹۱ هزار دانش‌آموز از ۱۲۰ هزار نفر، معتکفین استان را تشکیل دادند که بیش از چهار برابر سال‌های گذشته بود. حضور گسترده و اثرگذار دانش‌آموزان در راهپیمایی ۲۲ بهمن و بعد انتخابات را شاهد هستیم که بیش از ۲ هزار نفر برای اولین بار از دانش‌آموزان متوسط دوم به عنوان ناظران صندوق‌های رای در انتخابات حضور پیدا کردند. بیش از ۵ هزار دانش‌آموز خبرنگار پانا در سراسر استان پای صندوق‌های رای رفتند که تا قبل از ظهر کلیپ‌های تبلیغی آنها از صداوسیما پخش شد.

وی ادامه داد: اولین بار جلسات دانش‌آموزی مستقر در سراسر استان در حضور استاندار برگزار شد. این دانش‌آموزان به مسوولان بیان می‌کردند که اگر کار را به ما بسپارید خیالتان جمع باشد که ما کار را به آنها سپردیم و دیدیم در انتخابات چه کردند تا جایی که وزیر کشور تشریف آوردند و از استان تقدیر کردند.

شوشتری بیان کرد: در عرصه آموزشی، علمی و پژوهشی نمرات ما در استان در تمام رشته‌ها از میانگین کشور بالاتر است. استان در نقشه کشوری سبز پررنگ بوده و جزو استان‌های خوب در عرصه علمی و آموزشی است.

مدیرکل آموزش‌وپرورش خراسان رضوی خاطرنشان کرد: در عرصه پشتیبانی، مالی و اداری در زمینه استخدام‌های سال گذشته، بیش از ۲۱ هزار نفر تنها در تابستان سال گذشته گزینش پیچیده شده و حدود ۷ هزار نفر نفر انتخاب شدند. امسال برای اولین بار بیش از ۱۰ هزار نفر استخدام خواهیم داشت که باید از ۳۰ هزار نفر گزینش کنیم. امیدواریم وضعیت نیروی انسانی در یکی، دو سال آینده بهبود پیدا کند. گزینش‌های آموزش‌وپرورش منحصر به فرد و بی‌نظیر است.

وی اضافه کرد: در عرصه عمرانی، نوسازی و توسعه فضا، در سال گذشته ساخت ۳۰۱ پروژه با ۱۵۰۰ کلاس و افزایش ۵۰ درصدی ساخت کلاس نسبت به سال قبل را داشتیم و تا پایان سال نوید خوبی خواهیم داد. ما به جد تجاری‌سازی و مولدسازی را دنبال می‌کنیم.

شوشتری گفت: در عرصه راهبردی و سیاست‌گذاری اجرای سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش را داریم که بر همه عرصه‌های گذشته نظارت و راهبری خواهد داشت. این سند در ۱۰۰ مدرسه در حال برگزاری است.

کد خبر 6092945

دیگر خبرها

  • ۴۰ درصد فضاهای آموزشی بَردَسکَن خراسان رضوی در طرح نوسازی قرار گرفته‌ است
  • آژیر قرمز آموزش عمومی؛ معدل سال آخر دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!
  • افت شدید تحصیلی دانش آموزان در دولت رئیسی/ معدل سال آخر دبیرستانی‌ها ۸ تا ۱۰!
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند
  • آیت‌الله علم‌الهدی‌: حجاب ‌از مدارس در دل دختران نهادینه شود
  • بحران کمبود معلم در مدارس نباید تکرار شود
  • افزایش ۵۰ درصدی ساخت کلاس در خراسان رضوی نسبت به سال قبل
  • جذب سهمیه ۱۲۸۰ معلم برای خراسان جنوبی
  • صدور مجوز جذب ۳۰۰‌معلم برای مناطق محروم و صعب‌العبور در هرمزگان
  • شرکت ۲۷ هزار دانش‌آموز خراسان شمالی در امتحانات نهایی