Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-03@02:55:53 GMT

نحوه عرضه سهام عدالت به بازار سرمایه اعلام شد

تاریخ انتشار: ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۸۶۵۲۰

نحوه عرضه سهام عدالت به بازار سرمایه اعلام شد

مدیرگروه مشاوران اقتصادی دفتر رهبر معظم انقلاب گفت: قرار است سهام عدالت به صورت تجمیع سهام در شرکت های سرمایه گذاری استانی در بازار سرمایه عرضه شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، علی آقامحمدی در برنامه گفتگوی ویژه خبری چهارشنبه شنبه شب شبکه ۲ سیما اظهار کرد: پس از ابلاغ رهبر معظم انقلاب، سهام عدالت که تاکنون ساز و کاری برای معامله نداشته به صورت شرکت‌های سرمایه گذاری استانی که سهام آن به صورت تجمیعی است وارد بورس و قابل خرید و فروش می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی  افزود: به برخی از سهام‌ها نیز اجازه داده شده است اگر می‌خواهد عضو شرکت‌های سرمایه گذاری نباشد سهام شرکت‌های اصلی را داشته باشد.

آقامحمدی گفت: البته عضویت در شرکت‌های سرمایه گذاری استانی ممکن است ارزشمندتر باشد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: هر کدام از سهام به ۵۰ میلیون سهم تقسیم می‌شود و سهام را به صورت سبد سهم به متقاضیان سهام شرکت‌های اصلی می‌دهند.

وی با بیان اینکه مردم برای سود بلندمدت سهام عدالت، خود را در قالب شرکت‌های سرمایه گذاری استانی نگه دارند گفت: البته اگر کسی بخواهد سهام خود را بفروشد می‌تواند.

آقامحمدی افزود: مردم می‌توانند برای چگونگی ورود خود به بازار سرمایه به شرکت‌های مشاوره سرمایه گذاری یا تعاونی‌های سهام عدالت مراجعه کنند.

وی گفت: چون سهام عدالت کوچک است برای سبد گردان به صرفه نیست به آن‌ها ورود کند، اما اگر خانواده‌هایی سهام خود را تجمیع کنند مبلغ قابل توجهی می‌شود.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: شرکت‌های سرمایه گذاری استانی یک میلیون عضو و سرمایه‌ی ۱۵ هزار میلیارد تومانی دارند که می‌توانند کارهای زیادی انجام دهند و از صندوق توسعه ملی وام بگیرند و وارد توسعه کشور شوند.

آقامحمدی گفت: البته عملکرد شرکت‌های سرمایه گذاری استانی به حرفه‌ای بودن مدیران آن بستگی دارد.

وی افزود: اکنون ۳۰۰ هزار میلیارد تومان با ورود سهام عدالت به بازار سرمایه، وارد زندگی آن‌ها شده است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه روزانه دست کم ۱۰ هزار میلیارد تومان در بازار ثانویه خرید و فروش انجام می‌شود گفت: مردم در قالب سهام، ارزش دارایی‌های خود را به علت تورم از دست نمی‌دهند.

آقامحمدی افزود: در سال دو میلیون و ۵۰۰ هزار میلیارد تومان در بورس معامله می‌شود و بورس نقدپذیر شده است.

وی گفت: سه میلیون و ۳۰۰ هزار میلیارد تومان در بورس اوراق تهران و ۶۴۰ هزار میلیارد تومان در فرابورس، ارزش بازار سرمایه است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: سهام داران عدالت زمانی که در سامانه سهام عدالت عضویت خود را قطعی کردند کد بورسی برای بورس دریافت می‌کنند البته چه در این سامانه ثبت نام کنند یا نکنند عضو شرکت استانی هستند، اما اگر می‌خواهند سهام شرکت‌های اصلی را دریافت کنند باید در سامانه سهام عدالت ثبت نام قطعی کنند.

آقامحمدی گفت: کدهای سهام داران عدالت آماده است، زیرا صاحبان سهم هستند و می‌توانند معامله انجام دهند.

وی افزود: شورای عالی بورس هفته آینده زمان فروش سهام عدالت را تعیین می‌کند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی که ۵۰ درصد ارزش سهام خود را پرداخت کرده اند کل سهم یک میلیون تومانی را دارند، اما افراد دیگر بر اساس سهم پرداخت شده نصف ارزش سهام یا بیشتر را دارند.

آقامحمدی افزود: اکنون ارزش سهام یک میلیون تومانی حدود ۱۵ میلیون تومان است.

وی با بیان اینکه ورود سهام عدالت به بازار سرمایه نقد شوندگی آن را افزایش می‌دهد گفت: شرکت‌هایی که اکنون بورسی نیستند زمانی که وارد بورس می‌شوند افزون بر شفاف شدن آن‌ها می‌توانند برای گرفتن تسهیلات از بانک‌ها سهام خود را به جای وثیقه در گرو آن‌ها قرار دهند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: حدود ۷۴ هزار شرکت شناسنامه دار فعال در کشور وجود دارد که چهار هزار شرکت بیش از ۱۰۰ نفر نیروی کار دارد.

آقامحمدی گفت: اگر از این چهار هزار شرکت ۱۰۰ شرکت وارد بورس شوند تحول بزرگی در این بازار ایجاد می‌شود.

وی افزود: اکنون بنیاد مستضعفان، ستاد اجرایی و بیمه‌ها شرکت‌های خود را وارد بورس کرده اند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: ممکن است تعداد محدودی از شرکت‌ها سهامشان امکان عرضه مستقیم در بورس را نداشته باشند، اما برخی شرکت‌ها در این زمینه افراطی عمل می‌کنند که با ورود سهام عدالت به بورس جلوی این مسئله گرفته شده است.

آقامحمدی افزود: با ورود سهام عدالت به بورس، اقتدار این بازار بیشتر و شورای عالی بورس حاکمیتی شد که باید قواعد خود را بر این بازار اعمال کند.

وی گفت: در سبد سهام عدالت ۴۹شرکت بورسی و تعدادی نیز در حال بورسی شدن هستند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: شرکت‌های بزرگ دیگر معنا ندارد برای دریافت تسهیلات به بانک‌ها مراجعه کنند بلکه باید از بازار بورس تغذیه شوند و اگر این اتفاق بیفتد منابع بانک‌ها به اقشار ضعیف و متوسط جامعه اختصاص می‌یابد.

مدیر گروه مشاوران اقتصادی رفتر رهبر معظم انقلاب گفت: با توجه به اینکه از ۸۰ میلیون جمعیت ایران ۶۰ میلیون نفر عضو بورس شده اند شرکت‌های خدمات آموزشی و دانش بنیان باید وارد عرصه آموزش و کسب درآمد از این ظرفیت شوند.

وی افزود: بورس ما اکنون از نظر نیروی انسانی بورس خوب، جوان و با سوادی است، اما مرزهای ناشناخته زیادی مانند بورس کالا و انرژی دارد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: با ورود سهام عدالت به بورس همه ساختارهای این بازار گسترش می‌یابد و ۱۰۸ کارگزاری آن بیشتر می‌شود، زیرا وقتی نیاز ایجاد می‌شود بازار سرمایه به سرعت خود را منطبق می‌کند.

 

انتهای پیام

 

منبع: دانا

کلیدواژه: عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام شرکت های سرمایه گذاری استانی هزار میلیارد تومان ورود سهام عدالت بازار سرمایه سهام خود وارد بورس شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۸۶۵۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازار بورس ۱۲ اردیبهشت؛ شاخص کل ۳۹۰۱ واحد افت کرد

به گزارش خبرنگار مهر بازار بورس امروز در اخرین روز معاملاتی هفته با افت ۳۹۰۱ واحد به کار خود پایان داد و شاخص کل به عدد ۲,۲۶۴,۹۲۴ رسید.

همچنین شاخص هم وزن نیز با ۴۲ واحد رشد به عدد ۷۵۰,۸۴۳ رسید.

از نمادهایی که امروز موجب افت شاخص کل شدند می‌توان به نمادهای فملی، فولاد، کچاد، فارس، کگل و شستا اشاره کرد.

با کاهش حجم معاملات سهام و حق تقدم سهام به ۶.۵ میلیون برگه در بازار روز جاری، ارزش معاملات خرد رقم دو هزار و ۸۲۷ میلیارد تومان را ثبت کرد. همچنین حقیقی‌های بازار نیز روند خروج سرمایه از بازار را ادامه دادند تا خالص خروج پول حقیقی از بورس امروز به ۲۱۴ میلیارد تومان برسد.

در معاملات امروز نماد فن افزار بیشترین ارزش معاملات بازار سهام را به خود اختصاص داد که ارزش معاملات آن ۹۲ میلیارد تومان بود.

پس از فن افزار، ثفارس بیشترین ارزش معاملات را داشت و شستا رتبه سوم بیشترین ارزش معاملات را به خود اختصاص داد و پس از آن، دو نماد کرومیت و فملی در رتبه‌های بعدی بیشترین ارزش معاملات قرار گرفتند.

در جدول حجم معاملات نیز سهام شستا با تعداد ۵۵۴ میلیون و ۱۴۹ هزار و ۹۶۴ سهم در صدر قرار گرفته است. ذوب در رتبه دوم بیشترین حجم معاملات بازار قرار گرفت و رتبه سوم به وبملت تعلق داشت. دو نماد کرمان و وتجارت نیز در رتبه‌های بعدی بیشترین حجم معاملات بازار قرار داشتند.

در معاملات چهارشنبه، ۵۸ نماد صف خرید داشتند و ۴۲ نماد با صف فروش مواجه بودند. مجموع ارزش صف‌های خرید با رشد ۳ درصدی نسبت به روز کاری قبل به ۱۵۴ میلیارد تومان افزایش یافت و مجموع ارزش صف‌های فروش نیز با کاهش ۲۲ درصدی به ۲۴۹ میلیارد تومان رسید.

کد خبر 6094265 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • آینده سرخابی‌ها با تعیین نحوه مدیریت ترسیم می‌شود
  • جزئیات «عرضه اولیه» سهام شرکت حسین و فرزندانش!
  • خبری مهم برای عرضه اولیه های بورسی
  • بازار بورس ۱۲ اردیبهشت؛ شاخص کل ۳۹۰۱ واحد افت کرد
  • نظارت ها بر شرکت های بورسی برای واریز به موقع سود سهام عدالت چگونه است؟
  • اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ چه تاثیری در بهبود وضعیت بازار سرمایه دارد؟
  • جاماندگی بورس از بازار‌ها
  • عبور از دژاووی بورسی
  • پیش بینی بورس چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ / سهامداران منتظر تحول یکباره بازار نباشند!
  • واگذاری شازند کاملاً شفاف و در فرآیندی قانونی بوده است